A Gyógyító folyó

Építsd fel a saját metaforikus világod, kezdd el életed leghosszabb kreatív írás-gyakorlatát - ébreszd fel természetes gyógyulásod.


A Gyógyító folyó

kreatív írásgyakorlat-sorozat

Köszöntelek a Gyógyító folyó ​​​​világában

Akarsz egy olyan kreatív hobbit, ami megnyugtat, elvezeti az életedből a stressz negatív hatásait, és fejleszti a személyiséged? Szeretnéd saját magad megteremteni testi-lelki egészséged? Akarod másképpen használni az elméd?

Gyógyulj meg!

A Gyógyító folyó elősegíti és felgyorsítja a benned zajló természetes gyógyulási folyamatokat. Nincs káros mellékhatása, 100%-ban te irányítod. Nem helyettesít semmilyen más módszert, csupán kiegészíti azokat.

Találd meg Önmagad

A szabad írás rendszeres alkalmazása során napi szinten gondolod át életed fontos eseményeit, felismeréseket tehetsz, döntéseket hozhatsz. Az önismereted jelentősen növekedni fog, tudatos változásokat indíthatsz el. Az írással a személyiséged építheted.

Gondolkodj mélyebb szinteken

A szabad írás a kreatív fókusz eszköze. Testi-lelki egészségedről metaforikus szinteken gondolkodhatsz. Ez eltávolít a tudatos részedtől, és közvetlenül a tudattalanra hat. Így olyan változásokat is elérhetsz, amelyeket másként nem.


A tanfolyam tematikája és szerkezete

A tanfolyam négy modulból áll.


1. modul:
A gyógyító írás
A gyógyító írás alapjai, előfeltevések.

2. modul:
Teremtés

Hozd létre, alkosd meg a saját belső világod.

3. modul:

Élet a folyón
Fedezd fel és használd, amit teremtettél.

4. modul:

Apró kincsek

Növények, állatok, ékszerek, és egyéb csodák.

Van-e bármilyen előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Igen, van. A Gyógyító folyó c. gyakorlatcsomaghoz csak akkor férsz hozzá, ha rendelkezel a következő tanfolyamok mindegyikével:

Ez azért szükséges, mert ezen módszerek ismeretében fogod csak megérteni a Gyógyító folyó világát. Így leszel képes a gyakorlatot eredményesen és magas szinten használni.


A Gyógyító folyó 100 százalékban szabad írásra épülő módszer. A szabad írást a Belső írás alaptanfolyamban ismerheted meg az alapoktól a haladó gyakorlatokig. Emlékek átírása, jövőbe vitel, elküldetlen levelek, és még sok nélkülözhetetlen technika vár rád ebben a tanfolyamban. Enélkül nem tudnál elindulni a Gyógyító folyóval.


A folyó színe a világoskék. A Hold ezüst, a Nap arany - és még ott a lila, a narancs, a barna, zöld és piros. Az NLP-s rögzítések alapján síneket építhetsz ki a színekkel. Ha ezeket a síneket használod, az írásod jóval mélyebbre jut, mint a hagyományos szabad írás során. Ebben az írásgyakorlatban gyakran írunk fehérrel sötétebb színekre. Az indító szabad íráson kívül a Gyógyító folyót mindvégig színes rajzeszközökkel alkotjuk és használjuk. A Színes írás tanfolyam segítségével építheted ki a síneket.


Az egész folyó egyetlen gigantikus metafora, világ a világban, amely távol áll a valóságtól, mégis kapcsolatban áll azzal. A metaforikus gondolkodás alapjait és a mesés történetekbe rejtett jótékony sugallatok alkotásának művészetét a Metaforaírás tanfolyam adja át neked. Ha érted, mi történik, képes leszel "belenyúlni" a folyamatba, és erősebb szálakat húzni a folyó és a valós világod között.

Hogyan jelentkezhetek a Gyógyító folyó c. tanfolyamra, ha még nem végeztem el a Belső írás, a Színes írás és a Metaforaírás tanfolyamokat?

