A Gyógyító folyó

Építsd fel a saját metaforikus világod, kezdd el életed leghosszabb kreatív írás-gyakorlatát - ébreszd fel természetes gyógyulásod.


A Gyógyító folyó

kreatív írásgyakorlat-sorozat

Köszöntelek a Gyógyító folyó világában

Akarsz egy olyan kreatív hobbit,
ami megnyugtat, elvezeti az életedből a stressz negatív hatásait, és fejleszti a személyiséged? Szeretnéd saját magad megteremteni testi-lelki egészséged? Akarod másképpen használni az elméd?

Gyógyulj meg!

A Gyógyító folyó elősegíti és felgyorsítja a benned zajló természetes gyógyulási folyamatokat. Nincs káros mellékhatása, 100%-ban te irányítod. Nem helyettesít semmilyen más módszert, csupán kiegészíti azokat.

Találd meg Önmagad

A szabad írás rendszeres alkalmazása során napi szinten gondolod át életed fontos eseményeit, felismeréseket tehetsz, döntéseket hozhatsz. Az önismereted jelentősen növekedni fog, tudatos változásokat indíthatsz el. Az írással a személyiséged építheted.

Gondolkodj mélyebb szinteken

A szabad írás a kreatív fókusz eszköze. Testi-lelki egészségedről metaforikus szinteken gondolkodhatsz. Ez eltávolít a tudatos részedtől, és közvetlenül a tudattalanra hat. Így olyan változásokat is elérhetsz, amelyeket másként nem.


A tanfolyam tematikája és szerkezete

A tanfolyam négy modulból áll.


1. modul:
A gyógyító írás
A gyógyító írás alapjai, előfeltevések.

2. modul:
Teremtés

Hozd létre, alkosd meg a saját belső világod.

3. modul:

Élet a folyón
Fedezd fel és használd, amit teremtettél.

4. modul:

Apró kincsek

Növények, állatok, ékszerek, és egyéb csodák.

Van-e bármilyen előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Igen, van. A Gyógyító folyó c. gyakorlatcsomaghoz csak akkor férsz hozzá, ha rendelkezel a következő tanfolyamok mindegyikével:

Ez azért szükséges, mert ezen módszerek ismeretében fogod csak megérteni a Gyógyító folyó világát. Így leszel képes a gyakorlatot eredményesen és magas szinten használni.


A Gyógyító folyó 100 százalékban szabad írásra épülő módszer. A szabad írást a Belső írás alaptanfolyamban ismerheted meg az alapoktól a haladó gyakorlatokig. Emlékek átírása, jövőbe vitel, elküldetlen levelek, és még sok nélkülözhetetlen technika vár rád ebben a tanfolyamban. Enélkül nem tudnál elindulni a Gyógyító folyóval.


A folyó színe a világoskék. A Hold ezüst, a Nap arany - és még ott a lila, a narancs, a barna, zöld és piros. Az NLP-s rögzítések alapján síneket építhetsz ki a színekkel. Ha ezeket a síneket használod, az írásod jóval mélyebbre jut, mint a hagyományos szabad írás során. Ebben az írásgyakorlatban gyakran írunk fehérrel sötétebb színekre. Az indító szabad íráson kívül a Gyógyító folyót mindvégig színes rajzeszközökkel alkotjuk és használjuk. A Színes írás tanfolyam segítségével építheted ki a síneket.


Az egész folyó egyetlen gigantikus metafora, világ a világban, amely távol áll a valóságtól, mégis kapcsolatban áll azzal. A metaforikus gondolkodás alapjait és a mesés történetekbe rejtett jótékony sugallatok alkotásának művészetét a Metaforaírás tanfolyam adja át neked. Ha érted, mi történik, képes leszel "belenyúlni" a folyamatba, és erősebb szálakat húzni a folyó és a valós világod között.

Hogyan jelentkezhetek a Gyógyító folyó c. tanfolyamra, ha még nem végeztem el a Belső írás, a Színes írás és a Metaforaírás tanfolyamokat?

Ha még nem ismered azokat a kreatív írás-módszereket, amelyekre a Gyógyító folyó épül, de szeretnéd te is használni ezt a gyakorlatsorozatot, két lehetőséget tudunk felajánlani.


Az egyik, hogy kezdd az elején, és elsőként a Belső írás alaptanfolyamot végezd el. Amikor már megismerted ezeket az alapvető technikákat, hozd be a színes rajzeszközöket a Színes írás tanfolyammal. Ezután ismerd meg a metaforikus gondolkodásban rejlő erőt a Metaforaírás tanfolyammal. Ezt követően jelentkezz a Gyógyító folyó c. tanfolyamra.

Ennek az előnye, hogy mindig csak az aktuális tanfolyamrészért kell fizetned.


A másik lehetőség, hogy megvásárolod az összes tanfolyamot egy csomagban. Ez a Teljes írástanfolyam-csomag. Ekkor azonnal hozzáférést kapsz minden anyaghoz, amely már elérhető. Ha ezt választod, akkor is az elejétől célszerű kezdened.
A Teljes írástanfolyam-csomag előnye, hogy jelentős kedvezményt kapsz a tanfolyamok árából. Bizonyos kedvezményes akciók esetén azonban a csomag már nem nyújt további kedvezményt.

Kezdd el most a Gyógyító folyó c. kreatív írásgyakorlat-sorozatot!

Ha már rendelkezel a szükséges tanfolyamokkal!
(Belső írás, Színes írás, Metaforaírás)

A Gyógyító folyó

kreatív írásgyakorlat-sorozat

32 000 Ft

Hogyan fizethetek?

(Kattints a képre!)

Fizetési lehetőségek

A részletes TEMATIKA, a modulok tervezett tartalma


1. modul

A gyógyító írás

A Gyógyító folyó c. gyakorlatsorozat előtt beszélünk a gyógyító írás alapjairól. Fontos előfeltevésekről, amelyek nélkül nem kezdheted el ezt a fajta írást.

Szóba kerül a gyógyulás várható ideje, és a saját irányító szereped is.

A modul második részében összefoglaljuk azokat a már ismert írástechnikákat, amelyeket az egészséged megőrzése vagy gyógyulásod elősegítése érdekében is használhatsz.


2. modul

Teremtés

A metaforikus világ fontosabb elemeit kezdetben meg kell teremtened. Ehhez transzokat (vezetett zenés hanganyagokat) és természetesen írásgyakorlatokat használhatsz. Egy-egy elem megteremtése és használatba vétele hetekig eltarthat. A teljes világ felépítése hónapokba telhet, de a kezdetektől fogva teljes értékűen használható. Önmagában a folyó is sokat ad, később pedig minden egyes újabb íráselem színesíti, erősíti a belső utazásod.


Az alábbi képek csupán illusztrációk. Hogy milyen lesz a te belső világod, azt a saját képzeleted határozza meg. Az itt felsorolt metaforikus elemek várhatók az 2. modulban - mivel azonban a Gyógyító folyó él és folyamatosan változik, a tanfolyam során lehetnek változások.

A folyó

Az írás, a lélek, az idő...

Maga a folyó, amely belső világod központi eleme. Ez a folyó mágikus  erővel bír, gyógyító ereje van. Minél többször látogatod meg a folyót, az annál erősebb pozitív energiát raktároz el magában, minél jobban megismered, annál mélyebb utazásaid lehetnek a folyón.

A folyóval minden nap találkozol, idővel felfedezheted a kedvenc helyeid, ahol hosszabb időt is eltölthetsz.

Ebben a fejezetben születik meg a folyó, amely később sokkal nagyobbra növekedik

A Vízesés

Feltöltődés, megtisztulás, átjáró...

Egy napon a folyón egy gyönyörű vízesést fedezel fel.

A vízesés felfrissülést, megnyugvást és megtisztulást is jelent egyszerre. Ráadásul több különleges lehetőséget rejt magában. A Vízesés alatt, fölött és mögött is felfedezhetsz dolgokat, és a feltöltődésednek is nagyszerű helyszíne lesz ez a hely.

Az Ezüst alagút

És a Gyógyító laboratórium...

A folyó a föld alá bukik, s egy fénylő alagútban kanyarog tovább. Ha csónakba szállsz, eljuthatsz saját gyógyító laboratóriumodba, ahol minden a rendelkezésedre áll, amiről csak álmodhatsz, ha gyógyulásra vágysz...

A Virágos rét

Színek, illatok és a Nap...

A folyóhoz közel egy gyönyörű, színes virágokkal teli rét vár rád. Minden növény gyógyító, s a folyó közeli szakasza kellemes fürdőt kínál. Vajon mi jót tehetsz még ezen a környéken?

A Megnyugvás erdeje

Tisztás a fák rejtekében...

Egy újabb helyszín a lélek gyógyítására: Egy erdő, amelynek útjára a folyó partján találhatsz rá. Ha eljutsz az erdő szívébe, megpihenhetsz, és új felismerésekkel gazdagodhatsz.

Az Elengedés hegye

Engedd szélnek azt, amire már nincs szükséged...

Sokszor az elengedés - vagy épp az elfogadás - a legjobb út a gyógyuláshoz.

Van egy távoli hely, egy hegy, amelyen elengedheted azt, amire már nincs szükséged. Hogy ide hogyan juthatsz el? Idővel felfedezed a kaput...

A Gyógyító öböl

Ahol megsokszorozódik a pozitív energia...

A Gyógyító öbölbe rendszeresen visszatérhetsz... Utazásod egy-egy szakaszán mindig meglátogatod a fényesen csillogó vizet, mert ez az a hely, amely összeköt, és amely minden egyes, a folyónál töltött nap emlékét őrzi, s a pozitív energiákat felerősíti számodra.

Minden új füzet nyitó és zárógyakorlata, hogy ellátogatsz a Gyógyító öbölbe.


3. modul

Élet a folyón

A folyót, és minden mást, amit megteremthetsz, használhatsz. A folyóban fürödhetsz, a Virágos réten növényeket gyűjthetsz, a gyógyító laboratóriumban egészen különleges gyógyításokat vihetsz végbe.


Néhány lehetőség:


FELTÖLTŐDÉS

Energiát nyerhetsz a legfontosabb elemekből. Ezek: A Hold és a Nap, a Víz, a Föld és a Szél. Mindegyik elem mást és mást ad. Ezekkel az elemekkel feltöltődhetsz.


Gyógyító álmok

Jótékony, segítő álmokat programozhatsz, amelyek még egy szinttel mélyebbre viszik a segítő sugallatot. Ezekben az álmokban nyithatsz újabb kapukat még mélyebb szintek felé.


Amikor megalkottad a belső világod, még számtalan lehetőségét fedezheted fel.4. modul

Apró kincsek

A folyóban és a körülötte lévő világban előbb-utóbb felfedezed majd azokat az új lehetőségeket rejtő lényeket és tárgyakat, amelyek még mélyebbre visznek majd a metaforában.


Állatok, amelyek a Hold és a Nap erejét hordozzák magukban, s érintésük megtisztít, vagy épp pozitív energiával tölt fel.


Növények, amelyek különféle testi és lelki problémák megoldásait hordozzák magukban.


Ékszerek, melyeket csak te készíthetsz el. Nyaklánc vagy karkötő, melyen minden egyes gyöngyszem egy-egy álom.


>