FRISSÍTÉS 2020.05.04.
30% kedvezmény május 17-ig
- ugrás a hírhez -

Mit olvashatsz ezen az oldalon?

Három fontos információt osztunk meg veled most.


1. A rendkívüli helyzetről


Minden megváltozott az elmúlt napokban.
Egy rövid állásfoglalást teszünk most közzé, mert úgy érezzük, fontos megosztani a jelenlegi helyzettel kapcsolatos gondolatainkat.


2. Otthoni INGYENES önfejlesztő csomag


Ha van elegendő időd arra, hogy önmagaddal foglalkozz most, akkor szeretnénk neked ebben segíteni - ingyen és bérmentve. A rendszeresen frissülő tartalmat a Nagy Belső Utazás oldalán tesszük közzé.


3. 30%-os kedvezmény minden online tanfolyamra


Ha úgy érzed, hasznos volna ebben az időszakban komolyabban is elmerülnöd a személyiségfejlesztésben, és szívesen elvégeznél egy hosszabb önfejlesztő tanfolyamot, akkor most minden tanfolyamunkhoz 30% kedvezménnyel juthatsz hozzá, ha pedig a Nagy Belső Utazáshoz csatlakozol (vagy tagja vagy már) még nagyobb kedvezményekre számíthatsz.


A rendkívüli helyzetről


Ezen az oldalon szeretnénk röviden reagálni a jelenlegi járvánnyal kapcsolatos különleges helyzetre, amelyben mindannyian benne vagyunk.


Magáról a vírusról a járványról

Nem szakterületünk, mi is az internetről és a saját életünkben bekövetkezett változásokból szerezzük az információkat. Hogy mi igaz, és mi nem, mit kell betartani és mi a legfontosabb, azt a következők alapján döntjük el:


- Mit olvasunk.

- Mit mondanak mások.

- Miben hiszünk mi magunk.


Így most nem írunk arról, milyen konkrét teendőid vannak a járvánnyal kapcsolatban, mert azokat más weboldalakon sokkal jobban leírják neked.


Mi egy másik, általánosabb kérdéssel foglalkozunk:


Mit tegyél ebben a helyzetben?


1. Figyelj!


Tartsd nyitva a szemed és a füled.

Az interneten található hírek nagyon fontosak. Ismerd meg a legújabb fejleményeket, kövesd az eseményeket, légy tájékozott. 

Beszélj azokkal az emberekkel, akikben bízol, akiket szeretsz, akinek számít a szava. Ne csak a saját nézőpontodból lásd a helyzetet. Kérdezd meg, ők mit gondolnak, mit tesznek, és mit javasolnak a számodra.


AJÁNLÁS:


Nyelvek tucatjai mellett immár magyarul is olvasható Tomás Pueyo: The Hammer and the Dance című cikke, melyben masszív adatokkal és referenciákkal alátámasztott, a közhiedelemtől eltérően viszonylag könnyen életbe léptethető intézkedéseket javasol a járvány ellen.
Több tízmillióan olvasták.
A cikk részletes, ugyanakkor érthető, szinte szórakoztató stílusú, pozitív, értelmes, megoldást kínáló. A fordítás Murányi Péter (Ericksoni hipnózis, Természetes nyelvtanulás szerzője) munkája.


2. Alakítsd ki a saját nézőpontodat!


Nem minden hír igaz. Ahogy az NLP mondja:

 

"A térkép nem a terület." 


Amit a hírekben olvasol, vagy amit mások mondanak, az a valóság egy lehetséges változata. Ez így volt a járvány előtt is, és sosem fog változni. Senki sem tudhatja, mi a "valóság", mindenki a saját szűrőin keresztül érzékeli a világot. Milton Erickson egyszer azt mondta: "Az embereknek annyira különbözik egymástól a világképük, mint az ujjlenyomatuk."


Ha nem tudjuk, mi a valóság, csak számtalan világkép létezik, akkor vajon melyik a "legjobb"? 

Valójában nem az a kérdés, melyik áll legközelebb a valósághoz, hanem az, melyik szolgálja jobban a túlélésedet és a céljaidat.

