Fontos számodra az önfejlesztés
Szeretnél harmonikusan fejlődni, és elmerülni több személyiségfejlesztő témában is?
Akarsz mostantól rendszeresen foglalkozni az életeddel?

Akkor a Mindennapi NLP Prémium tagsága ideális választás számodra.

Mindennapi NLP prémium tagság

Miben segíthet NEKED, ha elkezdesz velünk tanulni?

A Mindennapi NLP Prémium tagsági rendszerével most olyan nagyszerű online tanfolyamokat érhetsz el, amelyekkel

Mindennapi NLP prémium tagság
 • meghatározhatod a személyes értékrended
 • megtalálhatod a saját utadat, kitűzheted a céljaid
 • növelheted az önbizalmad és az önértékelésed
 • megszabadulhatsz a stressztől
 • egészségessé válhatsz
 • fejlesztheted a kommunikációdat
 • javíthatod emberi kapcsolataidat
 • megtanulhatsz érvényesülni
 • gazdagabbá válhatsz
 • elkezdheted a kreatív írást, és eljuthatsz annak a legmagasabb szintjére
 • új, kreatív tanulási módszereket építhetsz ki
 • kiléphetsz a megszokásokból, új lehetőségeket találhatsz
 • Váljon szokásoddá a tanulás, fejlődj velünk!

  Már 34 tanfolyamot érhetsz el AZONNAL a prémium tagsággal!

  Milyen tanfolyamokhoz kapsz AZONNAL hozzáférést ezzel az előfizetéssel?

  A Mindennapi NLP oldalán megtalálható ÖSSZES online tanfolyamot elérheted, amely jelenleg a következő különleges kurzusokat jelenti:

  Belső írás online alaptanfolyam

  A folyamatos kézírásra épülő módszer, amely minden kreatív alkotói folyamat alapja, egyúttal hű társad a hétköznapokban.

  Színes írás

  A Belső írás kiegészítése az NLP rögzítéseivel. Folyamatos kézírás színes rajzeszközökkel, a kreatív írás magasabb szintre emelése.

  Metaforaírás

  Mesés történetekbe rejtett jótékony sugallatok a tudattalan elme számára. Életed regénye, gyógyító mesék, transzba ejtő történetek.

  A Titkos erdő

  Lépj be a mesés rengetegbe, és ismerj meg öt különleges önfejlesztő gyakorlatot az NLP, a kreatív írás és az ericksoni transzok erejével.

  A Változás piramisa

  A Robert Dilts által megalkotott NLP modell, a neurologikai szintek és egy titkos labirintus. Kreatív írásgyakorlat és relaxáció.

  NLP Otthon online műhelysorozat

  Egy izgalmas, tízrészes online műhelysorozat felvétele, benne az alapok és több klasszikus NLP gyakorlat átirata kreatív írásra.

  Online célkitűző tanfolyam

  16 hét az életed átformáláshoz. A klasszikus célkitűző módszerek, 64 tipp, naplózási módszer, folyamatos motiváció.

  Számítógépes Fotóolvasás

  A fotóolvasás szédítő sebességét is túlszárnyaló számítógépes fotóolvasással hiperugrást léphetsz meg az önfejlesztésben és a tanulásban.

  NLP Varázsigék

  Hogyan formálhatod át mások vagy saját magad korlátozói hiedelmeit az NLP és a miltoni minták segítségével?

  Érvényesülés

  Miért érnek el egyesek hatalmas sikereket, miközben más tehetségek csendben elsikkadnak? Eljött az ideje megmutatni, mit tudsz!

  A tanulás művészete

  Hogyan tanulhatnál úgy, hogy az ne csak eredményes legyen, hanem élvezetes is? Tanulj meg tanulni, használd a letölthető transzokat.

  Webinár archívum

  A Mindennapi NLP online műhelyeinek a gyűjteménye. Különféle témákra épülő videók, prezentációk és letölthető anyagok, ebook-ok, melyek azonnal elvégezhető, a saját életedben alkalmazható, HASZNÁLHATÓ gyakorlatok.

  A Gyógyító folyó

  A kreatív írás legmélyebb szintjei valósulnak meg ebben az általad felépített virtuális világban. Ezüst alagút, föld alatti laboratórium, gyógyító vízesés...

  7 napos transzformációs játék

  7 nap, s minden napra: egy NLP előfeltevés, egy feladat, egy kreatív írásgyakorlat és egy játékos küldetés. Tetszés szerint ismételhető.

  Online NLP tanfolyam

  A Neuro-lingvisztikus Programozás klasszikus és egyedi gyakorlatai, elmélet és gyakorlat. Sütty, Átrajzolás, Gyors fóbia-gyógymód, Életfonal...

  Turbó kommunikáció

  Az NLP világhírű kommunikációs modellje egy 14 napos audio-tréningben. Követés és vezetés, a szemmozgások mögötti mélyebb jelentés, izgalmas gyakorlatok.

  Villámolvasás

  Paul Scheele forradalmian új megközelítése a másodpercenkénti egy oldalas olvasási sebességért. Tudattalan tanulási folyamat, olvasási tesztek.

  Ericksoni hipnózis online tanfolyam

  A legendás hipnoterapeuta, Milton Erickson hipnotikus nyelvi mintái Murányi Péter tolmácsolásában. A kommunikáció mágikus szintjei.

  100 nap a karcsúságért

  Érd el az ideális testsúlyod és válj egészségessé ezzel a különleges megközelítéssel és a letölthető ericksoni transzokkal.

  Gazdagság

  A gazdagság nemcsak a pénzről szól - de arról is. Végezd el a gyakorlatsorozatot és lépj te is előre a valódi gazdagság útján.

  21 pozitív nap

  Háromhetes kihívássorozat, melyben a színes önfejlesztő feladatok bármelyike könnyedén teljesíthető, s amelyik megtetszik, akár szokásoddá is teheted.

  Önfejlesztők klubja

  Minden hónap egy meghatározott önfejlesztő téma köré épül, melyhez videók, hanganyagok, cikkek, játékos kihívások tartoznak. A hónap végén csoportos Zoom hívás, ahol felteheted kérdéseid, megoszthatod élményeid.

  A Titkos kert

  Metaforikus gyakorlatcsomag, melyben transzok, NLP és kreatív írásgyakorlatok segítenek abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és felfedezd a benned rejlő lehetőségeket.

  T.I.T.K.O.S. és Ö.R.Ö.M.T.E.L.I. levelek archívuma

  Ez egy levélsorozat archívuma, melynek tartalma hétről-hétre bővül. Az összegyűjtött levelek témája titkos helyett T.I.T.K.O.S., illetve az ezt követő új sorozat az Ö.R.Ö.M.T.E.L.I.
  Minden egyes levélben hat/nyolc dologról van szó. Olvasásuk során elgondolkodhatsz ezeken és így önmagaddal foglalkozhatsz, fejleszted a személyiséged, és nem utolsósorban izgalmasabban telnek a napjaid.

  Családi shiatsu gyakori problémákra

  Neked való ez a tanfolyam, ha most ismerkedsz a shiatsu-val és szeretnéd segíteni a körülötted élőket ezzel a módszerrel. Mindegyik lecke egy-egy konkrét tünet vagy testrész otthoni kezelésére ad megoldást. A leírások és fotók mellett videókon mutatjuk be a derék, fej, váll, nyak, a hát és az arc kezelését.

  Boldog idők

  Alternatív „időmenedzsment”.
  Murányi Péter, a "Természetes nyelvtanulás" c. könyv, az "Ericksoni hipnózis", a "100 nap a karcsúságért" és az "NLP Varázsigék" c. nagy sikerű online tanfolyamok szerzőjének vadonatúj kurzusa.
  Ebben a tanfolyamban az időmenedzselés mellett a végső cél, hogy jól érezzük magunkat az időben.

  Útkereső kalandozás

  A hét modulra osztott tanfolyamban modulonként találhatsz egy transzot, egy kreatív írás-gyakorlatot valamint egy játékos NLP gyakorlatot.

  Telefonos fotózás online tanfolyam

  Ebben a tanfolyamban megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet a telefonod kamerájából. Ha tudod, mire kell figyelned, hogyan küzdheted le a lehetséges akadályokat, és közben a kreativitásodat is használod, könnyedén készíthetsz a telefonoddal olyan képeket, amik még a méregdrága kamerákkal szemben is megállják a helyüket.

  Élő Küldetések

  Küldetéscsomagok a személyes fejlődés érdekében, melyek kimozdítanak a komfortzónából, miközben játékosan fejlesztheted személyiséged, kapcsolataid.

  Minden egyes feladat testre szabható, végrehajtható. 

  Jelenleg 6 küldetéscsomag áll rendelkezésre 159 önfejlesztő küldetéssel összesen. Három az általános személyiségfejlesztésben segít (Élő küldetések 01., 02., Hétvégi küldetések), míg a másik három tematikus (Rejtett küldetések, Párkapcsoló, Gyerekjáték). 

  Mi lesz a következő?

  Vajon mi lesz a következő különleges önfejlesztő  tanfolyam? Akármi is, a hozzáférést ahhoz is megkapod ebben a csomagban!

  Mit tartalmaznak ezek a tanfolyamok?

  Szöveges anyagokat, képeket, videókat, prezentációkat, kérdéssorokat, gyakorlatokat, letölthető anyagokat, játékos küldetéseket, Zoom hívásokat, folyamatos segítségnyújtást.

  A fenti 34 tanfolyam ÖSSZÉRTÉKE több, mint 552 ezer Ft.

  Benne foglaltatik:

  • 55 hónapra való tanulnivaló
  • rengeteg írásos anyag, gyakorlat, prezentáció
  • 5985 percnyi videó
  • 688 percnyi audió-anyag

  Mennyibe kerül mindez neked?


  Egyszeri belépési díj:

  32.000 Ft

  Havi előfizetési díj:

  5 000 Ft, amely már az első hónaptól fizetendő.

  Tehát
  - Az első hónapban fizetendő 37 000 Ft (32 000 + 5 000)
  - Ezt követően 5 000 Ft/hó

  Mit jelent ez pontosan?

  Amennyiben úgy döntesz, hogy te is elindulsz velünk az önfejlesztés útján, csupán a belépési díj és az első havi díj kifizetésére van szükséged, hogy a fenti összes tanfolyamhoz azonnali és teljes hozzáférést nyerj.

  Meddig éred el az anyagokat?

  A fenti díj befizetése egy teljes hónapon át biztosítja számodra a hozzáférést a tanfolyamokhoz. Ha ezután is szeretnéd elérni az anyagot, havi 5000 Ft-ért megőrizheted a hozzáférésedet az összes tanfolyamhoz.

  A Prémium tagság tehát egy előfizetéses rendszer az online tanfolyamokhoz.

  Előnyök és hátrányok

  Azért hoztuk létre ezt a fizetési konstrukciót, mert segíteni szeretnénk, és mert a fenti csomag rengeteg előnyt biztosít. Természetesen a hátrányai is megvannak. Íme, az ezzel kapcsolatos összefoglalásunk:

  Előnyök
  • A tanfolyamok összértékének töredékéért megkapod a teljes anyagot.
  • Bepillantást nyerhetsz az összes tanfolyamba.
  • Bármelyik tanfolyamot kipróbálhatod, elkezdheted.
  • Az előfizetési időszakban KORLÁTLANUL használhatod az anyagot.
  • Felteheted a kérdéseidet a hozzászólásoknál, és természetesen választ is kapsz rájuk.
  • Letöltheted az összes letölthető anyagot.
  • Pont azon a területen fejlődhetsz, ahol szükséged lesz rá.
  • Mindenben segítünk neked, hogy megtaláld a legmegfelelőbb tanfolyamot. Kiemelt figyelemben részesítünk, sőt, ingyenes Zoom kolzultáción is részt vehetsz Szűcs Tiborral (a Mindennapi NLP alapítójá és számos tréning szerzője)
  • A jövőben felkerülő tanfolyamok szintén a csomag részévé válnak, így minden új anyagot azonnal elérsz majd.
  • Azokat a tanfolyamokat is eléred, amelyek jelenleg nem kaphatók. (Bizonyos tanfolyamokra csak időszakonként lehet jelentkezni.)
  Hátrányok
  • A bőség zavara: Nem tudsz mindent egyszerre megtanulni.
  • Havi 5000 Ft-os kiadással jár neked a tagság.
  • Ha megszünteted az előfizetést, nem éred el többet az anyagokat.
  Összefoglalás

