Problémamegoldás kreatív írással 2. - Mindennapi NLP

PROBLÉMAMEGOLDÁS Kreatív írással

2. Videó:
A változás kulcsa


Szűcs Tibor -  Mindennapi NLP

Nézd meg a lenti videót, amelyben elmondom, miért hasznosabbak néhány esetben a problémák a céloknál. Megosztom veled egy izgalmas FELMÉRÉSÜNK eredményét, és elmondom, hogy mi a VÁLTOZÁS KULCSA, valamint azt az összetevőt, amely nélkül a kulccsal nem sokra mész.
Végül adok neked három INGYENESEN letölthető FÓKUSZGYAKORLATOT.

Ha szeretnéd te is AZONNAL a kezedbe venni a változás kulcsát, akkor töltsd le a lenti gyakorlatcsomagot, amely SZABAD ÍRÁSHOZ tartalmaz HÁROM FÓKUSZGYAKORLATOT.

Ha még nem láttad a többi videót

1. Hogyan gyógyítottam meg a lábamat kreatív írással?

2. A változás kulcsa

(Ezen az oldalon vagy most.)

3. Lépj ki a problémákból most!

4. Kérdések és válaszok a szabad írásról

5. Bepillantás a belső írás alaptanfolyamba

6. Mit tegyünk, ha nincs időnk magunkra?

Belső írás alaptanfolyam

A tanfolyam elérhető!

Színes írás

A tanfolyam elérhető!

Metaforaírás

A tanfolyam elérhető!

A Gyógyító folyó

A tanfolyam elindult.

Ha NEKED IS VANNAK PROBLÉMÁID, és fogalmad sincs, mit kezdj velük...


Akkor érdemes elgondolkodnod a fenti videó tartalmán.
A változás kulcsát mindenféle probléma esetén a kezedbe veheted. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy időről időre elvégzed a letölthető fókuszgyakorlatok közül az egyiket. Ehhez csupán egy füzetre és egy tollra lesz szükséged. 

A gyakorlat a megfelelő mederbe tereli a gondolataidat. Ezután már csak az az egy összetevő hiányzik, amelyet a fenti videóban ismerhetsz meg. 

IDEJE MÁSKÉPPEN GONDOLKODNI A PROBLÉMÁIDRÓL!

Figyelem:
Az újabb videókért figyeld a hírlevelet (töltsd le a fenti anyagot, ha nem vagy feliratkozva, és így automatikusan elküldjük a híreket), vagy nézd a bal alsó sarokban lévő ikont, amely a legfrissebb híreinket mutatja. Követhetsz minket a Facebook-on, és a Twitter-en is. Máshol nem.

Kedves Tibor! Szeretném Neked megköszönni ezt az egyszerű, mégis nagyszerű módszert, aminek máris a rabja lettem. Szeretem az írást minden formában, de ezt még soha nem próbáltam. Azóta viszont minden nap gyakorlom. Már majdnem elfelejtettem a papíron sercegő toll hangjának hangulatát és azt a flow élményt, amit kizárólag a kézírás nyújthat. Az írás egyébként is teljes mértékben ki szokott kapcsolni, de a kézírással és a témakényszer nélküliséggel nem csak a folyóírásnak, de a fejemet megtöltő gondolatfolyamoknak is szabad utat engedhetek. Általa a kimondatlan gondolatok kimondottá válnak, a kusza ötlethalmazok kigubancolódnak. Egyszóval sok szempontból kisimultabb vagyok. Köszönöm

Rátzné Nagyfi Krisztina

bankár és talán egyszer nem csak hobbi író

Az Ön levele döbbentett rá, hogy ezt én már régota használom, sokszor csak ugy elkezdek irni, pl. amikor rossz kedvem van, vagy valami szomoruság ér, irok, csak ugy ami épp az eszembe jut, eleinte szétszortnak tünik, utána kialakul, és később visszaolvasva, /mondjuk másnap/ erdekesnek találom, hogy végül kiirtam magambol pont azokat a dolgokat amik fájtak, vagy zavartak, pedig nem irányitottam a témát csak ami eszembe jutott azt irtam. sőt olyan dolgokat is leirtam, amiről nem igazán beszélnék valakivel. Ez az egész valahogy felszabadit megnyugtat... eddig csak néha csináltam, de ezután irok minden nap.. köszönöm .

Jenei Ildikó

nyugdíjas

Ha szeretnéd elmélyíteni az írás élményét, akkor nézd meg a Belső Írás alaptanfolyamunkat!

A LEGKÖNNYEBBEN ALKALMAZHATÓ ÖNÁLLÓAN HASZNÁLHATÓ SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ MÓDSZER.

Elég a céltalanságból, a megrekedt élethelyzetekből, az időhiányból, a megoldhatatlan problémákból.
VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST.

A megoldást ne odakint keresd. Amire szükséged van, már most is benned van.

Megcsináltad a fókuszgyakorlatokat? Milyen volt?
Kérlek, mondd el!

2020. Mindennapi NLP   -   Adatvedelem

>