Problémamegoldás kreatív írással 6. - Mindennapi NLP

PROBLÉMAMEGOLDÁS Kreatív írással

6. Videó:
Mit tegyünk, ​​​​ha nincs IDŐNK magunkra?


Szűcs Tibor -  Mindennapi NLP

A legnagyobb problémánk legtöbbször az időhiány, amikor valami hasznos tevékenységről van szó. A leghasznosabb pedig az, ha magunkkal akarunk foglalkozni. 
Ezt a probléma rendkívül összetett - de a megoldást egyszerűen is megközelíthetjük. Erről szól ez a videó, amelyből megismerhetsz még három "napi rutin" gyakorlatot is, amelyekkel máris elkezdhetsz önmagaddal foglalkozni.

Három "napi rutin" írásgyakorlatot tölthetsz le itt. Ez három nyomtatható és kivágható kártyalap, amelyet felhasználhatsz reggel írásgyakorlatként. Ezek célja, hogy pozitív hullámhosszra hangoljon, és megteremtse a szabad írást szokását az életedben,

Ha még nem láttad a többi videót

1. Hogyan gyógyítottam meg a lábamat kreatív írással?

2. A változás kulcsa

3. Lépj ki a problémákból most!

4. Kérdések és válaszok a szabad írásról

5. Bepillantás a belső írás alaptanfolyamba

6. Mit tegyünk, ha nincs időnk magunkra?
(Ezen az oldalon vagy most)​​

Belső írás alaptanfolyam

A tanfolyam elérhető!

Színes írás

A tanfolyam elérhető!

Metaforaírás

A tanfolyam elérhető!

A Gyógyító folyó

A tanfolyam elindult.

Bevallom, hogy többedszer futok neki, mert sajnos rossz tulajdonságom, hogy mindig azt teszem a teendők végére, ami nekem fontos. Olvasván a szabad írásról a gondolataidat, most döbbentem rá, hogy én ezt már 9 éves koromban kezdtem el, és folytattam felnőtt koromig, de sajnos akkor abbahagytam, nem volt már annyi időm magamra. Most a hatásodra újra elkezdtem, és nem hiszem, hanem tudom, hogy hihetetlenül jó dolog. Sokszor húztam ki magam rossz lelki állapotokból azzal, hogy kiírtam magamból, írásban terveztem, megoldásokat kerestem, vigasztaltam magam. Most megígértem magamnak, hogy napi rendszerességgel folytatom. Köszönöm, hogy rádöbbentettél, hogy ez milyen jó dolog.

Bognárné Deák Ágnes

Ingatlan értékesítő

Kedves Tibor! Köszönöm, hogy megismertetted velem a kreatív, szabad írást. Pár napja, hogy minden nap írok,imádom! Nagyon élvezem, alig várom, hogy leülhessek írni. Nem is gondoltam volna mennyi feszültséget tud felszabadítani. Fantasztikus érzés, hogy nem kell figyelnem, mit, hogyan fogalmazok, hanem csak mondhatnám úgy is, (ami a csövön kifér), csak írok.

Nagyon hálás vagyok! Üdv: Anikó

Anikó

Kisgyermeknevelő

További kérdéseid vannak?
Itt felteheted őket!

2020. Mindennapi NLP   -   Adatvedelem

>