A válasz egy másik NLP előfeltevésben rejlik, amely így szól:


"Minél több lehetőséged van, annál jobb."


Ezt nem nehéz értelmezni, de fontos tudnod: Itt főleg azokról a lehetőségekről van szó, amelyeket te adsz magadnak. NEM (csak) a körülmények határozzák meg a lehetőségek számát, hanem a saját döntéseid. Mire vagy hajlandó és mire nem? 

Azt mondjuk, az igazán jó térképek GAZDAGABBAK a többinél. Több lehetőséget tartalmaznak. Adj hát magadnak is sok lehetőséget, amikor kialakítod a saját nézőpontodat, mert így jobb döntést fogsz hozni.


Amikor ezt teszed, vedd figyelembe a következő szempontokat:


A járványról számtalan információ érhető el.


Hírek

Ezek egy része az események dokumentálása. Mi magunk különösen értékesnek tartjuk, hogy van szemünk a világra, tudjuk, hogy hol mi történik épp. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy eldöntsük, mit teszünk.


Viselkedési szabályok

Szintén elérhető sok tanács arról, miként viselkedjünk. Mit tegyünk, mit viseljünk, mire figyeljünk különösen. Ezek javarészt logikusnak tűnő tanácsok, betartásuk ésszerű lehet. 

Ha például azt gondolod, a kézfertőtlenítés fontos, csináld. Ha azt gondolod, nem fontos, akkor tedd fel a kérdést: Mi van, ha tévedek? Ezután tegyél fel egy másik kérdést: Milyen hátrányom származhat abból, ha csinálom? Ha semmilyen, akkor egyértelmű, mit kell tenned.


Hiedelmek, meggyőződések

A járvánnyal kapcsolatban nagyon sokan megosztják a saját hiedelmüket. Talán azt olvasod, az egész meg van rendezve. Vagy azt, itt a világ vége. Ezek szintén a valóság egyedi értelmezései. Feltételezéseken, és más hiedelmeken múlnak. Valaki egy meghatározott egyedi szűrőn keresztül tekint a világra, érzékeli annak egy részét, és saját tapasztalatain keresztül ÉRTÉKELI azt, amit megtudott.


Ezek a vélemények mind hiedelmek. Valaki hisz bennük, és elmondja neked is.


Fontos, hogy az ismereteid birtokában ÉRTÉKELD ezeket a véleményeket, és a saját hiedelemrendszerbe illeszd be azt.


Mindaz, amit te magad tartasz igaznak, amiben te hiszel, a saját hiedelmed. Ha ez a hiedelem SZILÁRD, a túlélésedet és a céljaidat szolgálja, akkor ez már nem hiedelem, hanem MEGGYŐZŐDÉS. 


Ha valamiben hiszel, de az neked valójában nem jó (pl. "Ezt nem úszom meg."), akkor ez egy korlátozó hiedelem. Nem segít neked, csak árt neked.

Ha valamiben hiszel, és az neked segít (pl. "Óvatosnak kell lennem."), akkor ez egy támogató meggyőződés, mert segít neked.

Hogy mi a valóság, az e tekintetben mellékes. 


Alkosd meg a saját, pozitív meggyőződésrendszeredet.


Nem te vagy a főszereplő

Személyiségfejlesztés szempontjából mindig azt mondtuk: "Te vagy a főszereplője a saját életednek és te vagy a legfontosabb."

Ez most megváltozott. Óriásira nőtt a felelősséged, mert nem a saját túlélésed a cél, hanem mindenki túlélése. Miközben magadra nagyon vigyázol, másokra is vigyáznod KELL. 


Ha azt gondolod, nyugodtan találkozhatsz másokkal, úgysem történik semmi, az akár lehetne egy támogató meggyőződés is, de most mégsem az. Mivel a tét óriási, és MÁSOKRÓL szól, nem vállalható a felelősség. Most nem tévedhetsz. Biztosra kell menned.


