Kedves Barátom!

Nekem igen nehéz évszámokat felidézni, de most a kedvedért mindennek utánanéztem. Nem volt könnyű, remélem, értékeled a fáradozásomat.

2007-ben alapítottuk meg a Mindennapi NLP-t.

Elsőként élő NLP és célkitűzés tanfolyamokat tartottunk, 2009-ben jelent meg az első online tanfolyamunk a célkitűzésről, 2013-tól teszünk közzé videós online tanfolyamokat.

Jelenlegi WordPress alapú oktatási oldalunk 2016-tól üzemel, s ez a rendszerünk már “végleges”. A végleges azt jelenti, nem költözünk el más szolgáltatóhoz, de az oldalunk és tanfolyami felületünk folyamatosan fejlesztés alatt áll.

Huh, ennyit az évszámokról. Persze, mennyivel kényelmesebb lett volna azt írni, hogy tizenöt éve alapítottuk a Mindennapi NLP-t! Na de akkor, hát mi volna két év múlva? Minden évben ki kellene javítanom, amit - ez tuti - elfelejtenék.

Hagyjuk az évszámokat. Tök mindegy, hányat írnunk, akkor is az számít, mi van most.


Mi van most?

Most az van, hogy van néhány nagyon fontos előfeltevésem:

  • Az emberek pontosan tudják, mit KELLENE tenniük, csak nem teszik meg.
  • Semmit sem számít, hogy mit tudsz, csak az számít, mit teszel.
  • Minden ember saját maga rendelkezik az ideje felett.

Hitem szerint ez rád is igaz, ezért szeretettel meghívlak: Gyere, tarts velem, és csináljunk végre valamit, aminek értelme is van. Olyasmire gondolok, ami rólad szól. Nem a gyerekedről, nem a párodról, nem is a főnöködről, de még a Tótról sem. Hanem rólad. Tudom, tudom. A gyerek nagyon fontos. Meg a párod is, egy kicsit. És a főnöködet sem dobhatod a sutba. (A Tótot most hagyjuk.) De akkor is. Érted, hogy értem.

Jaj, ez egy “rólunk” oldal.

Szóval ez itt a Mindennapi NLP, ahol mindenféle jó dolgok kaphatók (csak folyevást, csak folyevást), önfejlesztő tanfolyamok, játékos programok, kihíváshegyek.

Szűcs Tibor, Mindennapi NLP

Kb, így nézek ki 2022-ben. Elnézést kérek érte.

Engem Szűcs Tibornak hívnak, de a Tibire jobban hallgatok.

Zenésznek kellett volna mennem, de valahol elrontottam, így hétgyermekes apuka lettem. A kettő totálisan üti egymást. Jelenleg írok. Sokat. Sajnos többnyire magamnak, de azért kicsit neked is.

Amit még rólam tudni érdemes lehet. Állatbarát vagyok. Ezért vegán életmódot folytatok. És a cukrot is mellőzöm. A húsról, tejről, sajtról és tojásról nem olyan nehéz lemondani. A cukorról nagyon. Imádom a csokitortát.

Szóval cukor azért néha befigyel, de más nem.

A többi szerintem nem olyan fontos.

Viszont, amiben még jó vagyok, az az azonnali megvalósítás, és a cselekvés. Így, ha változtatni akarsz az életeden, akkor számíthatsz rám. Jól megmondom, mit kell tenned. Könnyű nekem, én csak mondom, neked viszont csinálni kell.

Nem is tudom, megéri-e velem szóba állnod.

Megfontolandó.

>