Ez a feladat elég szélesre nyitja a lehetőségeket: Alkoss valamit! Alkotni több mindent lehet, kezdve a festéstől, rajzolástól a virágültetésen és gyöngyfűzésen keresztül az írásig, vagy akár egy ebédköltemény elkészítéséig. Ne akadj le azon, hogy "de hát, én nem is szoktam alkotni, nincs nekem érzékem ehhez". Ahogyan említettük, rengeteg dolgot alkothatsz. Legyen a te döntésed, hogy mit választasz.

Olvastad már Julia Cameron "A művész útja" c. könyvét? Ha igen, tudod mit jelent az a művészrandevú. Mindannyiunkban lakik egy művész, benned is, bennem is. 

Jó egy kicsit a felszínre engedni ezt a bizonyos benned élő művészt, és teret adni a kreatív folyamatnak. Talán pont ez az, ami most segíthet neked. Talán hasznos, talán csak leköt és szórakoztat – de az is hasznos. Vajon mit fogsz csinálni? Majd megesz a kíváncsiság! Ne hagyd ezt.

 • De jóó! Most pont úgy ébredtem, hogy jéé, köd van… Előveszem a pasztellt és rajzolok egy ködös erdőt! 😍Akkor én megyek is, szia. 😊

 • Mi ma kirándultunk, úgyhogy alapból az jöhetett szóba, hogy fotózok. Én amúgy most csinálok egy minden héten egy fotó kihívást, de szerencsére az e heti már megvolt, mert nem szeretem a kihívásokra azt csinálni, ami egyébként is lenne. Először gombászkodni indultunk, de mivel azt nem találtunk más is lett belőle. A gombászkodásnál sokkal kevesebb lehetőség lett volna fotózni. Így meg mindenhol figyeltem hogy látok e valamit, mert kreatívabb fotót akartam. Eszembe jutott a gépem egyik különleges beállítása. Azzal sokat kísérleteztem. E nélkül a kihívás nélkül ez biztos nem jutott volna eszembe, sőt talán nem is fotóztam volna, vagy csak nagyon keveset, mert azért nem volt olyan látnivaló, amiről ne lenne fényképem. E nélkül sokkal kevésbé élveztem volna a kirándulást, sőtt talán alig élveztem volna. Ha lettek jó fotók holnap rakok fel a facebookra is, és megosztom majd itt.

  • A képek facebook linkjét nem tudom megosztani, csak az én oldalamat: Ott legfelül van.
   Egyébként most 150 körüli képet csináltam, mikor máskor az ilyen egy napos kirándulásokról csak 30 körül szoktam, de a nagyon érdekes napokról is max. 60-at.

 • Én ma írtam, és szeretnék is még.. Egy harmadik modult készre kreatívkodtam az új tanfolyamomhoz.
  Tervben van az ” Én és a driverek” megírása, ha még jut rá időm, akkor még ma, legallább kézzel.
  Zsonglőrködtem is egy kicsit, a családi kasszával, a jusson, maradjon is címszavakkal élve.
  Nálam a konyhában is megszületett az ún. ebédköltemény, ugyan nem rímelt, de finom volt 🙂 Legalábbis a “termelés” ezt mutatta.
  Szóval, mindenképp pipa, szia!

 • Bocsi a legalább csak egy “l”. Nem szándékos volt, csak a billentyűm kreatívkodott megint.

 • Sziasztok! Milyen ügyesek voltatok 🙂
  Nekem nagyon nagy kedvem volt a kreatív alkotáshoz, de bevallom, hogy csak favágás lett belőle. Az is hasznos, de azért nem nevezném kreatív alkotásnak. Ellenben jó meleget csinál a kályhában 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >