Akarsz egy titkos levelet minden pénteken?

Valójában nem olyan titokról van szó, amit nem szabad elmondani valakinek, hanem sokkal érdekesebb, felszabadítóbb és örömteli dolgokról.

Mi a csuda az a titkos levél?

A lényeg röviden

Minden pénteken küldök neked egy email-t, amelynek a témája titkos helyett T.I.T.K.O.S. lesz. Minden egyes levélben küldök neked hat dolgot. A hétvége során elgondolkodhatsz ezeken, és így

  • izgalmasabban telik a hétvégéd
  • önmagaddal is foglalkozol
  • fejleszted a személyiséged
  • ez így bőven elegendő már, nem szeretnénk túlterhelni

Íme a hat dolog

T = TÉVHIT

Amellyel talán eddig is tisztában voltál, de lehet, hogy nem. Mindenesetre ha elolvasod, és tudatosítod magadban, hogy az a bizonyos dolog nem igaz, új lehetőségeket találhatsz magadban és magad körül.

I = Írásgyakorlat

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

T = Támogató meggyőződés

Amelyet a magadévá tehetsz, elkezdhetsz benne hinni, hogy ily módon kitágítsd világképed határait. Vagy egyszerűen csak elképzeled, milyen volna, ha igaz volna, és már ez is felüdítő érzés.

K = KIHÍVÁS

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

O = OLVASNIVALÓ

Mert olvasni jó. Lehet ez régi blogbejegyzés, amit pont neked ajánlok, vagy egy új, esetleg egy könyv, amire felhívom a figyelmed. Talán rövid sztori lesz a levélbe írva, de csakis olyan írás, amely építi a személyiséged.

S = SEGÍTŐ KÉRDÉS

Amelyet – ha akarsz – elvégezhetsz, hogy új öltetekkel gazdagodj, megmozgasd az elméd, vagy egyszerűen csak melengesd a lelked. Ha minden gyakorlatot megcsinálsz, könnyen a hobbiddá válik az írás. Vegyél egy füzetet!

Ők már olvassák a T.I.T.K.O.S. leveleket

A saját munkámban is fel tudom használni

Kedves Tibor, eddig nem mindegyiket olvastam el, de amit igen, az nagyon tetszett. Mit adott: elgondolkodtam a gondolkodás és írásmódodon, és nagyon tetszik a gondolatmeneted. Élvezetesek az írásaid, az összekötések, nekem abból a szempontból kifejezetten sokat adnak, hogy a saját munkámban is fel tudom használni például az inspiráló kérdéseidet.Köszönöm!

Zsóka

Feltöltenek és pozitív módon programoznak

Kedves Tibi! Szinte mindig megcsinálom a titkos levélben található feladatokat és mindig örömteli módon leszek gazdagabb tőlük. A beépített csodás varázslatokon és sugallatokon túl is feltöltenek és pozitív módon programoznak. Köszönöm az állandó lelkesedésedet jelenlétedet. :)

Betti

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

Kiváló iránytű

Kiváló iránytűnek bizonyulnak ezek a levelek számomra.

Orbán Andrásné

Nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek!

Tibi, nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek! Pont jókor érkezik és nagyon elgondolkodtatóak! Teljesen ki tudják zökkenteni az ember gondolkodását egy különleges nézőpontba. Nagyon köszönöm!

Mészáros Csilla

Sok figyelemreméltó dolgot tanultam...

Köszönöm szépen a levélsorozatot, Érdekesnek találtam, sok figyelemreméltó dolgot tanultam, ami mellett korábban elsiklottam, illetve jó volt rendszerben olvasni. A kérdések önmagam megértésében segítettek.

Zelenák Emőke

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

Huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás...

Évezettel olvastam legutóbbi leveled. Irigylésre méltó... huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás, ráadásul tettre sarkallóan jóízű, látványos képekkel. ;-) Köszönöm szépen! Kívánok jó egészséget, és hosszú életet neked* kedves Tibi, hogy küldhess még sok-sok jó titkokat az embereknek. Szeretettel köszöntlek: András * és szeretteidnek, és minden jót az ellenedvalóknak

András

Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult...

Sokat segítettek a gyakorlatok, bár picit lemaradtam az elvégzésükkel. Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult, amikor leírtam. Úgy érzem egy komoly blokk volt bennem emiatt, ami a gyakorlat által sikeresen oldódott.

Pályi Gabriella

Nagyon tetszik

Nagyon tetszik ezekben a levelekben, hogy gyakorlatiasak. Mindig sarkal “ valaminek” a megtételére.

