Olvasni jó, de még jobb többet olvasni. Legyen a mai napra 40 oldal a kitűzött cél. Folytathatod, amit a múltkor elkezdtél, vagy választhatsz új olvasmányt is. Elgondolkodhatsz a legalkalmasabb könyvön, vagy hallgathatsz az ösztöneidre, és leemelheted az első könyvet a polcról, ami a kezedbe akad.

Akár napi negyven oldalt is olvashatnál, vagy még többet. Az olvasás számos hasznos hatással bír, és szinte semmilyen hátrányod nem származik belőle. Legtöbbször erre sajnos nincs időnk, de talán épp most szánhatunk rá. Esti lefekvés folyamán kényelmesen beütemezhető ez a feladat.

Szorgalmi feladat a legelszántabbaknak: Készítsd el az olvasói listádat, legalább 10 könyv legyen rajta.

 • Jó, legyen, amúgy is már egy kicsit másra vagyok éhes. Lesz legalább alibim.
  Egy jogászból lett író könyvére esett a választásom. Szeretem a stílusát, a könyvei is javarészt jogi csűrcsavarosak, sokat foglaklozik, mint amerikai író, a halálbüntetéssel. Elgondolkodtató jogi thrillerek ezek. John Grishamől van szó, és A Kakasbár c. könyvéről. 398 oldal, és a szokásom az, ha valamibe belekezdek nem szoktam abbahagyni.
  Itt van egy kis bibi is velem: ha olvasok, annyira elfelejtkezem az időről, hogy az csak múlik, és én észre sem veszem. Egyéb teendőim mellett jó lesz erre odafilgyelnem. 🙂 Egy 400 oldalas könyv nálam lehet akár 3 napos olvasmány.. most legyen ez egy hetes kihívás.

 • Én ezt most nem teljesítettem. Sokat dolgoztam, ahol sokat a képernyőt néztem, ezután már nem volt erőm több szemet igénybe vevő dologra.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >