Játssz! Lehetőleg olyan játékot válassz, aminek nincs képernyője. Épp eleget ülsz a számítógép előtt és a mobilod is lerakhatod egy időre. A legjobb, ha másokat is be tudsz vonni. A régi, táblás játékok is nagyszerűek, akár a sakk, vagy egy pakli kártya – de ezek hiánya sem állhatja utadat. Mindig van mit játszani.

Engedd meg magadnak az önfeledt szórakozást, légy újra gyerek, mert ezzel olyan belső erőforrásokat szabadítasz fel magadból, amelyeknek hasznát veheted komoly felnőttként is.

Na jó, tudom, hogy a mai világban, amikor sokan túlvállaljuk magunkat, ezt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, mert azt érezzük, ezzel nem hajtunk semmi hasznot. Épp ezért ezt a mai kihívást kiválthatod a Granciajátékkal is. Az fejben elvégezhető (persze írásban még jobb), s ha már megcsináltad korábban, az sem baj, mert ezt többször is elvégezheted.

Ha ezt választod, kattints ide.

 • Nagyon szeretek játszani! Ez a küldetés fogamra való lett!
  A Garanciajáték pedig már nagyon régen levett a lábamról, mi több, az oldaladhoz láncolt, függővé váltam az enelpétől általa.
  Megcsinálom, természetesen megadom a módját, és írásban teszem ezt meg.
  Előtte viszont még van egy tegnapi tartozásom, rendezgetnem kell.
  És miközben a környezetemben tisztaság lesz, rendet teszek magamban is közben.

 • Én most a Garanciajátékot csináltam. Jó volt, csináltam már máskor is és most más lett az eredmény. Érdekes, hogy most olyan érték is bekerült, ami megvan és jól működik nekem, és azt szertném, hogy továbbra is jól működjön. Most nem igazán volt idő játszani, de amúgy nagyon szeretünk, ilyen bonyolultabb, modernebb játékokat. Mostani kedvencünk a Fűszerút. Nagyon sokáig a CAtan telepesei volt, abból ha megveszed az alapját és az egyik kiegészítőjét, annyi féle képpen lehet játszani, mintha 15 játékod lenne.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >