Eljött az ideje, hogy magasabb szintre emeljük az 5. feladatot. Emlékszel? Levelet kellett írnod, méghozzá egy fontosabbat. Most is mellőzzük a semmitmondó üzeneteket, de most HÁROM embernek írj levelet. Mind a három levélnek legyen "értelme". Elmesélhetsz valamit, kérhetsz segítséget, tanácsot, kérdezhetsz – amit csak akarsz.

A kommunikáció az egyik legfontosabb dolog a világon. Nemcsak az emberi kapcsolataid ápolhatod vele, hanem a céljaidhoz is közelebb kerülhetsz általa. Megvan már, ki az a három személy, akinek írni fogsz ma?

Ja igen, és csak az elküldött levelek számítanak!

  • Szia! Meg van a 3 levél. Kettőben inkább magamról meséltem, hisz mást nem tudtam, és kértem, hogy ők is meséljenek magukról. Az egyiktől tanácsot is kértem munka kapcsán. Az egyik egy régi barát, akiről már nagyon régóta nem halottam. A másik egy kevésbé régi ismerős, akivel munkában találkoztam. De róla is már egy éve nem halottam. A harmadik egy gyógyszerész ismerős, akitől a 3. oltásra kértem tanácsot, bár ez kevésbé szükséges, hisz már úgyis bejelnetkeztem rá. Mégis azért kíváncsi vagyok a véleményére, és örülnék, ha pozitívumot mondana az oltásról és megcáfolná azt, hogy a kórházba kerülők 45%-a oltott.

  • Ez nálam könnyen megvalósítható, sőt, napi szinten. A reggeli rutinom részévé tettem már egy hónapja, hogy a mini tanfolyamom olvasóinak leveleit megválaszolom, a reggeli órákban. Ma volt egy pár, úgyhogy pipa.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Pen
    >