Éva

...jó helyen vagyok. 😊😊

Tanácsaid, ötleteid minden alkalommal visszarángatnak a Földre. Folyamatosan az az érzésem, jó helyen vagyok. 😊😊

Demusné Kati

Nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat

Tibi, nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat, mindig ösztönöz valami gyakorlati dolognak az átgondolására és megtételére! Most pl. (nagyon tetszett és sikerült betartani is) az, hogy "nem hagyhatja el ajkadat egyetlen panasz sem". Egész hétvégén sikerült erre figyelni, és valóban pozitív, jó érzést adott ez! Többször fogom ezt gyakorolni ezután! :-)

Zsuzsanna

Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket...

Kedves Tibor! Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket... A többi kupaccal, ami naponta elborít... De ma valahogy felkeltette az érdeklődésem. Tudod, ez a mai személyesen nekem szólt. Köszönöm! Ígérem, nem mulasztom el a többit!

Dalanics Dóra

Tetszenek, mert humorral fűszerezettek...

Kedves Tibi! Mindig örömmel olvastam a "titkos" és nem titkos leveleidet . Tetszenek, mert humorral fűszerezettek, nem terjengősek, mégis ott vannak benne az okos tanácsok. Köszönöm! :)

Klári

Cselekvésre késztet.

Persze. Gondolatokat ébreszt. Cselekvésre késztet. ÉS ez jó nagyon :)

Jankovics Éva

Színes szárnyú pillangó voltam...

Az eddigi tapasztalataim a T.I.T.K.O.S. leveleiddel csak pozitívak voltak. Akkor olvasom ,illetve csinálom meg őket , amikor éppen egy mély fókuszban eltöltött munka után kis pihenésre , és valami egészen másra vágyom. Kicsit kibillentenek ,ami a cél , és kreatívabbá tesznek a következő nehezebb munkámban.

Mindegyik jó volt, a mostani metaforikus gyakorlat pedig különösen tetszett. Színes szárnyú pillangó voltam , mélyzöld , harmatcseppektől fénylő borostyán és egy nyugalmas , fuvallattal , virágokkal , fűvel , bokrokkal és madárcsicsergéssel teli mező. Nem fogtam rövidre , a perceket sem számoltam...csak írtam. Harmóniát és biztonságot éreztem miközben peregtek a tollamból a betűk. Ezt is nevezhetjük akár tapasztalatnak is. A kézzel való írás mindig megnyugtat , lecsendesíti rohanó gondolataimat. Sokszor visszaolvasom amit írtam , mert kihozza belőlem a kreatív oldalamat ,a leírt gondolatok pedig ezáltal cselekvésre buzdítanak.

Molnár Zsuzsa

Nagyon szeretem

Nagyon szeretem a leveleidet. Pozitívan hatnak rám és feltöltenek energiával.

Csilla

Nos, ezt a csodát küldöm el neked minden pénteken, HA feliratkozol. Külsőre ez egy teljesen sima, közönséges avagy mezei hírlevél, amiről persze le is lehet iratkozni. Végtelenül sajnálom, hogy a lélegzetelállítóan unalmas adatkezelési tájékoztatót is el kell fogadnod, nem tehetek róla, muszáj kiraknom az oldal aljára.

Egy kattintásra vagy a T.I.T.K.O.S. levelektől!

Iratkozz fel MOST, és az első levelet máris megkapod.
Ezt követően minden pénteken újabb elgondolkodtató feladatokat és gondolatokat küldünk neked.
(Természetesen bármikor leiratkozhatsz, és természetesen mindez nem kerül semmibe.)

Megerősítelek abban, hogy a T.I.T.K.O.S. levelek teljesen ingyenesek, és azok is maradnak.
Ígéret szép szó, amit meg is tartunk.

Most azonban mutatok valami nagyszerű dolgot, amit jelképes összegért megkaphatsz örökre.

Figyelem, itt a T.I.T.K.O.S. levelek archívuma!

Szeretnéd támogatni a T.I.T.K.O.S. levelek kiküldését?
Most 1000 Ft-ért megvásárolhatod a T.I.T.K.O.S. levelek archívumát,
és így nemcsak segítesz nekünk, de hozzáférést kapsz az ÖSSZES eddig kiküldött levélhez.
Az archívumot hetente frissítjük a legújabb levelek tartalmával.

SŐT:
Minden pénteken + három bónusz feladatot is kapsz.
AMIT TUDNI ÉRDEMES:
- a bónuszok az eddigi összes feladat közül lesznek kiválasztva
- minden olvasó más feladatot kap
- az Univerzum döntése alapján, VÉLETLENSZERŰEN fogod kapni a bónusz feladatokat!
A prémium tagsággal rendelkező Olvasóink természetesen ezt az anyagot is elérik.

Ha már van hozzáférésed az archívumhoz, kattints ide.

>