Akarsz egy örömteli levelet minden pénteken?

Korábban ezek voltak a T.I.T.K.O.S. levelek, de egy teljes év, azaz 52 levél után befejeztük a sort, s elindult a folytatás Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. címmel.

Mi a csuda az az örömteli levél?

A lényeg röviden

Egy éven át minden pénteken küldtem egy email-t,
amelynek a témája titkos helyett T.I.T.K.O.S. volt.
Minden egyes levélben küldtem HAT dolgot, amin elgondolkodhattál, és így izgalmasabban telt a hétvégéd, önmagaddal is foglalkozhattál, fejleszthetted a személyiséged.


Most azonban ezeket felváltották az örömteli levelek, vagyis az Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelek, amikben NYOLC dolgot küldök neked a hétvégére.

Ez volt a hat T.I.T.K.O.S. dolog

T = TÉVHIT

Amellyel talán eddig is tisztában voltál, de lehet, hogy nem. Mindenesetre ha elolvasod, és tudatosítod magadban, hogy az a bizonyos dolog nem igaz, új lehetőségeket találhatsz magadban és magad körül.

I = Írásgyakorlat

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

T = Támogató meggyőződés

Amelyet a magadévá tehetsz, elkezdhetsz benne hinni, hogy ily módon kitágítsd világképed határait. Vagy egyszerűen csak elképzeled, milyen volna, ha igaz volna, és már ez is felüdítő érzés.

K = KIHÍVÁS

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

O = OLVASNIVALÓ

Mert olvasni jó. Lehet ez régi blogbejegyzés, amit pont neked ajánlok, vagy egy új, esetleg egy könyv, amire felhívom a figyelmed. Talán rövid sztori lesz a levélbe írva, de csakis olyan írás, amely építi a személyiséged.

S = SEGÍTŐ KÉRDÉS

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

És íme a NYOLC Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. dolog

Ö = ÖRÖMTELI GONDOLAT

Amely örömtelivé varázsolva a napod, esetleg még el is gondolkodtat, újabb nézőpontot adhat a saját nézőpontod mellé.

R = REJTVÉNY

Amellyel az agyadat is tornáztathatod, megmozgathatod az elméd, a képzelőerődet, hogy egyik se rozsdásodjon be. 

Ö = ÖTLET

Amelyet – ha akarsz – megvalósíthatsz, vagy eszedbe juthat róla valami más. Ez csak egy ötlet, de inspirálhat téged valami újra.

M = MIÉRT?

Vagyis egy „miért”, amin elgondolkozhatsz. Talán segít abban is, hogy felismerd saját kérdéseid, de lehet, hogy te választ is találsz.

T = TANÁCS

Amit jó szívvel adok, és ingyen van, és nálam bevált, működik. Hátha neked is ad valami újat az életedhez.

E = ERŐFORRÁS

Valami, ami fontos, és benned is megvan, de elképzelhető, hogy időnként nehéz ezeket megtalálnod.

L = LEHETŐSÉG

Amelyet – ha akarsz – kihasználhatsz, élhetsz is vele. Rengeteg van belőlük, bár sokszor már nem látjuk a fától az erdőt, ezért mutatok neked párat.

I = IDÉZET

Amelyek sokszor megváltoztatják gondolatainkat, megerősítenek, felemelnek, inspirálnak, vagy épp csak gyönyörűen megfogalmazott igazságokat tartalmaznak az élet dolgairól. 

Ők már olvasták a T.I.T.K.O.S. leveleket

Megerősítenek.

Sokat tanultam, tanulok belőlük. Megerősítenek. Imádok írni, ezek a levélsorozatok pedig ösztönöznek rá. Az írás bármilyen negatív hatás is ér, megnyugtat. A pozitív történések leírása pedig duplázza az örömöm. Köszönöm a leveleket. 😊

Ildikó Nyiri

Inspiráló öröm bombonok!

Inspiráló öröm bombonok! Köszönet értük!

Illéssyné Dorn Henriette

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

Oázis a sivatagban

Kedves Tibi! A leveleid olyanok, mint egy Oázis a sivatagban. Nekem tetszik, ahogy fogalmazol, amilyen hasonlatokat hozol, szeretem az egyszerűséget és azt is, ahogyan biztatsz, bátorítasz arra, hogy tegyek egy lépést. Köszönöm! Hálás vagyok! Inspiráló feladatok, elgondolkodtató kérdések és nagyszerű könyvek. Számomra mindig van egy egy találat. Köszönöm a kínálatot, Szeretettel Oroszjuli

Orosz Júlia

Szeretem ezeket a leveleket!

Dorn Heni

Kikapcsol, gondolkodtat, lazít...

Igen, nagyon szeretem ezeket a hétvégi leveleket! Kikapcsol, gondolkodtat, lazít, játékos cselekvésre buzdít.

Zsóka

Megmozgattad testemet, lelkemet.

Kedves Tibor! Nagyon szeretem a leveleidet, kedvelem a stilusodat, imádom a humorodat. Megmozgattad testemet, lelkemet. Tettrekészebb vagyok mióta olvasom a leveleidet. Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy RÁD találtam. Nagyon remélem, hogy sokáig olvashatom még!

Kata

...még sokáig ne hagyd abba!

Kedves Tibor! Régebben nem is gondoltam volna, hogy az írással mennyi feszültségtől, negatív gondolattól tudok megszabadulni. És persze nagyon jó érzés az örömöknek, egy jól sikerült napnak a leírása is. Azért még nem lettem rendszeres napló író, de időnként előveszem a kis titkos naplómat és akkor csak úgy folyik belőlem az írás és tényleg az a legjobb, hogy gondolkodás nélkül, egyik mondatból következik a másik. Nagyon jó gondolatébresztők a pénteki leveleid, még sokáig ne hagyd abba! Humoros, kellően finoman provokatív, csak pont annyira, hogy az ember tényleg végiggondolja a benne leírtakat.

Tóth Márta

Rengeteg apró ötlet

Nagyon szeretem a T.I.T.K.O.S. leveleidet (is) rengeteg apró ötlet ami a mindennapokba beépítve jelentős változást hoz. Köszönet érte.

Ili

Fantasztikus a stílusod és a humorod!

Kedves Tibor! Fantasztikus a stílusod és a humorod! Mosolyt csal az arcomra. Felderítettek a soraid. Köszönöm a könyvet, amit ajánlottál, én is olvastam már. Imádom Vámos Miklóst is. Várom a következő titkos levelet! Üdv: Renáta

Szőcei Renáta

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:)

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:) Néha elfelejtem megcsinálni a feladatokat, vagy utólag állok neki, de mindig jobbá teszik a napjaimat, köszönöm!:) ☆♡

Éva

Hétről hétre lenyűgöz

Kedves Tibi! Minden pénteken megkapom üzeneteidet, de csak szombaton nyitom meg. Amikor elcsendesedik körülöttem minden, akkor. És hétről hétre lenyűgöz, hogy mennyi igazság van írásaidban. Üdv:Kati

Kati

Mindig feltölt, inspirál.

Kedves Tibi. Nagyon szeretem a leveleid, mindig feltölt, inspirál. Kívánok Neked és családodnak szeretetteli, sikeres, egészségben gazdag 2022-es évet. Öleléssel Anna

Morvai Anna

Nagyon tetszik

Nagyon tetszik ezekben a levelekben, hogy gyakorlatiasak. Mindig sarkal “ valaminek” a megtételére.

Éva

Sok emberhez jussanak el a szavaid

Szia. Még csak most kaptam meg az első leveledet, de ittam minden szavát... Aztán leírtam magamnak a kis füzetembe, ahová a fontos dolgaimat írom. Azokat, amiket szeretek újra és újra elolvasni, hogy még mélyebben belémivódjon, hogy a folyamatos fejlődésemnek megfelelően, egyre többet hozzak ki magamból általa. Ott a helye, köztük. :-) Nagyon tetszik az emlékszínező! Sok emlékem van, amit újjávarázsolhatok ezzel a gyakorlattal. Köszönöm szépen Neked. Imádom a színeket. Használom is itt-ott megerősítésnek, gazdagításnak, és dekorálásnak, úgyhogy külön örültem a színes szabad írásnak. :-) Köszönöm szépen a lendületet, a kedvességet, a derűt, ami átjött hozzám a leveleden keresztül. :-) Sok emberhez jussanak el a szavaid, mert szüksége van rá a lelkünknek. Köszönöm szépen, hogy olvashatom. :-) Minden tiszteletem a tiéd. Üdvözlettel: Boráné Endrei Tímea.

Boráné Endrei Tímea

Kellemes érzéseket indított el bennem.

Kedves Tibi!
A leveleid olvasása frissítően hat könnyed és direkt. Nem mondom hogy minden héten elolvastam de amit elolvastam az kellemes érzéseket indított el bennem. Köszönöm szépen.

Molnar Krisztina

Úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat...

Ma olvastam először a leveledet. Nem tudom az előzmények mik, de úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat és visszanézni a koràbbiakat is. Köszi, hogy írtàl.

Szép Ilona

utánozhatatlan "szűcstibis"

Igen, segített abban, hogy hatásodra elvégezzem a játékos feladatokat, keressem az ajánlott könyveket amiket nem olvastam és mindezek jótékony hatását. Mindig tudsz eredeti, amolyan utánozhatatlan "szűcstibis" lenni, nagyon szeretem az írásaidat.

Ili

Szinte mindig elolvasom

Kedves Tibi! Szinte mindig elolvasom..és gyakorolom ! Sokat segít a mindennapjaimban..felismeresekben.Amugy tök szuper az életem...ha nem gondolom olyan komolyan..ha komolyan gondolom akkor vannak benne feladatok a fejlődésem érdekében.Hálásan köszönöm hogy sokszor megnevettetsz...nagyon jók az írásaid!

Bánszki Judit

Cselekvésre késztet.

Persze. Gondolatokat ébreszt. Cselekvésre késztet. ÉS ez jó nagyon :)

Jankovics Éva

Kiváló iránytű

Kiváló iránytűnek bizonyulnak ezek a levelek számomra.

Orbán Andrásné

Nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek!

Tibi, nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek! Pont jókor érkezik és nagyon elgondolkodtatóak! Teljesen ki tudják zökkenteni az ember gondolkodását egy különleges nézőpontba. Nagyon köszönöm!

Mészáros Csilla

Olyan pozitív, építő. :-)

Nagyon cuki a kiscica. Jobbulást, mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Az Örömteli levelek nagyon szórakoztatóak, gyakran elolvasom őket, van, amit meg is fogadok belőle... :-) hasznos, klassz szemléletű. Olyan pozitív, építő. :-)

Judit

Nagyon tetszenek a levelek!

Szia Kedves Tibi! Nagyon tetszenek a levelek! Nekem vidámságot, könnyedséget és néhány ötletet is adott! Annyira jók a vicces megfogalmazások! Köszönöm! Üdv: Bea

Ungváriné Fenyves Beáta

Igazi csemegék, kapaszkodók, ösztönzők!

Kedves Tibi! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!! A levelek üdeséget, plussz tartalmat, különleges színfoltot adnak hozzá a hétvégéimhez, mindig nagyon várom őket és ha nem is azonnal és nem is mindent, de hellyel-közzel meg is csinálom az azokban leírtakat. Igazi csemegék, kapaszkodók, ösztönzők. Végtelenül hálás vagyok értük, soha ne hagyd abba:) KÖSZÖNÖM!!

Anikó

Sokszor elolvasom a leveleidet

Szia! Sokszor elolvasom a leveleidet, tetszenek és gondolkodásra késztetnek.

Horváthné Magdi

Hamar függőséget okoznak :)

Nagyon szeretem a leveleket . Olyan hétvégi lélekemelő frissítők ,amelyek hamar függőséget okoznak :) Jól indul a nap , lelkes várakozás minden péntek délelőtt . Öröm elolvasni a legújabb ötleteket s elmélyedni a feladatokban . Jó érzés megtapasztalni , h az apró dolgok mennyire fontosak és , h a kis lépések is sok boldog pillanatot adhatnak . Köszönet érte !!

Andrea

Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS!

Kedves Tibi, Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS! Mit adott nekem? Egy újfajta szemléletet, MÁS-ként ránézni a dolgokra, történésekre gyakorlatot. Még akkor is, ha csak piciben kezdem, és bevallom, nem mindent csinálok meg. Irtóra tetszik nekem a stílusod, a meglátásaid, a humorod. Sokat tanulok Tőled! A twitteres reggeli kihívásaidat nagyon vártam! Köszönet a munkádért - amiről úgy érzékelem, feltételezem:), nem is munka számodra, mert szerintem nagyon nagy élvezettel írsz:) Hálás köszönet amiért rendszeresen tollat, apropó, billentyűzetet ragadsz! Üdvözöllek, Zsóka

Bakai Zsóka

Fantasztikus humorral billent ki

Mindig választ ad az éppen aktuális kérdésemre, és fantasztikus humorral billent ki gondolataim mókus kerekéből. Köszönöm!

Erika

JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE

Kedves Tibi, bár (szinte) mindent elolvasok, amit küldesz, jól tudod, hogy ritkán ragadok billentyűzetet, na most mégis megteszem. Mert 2022.01.21=10=1, ami legyen most az én értelmezésemben A KEZDÉS. Töredelmesen bevallom, hogy távol-s-közel SEM végzek el minden feladatot(h), pedig TUDOM, hogy a fejlődésemet szolgálná. DE minden egyes írásod - és már "csak" az érkezése is - JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE. Arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a FÓKUSZT. Az autóm is azért lett anno Focus, hogy minden pillanatban emlékeztessen arra, főleg, amikor benne ülök, hogy maradjak fókuszban. Mint a Forma-1-es versenyzők, amikor rajta vannak a kanyaríven és annyira betapadnak a gumik, hogy felborítani sem lehet - a fizika törvényeinek határait feszegető villámmekkvín sebességgel repesztő - versenyautót, mert az egyszerűen ... felboríthatatlan. Kipróbáltam, tavaly ősszel, a Focussal, a Hungaroringen. Nem verseny-, hanem utcai - igaz, puhább- téligumikkal ÁMDE azok is úgy betapadtak, hogy a fizika törvényeinek határait EGYÁLTALÁN NEM feszegető és TÁVOLRÓL SEM villámmekkvín sebességgel repesztő Focus is felboríthatatlannak bizonyult. Csak arra kellett figyelnem, hogy ... maradjak rajta az íven. Nos, számomra ilyenek a leveleid. Nem mindig végzek írásgyakorlatot, cserében mindig valami számomra kreatívval foglalkozom. Legyen az BÁRMI. Olyankor SATORI állapotban vagyok. Csak az ITT és csak MOST van, és ebből aztán a világon SEMMI sem bír kizökkenteni. (mondjuk, nem is hagyom) :-) Csalafinta módon mégiscsak "rávettél" az írásra! :-) Ez nem piskóta! ...viszont ami a mai kreatívkodásom eredményeképp a sütőben éppen hivogatóan aranybarnul, no, az AZ! :-) Csók a családnak! ToTTi-Tibi ui:...és ha már volt Forma-1-el kapcsolatos gondolatom, akkor ma stílusosan ezzel is fejezném be: ...hová tűnt démonhill, illetve a brendedhez már-már hozzátartozó enelpé-szűcstibis loboncod? :-)

ToTTi

Azt hiszem melletted nem lehetne elkámpicsorodni...

Kedves Tibi! Nagyon megszerettem ezeket a pénteki T.I.T.K.O.S leveleket, az írásaid olyan gyakorlatiasak ,mókásak,nagyon jó a humorod,azt hiszem melletted nem lehetne elkámpicsorodni,hahaha.Szeretem az olvasnivalókat és a feladatokat is Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

Olga

Lehet ez az új ránctalanító? : )

Igen, alapból egy pozitiv szemelyiseg vagyok de egy ideje válságban, így kevesebb mosoly van az amúgy pont ettől ráncokkal festett arcomom. Lehet ez az új ránctalanító? : ) De most inkább tovább festek és mosolygok. Köszönöm szépen!

Ari

Még én is jó szivvel veszem pedig idős vagyok.

Üdvözöllek! Igen szeretem olvasni a sorozatot vidám és tanácsokat is ad, még én is jó szivvel veszem pedig idős vagyok. Találok megszivlelendőt. Az én Ö.R.Ö.M.T.E.L.I hírem megszületett a dédunokám és most tényleg őrőmteli a napom.

Horváth Vilmosné

Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket...

Kedves Tibor! Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket... A többi kupaccal, ami naponta elborít... De ma valahogy felkeltette az érdeklődésem. Tudod, ez a mai személyesen nekem szólt. Köszönöm! Ígérem, nem mulasztom el a többit!

Dalanics Dóra

Mindig lélekemelők.

Szia Tibi! Szeretem a leveleidet. Ha csak van rá időm elolvasom. A feladatokat azonban, jó ha fele alkalommal csinálom. Mindig lélekemelők. Az időből kellene több. Bár tudom az lesz, amire szánom. Sok sikert a munkádhoz! Fontos dolgot teszel. Megmutatod a világ jó oldalát. Kriszta

Balogh Krisztina

Sokat segítenek az önismereti utamon

Szia Tibi! Nagyon hálás köszönet a leveleidért, és a belefektetett munkádért. Nekem sokat segítenek az önismereti utamon. Szeretem ahogy írsz, és a feladatokat is. Köszönöm! Örülök, hogy rád találtam. Mégegyszer hálás köszönet érte.

Anita

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak!

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak! Imádom olvasni őket! Engem elgondolkodtatnak, energiával töltenek el, az életemet pedig színesebbé és gazdagabbá teszik.

Szandibandi

...jó helyen vagyok. 😊😊

Tanácsaid, ötleteid minden alkalommal visszarángatnak a Földre. Folyamatosan az az érzésem, jó helyen vagyok. 😊😊

Demusné Kati

Nagyon megtetszett ez a pozitív kisugárzás...

Kedves Tibi !
Igazából még csak most olvastam bele és nagyon megtetszett ez a pozitív kisugárzás, a jóért a tenni akarás és az élet vidámabb oldalára való terelgetés. Köszönöm szépen !

Ágica Ullmann

Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Szeretek írni, de a szimpla naplóírás nekem nem jött be. Így, hogy tematikusan tudok írni az életemmel kapcsolatban, nagyon sokat segít az önismeretben és a dolgok helyretételében. Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Ági

Nagyon szeretem a könyvajánlót

Sokáig csak kaptam a leveleket, de nem olvastam el őket, mert nem volt időm, stb. Aztán egyszer beleolvastam, és azóta rendszeresen olvasgatom, sőt visszaolvasom őket. Nagyon szeretem a könyvajánlót pl. De a tévhitek és a feladatok is jók. A következő lépés az lesz, hogy nekiállok a feladatoknak is... :-)

Szilvi

Hálás vagyok ezekért a levelekért

Nagyon hálás vagyok ezekért a levelekért. Péntekre mindig nagyon elfáradok lelkileg (elég nehéz időszakom van már hónapok óta..), de mindig örülök, amikor ezek a levelek megérkeznek hozzám, mert erőt ad, vagy elgondolkodtat, vagy megmosolyogtat, és valahogyan mindig hozzám szól személyesen. Szóval, nagyon nagyon köszönöm! ☺️

Gréti

A Szitakötőn sírva röhögtem

Kedves Tibi! Nagyon szeretem az írásgyakorlatokat! Az, hogy kissé grafomán vagyok, egy dolog. De leírva sokkal könnyebben átlátom a dolgaim, mit csinálok jól, mit rosszul, hogyan, merre lépjek tovább. Az olvasnivaló meg szuperek! A Szitakötőn sírva röhögtem (széllel szemben... hát ez... 🤣🤣🤣). Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és köszönöm az írásaid! Nem csak hasznosak, de nagyon szórakoztatóak is, piszokjó humorod van. Remélem, szeretsz annyira írni, mint amennyire én olvasni, mert egy-egy hírlevél vagy cikk a blogon feldobja a napom. Legyen szép estéd! Kata

BKata

Kedves Tibi, Őszintén megírom Neked, kellett nyugalom és türelem a legutóbbi ÖRÖMTELI leveledben a képrejtvény megfejtéséhez! Nagyon tetszett, jópofa, megfigyelőképességet, kitartást (erre a szóra is számítottam:):) igénylő feladat. Szívesen játszom még hasonlót:) Kimeríthetetlen az ötlettárad:) Köszönöm! Zsóka

Bakai Zsóka

Néha a fején találod a szöget

Tetszik a közvetlen hangvétel, bár eleinte nem értettem, miért bizalmaskodsz. Azt hiszem, meg is kérdeztem, hogy miért érzed azt, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Segít is, meg szórakoztat is. Volt, hogy nem volt időm megcsinálni valamelyik feladatot, ami nagyon megfogott első olvasásra, és oda készítettem a kupacaim mellé a füzetet a kinyitott oldalon, ahol a következő hat perces írás indulna... és ott szépen kivárta a sorát. Vissza-vissza térek a leveleidhez. Néha a fején találod a szöget, igazán, vagyis olyan témákat jelenítesz meg, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni, és nekem úgy tűnik jó támpontot adsz ahhoz, hogy miként is kezdjem el. Szóval Köszi.

Judit

Felüdülés olvasni őket!

Igen, nagyon tetszenek a leveleid, az életfilozófiád . :) Felüdülés olvasni őket! Hajrá ! :)

Éva

Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult...

Sokat segítettek a gyakorlatok, bár picit lemaradtam az elvégzésükkel. Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult, amikor leírtam. Úgy érzem egy komoly blokk volt bennem emiatt, ami a gyakorlat által sikeresen oldódott.

Pályi Gabriella

Mint egy falat bonbon

Elgondolkodtató, humoros, várom az újabb leveleket. 🙂 Olyan, mint egy falat bonbon ebéd után. Nem telít el, de megédesíti a napot. Köszönöm

Emese

Írásgyakorlatait szinte kivétel nélkül megcsinálom...

Nagyon nagyon szeretem, kifejezetten várom minden pénteken!
Írásgyakorlatait szinte kivétel nélkül megcsinálom, jó móka hétvégére.

Köszönöm a munkádat!

Zsóka

Nagyon tetszik a sorozat :)

Nagyon tetszik a sorozat :) Köszönet érte :) További jó munkát!

Rita

Sok figyelemreméltó dolgot tanultam...

Köszönöm szépen a levélsorozatot, Érdekesnek találtam, sok figyelemreméltó dolgot tanultam, ami mellett korábban elsiklottam, illetve jó volt rendszerben olvasni. A kérdések önmagam megértésében segítettek.

Zelenák Emőke

Csodállak, amiért ennyi jó tartalmat tudsz üzenni

Csodállak, amiért ennyi jó tartalmat tudsz üzenni, adni magadból. Szeretem a stílusodat, és a munkásságod.

Marics Krisztina

Várom a folytatást 🤗

Köszönöm kérdésed, csodálatosan érzem magam! De főképp annak örülök hogy Rád és a remek írásaidra találtam! Felráznak a hétköznapokból, elgondolkodtatnak és főleg megdolgoztatnak. Köszönöm hogy írtál,írsz...várom a folytatást 🤗

Ónodi Dorottya

Köszönöm a mai titkos üzenetet

Kedves Tibi! Köszönöm a mai titkos üzenetet, amit nem csak a megszólítás miatt éreztem úgy, hogy személyesen hozzám szól. Szép napot!

Szegediné Böbe

Tetszenek, mert humorral fűszerezettek...

Kedves Tibi! Mindig örömmel olvastam a "titkos" és nem titkos leveleidet . Tetszenek, mert humorral fűszerezettek, nem terjengősek, mégis ott vannak benne az okos tanácsok. Köszönöm! :)

Klári

Kapaszkodót adott

Dolgozom Önmagam megismerésén. Kapaszkodót adott a gondolataim és a cselekedeteim helyes irányba fordításához. Köszönet érte.

Ambrus Rozália

Vajon mi a három jó tulajdonságom?

Azt gondoltam nagyon nehéz lesz az írás feladat. Vajon mi a három jó tulajdonságom? Ráadásul, hogyan tudnám másoknak is hasznosan kihasználni? Úgy gondolom, nagyszerű ötleteim születtek! Az eredmény kimondottan felvidított! Tudatosabbá tett és segít az egyik fontos életcélom megvalósításában: másokért tenni.

Márti

Nagyon sokat segített

Nagyon sokat segített megismerni magamat.

Galgóczi Mira

Feltöltenek és pozitív módon programoznak

Kedves Tibi! Szinte mindig megcsinálom a titkos levélben található feladatokat és mindig örömteli módon leszek gazdagabb tőlük. A beépített csodás varázslatokon és sugallatokon túl is feltöltenek és pozitív módon programoznak. Köszönöm az állandó lelkesedésedet jelenlétedet. :)

Betti

Mintha lelkemből szólnál.

Mintha lelkemből szólnál. Remélem egyre több követőd van. Az en hitem szerint egy fecske nem csinál nyarat de sok kicsi sokra megy. A tégy jót minden napra esetleg bedobnád hogy madáritatót csináljunk. Szerintem a mi jól létünk..... es nem jóllètünk a kornyezetunkben élő apró teremtményeken is múlik.

Tunde

Minden alkalommal élvezettel olvasom

Kedves Tibor! Minden alkalommal élvezettel olvasom az írásait, követem a feladatokat. Nagyon szeretem, egyre könnyebben megy. Köszönöm

Icu Szűcs Istvánné

Kedves Tibi! Nekem sokat adnak a TITKOS levelek, és ezt szó szerint kell érteni. Célokat, "megoldásokat" ad - melyeket persze személyemre tudom szabni, vidámságot, és mondhatom, kicsit más szemszögből is nézem a világot. A saját, belső kaleidoszkópomat elfordítottam, és sokkal színesebb lett tőle a körülöttem lévő világ. Csak köszönet és hála érte! Üdv: Édua.

Édua

Imádom ❤️

Gondolat-magokat adott. Inspirációt és humort. Aha-élményeket és remek gyakorlatokat. Imádom ❤️

Nagy Katalin

Visszatérek tanulni

Rengeteg olyan "agymozdulást" gondolatot kaptam,ami az új tervek szövögetésében segít. Mivel most teljes átalakulásban vagyunk (ingatlan eladás,vétel,költözés másik megyébe) ezért most nem mindent tudok felhasználni azonnal, de visszatérek tanulni tavasszal.

Hlatky Ilona Rozália

Megszerettem a pénteki leveleket. :)

Megszerettem a pénteki leveleket. :) Vigyázni kell, mert függőséget okoznak.. :) És sok hasznos életviteli tanácsot kaptam, amitől egy kicsit könnyebbek a mindennapok, plusz energiát adnak. Köszönöm! :)

Tündi

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.Elfoglalt vagyok kevés időt szántam rá.befogom pótolni.

Terézia Horváth

Nagyon inspirálóak

Köszönöm a leveleket. Nagyon inspirálóak. Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Nagy László

Várom a hétvégéket!

Várom a hétvégéket! Mindig találok az írásaid között olyan gondolatokat, melyek engem is foglalkoztatnak, melyeket jó lenne beépíteni a "mindennapjaimba". Egyenlőre még "tanulónak" érzem magam. Tudod ez olyan, mint az iskolában volt. Volt kedvenc tantárgy és volt az un. "nem szeretem", de kell és fontos. Most ez utóbbiakkal kezdem, egyenlőre több-kevesebb sikerrel. Nagyon színesek és tartalmasak az írásaid, a nehézségeim ellenére is mindig "erővel" töltenek fel. Köszönöm, hogy létezel! Üdv.

Édua

Annyira szeretem ezeket a leveleket...

Annyira szeretem ezeket a leveleket, kivétel nélkül mindig megmosolyogtatnak. Hasznos tanácsokat kapok, ötleteket amiket hétvégén ki is próbálok sokszor. Lendületet adnak ezek a gondolatok! Sokkal több időt töltök magammal és több mindent tartok lehetőségnek. A levelek segítségével többet vagyok az itt és mostban, le csendesít és szebb a világ! Hálás vagyok értük!

Kacsó Krisztina

Kiderül a szívem

Szia Tibi! Kiderül a szívem, ha az életembe humort csempésző leveleidet olvasom. Emlékeztetsz rá, hogy könnyedén, kreatívan is lehet élni. Köszönöm!! :-)

Nagy Sára

Nagyon tetszenek

Nagyon tetszenek, vidámak, kreatívak.

Kenéz Ildikó

Rendet tesz a gondolataimban...

Rendet tesz a gondolataimban...jó irányba terel... :)

Azari Henriette

Nagyon szeretem

Nagyon szeretem a leveleidet. Pozitívan hatnak rám és feltöltenek energiával.

Csilla

Mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott.

Kedves Számomra Ismeretlen :) Szeretem olvasni a gondolataidat, még ha nem is mindig van rá időm! Tudom-tudom....arra van időnk, amire akarjuk! :) Elkezdtem megfogalmazni a gondolataimat Feléd, aztán már vagy 20 perce csak írok és írok :) De abbahagytam és kitöröltem :) Csak annyit akarok mondani, hogy mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott. Elkezdődött bennem valami. Nem látom még a végét, csak azt, hogy nem lesz egy simaliba. Remélem van elég erőm végigcsinálni :) Eddig hálás vagyok, amiért Rád találtam (már azt se tudom hogy hol és mikor)! Csókollak Legyen szép a napod! Zsuzsi

Zsuzsi

Mi az hogy!

Mi az hogy! Ezúttal is adott ötleteket, megvalósítandó feladatokat. Úgyhogy neki is állok a megvalósításnak.

Evva Effy

Feltètlen segitenek a levelek

Feltètlen segitenek a levelek a rendtartasban,fôkuszàlàsban, magàny èrzèsben.Nagyon köszönöm!

Zatykô Àgnes

Nagyon tetszik a levél

Jo napot kívánok! Nekem nagyon tetszik a levél. Es szeretnek minden pénteken kapni. Mert nagyon jo. Es meg szereztem azt a konyvet amit ajánlott. Tisztelettel Zsuzsanna

Huszárné Unicsovics Zsuzsanna

Szia Tibi!

Köszönöm az inspiráló leveleidet, mindig jó ötleteket kapok tőled! Ezért én nagyon Hálás vagyok!

Köszönöm a munkádat és az ebbe fektetett idődet! Hiszen amivel az idődet töltöd azzal telik az életed… Volt egy mondatod a legutóbbi levélben valahogy így hangzott: „Hol kellene elkezdenem a változást?” Szeretnék ajánlani egy másik nézőpontot: “ Hol érdemes elkezdenem a változást? Hol jó elkezdenem…. A kellene, az valahogy nyomasztóan hat rám. “ Kényszerítve érzem magam. És persze ez csak az én SZEMüvegem.. Nagyon örülök a sok izgalmas hasonlatnak és asszociációnak,, amiket a leveleidben olvasok. Nagyon köszönöm őket! Tibi! Jobb veled a világ!

Szeretettel Oroszjuli

Orosz Júlia

Jó volt olvasni a tanácsaidat, fűxezve a humoroddal, köszönöm ezúttal is!

-:) téli ruhákat előkapni nem ügy, de előtte még zsákolni kell a lenge, nyáriakat -:)

Egyedül nem megy minden, bár sok területen törekszek önálló munkavégzésre. Sex - férjemmel, csakis! -:)

Mozgást növelni kell, az elfogyasztott adagokat pedig csökkenteni -:)

Ééés b@kker, évekkel ezelőtt vetettem tőled vmilyen programot: sose kezdtem el -:(, persze más kurzust is vásároltam már így -:(. A könyv az más téma: mind sorra kerül, többet olvasok…, még többet szeretnék!

Jó volt olvasni a tanácsaidat, fűxezve a humoroddal, köszönöm ezúttal is!

A cicukànak pedig gyors felépülést kívánok!!!

T.Noémi

Ezentúl a nem csinálom helyett, csinálás van.

Köszönöm ezt az új formát. Bevallom a régit már néha átgörgettem vagy csak átfutottam. Köszönöm a gondolkodni valót(milyen igaz) és a könyv ajánlót. Ezentúl a nem csinálom helyett, csinálás van. (biztos megérik a vágy cselekvéssé, hogy minden nap írjak,......magamnak, ne csak leveleket😀😀😀 Köszönöm

Ravasz Csilla

Érdekesnek, tanulságosnak találom

Érdekesnek, tanulságosnak találom a leveleket. Sok erőt kívánok a folytatásukhoz

Emoke

A saját munkámban is fel tudom használni

Kedves Tibor, eddig nem mindegyiket olvastam el, de amit igen, az nagyon tetszett. Mit adott: elgondolkodtam a gondolkodás és írásmódodon, és nagyon tetszik a gondolatmeneted. Élvezetesek az írásaid, az összekötések, nekem abból a szempontból kifejezetten sokat adnak, hogy a saját munkámban is fel tudom használni például az inspiráló kérdéseidet.Köszönöm!

Zsóka

Olyan, mintha nagyon régi ismerősök lennénk.

Kedves Tibi!

Leveledet mindig örömmel olvasom. Mindig csak akkor nyitom meg, amikor nyugi van körülöttem. Odafigyelek a mondandódra, és minden alkalommal kiderül, hogy mekkora igazad van. Olyan, mintha nagyon régi ismerősök lennénk. Csak így tovább. Szükségem van a heti üzeneteidre. Köszi :Kati. (a Péterné megszólítás olyan mókás.) 😊😊

Kati

Hála neked, ajándék nekem.

Hála neked, ajándék nekem, elmerülés a mélyben lévő kiskatiban

Katalin

Naggyyoon szórakoztatóak!

Kedves Tibor! Inspirálóak, rendszerezni, fókuszálni is segítenek és naggyyoon szórakoztatóak! Energetizálnak és mosolygok, nevetek sokszor, amikor olvasom őket! És bár nem csinálom a gyakorlatokat, csak fecnikre írogatok néha, a leveleidet rendszeresen olvasom. Köszönöm!

Müller Katalin

Nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat

Tibi, nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat, mindig ösztönöz valami gyakorlati dolognak az átgondolására és megtételére! Most pl. (nagyon tetszett és sikerült betartani is) az, hogy "nem hagyhatja el ajkadat egyetlen panasz sem". Egész hétvégén sikerült erre figyelni, és valóban pozitív, jó érzést adott ez! Többször fogom ezt gyakorolni ezután! :-)

Zsuzsanna

Huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás...

Évezettel olvastam legutóbbi leveled. Irigylésre méltó... huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás, ráadásul tettre sarkallóan jóízű, látványos képekkel. ;-) Köszönöm szépen! Kívánok jó egészséget, és hosszú életet neked* kedves Tibi, hogy küldhess még sok-sok jó titkokat az embereknek. Szeretettel köszöntlek: András * és szeretteidnek, és minden jót az ellenedvalóknak

András

Mindig mosolygok rajtuk, és imádok mosolyogni! :)

A minap elegem lett, és minden hírlevélről leiratkoztam. Kivéve a Te leveleidet. Bevallom, nem olvasom mindig, csak ha időm engedi, ilyenkor viszont mindig elhatározom, hogy állandóan olvasni fogom a gondolataidat. Nem csak bölcs, hasznos és könnyen megfogadható tanácsokat találok benne, hanem nagyon élvezem a bohókás stílust is, amivel írod őket.

Köszönöm Neked ezeket a szövegeket, mindig mosolygok rajtuk, és imádok mosolyogni! :)

Bogi

Színes szárnyú pillangó voltam...

Az eddigi tapasztalataim a T.I.T.K.O.S. leveleiddel csak pozitívak voltak. Akkor olvasom ,illetve csinálom meg őket , amikor éppen egy mély fókuszban eltöltött munka után kis pihenésre , és valami egészen másra vágyom. Kicsit kibillentenek ,ami a cél , és kreatívabbá tesznek a következő nehezebb munkámban.

Mindegyik jó volt, a mostani metaforikus gyakorlat pedig különösen tetszett. Színes szárnyú pillangó voltam , mélyzöld , harmatcseppektől fénylő borostyán és egy nyugalmas , fuvallattal , virágokkal , fűvel , bokrokkal és madárcsicsergéssel teli mező. Nem fogtam rövidre , a perceket sem számoltam...csak írtam. Harmóniát és biztonságot éreztem miközben peregtek a tollamból a betűk. Ezt is nevezhetjük akár tapasztalatnak is. A kézzel való írás mindig megnyugtat , lecsendesíti rohanó gondolataimat. Sokszor visszaolvasom amit írtam , mert kihozza belőlem a kreatív oldalamat ,a leírt gondolatok pedig ezáltal cselekvésre buzdítanak.

Molnár Zsuzsa

Feltölt és szárnyakat ad

Nagyon elfoglalt vagyok... sajnos nem tudom minden alkalommal elolvasni a T.I.T.K.O.S. levélsorozatot..., de amikor igen, akkor néhány percre megáll az idő, végre kicsit befelé fordulok, sikerül elmélyednem egy-egy kérdés, gondolat kapcsán. Ilyenkor mindez új érzéseket, gondolatokat indít el bennem, feltölt és szárnyakat ad. Hálásan köszönöm! :-) Ági

Arany-Tóth Ágnes

Jó kedvű lettem tőle.

Nagyon jó pillanatban kaptam meg ezt a lehetőséget. Szükségem volt már ilyen klassz feladatokra. Ha ma még nem is tudtam mindet megfogadni,elkezdeni....de akkor is klassz dolognak tartom. Jó kedvű lettem tőle. Hálás vagyok érte. Köszönöm.

Rita

Képes vagy felülemelkedni a mennyiségen

Kedves Tibor! Nagyon köszönöm, hogy a saját életedből ragadsz ki eseményeket, melyeket megosztasz velünk, ezért hiteles vagy számomra és az őszinteséged értékes és magával ragadó. Hála és köszönet minden fáradozásodért, hogy mindazt a tudást, melyet életed során nem kis fáradozással megszereztél, azt játékos, érdekes, változatos formában adsz át nekünk, akik hatalmas infó-cunamiból választhatunk... Te képes vagy felülemelkedni a mennyiségen, sokunk örömére, tanulságára. Még egyszer köszönet, áldott napokat neked, Magdolna Sopronból

Kisgyőri Magdolna

Köszönöm a felhívást

Nem mindig olvasom el a leveleket, de ma igen. Köszönöm a felhívást az olvasni való összeírására. Rengeteget és válogatás nélkül olvasok. Ma rájöttem, hogy mint sok mindent mást is az életemben az irányításom alá vehetem, és azt tudatosan tervezve kéne tennem. Ez lesz az első még így az év elején.

Csilla

Ki nem hagynám leveleid

Kedves Tibi, ki nem hagynám leveleid, mert max. érzékeny és szellemes vagy, és motiváló készséged rendkívüli.
Az olvasáson kívül +ezer dolgot kedvelek, leginkább aktív assistensként "készen"...az együttlétre :-))...
Keresve a "naposoldalakat" és irányítani, hogy odaérhessenek mások is!
Üdv. HKata

Kata

...kifejezetten nekem szólt

Olyan igazságokat találok bennük, amit átgondolva, felhasználva jobbá teszi az életem. A 2022.02.25-i levél kifejezetten nekem szólt. Köszönöm szépen.

Tarasó Ilona

Vitamin módjára épülnek be

Nagyon kedevesek, ötletesek és főleg inspirálóak a leveleid - hatásuk hosszú távú, mondhatnám, vitamin módjára épülnek be a szemléletembe 😀.

Ibolya

megerősített abban, hogy jól csinálom, amit csinálok...

Köszönöm szépen Neked a visszajelzést, ami megerősített abban, hogy jól csinálom, amit csinálok :) Na ez most kicsit zavaros lehet Neked így első olvasásra, de... szóval én is így tartottam a fogadóórákat és már kb. 25 évvel ezelőtt is:) Akkor olvastam erről egy cikket a Tanító című folyóiratban. Akkor ott úgy nevezték, hogy "dán típusú fogadóóra". Most rákerestem neten, de nem találtam meg így. Szerintem nagyon jó lenne, ha többen is alkalmaznák. Mondjuk nálam volt olyan 10 perces rész is a közös beszélgetés után, ami csak a szülőkkel volt, hiszen vannak tanácsok, amik Nekik vagy nekem szólnak.
Szeretem olvasni amikor a tanárokról írsz, mert ez sokszor elgondolkodtat, mit lehetne változtatni, jobban csinálni. Persze a többit is szeretem és azok is hasznosak :)

Balogh Edit

Nos, ezt a csodát küldöm el neked minden pénteken, HA feliratkozol. Külsőre ez egy teljesen sima, közönséges avagy mezei hírlevél, amiről persze le is lehet iratkozni. Végtelenül sajnálom, hogy a lélegzetelállítóan unalmas adatkezelési tájékoztatót is el kell fogadnod, nem tehetek róla, muszáj kiraknom az oldal aljára.

Egy kattintásra vagy az Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelektől!

Iratkozz fel MOST, és az első levelet máris megkapod.
Ezt követően minden pénteken újabb elgondolkodtató feladatokat és gondolatokat küldünk neked.
(Természetesen bármikor leiratkozhatsz, és természetesen mindez nem kerül semmibe.)

Megerősítelek abban, hogy az Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelek teljesen ingyenesek, és azok is maradnak.
Ígéret szép szó, amit meg is tartunk.

Most azonban mutatok valami nagyszerű dolgot, amit jelképes összegért megkaphatsz örökre.

Figyelem, itt a T.I.T.K.O.S. levelek archívuma!

Szeretnéd támogatni az Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelek kiküldését?
Most 2800 Ft-ért megvásárolhatod a T.I.T.K.O.S. levelek archívumát,
és így nemcsak segítesz nekünk, de hozzáférést kapsz az ÖSSZES eddig kiküldött T.I.T.K.O.S. levélhez.
Az archívumot hetente frissítjük a legújabb Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelek tartalmával is.

SŐT:
Minden pénteken + hat bónusz feladatot is kapsz.
AMIT TUDNI ÉRDEMES:
– a bónuszok az eddigi összes T.I.T.K.O.S. feladat közül lesznek kiválasztva
– minden olvasó más feladatot kap
– az Univerzum döntése alapján, VÉLETLENSZERŰEN fogod kapni a bónusz feladatokat!
A prémium tagsággal rendelkező Olvasóink természetesen ezt az anyagot is elérik.

Ha már van hozzáférésed az archívumhoz, kattints ide.

>