Ideje megírni pár halogatott levelet, leiratkozni a felesleges hírlevelekről, letörölni a hasztalan email-eket – akár nullára is redukálhatod a bejövő leveleid számát. Gatyába rázhatod a címlistádat is. Akár egy új email fiókot is létrehozhatsz – ha amúgy is váltani akartál, most a legjobb az időzítés.

Az elektronikus postaládádat tekintheted egy feladatkezelő eszköznek. Ha így van, akkor célszerű abban rendet tartani. Ha te csak "normál" módon használod a postafiókodat, akkor is jelentős időt takaríthatsz meg, ha egyszer rendbe rakod azt.

 • Ez gondolatolvasás felsőfok?
  Tegnap melóhelyen vettem egy nagy levegőt és rendberáztam, leiratkoztam meg felcímkéztem mindent. Még át is irányítottam egyik fiókomat a másikra, nehogy ne értesüljek, ha le kell iratkozni valamiről még 😀
  Úgyhogy ez akkor kipipálva! De hogy ne maradjak feladat nélkül, keresek egy új hátteret a levelezőmnek 🙂 Valami inspirálót és vidámat.

 • Meglesz. MOST csinálom meg. Nem sok törölni valóm van, azt viszont kigyomlálom. Nem kegyelmezek. Megyek is kertészkedni.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >