Ismerd meg a kommunikáció MÉLYEBB SZINTJÉT, és alkalmazd a mindennapokban

Ericksoni Hipnózis
Murányi Péter online tanfolyama

  • 20 hetes online tanfolyam
  • 20 hipnózis nyelvi kártya (postán küldve)
  • 20 ericksoni játék
  • Vezetett transzok (online és letölthető)
  • Kérdezési lehetőség
  • Belső oldal - örökös hozzáférés
  • Emlékeztető levélsorozat

A tanfolyam újabb fejezettel bővült

NLP, Ericksoni Hipnózis, 33 sugallat, az immunrendszer erősítése

33 pozitív sugallat 20 ericksoni nyelvi minta szerint

A tanfolyamban szereplő minták gyakorlása
Önszuggeszció, újabb dimenziók és nézőpontok

Mire használhatod az Ericksoni Hipnózist?

Noha a tudattalan elme bevonásával sok érdekes és hasznos dolgot művelhetünk, nem állítjuk, hogy hipnózissal azonnali csodák tömkelegét fogjuk produkálni. Ám gyakorlattal és odafigyeléssel folyamatosan szélesíthetjük a lehetőségeink körét.

Hipnózissal megszüntethetünk makacs problémákat és beindíthatunk addig szunnyadó erőforrásokat.

Ericksoni Hipnózis online tanfolyam

20 hetes online tréning

A szerző által beállított tanfolyami ritmus alapján 20 hét alatt ajánlott elsajátítanod a tanfolyam anyagát és követheted saját fejlődésedet zárt, tagsági oldalunkon. 

Hipnotikus minták kártyacsomag

20 db kártyalap, amellyel játszva gyakorolhatod be a tanfolyam során megismert mintákat.
A kártyákat postán küldjük el neked.

Tanfolyami ritmus

A tanfolyam fejezetei egyszerre érhetőek el, de az optimális elmélyülés érdekében ajánlott a levélsorozat, mely megadja a tanfolyam ritmusát, ami heti egy fejezet (két egységből épül fel minden fejezet) elsajátítása. Ettől természetes el lehet térni. A levélsorozat emlékeztető is, hogy ne feledd a következő leckét.

Ericksoni játékok

Hogy a tanulás könnyebben menjen, és jobban szórakozz közben, Ericksoni nyelvi játékokkal is várunk.
A megoldásaid megoszthatod másokkal - és olvashatod mások megoldásait is.

Vezetett transzok

Három különleges hanganyag vár rád, amelyben Murányi Péter és Melocco János hangja vezet majd elméd mélyebb rétegeibe. Ez közelebb visz téged céljaidhoz, és ötleteket meríthetsz, ha saját magad akarsz másokat transzba vinni.

Mi a hipnózis?

Ericksoni hipnózis, személyiségfejlesztés

A hipnózist egyfajta, módosult tudatállapotban végzett kommunikációnak nevezhetjük. A széles körben elterjedt tévhiedelemmel ellentétben a hipnotizőr nem parancsol az alanynak. Sőt, a kifinomult alkalmazás során a hipnotizőr rendkívüli figyelmet szentel a transzban lévő személynek; valójában leginkább közvetítőként működik annak tudattalan erőforrásai és tudatos céljai között.


Az ericksoni hipnózis Dr. Milton H. Erickson klinikai hipnoterapeuta módszereire épül. Jellemzői többek között a tudattalan elmébe, illetve a páciens erőforrásaiba vetett bizalom, az egyén természetes reakcióinak felhasználása a változás érdekében, a páciens kifinomult megfigyelése, metaforák széleskörű használata, terapeutikus feladatok kijelölése stb. Az ericksoni hipnózisban – a hagyományos hipnózistól eltérően – azt feltételezzük, hogy mindenki hipnotizálható, legfeljebb más-más módszerrel

A nyelvi mintákról
Minden szó tekinthető hipnotikusnak abban az értelemben, hogy (ha csekély mértékben is) módosítja a hallgató figyelmét, és ezáltal a tudatállapotát.  

Amikor valaki lesújtó, netán felemelő élményről számol be, nem csupán metaforával él, hanem pontosan arról számol be, ami lejátszódik benne. A „hidegvágó” szónál valahol megjelenik a hideg is és a vágás is. Ha valakiről azt halljuk, hogy „színes egyéniség”, muszáj színeket látnunk a belső képernyőnkön. Amikor azt olvassuk: „Lili berobbant a fiatalember életébe”, valamilyenfajta robbanást kell látnunk, hallanunk, éreznünk, és talán még a liliom illata is megjelenik egy pillanatra, ha nem is tudatosan. A mindennapi illúzióval ellentétben valójában sohasem tudhatjuk, hogy valaki pontosan hogyan jelenít meg magának egy szót vagy mondatot.
A nyelvi minták közvetlenül irányítják a hallgató belső képeit, hangjait, érzéseit. 

Mit érhetünk el e módszerekkel?
Ha a viselkedésünk ösztönös részévé tesszük a hatékony beszédet, általánosságban könnyebben elérjük a kommunikációs céljainkat. Olyan lesz, mintha egy másik dimenzió segítene mindenben, amit csinálunk. A legtöbb embernek sokkal, de sokkal gazdagabbak a tudattalan erőforrásai a tudatos hiedelmeinél. Ha az előbbiekhez beszélünk, lényegesen többre mehetünk.

E nyelvi eszközök talán legnagyobb haszna, hogy a segítségükkel megelőzhetünk és elkerülhetünk problémákat. Noha a csodás gyógyulás különösen látványos, az egészség, a harmónia megtartása és kiteljesítése valójában lényegesen kevesebb energiabefektetést igénylő, sok szenvedést kikerülő, elegánsabb megoldás.

Ezekkel az eszközökkel felszabadíthatod az embereket, lehetőségeket adhatsz nekik, könnyebbé, teljesebbé teheted az életüket, és ezzel hosszú távon mindannyiunkét. Társadalmunkra igencsak ráférnek az építő, kellemes, előrevivő, harmonikus sugallatok, amelyeket ezentúl te is könnyen elhinthetsz a környezetedben. Észreveheted, mennyivel jobban fogod érezni magad, amikor másokat tiszteletben tartva élsz az itt megismert módszerekkel.

Sugallatok

Ezen a tanfolyamon szóbeli sugallatokat építünk; olyan mondatokat, kifejezéseket, melyek a hallgatóban asszociációkat keltenek, gondolatot ültetnek el, érzelmi állapotokat tárnak fel, valamilyen viselkedésre késztetik az illetőt. 
A sugallat-adást felfoghatjuk magvetésként – egyes magok betonra hullnak, és nem lesz belőlük semmi. Mások hamar szárba szökkennek. Ismét mások sokáig bújnak a földben, majd váratlanul kicsíráznak. Akadnak olyanok, melyek a betont is megrepesztik. A sugallatok – akárcsak a növényi magvak – igen nagy erővel rendelkeznek. Minél többet vetünk el minél jobban megágyazott talajba, annál sikeresebbek leszünk.


Jelentkezz most az Ericksoni Hipnózis online tanfolyamra!

Szerezd meg mind a 20 hét teljes anyagát, a letölthető transzokat, a hipnotikus mintákat beépítő Ericksoni Hipnózis gyakorlókártyákat. Minden anyaghoz ÖRÖKÖS hozzáférést kapsz.

Ericksoni Hipnózis online tanfolyam

28 880 Ft

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

28 880 Ft

Hogyan fizethetek?

Hogyan fizethetek

Az élő tanfolyamról mondták:

Megtanulhattam, milyen lenyomatokat hagyunk másokban

Nagyszerűen éreztem magam.

Saját magam gátlásainak leküzdésére használom a tanultakat. Saját magam hibáinak kijavítására. Saját magam fejlesztésére. Megtanulhattam, milyen lenyomatokat hagyunk másokban egy kommunikáció során és már tudom hogyan tudok pozitív lenyomatot hagyni másokban.

Vasárnap éjjel két órát beszélgettem a férjemmel. Meg tudtam számára mutatni milyen jó flow állapotban lenni és milyen, ha azt valaki megakasztja. Pár nap telt el és már a gondolataimba sikeresen beépült és a gondolataim igénylik ezen módszerek alkalmazását.

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot aki figyel saját magára, környezetére és mélyebb emberi kapcsolatokra vágyik.

Szabóné Cser Éva ... HR, Bér-Tb ügyintézés, Life Coachnak tanulok

Hol tudod használni ezeket a mintákat?

Ericksoni hipnózis, nyelvi minták

A belső beszéd

A legelső ember, akivel érdemes kipróbálni a nyelvi mintákat, te magad vagy. Mely céljaidat, vágyaidat, gondolataidat szeretnéd másképp megfogalmazni?

Hétköznapi beszélgetés

Minden mondat, amelyet kiejtesz a szádon, tartalmaz nyelvi mintákat. Ez pompás, hisz azt jelenti, hogy bármikor gyakorolhatsz. 

Írott szövegek

Érdekes lehet figyelni, hogy különféle szövegek milyen hipnotikus mintákkal élnek. 

Az itt megismert eljárásokat bármilyen fajta írásműben bevetheted. 

Transz

A mintákat hivatalos révületben is bevetheted. Ez különösen kézenfekvő, ha lélekgyógyász, jógatanár stb. vagy, aki amúgy is dolgozik egyénekkel vagy csoportokkal módosult tudatállapotban. 

Ez a tanfolyam

A játékok

Minden héten két írást olvashatsz. Az első tartalmazza az adott minta magyarázatát, példákat és gyakorlatokat. A második rész többnyire arról szól, hogyan szedheted szét az illető mintát, amikor nem hasznos, például amikor a környezetedből kapsz olyan sugallatokat, amelyek nem válnak a javadra. Néha az ericksoni módszerekhez kötődő történetet, metaforát vagy valamilyen más kiegészítést tartalmaz.


Kártya

A tanfolyamhoz tartozik egy kártyacsomag is. Minden héten elővehetsz egy kártyát egy-egy mintával, melyet emlékeztetőként magaddal hordhatsz és gyakorolhatsz, ezáltal egyre inkább a viselkedésed természetes részévé téve az illető módszert.


Hangfelvételek

Minden csomaggal jár egy révületet kiváltó hangfelvétel is. Ezeket a felvételeket csakis otthon, nyugodt körülmények között hallgasd. Csukd be az ajtót, kérd meg a családtagjaidat, hogy az adott időre hagyjanak békén, kapcsold ki a telefonodat, ha kell, sötétítsd el a szobát, stb. A kialakuló transz lehet enyhe, olyan, mintha csak behunyt szemmel hallgatnál egy szöveget. Az is előfordulhat, hogy mélyebbre merülsz, és nem emlékszel, hogy mi történt. Mind a kettő teljesen normális, az idő előrehaladtával valószínűleg azt veszed észre, hogy gyakrabban jutsz mélyebb tudatállapotba. Mivel az ismétlés növeli a sugallatok hatékonyságát, akárhányszor lejátszhatod a felvételeket, akár naponta is. 


A felvételekben egyszerre több hang is megszólal. Ez (a tudatos elmét túlterhelve) elősegíti a transz kialakulását és erősíti a hatást. A sugallatok magán a révületen, a befelé forduló, ellazult állapoton kívül elsősorban a könnyű tanulásra, az ericksoni nyelvi minták alkalmazására és ösztönössé tételére hívnak. Ezen kívül előfordulnak bennük az egészségre, a kiegyensúlyozottságra, a belső harmóniára, a tudattalan erőforrásaid beindítására, a céljaid elérésére vonatkozó szuggesztiók is. 


A transzokat olyan személy is hallgathatja, aki nem végzi a tanfolyamot – az általános harmónia-teremtő sugallatok rá is fognak hatni. Kellemes pihenést!

 

A szerző:

Murányi Péter
tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, szerző

Tanulmányok
1988 és 1998 között több, mint 2500 óra gyakorlati NLP- és ericksoni hipnózis-tréning a következő intézetekben: NLP Institute of Ontario (Kanada), NLP Comprehensive (USA), NLP University / Dynamic Learning Centre (USA), Milton Erickson Institut (Németország), ZIST Institut (Németország), NLP International (USA)


Tartott tréningek
(1993 óta 8-10 ezer óra)
— NLP-tanfolyamok (bevezető, alaptanfolyam, mester-tanfolyam)
— különféle kommunikációs és személyiségfejlesztő tanfolyamok (az egészség, metaforák, változás, tudatállapotok, paradoxonok, megértés, megérzés, nyelvi minták, tanulás, párkapcsolat stb. témakörében)
— szabadban végzett (outdoor) csapatépítés, kommunikáció és személyiségfejlesztés
— „Természetes nyelvtanulás”-tanfolyamok
— kreativitás-tanfolyamok
— „Mély, belső átalakulás”-tanfolyamok
— kommunikációs tréningek kis, közepes és nagy cégek, valamint civil szervezetek számára

Főbb tanárok
John Grinder, Richard Bandler, Robert Dilts, Steve Andreas, Connirae Andreas, Lara Ewing, Gerry Smith, Judith DeLozier, David Gordon, Max Steinbach, Charles Faulkner, Steve Lankton, Steve Gilligan, Tim Hallbom, Suzy Smith, Wyatt Woodsmall, Ed Reese, Maryann Reese


Egyéb, a tréningek során felhasznált kommunikációs tapasztalat

— egyéni nyelvtanítás felnőtteknek
— csoportos nyelvtanítás gyermekeknek és felnőtteknek nyelviskolában és alternatív 12-osztályos iskolában
— ügynökösködés a Greenpeace-nél
— asszisztensek felkészítése tréningekre
— NLP- és terápiás könyvek fordítása (Elmés változások, Békából királyfi), valamint lektorálása (Mély, belső átalakulás; Énkép)
— szakfordítás, lektorálás, követő és szinkrontolmácsolás
— egyéni terápia (1991 óta)
— coaching
— többszáz oldal, tréningcégek által használt tanfolyami jegyzet megírása

Az élő tanfolyamról mondták:

Különleges élmény volt

Nagyszerűen éreztem magam, különleges élmény volt. Egyelőre a mindennapi életben alkalmazom a tanultakat.

MINDENKINEK ajánlom ezt a tanfolyamot. Péter nagyszerű előadó, különleges személyiség.

Plander Anikó ... jógaoktató

 A tanultakat a kommunikáció terén tudom kamatoztatni.

A tanfolyam kellemes, támogató légkörben zajlott. A tanultakat a kommunikáció terén tudom kamatoztatni.

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, aki önmagával, másokkal szemben megengedőbb kommunikációt szeretne folytatni, segítő szakmában is nagyon hasznosítható.

Margiticsné Kollár Zsuzsa

Gyakran ismételt kérdések

Milyen eszközökön érhetem el az online tanfolyamot?

Le tudom tölteni a tanfolyam anyagát?

Ha részt vettem az Ericksoni Hipnózis élő tanfolyamon, érdemes jelentkeznem erre a tanfolyamra is?

Mi történik, ha leadom a jelentkezési lapot?

Jelentkezzek, ha most nincs időm a tanfolyamra?

Nem találom a kérdésemre a választ, mit tegyek?

Jelentkezz most az Ericksoni Hipnózis online tanfolyamra!

Szerezd meg mind a 20 hét teljes anyagát, a letölthető transzokat, a hipnotikus mintákat beépítő Ericksoni Hipnózis gyakorlókártyákat. Minden anyaghoz ÖRÖKÖS hozzáférést kapsz.

Ericksoni Hipnózis online tanfolyam

28 880 Ft

>