Bontakoztasd ki, ami benned van!

Ha többre vagy képes, mint amit másoknak mutatsz...

Akarsz te is ÉRVÉNYESÜLNI?


Társas lények lévén szeretnénk érvényesülni a többi ember között. Még a csendes, háttérbe húzódó egyének is vágynak az elismerésre – úgy tűnik, e biológiai program mindnyájunkban jelen van. Ugyanakkor az élet sok területén érdekes elcsúszást figyelhetünk meg a teljesítmény és a társadalomban kivívott pozíció között. Ha nem az érdem, akkor vajon milyen képességek segítik az érvényesülést?

ÉRVÉNYESÜLÉS

Murányi Péter vadonatúj online tanfolyama

Tanulj meg te is érvényesülni!
Ideje felfedezned, mire vagy képes.

A sikert a mai társadalomban időnként összetévesztik az erőszakkal, a másokon való átgázolással. A nem annyira jól érvényesülő embereket pedig gyakran taszítja az erőszak, vagy az annak tűnő viselkedés. Vajon milyen az egészséges, a kiegyensúlyozott önérvényesítés? Lehetséges-e figyelembe venni mások szempontjait is és a sajátunkat is? Kitarthatunk-e az álláspontunk mellett békés, baráti módon? Lehetünk visszautasíthatatlanul kedvesek? És mikor nem akarunk kedvesek lenni?


Néhány, az önérvényesítést lehetővé tevő készség elég nyilvánvaló, mint például az önbizalom. Mások kevésbé szembetűnők, mint a másokba való belehelyezkedés képessége. Valamennyi megtanulható, ha eldöntjük, hogy elegünk volt a tépelődésből, és megtesszük a szükséges lépéseket az érvényesüléshez. Szerencsére nem mindent nekünk kell csinálnunk, mert a haladáshoz segítséget is igénybe vehetünk.

Miből áll a tanfolyam?

A videók

1. Az érvényesülés tárgya


Pontosan milyen téren is szeretnénk előrelépni? Az érvényesítendő dolog lehet valamilyenfajta alkotás, amelyet megismertetni, elterjeszteni, népszerűsíteni akarunk. Vagy a személyes életünk egy oldala, például hogy mások jobban adjanak a véleményünkre. Hogyan tűzzünk ki e téren elérhető célt, tartsunk ki mellette és fókuszáljunk rá a mai ingerkavalkádban? Vannak-e modelljeink, mestereink, példáink, társaink? Megteremtettük-e a tevékenység feltételeit, az ezt könnyűvé tevő rutinokat, szerkezeteket?

2. Belső felkészülés


Milyenfajta segítő belső viszonyulást tudunk kialakítani magunkban, mielőtt kilépnénk az emberek elé? Hogyan viszonyulunk a kockázathoz? Mennyire vagyunk hajlandók kilépni a kényelmi zónánkból? Túlságosan törekszünk-e a tökéletességre? Az ismert kereteken belül akarunk előrelépni vagy újat ácsolunk magunknak? Mikor kinek a szemszögéből érdemes érzékelnünk a világot? Vajon mikor voltunk eddig túl jók? Mit érdemes magunk elé vetíteni haladás közben?

3. Társas műveletek


Kapcsolattartás a hozzánk közelállókkal és kevésbé közeliekkel. Régi és új kapcsolatok. Hogyan legyünk jóban az emberekkel? A kommunikáció néhány alapvető pillére. Hogyan viszonyuljunk az elutasításhoz, hogy előrevigyen? Miképpen építhetünk keljfeljancsit magunkban, aki mindig visszatér az egyensúlyába? Hogy állunk az önbizalommal? Hova helyezzük magunkat másokhoz képest? Milyen elemekből áll a fellépésünk, és hogyan csiszoljuk ki ezeket? A bennünk lévő őserő kiengedése.

A gyakorlatok

Négy feladatsor ad teret új gondolatok, hozzáállás, viselkedések kipróbálásához:

FÓKUSZ

FELKÉSZÜLÉS

KAPCSOLATOK

FELLÉPÉS

NLP, személyiségfejlesztés, érvényesülés

Kinek való ez a tanfolyam?

Elsősorban azoknak, akik tudják magukról, hogy többre képesek, mint amennyit pillanatnyilag mutatnak másoknak. Kreatív embereknek, akik eddig nem voltak elég fókuszáltak ahhoz, hogy létre is hozzák a műveiket. Vagy nagyszerű alkotásokat rejtegetnek a ládafiában, amelyeket nem sokan ismernek. Vagy olyanoknak, akik szeretnének nagyobb hatással lenni a körülöttük élőkre. Hasznos lehet olyanoknak is, akik már eddig is jól tudtak érvényesülni, és további szempontokat, lehetőségeket, ötleteket, erőforrásokat akarnak hozzáadni a képességeik tárházához.


Vajon ez a tanfolyam a siker tökéletes receptje? Nem, de ha megteszed a benne foglaltakat, elég valószínű, hogy közelebb jutsz a kibontakozáshoz.

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

 • 50 percnyi HD videót
  Amelyekből megismerheted az érvényesülés három legfontosabb területét.
 • 28 feladatot
  Amelyek segítségével mindazt az információt, amelyet a videókból megismerhettél, a saját életed tükrében tudod értelmezni.
 • Kérdezési lehetőséget
  Minden egyes videó és feladat alatt lehetőséged van hozzászólás formájában feltenni a kérdésedet, amelyre a Mindennapi NLP munkatársai vagy a tanfolyam szerzője fog válaszolni.
 • Örökös hozzáférést az anyaghoz 
  Nálunk nincsenek korlátok. Időben és megtekintések számában is korlátlan a hozzáférésed. Bármikor, bármennyiszer megtekintheted a tanfolyamot és eléred a feladatokat.

Az ÉRVÉNYESÜLÉS c. online tanfolyamot azonnal elkezdheted

A tanfolyam ára:

9880 Ft

Hogyan fizethetek?
(Kattints a képre!)

hogyan fizethetek

Ha bármiben a segítségedre lehetünk a jobb alsó gomb segítségével elérsz minket élő chat formájában, vagy írhatsz az ugyfelszolgalat@mnlp.hu oldalra. Telefonon is hívhatsz bennünket munkaidőben a 30/2079-509-es számon.

>