Útkereső kalandozás

KEDVEZMÉNNYEL!

None

Videó/Szöveg

Videó/Szöveg

Kreatív írás

18 Lecke

0% HALADÁS

Ennek a gyakorlatcsomagnak a célja, hogy felfedezd azokat a belső utakat magadban, amely meghatározott helyekre vezetnek el.

Az életünk során különféle utakon járunk. Egyes utak végén számodra kedves jutalom vár rád, és az is lehet, csak maga az út olyan kellemes, hogy öröm rajta járni. De nem mindig ilyen utakon járunk. Sokszor nem jutunk előre, vagy úgy érezzük az út folyton csak önmagába fordul vissza, így nem vezet sehová.

Ebben a tanfolyamban huszonegy különleges gyakorlat vár rád. Hét modulban három-három gyakorlatot találhatsz: Transzokat, kreatív írás-gyakorlatokat és játékos NLP feladatokat.

Hosszú időre biztosít számodra fejlődést ez a színes gyakorlatcsomag.

Készen állsz?

Útkereső kalandozás

1 Lecke

KEDVEZMÉNNYEL!

KEDVEZMÉNNYEL!

Hová szeretnél eljutni? Tisztában vagy a céljaiddal. S ha igen, akkor vajon ismered az utat, amely elvezet téged a kívánt célállomásra? S ha ismernéd, hogy juthatnál el rajta a célodhoz? Hogyan irányíthatod a jelened az örömteli jövő felé? Ebben a transzba mindezekre a kérdésekre megtalálhatod a választ.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Ha már ismered a célod, és azt is tudod, honnan indulsz, akkor már csak ezt a két pontot kell összekötnöd. Egy helyre azonban több út is vezet. Vajon melyiken érdemes elindulnod? Erre keressük a választ ebben a Belső írás-gyakorlatban.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Néhány papírlapra is szükséged lesz, ha el akarod végezni ezt az NLP gyakorlatot. Az erőforrások összeolvasztása az NLP klasszikus lépegetős technikáját alkalmazza. Garantált felismeréseket, könnyed szórakozást ígér ez a gyakorlat.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Ebben a transzban nemcsak az utak a meghatározók, hanem az NLP rendszerelvű gondolkodása is a segítségünkre lesz. Mi van benned, s rajtad kívül? Fedezd fel a világod a "Táguló mezők" segítségével!

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Az írásgyakorlatokban bármit megtehetünk, amit más önfejlesztő módszerek kínálnak számunkra. Ez a gyakorlat például kifejezetten NLP-s alapokra épül, s kellően megdolgoztatja kreatív részedet is.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Újabb tipikus NLP-s technikai. A fejben elvégezhető gyakorlatok egyszerűsége mögött igen erőteljes változások rejlenek. A szubmodalitásokkal és a nézőpontokkal játszunk ebben a különleges gyakorlatban.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Néha egyszerűen csak feltöltődésre vágyunk. Ebben a paraliminális (több csatornás) transzban pozitív állítások, támogató meggyőződések és jótékony sugallatok energiájában fürdőzhetsz.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

A világban semmi sem állandó (csak a változás). Ennek szellemében ez a gyakorlat is minden alkalommal más lesz, amikor belépsz a lecke oldalára. A Belső írásban és a metaforák alkotásában alkalmazott "véletlen feladat" hosszú időre ellát téged kreatív írás-gyakorlatokkal. Mindig mással.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

A Bűvös szék megmutatja neked, miben rejlik az NLP játékos eleganciája. A cél, hogy egy belső erőforrást elvigyél egy problémás élethelyzetbe, hogy azt jobbá tedd. A gyakorlat kelléke egy szék (minden bizonnyal akad otthon).

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Minden színnek megvan a maga jelentése. Többféleképpen is kódoljuk ezeket. Ebben a transzban a színes írás négy színét (zöld, világoskék, narancs és lila) kötjük össze nagyszerű belső erőforrásokkal. Ha használod a színes írást, ez a transz hatékonyabbá teszi azt. Ha nem, akkor is nagyszerű élményben lesz részed.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Természetesen ebből a modulból nem hiányozhat a színes írás. A gyakorlatnak újszerű módon épülnek fel a lépései, változó ideig írhatsz különféle témákról. A használt színek: Sötétkék, piros, zöld, narancssárga és lila.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

NLP emlékmanipuláció. Ezt a gyakorlatot fejben végezheted el. Az NLP képi szubmodalitásaira helyezzük most a hangsúlyt. Egy kellemes emlékből indulunk ki

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Életed két fontos területét, vagy célját veheted magadhoz a gyakorlat elején. Ezután meseautóba ülhetsz, amely egy különleges jármű. Hogy miért, az kiderül a transzból, mely két külön csatornán át lesz hallható.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Az NLP személyiségmodellje szerint számtalan részből állunk. Ezek a részek pedig megszólíthatók. Az elküldetlen levelek technikája a belső írás egyik legerősebb eleme. Kombináljuk hát az NLP-t a kreatív írással ezzel az izgalmas és bensőséges gyakorlatban.

Video lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Összetet NLP-s gyakorlat, amely több személyiségrészeddel kerülhetsz kapcsolatba. Mindhármat jobban megismerve és munkára bírva kedvező fordulatot vihetsz az életedbe.

Video lesson

2 Lecke

KEDVEZMÉNNYEL!

Amit a transzokról tudni érdemes.

Text lesson

KEDVEZMÉNNYEL!

Text lesson
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>