Egy szórakoztató feladat mára: Nézz megy egy jó filmet! 

Tudom, ez nem mindig teljesíthető, hiszen egy film egy-két óráig eltart, így ha ez most nem megoldható, akkor három dolgot tudok ajánlani:

1. Told el ezt a küldetést pár nappal - de csináld meg!
2. Nézz meg egy filmet 30 percenként (ma, holnap, azután...)
3. Légy kreatív. Ha a gyerekre kell vigyázni, nézzetek gyerekfilmet. (Hidd el, hogy professzor vagyok pl. Keménykalap és krumpliorrból.)

Hogy neked mi a jó, azt te tudhatod. Olyat válassz, amitől jó kedved lesz, ami erőt ad, vagy cselekvésre ösztönöz. De lehet bármilyen izgalmas film.

Lehet ez egy új film, amit már régen meg akarsz nézni, vagy egy olyan film, amit már láttál, akár többször is, és tudod, hogy jó.

Történetekben élünk, és a történeteknek ereje van. Ha jól választasz, a kellemes perceken túl jótékonyan befolyásolhatod a lelkiállapotodat is.

Belegondolva, ez egy olyan kellemes küldetés, hogy nem tagadhatod meg magadtól. Ha mégis megtagadnád, az már jelentene valamit. 

Írd meg, mit választottál!

 • Tornagatya szaga? 🤣Legyen a Gyaloggalopo! Imádom! “Fut a gyáva!” 😁”Hol? A nyúlon túl?”De jó lesz! 🤗

 • Nekem ma elég sűrű napom lesz, inkább a pár nappal való eltolást választom. De a hétvégén bepótolom, méghozzá egy Marvel filmet fogok megnézni. Még nem tudom, hogy melyiket.

 • Ma se én se a párom nem dolgoztunk. A páromnak 3 nap munka 3 nap szünet 12 óra a munkarendje. Nekem meg kevés munkám van. Jövőhéten lesz majd. Egyébként is filmet néztünk volna. Már az is megvolt, hogy melyiket.
  Alfred Hitchcock:A Paradine-ügy

  • Arany János 200 éves születési évfordulójára elkészítették a Toldi című rajzfilmsorozatot, aminek utolsó néhany részét néztük meg. Aranyos 🙂

 • Kedves Tibi! Ismét egy nagyszerű és kellemes kihívás volt ez a mai. Délután- miután elvégeztem a napi kötelező házimunkát- megnéztem az egyik kedvenc filmemet. A “Lesz ez még így se!” c. filmet, Jack Nicholsonnal és Helent Hunt főszerelésével. Mindig kikapcsol, felvidít és még most is találtam benne olyan “emberi” viselkedést, érzést, érzelmet és értelmet amitől több lettem… Pedig ez alapjában véve egy vidám film, de sok mindenben magamra (is) ismertem. Szeretem ezeket “kihívásokat”. Már alig várom, hogy holnapra mivel rukkolsz elő!
  Szép estét és üdv: Édua.

  • Hú azt a filmeTöbbször megnézteMár. NagyoNagyot alakítanak benne a színészek.Nekem is tetszett.Jó választás Édua!:)

  • Édua, a Lesz ez még így se az egyik kedvenc filmem. Jack Nicholson utolérhetetlen. A kedvencem, amikor becsenget hozzá az egyik szomszéd hölgy, és Jack (nem emlékszem a filmbeli nevére) köszönés helyett csak ennyit mond: “Maga még él?”

   Nem annyira vidám, de a Száll a kakukk fészkére c. film is fantasztikus (és a könyv is), szintén Jack Nicholson.

 • Megnéztem online táncórákat &2ó-Táncoltam, de kzb-beNéztem a filmet 😉 h lássaMit kell csinálni.Totál belefeledkeztem& feltöltődteMozizás pipa:)

 • Én is etoltam hétvégére.. talán szánok rá időt. É az Esőember c. filmet választom, viszont ha kihívás, én német nyelven akarom ezt most megnézni, gyakorlásképpen, ne felejtsem el, ha már egyszer majdnem anyanyelvi szinten beszélem, vagy -tem? Ki fog derülni… vagy borulni. Egy kis nyelvlecke filmnézés közben szerintem jól jöhet. 🙂

  • Az esőember nagyon jó… Régen láttam.
   Ami az eszembe jutott róla, az az Aranyoskám 🙂

 • Mátrix 1. részét választottam.Jó rendezés.Jó sugallatok.;) Pl.más ismerni az utat és más járni rajta. Ismerd meg önmagad! Lépj ki a testi-lelki börtönödből,komfortzónádból, tágítsd ki a határaidat…Főleg azzal a hittel h a földi életünk csak egy időzónákba szorított rabság, mókuskerék…ha nem próbálunk meg változtatni még itt a földi életünk során. Keresés, ÚTkeresés, Élet értelme.Hordoz mondanivalót, elgondolkodtatni-valót az éppen most jelenbeNéző számára.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >