Találd meg a saját utad - szórakoztató személyiségfejlesztés

Összeállítottunk neked egy olyan önfejlesztő tanfolyamot, amelyben változatos gyakorlatok segítségével fedezheted fel a saját utad, amelyen elindulhatsz a pozitív változás felé.

Nézd meg a videót, hogy bepillantást nyerj a gyakorlatokba!

Transzok, meditációk

Kreatív írás-gyakorlatok

NLP gyakorlatok

Miért hasznos számodra az Útkereső kalandozás?

Ebben az anyagban három különleges önfejlesztő módszer gondosan összeállított gyakorlatai várnak rád. Ezeket a gyakorlatokat elvégezheted sorra, vagy egyszerűen kiválaszthatod a legszimpatikusabbat, és kezdhetsz azzal.

Bármelyiket is választod, garantáltan önmagaddal fogsz foglalkozni, a saját életed kerül a fókuszba.

Ha eddig nem tudtál magadra elegendő időt szánni, ha az életed a vállalásokról és kötelezettségekről szólt, ez a feladatgyűjtemény igazi felüdülés lesz számodra. Ha pedig számodra fontos az önfejlesztés, most olyan gyakorlatokat ismerhetsz meg, amelyekkel korábban sehol sem találkozhattál.

Milyen gyakorlatokat tartalmaz ez a tanfolyam?

A Mindennapi NLP mindig is a kreatív, gyakorlatias, játékos útjait kutatta az önfejlesztésnek. Ennek a módszernek az alapját az általunk legizgalmasabbnak tartott módszerek adják.


Külön kiemelnénk azonban itt azt a módszert, amelyet nem szerepeltetünk külön, holott mindvégig jelen lesz a gyakorlatok során:
METAFORÁKAT.

A metaforikus gondolkodást ki sem hagyhatnánk egy ilyen tanfolyamból. A változás legtöbbször a felszínen szeretnénk látni, holott azok könnyebben elindulnak mélyebb szinteken. A metaforák a mélyebb rétegek ben fejtik ki hatásukat.

TRANSZOK

A transzok olyan vezetett relaxációhoz hasonlítható hanganyagok, amelyekben Milton Erickson hipnotikus nyelvi mintáit használjuk, és amelyek összhangban vannak az NLP alapelveivel.

Ebben az anyagban nem "csak" NLP-s tarnszokat találhatsz, hanem transzba ejtő történetet is, illetve olyan paraliminális hanganyagot, amelyben párhuzamosan több üzenetet is meghallgathatsz.

Ezeket a transzokat többször is meghallgathatod, mindig más élményeid lesznek.

Belső írás

A kreatív írás igen sokféleképpen értelmezhető. Az általunk képviselt Belső írás módszere a folyamatos, megszakítás nélküli kézírásra épül. A gondolataid diktafonjaként is felfoghatod ezt a módszert.

Ebben a tanfolyamban a hagyományos belső írás gyakorlatokon túl bőven találkozhatsz az ún. színes írással. Ennek során színes rajeszközökkel (tűfilc, zselés toll) írhatsz, ezzel egy mélyebb szintjét valósíthatod meg a kreatív írásnak. (A teljes módszer a Színes írás c. tanfolyamban sajátítható el.)

NLP

Ha játékosságról és metaforákról van szó, nem hagyhatjuk ki a Neuro-lingvisztikus programozást sem. Az NLP klasszikus gyakorlatai (Gyors fóbia-gyógymód, Hatlépéses átformálás, Sütty, A Kiválóság köre, stb.) méltán tették világhírűvé a módszert. 
Ebben a tanfolyamban olyan NLP gyakorlatokkal találkozhatsz, amelyet korábban még sehol sem láthattál. Kirpóbálhatod a fejben elvégezhető, az írásos,a tárgyakat is bevonó, valamint a lépegetős NLP gyakorlatokat is.

Útkereső kalandozás

Ez a hét modulra bontott, huszonegy gyakorlatból álló online tanfolyam hosszú időre önfeledt szórakozást és a személyiségfejlesztésnek játékos módjait nyújtja neked.  A saját belső világodon keresztül, metaforák és kreatív gyakorlatok segítségével juthatsz el saját felismeréseidig, hogy új döntéseket hozhass, és végre megtedd azokat a lépéseket az utadon, amelyeken már régóta gondolkozol.

A gyakorlatok nem tudják megváltoztatni az életed. Arra csak te vagy képes. Itt az ideje cselekedni.

A tanfolyam teljes TEMATIKÁJA + gyakorlatlista

01. modul

Madártávlat

Az első három gyakorlat a saját út felfedezéséről szól. Mielőtt ugyanis rálépnél egy útra, először észre kell azt venni. Az is lehet persze, már régóta egy úton jársz, de ez nem tudatos.

01. Transz:
A labirintus fölött

Hová szeretnél eljutni? Tisztában vagy a céljaiddal? S ha igen, akkor vajon ismered az utat, amely elvezet téged a kívánt célállomásra? Ebben a transzban elmerülve választ kaphatsz a kérdéseidre, és új felfedezéseket tehetsz.


02. Kreatív írás:
Az Összekötő

Ha már ismered a célod, és azt is tudod, honnan indulsz, akkor már csak ezt a két pontot kell összekötnöd. Egy helyre azonban több út is vezet. Vajon melyiken érdemes elindulnod? Erre keressük a választ ebben a Belső írás-gyakorlatban.


03. NLP
Erőforrások összeolvasztása NLP-vel

Néhány papírlapra is szükséged lesz, ha el akarod végezni ezt az NLP gyakorlatot. Az "Erőforrások összeolvasztása" az NLP klasszikus lépegetős technikáját alkalmazza. Garantált felismeréseket, könnyed szórakozást ígér ez a gyakorlat.

02. modul

Szélesebb látókör

Nem mindegy, milyen közelről vesszük szemügyre a dolgokat - vagy milyen távolról. Ebben a modulban a látókörünk megváltoztatásával szerzünk új tapasztalatokat.

04. Transz:
Táguló mező

Ebben a transzban nemcsak az utak a meghatározók, hanem az NLP rendszerelvű gondolkodása is a segítségünkre lesz. Mi van benned, s rajtad kívül? Fedezd fel a világod a "Táguló mező" segítségével!


05. Kreatív írás:
Hét

Az írásgyakorlatokban bármit megtehetünk, amit más önfejlesztő módszerek kínálnak számunkra. Ez a gyakorlat például kifejezetten NLP-s alapokra épül, s kellően megdolgoztatja kreatív részedet is.


06. NLP
Bélyegalbum

Újabb tipikus NLP-s technikai. A fejben elvégezhető gyakorlatok egyszerűsége mögött igen erőteljes változások rejlenek. A szubmodalitásokkal és a nézőpontokkal játszunk ebben a különleges gyakorlatban.

03. modul

Mágneses mezők

Problémák és célok, hideg és meleg, pólusok és ellenpólusok. Különleges gyakorlatok, energiák áramlása, pozitív hullámhossz.

07. Transz:
Energiafürdő

Néha egyszerűen csak feltöltődésre vágyunk. Ebben a paraliminális (több csatornás) transzban pozitív állítások, támogató meggyőződések és jótékony sugallatok energiájában fürdőzhetsz.


08. Kreatív írás:
Változó világ

A világban semmi sem állandó (csak a változás). Ennek szellemében ez a gyakorlat is minden alkalommal más lesz, amikor belépsz a lecke oldalára. A Belső írásban és a metaforák alkotásában alkalmazott "véletlen feladat" hosszú időre ellát téged kreatív írás-gyakorlatokkal. Mindig mással.


09. NLP
Bűvös szék

A Bűvös szék megmutatja neked, miben rejlik az NLP játékos eleganciája. A cél, hogy egy belső erőforrást elvigyél egy problémás élethelyzetbe, hogy azt jobbá tedd. A gyakorlat kelléke egy szék (minden bizonnyal akad otthon).

04. modul

Virágzó rét

A színek mindenhol jelen vannak az életünkben. A személyiséged is rendkívül színes. Miért is ne használnánk mi is különféle színeket, hogy jobban felfedezzük önmagunk?

10. Transz:
Színpompás mezők

Minden színnek megvan a maga jelentése. Többféleképpen is kódoljuk ezeket. Ebben a transzban a színes írás négy színét (zöld, világoskék, narancs és lila) kötjük össze nagyszerű belső erőforrásokkal. Ha használod a színes írást, ez a transz hatékonyabbá teszi azt. Ha nem, akkor is nagyszerű élményben lesz részed.


11. Kreatív írás:
Kaméleon

Természetesen ebből a modulból nem hiányozhat a színes írás. A gyakorlatnak újszerű módon épülnek fel a lépései, változó ideig írhatsz különféle témákról. A használt színek: Sötétkék, piros, zöld, narancssárga és lila.