Elengedés

Van, amit muszáj megtennünk, mert ha például elfogy az élelem, el kell menni a boltba.

Van, akinek dolgoznia kell, mert a pénz egy fontos erőforrás most is, vagy a munkánkra egyszerűen szükség van. Az élet nem állhat meg.


De van, amit NEM muszáj megtennünk.

Megváltoztak a prioritások.

  • Mi történik, ha lemaradsz egy régóta betervezett programról?
  • Mi van, ha a gyereked lemarad a tanulmányaiban?
  • Mit számít, ha visszaesik az üzletből származó bevételed?


Valójában mindig is a túlélés volt az első. Szerencsére ez már annyira természetes volt az életünkben, hogy tudtunk magasabb célokra is koncentrálni. Művészetek, sport, anyagi bőség, tanulás.

Most ismét a túlélés került az első helyre. Nem csak a saját túlélésünk.


Engedd el mindazokat a céljaidat, amelyek nem szolgálják most a saját és szeretteid életben maradását közvetlenül. Told ki a határaidat, és viselkedj ésszerűen.


Légy óvatos!

Számtalan hasznos belső erőforrással rendelkezel, és most ideje elővenned az óvatosságot. Helyezd az előtérbe ezt, és ennek megfelelően dönts.


Ez azt jelenti, hogy vállalj MINIMÁLIS rizikót. Kerülj el minden lehetséges veszélyforrást, és tegyél meg minél több dolgot, amely a védelmedet és mások védelmét szolgálja. 


Talán nem lesz minden döntésednek valódi haszna, de az biztos, hogy hátrányod sem származik belőle. 


Vigyázz magadra, és vigyázz másokra.


Vissza a komfortzónába!

Miközben a komfortzóna elhagyása mindig is előnyben részesített tényező volt a személyiségfejlesztésben, és ez még ebben a helyzetben is igaz lehet, amennyiben a saját rugalmasságod növelése is a komfortzónád elhagyását jelenti, most korlátozódjunk a fizikai komfortzónára, vagyis az OTTHONODRA.


Sokan döntenek úgy, hogy otthon maradnak. A jelenlegi rendelkezések mind ezt támogatják. Elképzelhető, hogy az otthon eltöltött idő bőven ad feladatot, mert otthon vannak a gyerekek is, és számos problémát meg kell oldanunk. Ugyanakkor sokaknak ez a kényszerű szabadság IDŐT is ad. Olyan időt, amellyel szabadon gazdálkodhat. 


Nagyon fontos, hogy MIT TESZEL ez alatt az idő alatt. Ha folyamatosan a híreket olvasod, a tévét nézed, az nem biztos, hogy segít. Érdemes ennél hasznosabb tevékenységekben elmerülnöd.


Gondolkodj pozitívan, és csinálj valami jót ez alatt az idő alatt.


Mi a Mindennapi NLP-nél pont ilyen szolgáltatást nyújtunk. Személyiségfejlesztő feladataink, gyakorlataink, tanfolyamaink vannak. 


Ha úgy döntesz, ezt az időt arra használod fel, hogy elmerülj egy személyiségfejlesztő folyamatban, akkor szeretnénk ezt a döntésedet támogatni. Épp ezért mostantól elérhetővé tesszük számodra a következő lehetőséget.


Otthoni önfejlesztő csomag

Mindenki számára t​eljesen ingyenes


Ebben a csomagban olyan cikkeket, gyakorlatokat teszünk közzé, amelyek segíthetnek neked abban, hogy miközben kellemesen "elütöd az időt", építed a személyiséged, a saját céljaiddal foglalkozol, kiegyensúlyozottabbá válsz és megteremted a saját belső nyugalmad. Meggyőződésünk, hogy ez támogat téged a jelen helyzetben.


A csomagot a Nagy Belső Utazás oldalán éred el teljesen ingyen, sőt, még regisztrálnod sem kell, nem gyűjtünk email címet. Ha azonban akarod, regisztrálhatsz, és küldünk egy email sorozatot, amely az alapgyakorlatokhoz küld neked emlékeztető leveleket - és még hatalmas adag ingyenes anyagot érhetsz el szintén email-ben.Mire jó ez a csomag?

Kellemesen elütheted vele az idődet, miközben átgondolod az életed, megismersz néhány nagyszerű önismereti, önfejlesztő módszert, amelyet sehol máshol nem érhetsz el.


Mit tartalmaz ez a csomag?


1. Játékos célkitűző gyakorlatokat

Ezeket eddig is elérhetted az ingyenes NBU anyagok között - most eljött az ideje, hogy megcsináld (vagy ismét megcsinál) ezeket.


2. A te időd

A Nagy Belső Utazás ez évi állomásainak egyike, amely a saját énidőd megteremtéséről szól. Olvasd el, és illeszd be a napodba a saját, fókuszált és önmagadról szóló idődet. Rengeteg hasznos dologgal kitöltheted ezt az időt. Ha még nem tudod, mivel, akkor egyszerűen csináld meg az Otthoni önfejlesztő csomag gyakorlatait.


3. A bűvös virág

Hogy az online legyen egy kicsit élő: Egy korábbi online műhely (webinárium) felvételét kapod kiemelve a Mindennapi NLP Webinár-archívumából. Egy jópofa, rajzolós-színezős gyakorlatot, amelyben egy komolyabb célkitűzés is megbújik. Letölthetsz egy ebook-ot is, amelyben még HÉT kreatív írásgyakorlat is van.

4. Kő kövön

Modellezd az életed - játékosan. Egy metaforikus élettervező gyakorlat NLP alapokon. Szükséges kellékek: kövek, kristályok, kavicsok, termések, kagylók, csigaházak - természeti apróságok.

5. Szíverősítő

A fejezet témája a belső bizonyosság, ami egy jó döntéshez kell. Egy hosszabb írásgyakorlatot is kapsz, negyven percbe is telhet. 

6. Kedves Önbizalmam!

Ebben a feladatban a szunnyadó erőforrásaidat fogjuk szelíden megszólítani, és fel is ébresztjük őket. Egyet mindenképpen.

7. Mesélő

Vajon miért annyira fontosak a történetek az életünkben? Hogyan reagál az idegrendszerünk a mesékre? Tedd próbára a fantáziád és a kreativitásod a "Szárnyaló képzelet" c. írásgyakorlattal.

8. Vírusirtó: Hogyan legyünk jól? (A 7 M)

Murányi Péter új YouTube csatornájának első videója tökéletesen illeszkedik az otthoni feladatcsomagunkba. Ismerd meg a 7 M-et, ami segíthet neked abban, hogy jól éld meg ezeket a napokat.


9. Helyezd magad kényelembe

Ennek a feladatnak a célja, hogy kényelmessé tedd az életed, felismerd a lehetőségeket, és kreatívan alkalmazd is azokat.


10. Derűs képzelet

Ez az írás teljes mértékben a jövőről fog szólni. A jövő ugyanis TERVEZHETŐ. Ehhez kapsz egy kreatív írásgyakorlatot is.

11. Relaxáció: A belső gyógyító

Murányi Péter új YouTube csatornájának második videója, amely testi és érzelmi gyógyulást elősegítő mélyebb tudatállapotba kalauzolja a hallgatót, ahol kellemes ellazulás közben találhat rá a gyógyító erőforrásaira. A szövegben Dr. Milton H. Erickson kifinomult hipnotikus nyelvi mintáiba épített sugallatok hangzanak el egyszerre több példányban, mélyítve a hallgató tudatállapotát és erősítve a hatást.

12. Vírusirtó: Hét immunerősítő módszer

Az Aldebaran TV koronavírus elleni sorozatának második részében szó esik immunrendszer-erősítő gyakorlatokról, a tüdőnk és a légzőszerveink ápolásáról, a táplálkozásról, a gyógynövényekről, az emberi érintésről, az önmagunkkal való jó bánásmódról. És a mindezekhez hozzájáruló pozitív belső képekről, a vágyott állapotokat kiváltó szándékról, gondolatokról.


13. Csoportos írásgyakorlat indul – az immunrendszer erősítésére


Egy nagyszerű kezdeményezés, amely  már meg is valósult. A csoportos írásgyakorlat tájékoztató videója.


14. Gyógyító kapcsolat

30 perces kreatív írás-gyakorlat - videó, audio, prezentáció és szöveg formájában. Olvasd el a visszajelzéseket, és csináld meg te is a gyakorlatot!


15. Van kitől tanulni

Ebben a fejezetben az NLP talán legfontosabb technikájáról lesz szó: A modellezésről. Nem kell tovább törnöd a fejed, hogyan csinálj jobban valamit - helyette keress VALAKIT, aki eleve nagyon jól csinálja.

Lesz még több fejezete ennek a csomagnak?

Természetesen. Bőven ki tudod tölteni az időd ezekkel a gyakorlatokkal. A már elérhető anyagok is bőven adnak feladatot, de számíthatsz újabb gyakorlatokra is.


Ha azonban ennél többre vágysz, vagy már régóta szemezel néhány online tanfolyammal, vagy magával a Nagy Belső Utazással, segíteni akarunk neked, hogy hozzájuss, amihez szeretnél.


30% kedvezmény MINDEN online tanfolyamra

FRISSÍTÉS 2020.05.04.


Tekintettel a kormány által hozott új rendelkezésekre és egyéb okokra, az 50%-os kedvezményt május 4-én lezártuk, azonban május 17-ig 30%-is kedvezményt biztosítunk, amely az NBU kedvezménnyel tovább növelhető.


Bár a helyzet enyhülni látszik, és nekünk is enyhítenünk kellet a kedvezményeken, újabb két hétig még 30% kedvezményt biztosítunk az árainkból. Ha benevezel a Nagy Belső Utazás programjába, azonnali kedvezménykódokat kapsz, amelyeket összevonhatsz az akciós árakkal.


A mi tanfolyamaink és a Nagy Belső Utazás könnyed, szórakoztató és mégis hatékony gyakorlatokat adnak, amelyek mind személyiséged épülését szolgálják. Hiszünk abban, hogy tudunk segíteni neked. Mi ugyanezeket a módszereket használjuk ezekben a napokban.


Szeretnénk, ha a jelenlegi kedvezmény ezekben az időkben is segítené azokat, akikben felébred az igény a fejlődésre, tanulásra. A kedvezményes árakat május 17-ig garantáljuk.

Ez nem marketing!


Ha már egy ideje követed a Mindennapi NLP-t, akkor tudod, hogy vannak időszakos kedvezményes vásáraink, illetve egy-egy tanfolyamhoz kötődően bevezető kampányaink. 


EZ MOST NEM EGY ILYEN KAMPÁNY.


Természetesen szükségünk van a bevételre, mert

- ebben az időben is fizetnünk kell a szolgáltatói díjakat

- mi is pénzzel fizetünk a boltban


Ezen túlmenően a fő célunk azonban, hogy rendkívül kedvező áron biztosítsunk online tanfolyamokat azoknak, akinek erre igényük van.

Miért hosszabbítottuk meg az akciót?

Két fontos dolgot tudnod kell rólunk:

- Soha nem adtunk még 50% kedvezményt.

- Soha nem hosszabbítottunk meg akciót.


Most azonban IGEN. 


A kedvezményes árat addig az időpontig GARANTÁLJUK, amit a weboldalon látsz.


Nagyon kellemes meglepetések értek bennünket ennek az időszaknak már az elején, például:

- ingyen lehet parkolni a városban

- nem baj, ha lejár a személyi igazolványunk

- több gigányi mobilnetet kapunk ajándékba

-ha tartozásod van, akkor sem kapcsolják ki az áramot


Mindenki ott segít, ahol tud. Ez különösen jó érzésekkel jár, és megnyugtat bennünket ebben a helyzetben.


