Rakj rendet a szobádban. Ez elég egyszerű. Nem tudom, mekkora energiát akarsz erre fordítani. Tíz perces pakolás, mindent az ágy alá, vagy egész napos takarítás és pakolás. Ha nincs saját szobád, bármelyik más helyiséget választhatod az otthonodból. Konyha, nappali, hálószoba – bármi.

A rend azt jelenti, minden a helyén van. Nálad mindennek megvan a helye?

Ha hatalmas a felfordulás, akkor pont rád fér ez a feladat. Ha amúgy is rend van, akkor is feltalálhatod magadat. A környezet, ahol élsz, nagy szerepet játszik az életedben. Érdemes úgy kialakítani, hogy örömöt okozzon a jelenlét benne.

  • Hát, rend a lelke mindennek. Nálam legalábbis. Magamhoz mérten, ahogyan azt én szeretem. Legyen az a szobám, a konyha, vagy a ház egyéb szeglete. Holnap délelőtt a takarítás napja lesz, ezt már tegnap beterveztem. Meglesz a pipa. Hogy nem ma? Lehet. Mégsem a halogatásról kell azért szólnia.

    • 🐘 Ez is ari. Nem találtaMókucit. LeheTel.ra is ráférne a rend;) 🐾 🐸Ez én1betű a kül.ség. (Na ennyire lefáradok nap végére.)

  • Hú nagyon ráférne minden szobára! Felesleges ruhák, egyebek szortírozása szintén: évek óta halogatom! Ma a névnapomon tuti nem állok neki.Ez vaNeMerek ígérni mikor.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Pen
    >