12. NLP
Felújított film

NLP emlékmanipuláció. Ezt a gyakorlatot fejben végezheted el. Az NLP képi szubmodalitásaira helyezzük most a hangsúlyt. Egy kellemes emlékből indulunk ki...

05. modul

Párhuzamos dimenziók

A párhuzamosak a végtelenben találkoznak, de nem kell addig elmennünk, hiszen az életünkben is párhuzamosan történnek az események. A metaforák is egy párhuzamos világot jelentenek. Ezekre építünk a modul gyakorlataiban.

13. Transz:
Meseautó

Életed két fontos területét, vagy célját veheted magadhoz a gyakorlat elején. Ezután meseautóba ülhetsz, amely egy különleges jármű. Hogy miért, az kiderül a transzból, mely két külön csatornán át lesz hallható.


14. Kreatív írás:
A barátság tüze

Az NLP személyiségmodellje szerint számtalan részből állunk. Ezek a részek pedig megszólíthatók. Az elküldtelen levelek technikája a belső írás egyik legerősebb eleme. Kombináljuk hát az NLP-t a kreatív írással ezzel az izgalmas és bensőséges gyakorlatban.


15. NLP
Csapatmunka

Összetett NLP-s gyakorlat, amely több személyiségrészeddel kerülhetsz kapcsolatba. Mindhármat jobban megismerve és munkára bírva kedvező fordulatot vihetsz az életedbe.

06. modul

Planéta

Az utak behálózzák a bolygót. Némely út a föld alá bukik, és rejtélyes világot tár fel előttünk.
Külső és belső utakra hívnak ennek a modulnak a gyakorlatai. 

16. Transz:
A Felfedező

A Felfedező az NLP-s gyakorlatok főszereplője, ő az, aki átéli az élményeket. Ebben a transzban így és más módon is felfedezővé válhatsz. Egy paraliminális hanganyag vezet téged mélyebb utakon ebben a gyakorlatban.


17. Kreatív írás:
Útravaló

Örömteli változás előtt állsz. De vajon, mi az? Ebben a gyakorlatban kiderítheted, sőt több utat is végigjárhatsz, amely odavezet téged, aztán összerakhatsz minden szükséges dolgot az úthoz.


18. NLP
Esszencia

Ebben a játékos és kedves NLP gyakorlatban csupán három kisebb papírlapra lesz szükséged. Kellemes belső állapotok és összekapcsolódás működteti ezt a gyakorlatot, amelynek hosszú időn át érezheted majd pozitív hatását.

07. modul

Odabent

Az utak sokszor egy cél felé vezetnek, valahová szeretnénk eljutni. De mi volna, ha ez alkalommal inkább befelé indulnánk, és odabent fedeznénk fel valami értékeset?

19. Transz:
Hullócsillag

A metaforák világa izgalmas lehetőségeket tár fel előttünk. A legmélyebbre a transzba ejtő történetekkel juthatunk. Ebben a transzban egy ilyet történetbe léphetsz be, s adhatod át magad közben a kellemes ellazulásnak.


20. Kreatív írás:
Világítótorony

A világítótorony fénye mindig a fontos céljaidra mutat. Hasznos útmutatója ez életednek. S mi történik, ha eléred azt a célt, amelyet a torony kijelölt számodra. Végezd el ezt a gyakorlatot, és magad is megtudod.


21. NLP
Meggyőződésteszt

A nyelv, a gondolkodás, beszéd és írás nagyszerű képet adnak a hiedelmeinkről, meggyőződéseinkről. Nem biztos, hogy amiben hiszel, az jó neked. Az NLP azonban remekül kijelöli neked azokat a részeidet, amelyekkel még érdemes dolgoznod.

Szerezz hozzáférés most!

Útkereső kalandozás

NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, útkereső kalandozás

Útkereső kalandozás

28 880 Ft

FIGYELEM:
Prémium tagsággal rendelkezőknek ez a tanfolyam díjtalanul elérhetővé válik. A prémium tagságról itt tudhatsz meg többet.

Gyakran ismételt kérdések

Van-e bármiféle korlát a tanfolyam elérésével kapcsolatban?

Nincs. Ha megvásárolod a tanfolyamot, ahhoz örökös hozzáférést kapsz.

Le lehet-e tölteni a transzokat?

Nem, csak online tudod meghallgatni azokat.

Mit szólnál, ha az ÖSSZES online tanfolyamunkhoz azonnali hozzáférést kapnál?

>