Hogy csatlakozzunk a sok nagyszerű kezdeményezéshez, amelyek arról szólnak, hogyan tegyük könnyebbé az életünk ebben a megváltozott helyzetben, mi is ott segítünk, ahol tudunk. Mi önfejlesztő anyagokkal foglalkozunk, személyiségfejlesztő programokat tartunk, online tanfolyamaink vannak ebben a témában. 


Éppen ezért,


amennyiben MOST vásárolsz bármilyen online tanfolyamot nálunk, annak árából 30% kedvezményt biztosítunk.


Mit kell tudni erről a kedvezményről?

  • Május 17-ig él ez a kedvezmény.
  • A Mindennapi NLP oldalán elérhető ÖSSZES online tanfolyamra érvényes a kedvezmény.
  • A Nagy Belső Utazás éves programunkhoz is csatlakozhatsz, és azonnal felhasználhatod a jelentős kedvezménnyel járó NBU kedvezménykódokat.
  • A tanfolyamcsomagok árában is érvényesítjük a kedvezményeket (de ez nem ad további kedvezményt)


A teljes kínálatot az akciós árakkal tekintsd meg itt:Kérdések és válaszok

Miért nem adjuk INGYEN az összes tanfolyamot?

Mert nem tehetjük meg. A szolgáltatói díjakat nekünk is ki kell fizetni. Ha kedvezményes áron vásárolsz tanfolyamot, akkor egyrészt valódi értéket kapsz rendkívül kedvező áron, másrészt támogatod azt, hogy minél több ingyenes tartalmat tehessünk közzé.

Nemrég vásároltam magasabb áron egy tanfolyamot, visszamenőleg kérhetném a kedvezményt?

Sajnos nem. Hová vezetne ez?
De ugyanúgy kihasználhatod az aktuális kedvezményt más tanfolyamokra.

Hogyan fizethetek?

A szokott módon: Bankkártyával, Paypal-lal (ez esetben azonnal eléred az anyagokat), vagy átutalással (a befizetést követően aktiváljuk a tanfolyamokat)

Meddig tart pontosan ez a kedvezményes vásár?

Május 17-ig garantáljuk ezeket az árakat. Ezt követően az aktuális helyzetnek megfelelően döntünk.
Amennyiben az életünk visszatér a régi kerékvágásba, az árainkat is visszatereljük oda.


Érdemes bespájzolni?

Minden anyaghoz örökös a hozzáférésed. Amit ma megveszel, évek múltán is elkezdheted. Ilyen szempontból vásárolhatsz több tanfolyamot is.


Ha azonban csak gyűjtögetsz, vagyis megveszed a tanfolyamokat, de azokra úgysem lesz időd sosem, akkor nem javasoljuk a vásárlást.

Az NBU kapható alacsonyabb áron?

Nem.
A Nagy Belső Utazás c. programunk résztvevői nagyon sok kedvezményt kapnak egész év során, így a részvételi díj sosem változik, az mindig 28000 Ft a teljes évre. (Ha év közben csatlakozol, visszamenőleg is megkapod az összes anyagot). Itt tehát nincs kedvezmény, de azonnal igénybe veheted az NBU kedvezményeket.

Mennyiben különböznek a fizetős tanfolyamok az ingyenes anyagoktól? 

Amíg az ingyenes anyagok teljes értékű, nagyszerű önfejlesztő gyakorlatok, amelyek sokszor csak egy ideig érhetők el, úgy a fizetős tanfolyamok legtöbbször lényegesen hosszabb anyagok, amelyek egy teljes módszert adnak át, nagyszámú gyakorlatot, emlékeztető email-sorozatot, videókat, feladatlapokat, egyes tanfolyamoknál vezetett transzokat és kártyacsomagot is tartalmaznak. Ezekhez mindig örökös a hozzáférésed.

Már tagja vagyok az NBU-nak, igénybe vehetem a kedvezményes árból az NBU kedvezményemet?

Természetesen! :)

További kérdéseid vannak?

Írj az ügyfélszolgálatunknak ide:
ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu

vagy használd a jobb alsó gombot ezen az oldalon.

Szívesen olvassuk a hozzászólásaidat és kérdéseidet itt is:

>