Életmód
Videó/Szöveg

Érvényesülés

2 Modul 5 Fejezet 34 Lecke

A tanfolyamról

Szeretnéd, ha végre ki tudnád használni nagyszerű belső erőforrásaidat? Örömmel fogadnád mások elismerését, miközben eléred a céljaidat? Vadonatúj videós tanfolyamunk segíteni fog neked ebben.
Tudj meg többet a tanfolyamról  ezen az oldalon .

Tartalom

Elérhető!
4 Lecke

1. Videók

Bevezető

Miről lesz szó ebben a tanfolyamban? Mit érhetsz el általa?

Az érvényesülés tárgya

Miben akarsz érvényesülni? Mi a fókusz szerepe?

Belső felkészülés

Milyenfajta segítő belső viszonyulást tudunk kialakítani magunkban, mielőtt kilépnénk az emberek elé? Hogyan viszonyulunk a kockázathoz? Mennyire vagyunk hajlandók kilépni a kényelmi zónánkból? Túlságosan törekszünk-e a tökéletességre? Az ismert kereteken belül akarunk előrelépni vagy újat ácsolunk magunknak? Mikor kinek a szemszögéből érdemes érzékelnünk a világot? Vajon mikor voltunk eddig túl jók? Mit érdemes magunk elé vetíteni haladás közben?

Társas műveletek

Kapcsolattartás a hozzánk közelállókkal és kevésbé közeliekkel. Régi és új kapcsolatok. Hogyan legyünk jóban az emberekkel? A kommunikáció néhány alapvető pillére. Hogyan viszonyuljunk az
elutasításhoz, hogy előrevigyen? Miképpen építhetünk keljfeljancsit magunkban, aki mindig visszatér az egyensúlyába? Hogy állunk az önbizalommal? Hova helyezzük magunkat másokhoz képest? Milyen elemekből áll a fellépésünk, és hogyan csiszoljuk ki ezeket? A bennünk lévő őserő kiengedése.

Pen
>