A Mindennapi NLP-t 2007-ben alapította meg Szűcs Tibor, NLP mester.

Elsőként élő NLP és célkitűzés tanfolyamokat tartottunk, majd 2009-ben jelent meg az első online tanfolyamunk a célkitűzésről. Online videós tanfolyamot legelőször 2013-ban tettünk közzé, majd ezek száma gyors ütemben bővült, s míg több platformot is kipróbáltunk tanfolyamaink prezentálására, 2016-tól már egy WordPress alapú oktatási felület (Thrive Apprentice) legmodernebb rendszerével dolgozunk, mely a folyamatos fejlesztések révén naprakész technikai formátumban várja az önismeret és személyiségfejlesztés széles terén a tudásra szomjazókat.

2007 óta célunk minél nagyobb réteghez eljuttatni a személyiségfejlesztést, az önismeretet segítő tudásanyagot érthető, de ugyanakkor játékos formában, hogy minél könnyebben el lehessen merülni az NLP, az ericksoni hipnózis, a kreatív írás, a metaforikus gondolkodás világában, melyek használatával nem csupán önmagunkon, de a környezetünkön is képesek vagyunk változtatni. Ezt a képességet igyekszünk megmutatni a hozzánk fordulóknak a lehető legtöbb formában.

Online tanfolyamok

Mindennapi NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, célkitűzés, kreatív írás

Tanfolyamaink között található írott, audió és videós változat is, de élő tanfolyamokat, táborokat is tartunk. Az online tanfolyamok mellett ingyenes ebook-okat biztosítunk az érdeklődők számára az általunk képviselt témákban, illetve szintén ingyenes levélsorozataink szórakoztató formában mutatják be az NLP-t, a természetes nyelvtanulást (Szóbagoly), vagy épp adnak önfejlesztő gyakorlatsorokat a hétvégékre (T.I.T.K.O.S. levelek).

Tematikában is igen széles a spektrumunk, így anyagaink között megtalálható többek között:

 • az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás)
 • az Ericksoni Hipnózis
 • a villámolvasás
 • a kreatív írás (belső írás, metaforaírás, gyógyító írás)
 • játékos kihívások
 • személyiségfejlesztő élő küldetések
 • életmód változtató programok (fogyás, tanulás, érvényesülés, gazdagság)
 • személyiségépítő füzetek

Előfizetéses rendszer

Mindennapi NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, előfizetések

2021-ben elindult tagsági rendszerünk is, melyben jelenleg kétféle előfizetést ajánlunk havi díjas formában.

Prémium tagság

Az ÖNFEJLESZTÉS, a harmonikus FEJLŐDÉS egyik legjobb formája, ha valaki rendszeresen foglalkozni szeretne az életével, s elmerülni több személyiségfejlesztő témában is.

Ezzel az előfizetéssel a Mindennapi NLP összes online tanfolyama elérhető a tagság ideje alatt. Emellett olyan anyagokkal, tanfolyamokkal is támogatjuk a tudásra vágyókat, melyek csupán prémium tagjaink számára elérhetőek.

A Mindennapi NLP Prémium tagsági rendszerével olyan nagyszerű online tanfolyamok érhetők el, amelyek segítenek többek között

 • meghatározni a személyes értékrendet
 • megtalálni a saját utat, kitűzni a célokat
 • növelni az önbizalmat és az önértékelést
 • megszabadulni a stressztől
 • egészségessé válni
 • fejleszteni a kommunikációt
 • javítani az emberi kapcsolatokat
 • megtanulni érvényesülni
 • gazdagabbá válni
 • elkezdeni a kreatív írást, és eljutni annak a legmagasabb szintjére
 • új, kreatív tanulási módszereket építeni ki
 • kilépni a megszokásokból, új lehetőségeket találni
 • felismerni és felülírni korlátozó hiedelmeinket
 • megtanulni telefonnal művészi képeket készíteni
 • elsajátítani a shiatsu egyedülálló technikáját

Önfejlesztők klubja

A személyiségfejlesztés tematikus útja, ahol minden hónap egy meghatározott önfejlesztő téma köré épül, ezzel a témával foglalkozunk az egész hónapban feladatok, gyakorlatok, videók formájában, s a hónap végén egy csoportos Zoom hívás keretein belül válaszolunk a kérdésekre, megosztjuk a tapasztalatainkat, s alkalmanként csoportos gyakorlatot hajtunk végre. Minden hónapban kihívássorozatokkal várjuk a tagokat.


A Prémium vagy Önfejlesztők klubja tagok számára létezik egy másik előfizetés is, az Önfejlesztők klubja munkacsoport, ahová azokat várjuk, akik igazán komolyan akarnak foglalkozni az önfejlesztéssel. Ez a lehetőség korlátozott fő számára lehetőséget biztosít egy munkacsoportban történő részvételre, mely keretein belül kéthetente Zoom hívások segítségével lépünk előre a személyiségfejlesztésben.

Közösségi oldal

Mindennapi NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, közösségi oldal

Mivel az ember alapvetően társas lény, s mi hiszünk a közösség erejében, így van egy közösségi oldalunk (nem a Facebook) is, mely segítségével interaktívabbá tudjuk tenni tagjaink személyes fejlődését. Az oldalon belső kommunikációt folytathatnak, ahol olyan anyagokat is elérnek, melyek a tanfolyamok, programok mellett csak ezen a felületen találhatóak meg. Ezen oldalon amellett, hogy kérdéseket tehetnek fel akár egymásnak vagy az oktatóknak, megoszthatják egymással saját megoldásaikat, motiválhatják egymást ezzel is támogatva az egyén fejlődését.

A közösségi oldal fontos része a Hálanapló is, melyet akár napi szinten is lehet használni, megosztva azokat a dolgokat, melyekért az adott napon a leghálásabbak vagyunk.

Nagy Belső Utazás

Mindennapi NLP, személyiségfejlesztés, Nagy Belső Utazás

A Nagy Belső Utazás, vagy ahogy sokan ismerik, az NBU egy különleges önfejlesztő program, amelyet több száz lelkes résztvevő végzett el. Hat teljes éven keresztül mentünk együtt, és persze mindenki a saját önfejlesztő kalandját élte át közben.

Jelenleg az NBU-val elérhető

 • 72 hónapnyi önfejlesztő anyag – Célkitűzés, önismeret, pozitív gondolkodás, hatékonyság, tanulás, játékosan összeállított önfejlesztő feladatsorok, melyekkel a szokások szintjére emelhető az önfejlesztés.
 • 304 lecke – Ezek elgondolkodtató, fejben elvégezhető feladatok, NLP és kreatív írás-gyakorlatok, letölthető feladatlapok, lépésről-lépésre elvégezhető gyakorlatsorok. Színes, változatos, új nézőpontokat és játékos küldetéseket adó feladatok biztosítják, hogy élvezetes legyen a résztvevő saját nagy belső utazása.
 • 100 élő küldetés – A Mindennapi NLP több száz játékos küldetést tett már elérhetővé az Olvasói számára. Ezek egy része a Napi küldetésgenerátor oldalán jelenik meg, más részük tematikus csomagokba rendezett, de van 100 különálló, kifejezetten az NBU utazóinak létrehozott küldetés, amellyel próbára teheti magát a résztvevő.

Élő tanfolyamok, táborok

 Mindennapi NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, ericksoni hipnózis, kreatív írás

Az online oktatás mellett a lehetőségek mentén tartunk élő tanfolyamokat, találkozókat, táborokat, ahol a közösség élmény mentén egy más fajta önismereti és személyiségfejlesztő utat lehet bejárni.

A tematika itt is lefedi a Mindennapi NLP törekvését: megismertetni, játékos formában megmutatni az önismeret, az NLP, a személyiségfejlesztés különféle módjait.

Élő tanfolyamaink kínálatából:


Ha bármiben a segítségedre lehetünk, kérlek, írj az ugyfelszolgalat[kukac]mnlp.hu címre!

>