Milyen csodálatos találmány az internet! Ez a kihívássorozat sem jöhetett volna létre nélküle. S az internet összekötve a mobiltelefonokkal! Ez aztán az igazi szabadság, nem?

Ja, hát nem mindig. Épp ezért a mai küldetésed a netmentességről szól.

A mai napon iktass be egy legalább kétórás internetszünetet. Egészítsd ki egy képernyőtlenítéssel is. Vagyis: Se net, se mobil, se laptop, se tévé – se semmi. A tiltásokon túl azonban máris eszedbe juthat valami nagyszerű program, amelyet offline üzemmódban sokkal jobban élvezhetsz, mint egyébként.

Muszáj néha kiszakadni az internet és a képernyők bűvköréből. Az ősembernek sem voltak ilyenjei. Bár mi nem vagyunk ősemberek, de nem árt egy kicsit visszakanyarodni a természetes viselkedésünkhöz.

  • pláne ha a szolgáltató elveszi és nem tudok dolgozni mert karbantartás folyik vagy épp nincs áram

  • Ez nem okozott gondot, habár már lassan fél hat van, és délután, bőven megvolt a 2 óra, sőt több is. Valamikor az egyéb kategóriás dolgaimat is el kell végezni, ehhez pedig nem kellett képernyő, sem internet. Illetve mégis, mert nagybevásárló körútton voltam, és kártyával fizettem. Ez viszont talán elefért a “mentes”-be. Szerencsére a bank nem volt offline, mert készpénz ritkán van nálam.
    Küldetés teljesítve. PIPA.

  • Nekem az offline-ságban két dolog tud sokat segíteni. Az egyik az olvasás, az nagyon leköt. A másik, hogy kimegyek a kertbe. Mostanában egyre nagyobb az igényem erre.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Pen
    >