Problémamegoldás kreatív írással 4. - Mindennapi NLP

PROBLÉMAMEGOLDÁS Kreatív írással

4. Videó:
Kérdések és válaszok a szabad írásról


Szűcs Tibor -  Mindennapi NLP

A szabad írás és a belső írás kapcsán sok kérdés érkezik hozzánk. Egyre többen érdeklődnek a módszer iránt. Ebben a videóban néhány jellemző és fontos kérdést tisztázunk, például azt, hogy csak kézírással  használható a módszer, vagy számítógépet is használhatunk-e. Mi a lényege  az egésznek? Ki az, akinek hasznos lehet, és ki az, akinek nem?

Ha még nem láttad a többi videót

1. Hogyan gyógyítottam meg a lábamat kreatív írással?

2. A változás kulcsa

3. Lépj ki a problémákból most!

4. Kérdések és válaszok a szabad írásról
(Ezen az oldalon vagy most.)

5. Bepillantás a belső írás alaptanfolyamba

6. Mit tegyünk, ha nincs időnk magunkra?

Belső írás alaptanfolyam

A tanfolyam elérhető!

Színes írás

A tanfolyam elérhető!

Metaforaírás

A tanfolyam elérhető!

A Gyógyító folyó

A tanfolyam elindult.

Szia! Mindig is akadozva ment a napló írás, de elhatároztam egy éve, hogy kitartok. Terápiás céllal. Nem erőltetem, de ha valami bánt, akkor leírom. Rájöttem, hogy mennyit segít és, hogy szeretem csinálni. Azóta ez lett a legfőbb mankóm ahhoz, hogy jobban érezzem magam. Amikor a kreatív írással találkoztam, kétkedve bár, de kipróbáltam. Nem a módszerben, hanem a saját kreativitásomban kételkedtem. Aztán az első gondolat fonalát elkapva írtam és írtam. Rengeteg emlék jön elő, a végére olyan összefüggések kerülnek a papírra, amikre nem számítottam. Lerakom a lapra a feszültséget és az ott marad. A legjobb az írásban, hogy örömöt okoz, egyszerű és megtaláltam benne, hogyan fejezzem ki magam.

Évi

Eladó

Ezt a "módszert" teljesen magamtól évek óta használom. Természetesen úgy , hogy fogalmam sem volt mit és miért, csak úgy szimplán jól esett és oldotta a feszültséget, a fájdalmat. Erre pedig azért volt szükségem mert 9 éve egyik napról a másikra kifordult az életem a minden létező sarkából, férjem balesetével és halálával. 4 gyerekkel / körtük egy 6 évessel / kellett valamit kezdenem az élettel. Most , hogy találkoztam veled és az írásoddal / honnan is jöttél fogalmam sincs / de kaptam egy vissza igazolást, hogy nem az agyam bomlott meg a fájdalomtól, hanem ösztönösen megtaláltam a gyógyírt. Jó ez a tudat! Sok ezer oldal született az elmúlt években. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki most kezdene hozzá.

Csilla

kereskedő

Ha szeretnéd elmélyíteni az írás élményét, akkor nézd meg a Belső Írás alaptanfolyamunkat!

A LEGKÖNNYEBBEN ALKALMAZHATÓ ÖNÁLLÓAN HASZNÁLHATÓ SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ MÓDSZER.

Elég a céltalanságból, a megrekedt élethelyzetekből, az időhiányból, a megoldhatatlan problémákból.
VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST.

A megoldást ne odakint keresd. Amire szükséged van, már most is benned van.

További kérdéseid vannak?
Itt felteheted őket!

2020. Mindennapi NLP   -   Adatvedelem

>