Ha még nem ismered azokat a kreatív írás-módszereket, amelyekre a Gyógyító folyó épül, de szeretnéd te is használni ezt a gyakorlatsorozatot, két lehetőséget tudunk felajánlani.


Az egyik, hogy kezdd az elején, és elsőként a Belső írás alaptanfolyamot végezd el. Amikor már megismerted ezeket az alapvető technikákat, hozd be a színes rajzeszközöket a Színes írás tanfolyammal. Ezután ismerd meg a metaforikus gondolkodásban rejlő erőt a Metaforaírás tanfolyammal. Ezután jelentkezz a Gyógyító folyó c. tanfolyamra.

Ennek az előnye, hogy mindig csak az aktuális tanfolyamrészért kell fizetned.


A másik lehetőség, hogy megvásárolod az összes tanfolyamot egy csomagban. Ez a Teljes írástanfolyam-csomag. Ekkor azonnal hozzáférést kapsz minden anyaghoz, amely már elérhető. Ha ezt választod, akkor is az elejétől célszerű kezdened.
A Teljes írástanfolyam-csomag előnye, hogy jelentős kedvezményt kapsz a tanfolyamok árából.

Mikor indul a tanfolyam, és mennyi ideig tart?

A Belső írás online alaptanfolyam valamint a Színes írás tanfolyam már teljes egészében elérhető.


A Metaforaírás tanfolyam jelentős része már elérhető, a további részek hamarosan feltöltésre kerülnek.


A Gyógyító folyó c. tanfolyam a Metaforaírás tanfolyam befejezése után indul. Ez várhatóan 2020. áprilisa.


Tekintettel a Gyógyító folyó terjedelmére, ez a tanfolyam hónapok alatt fog teljes egészében felkerülni az oldalra. Mivel ez egy "nyílt végű" gyakorlat (nincs vége), ezért ezt a haladásod nem fogja lassítani.

Kezdd el most a Gyógyító folyó c. kreatív írásgyakorlat-sorozatot!

Ha már rendelkezel a szükséges tanfolyamokkal!
(Belső írás, Színes írás, Metaforaírás)

A Gyógyító folyó

kreatív írásgyakorlat-sorozat

32 000 Ft

NBU kedvezménnyel:
(csak az NBU aktuális évére fizetett tagságot váltott résztvevőinek)

26 000 Ft

FIGYELEM!
Ez a tanfolyam március 31-ig 50% kedvezménnyel kapható

KEDVEZMÉNYES ÁR:
16000 FT

Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor kattints ide.

Hogyan fizethetek?

Ha még NEM rendelkezel a szükséges tanfolyamokkal (Belső írás, Színes írás, Metaforaírás), és szeretnéd az egész tanfolyamsorozatot extra kedvezménnyel egyben megrendelni, akkor látogass el a Kreatív online írástanfolyam-csomagok oldalunkra

Ha még NEM rendelkezel a szükséges tanfolyamokkal!
(Belső írás, Színes írás, Metaforaírás)

és csak a sorozat 1. részét szeretnéd megrendelni.


Ebben az esetben a Belső írás alaptanfolyammal kezdj!


A részletes TEMATIKA, a modulok tervezett tartalma


1. modul

A gyógyító írás

A Gyógyító folyó c. gyakorlatsorozat előtt beszélünk a gyógyító írás alapjairól. Fontos előfeltevésekről, amelyek nélkül nem kezdheted el ezt a fajta írást.

Szóba kerül a gyógyulás várható ideje, és a saját irányító szereped is.

A modul második részében összefoglaljuk azokat a már ismert írástechnikákat, amelyeket az egészséged megőrzése vagy gyógyulásod elősegítése érdekében is használhatsz.


2. modul

Teremtés

A metaforikus világ fontosabb elemeit kezdetben meg kell teremtened. Ehhez transzokat (vezetett zenés hanganyagokat) és természetesen írásgyakorlatokat használhatsz. Egy-egy elem megteremtése és használatba vétele hetekig eltarthat. A teljes világ felépítése hónapokba telhet, de a kezdetektől fogva teljes értékűen használható. Önmagában a folyó is sokat ad, később pedig minden egyes újabb íráselem színesíti, erősíti a belső utazásod.


