Tanfolyamok

Válassz itt...
  • Válassz itt...
  • Témák szerint
  • Kreatív írás
  • NLP
  • Ericksoni Hipnózis
  • Villámolvasás
  • Kihívások, játékok
  • Életmód
  • Kreatív alkotás
  • Tanulás

24 Lecke 

Nem kezdted még el.

Szeretnél több időt bizonyos kedvelt tevékenységeidre? És van olyasmi is, amivel a szíved szerint kevesebbet töltenél? A mindennapok pörgésében mennyire vagy jelen a saját életedben? Hogy állsz ezzel a témával: jól kezeled az időt?

Ezen az online-tanfolyamon igen sok, részben szokatlan szempontból tekintünk az időre. Megvizsgáljuk, hogy mitől múlik lassabban, hogy miként gyógyíthatunk vele, hogy miképp használhatjuk fel a belső óránkat és hasonlókat. Leszünk pontosak és lazák, rögtön nekifogunk a szükséges feladatoknak, cserébe örökre elhalogatjuk a kellemetlen érzéseket. Tervezünk a jövőből indulva, megvívunk a képernyő időfaló sárkányával, belemerülünk az örök pillanatba és sok egyebet. Mindezek közben különböző módokon éljük át az időt, hogy elégedettebbek lehessünk benne, és új lehetőségek nyíljanak meg előttünk.

25 Lecke 

Nem kezdted még el.

Az első küldetéscsomag az "alapcsomagot" foglalja magában. Huszonöt küldetés, amely nem egy szigorú feladatsor, sokkal inkább egy könnyed, mégis aktív tevékenységet biztosító játék, amelynek célja az általános személyiségfejlesztés. Ebbe az is beletartozik, hogy kilépsz a megszokásokból, és mást teszel, mint korábban.

25 Lecke 

Nem kezdted még el.

Az Élő Küldetések újabb 25 kihívással vár téged.
A játékszabályok nem változtak. Ismét 25 általános személyiségfejlesztő feladatot kell végrehajtanod. A küldetések között találhatsz majd teljesen újakat, és lesz néhány olyan, amely az előző csomagból ismerős lehet, viszont annak egy nehezebb változata.

8 Lecke 

Nem kezdted még el.

Az Élő Küldetések ezúttal a Célkitűzés világába visznek téged.
Ez a 7 feladat lépésenként segít felépíteni a céljaidat az alapoktól a cselekvésig.
A sorozat végére lesz egy saját terved, ami alapján elérheted azokat a dolgokat, amelyek a legfontosabbak az életedben.

52 Lecke 

Nem kezdted még el.

52 küldetés egy teljes éven át. Egy hétvégi küldetés két napra szól. A feladatok egy sorozatot alkotnak, egyik jön a másik után, s a személyes fejlődésed mellett a szórakoztatásodra is szolgál.

FIGYELEM! A játék csak akkor játszható, ha már végigjátszottad az első két csomagot és a Rejtett küldetéseket!

25 Lecke 

Nem kezdted még el.

Ez egy speciális feladatgyűjtemény SZÜLŐKNEK, amely főként a gyermekeddel eltöltött minőségi időre és a kommunikációra összpontosít majd. Ha a gyereked 3 évesnél idősebb, minden küldetést meg tudtok majd csinálni. A feladatok segítenek abban, hogy minőségi időt tölthessetek el egymás társaságában, s így jobban megismerjétek egymást. És meglepő, hogy mennyi mindent lehet tanulni a gyerekektől a közös elfoglaltságok mentén.

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

>