Az alábbi képek csupán illusztrációk. Hogy milyen lesz a te belső világod, azt a saját képzeleted határozza meg. Az itt felsorolt metaforikus elemek várhatók az 1. modulban - mivel azonban a Gyógyító folyó él és folyamatosan változik, a tanfolyam során lehetnek változások.

A folyó

Az írás, a lélek, az idő...

Maga a folyó, amely belső világod központi eleme. Ez a folyó mágikus gyógyító erővel bír, gyógyító ereje van. Minél többször látogatod meg a folyót, az annál erősebb pozitív energiát raktároz el magában, minél jobban megismered, annál mélyebb utazásaid lehetnek a folyón.

A Vízesés

Feltöltődés, megtisztulás, átjáró...

Egy napon a folyón egy gyönyörű vízesést fedezel fel. Ráadásul több különleges lehetőséget rejt magában. A Vízesés alatt, fölött és mögött is felfedezhetsz dolgokat, és a feltöltődésednek is nagyszerű helyszíne lesz ez a hely.

Az Ezüst alagút

És a Gyógyító laboratórium...

A folyó a föld alá bukik, s egy fénylő alagútban kanyarog tovább. Ha csónakba szállsz, eljuthatsz saját gyógyító laboratóriumodba, ahol minden a rendelkezésedre áll, amiről csak álmodhatsz, ha gyógyulásra vágysz...

A Virágos rét

Színek, illatok és a Nap...

A folyóhoz közel egy gyönyörű, színes virágokkal teli rét vár rád. Minden növény gyógyító, s a folyó közeli szakasza kellemes fürdőt kínál. Vajon mi jót tehetsz még ezen a környéken?

A Megnyugvás erdeje.

Tisztás a fák rejtekében.

Egy újabb helyszín a lélek gyógyítására egy erdő, amelynek útjára a folyó partján találhatsz rá. Ha eljutsz az erdő szívébe, megpihenhetsz, és új felismerésekkel gazdagodhatsz.

Az Elengedés hegye

Engedd szélnek azt, amire már nincs szükséged...

Sokszor az elengedés - vagy épp az elfogadás - a legjobb út a gyógyuláshoz. Van egy távoli hely, egy hegy, amelyen elengedheted azt, amire már nincs szükséged. Hogy ide hogyan juthatsz el? Idővel felfedezed a kaput...

A Gyógyító öböl

Ahol megsokszorozódik a pozitív energia...

A Gyógyító öbölbe rendszeresen visszatérhetsz... Utazásod egy-egy szakaszán mindig meglátogatod a fényesen csillogó vizet, mert ez az a hely, amely összeköt, és amely minden egyes, a folyónál töltött nap emlékét őrzi, s a pozitív energiákat felerősíti számodra.


3. modul

Élet a folyón

A folyót, és minden mást, amit megteremthetsz, használhatsz. A folyóban fürödhetsz, a Virágos réten növényeket gyűjthetsz, a gyógyító laboratóriumban egészen különleges gyógyításokat vihetsz végbe.


Energiát nyerhetsz a legfontosabb elemekből. Ezek: A Hold és a Nap, a Víz, a Föld és a Szél.


Gyógyító álmokat programozhatsz, amelyek még egy szinttel mélyebbre viszik a segítő sugallatot.


Amikor megalkottad a belső világod, még számtalan lehetőségét fedezheted fel.4. modul

Apró kincsek

A folyóban és a körülötte lévő világban előbb-utóbb felfedezed majd azokat az új lehetőségeket rejtő lényeket és tárgyakat, amelyek még mélyebbre visznek majd a metaforában.


Állatok, amelyek a Hold és a Nap erejét hordozzák magukban, s érintésük megtisztít, vagy épp pozitív energiával tölt fel.


Növények, amelyek különféle testi és lelki problémák megoldásait hordozzák magukban.


Ékszerek, melyeket csak te készíthetsz el, nyaklánc, melyen minden egyes gyöngyszem egy-egy álom.Copyright by Mindennapi NLP 2020 - All Rights Reserved.Adatvédelmi nyilatkozat
>