  Az előfizetéses csomagot akkor érdemes választanod, ha meg akarod ismerni az összes tanfolyamot, és egy alacsony havi díj fejében hajlandó vagy folyamatosan tanulni és fejleszteni önmagad. Ebben az esetben komoly eredményekre számíthatsz.
  Akkor is neked való ez a tagság, ha elhatároztad, hogy mostantól RENDSZERESEN foglakozol az életeddel. Évekre való tananyagot és gyakorlatot biztosítunk számodra.
  Amennyiben azt gondolod, egy hónapra előfizetsz, és gyorsan mindent megtanulsz, vagy letöltesz minden anyagot, nem javasoljuk a csomagot. A videókat nem lehet letölteni, és a kényelmes, korszerű oktatási felületünk (amely folyamatos fejlesztés alatt áll) a fejlődésed egy fontos eszköze.


  A Mindennapi NLP ajánlása


  Azt gondoljuk, ez egy egyedülálló lehetőség azoknak, akik eddig nem tehették meg, hogy elérjék azokat az online tanfolyamokat, amelyre vágytak. Most mindez megvalósulhat egy vállalható belépési díj fejében, és egy igen alacsony havi előfizetési díjért.

  Mindennek azonban megvan az a veszélye, hogy valaki azt gondolja, most egy hónap alatt kicsipegeti a lényeget az összes tanfolyamból. Ezek a tanfolyamok nem varázsszerek, amelyek azonnal megváltoztatják az életedet. Mindegyik egy komoly tanulási folyamatként épülhet be az életedbe. Néhány tanfolyam olyan módszereket ad át (pl. Ericksoni hipnózis, NLP vagy kreatív írás), amelyek hosszú hónapokra adnak neked feladatokat, gyakorlatokat.

  Sosem az a lényeg, hogy egy tanfolyamot "elvégezz", vagyis eljuss az utolsó leckéig. Sokkal inkább az számít, hogy mit tudsz képességként kiépíteni, mi az, amit az életed részéve teszel.

  Nem érdemes végigrohanni a tanfolyamokon, és azt mondani, ezt már tudom, ezt is tudom, ja, ez csak ennyi?

  Amit érdemes: Megismerni a módszereket, és elsőként elmélyedni abban, ami a legközelebb áll hozzád, amelyre a legnagyobb szükséged van.

  Hogyan jelentkezhetsz?

  A Mindennapi NLP Prémium tagsága egy előfizetéses rendszer.
  Épp ezért jelenleg PayPal-lal vagy bankkártyával tudsz előfizetni rá.
  A bankkártyás fizetéshez a Stripe rendszeréből küldünk díjbekérőt.

  Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@mnlp.hu címen.

  GY.I.K.

  Mikor lehet lemondani az előfizetést?

  Természetesen bármikor lemondhatod az előfizetést. Ebben az esetben az aktuális hónap végéig el fogod érni az összes tanfolyamot, a következő hónaptól nem terheljük meg a számládat semmilyen összeggel, és a hozzáférésed is megszűnik a tanfolyamokhoz,

  Mi történik, ha korábban már vásároltam tanfolyamot?

  Az összes korábban megvásárolt tanfolyamhoz örökös (időben korlátlan) hozzáférésed van, és ez természetesen meg is marad. Ez nem függ össze az előfizetéssel és annak a díjával sem.

  Biztonságos a fizetési rendszer?

  Természetesen. A PayPal és a Stripe rendszerét használjuk, mindkét rendszer megfelel a nemzetközi előírásoknak.

  Fizethetek átutalással?

  Kérlek, amennyiben lehetséges, a PayPal-t vagy a bankkártyás fizetési rendszert használd. Ha erre nem nyílik módod, írj nekünk az ügyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre, és segítünk az átutalásos befizetésben, de ez mindkettőnknek nagyobb feladat, több ügyintézés. Azonban emiatt nem számítunk fel semmilyen további költséget. (Viszont az utalási költséget a bank rád fogja terhelni, míg a kártyás befizetésnél tőlünk vonja le a díjat.)

  Hogyan szerezhetek örökös hozzáférést a tanfolyamokhoz?

  Amennyiben időben korlátlan hozzáférést szeretnél kapni valamelyik tanfolyamhoz, megvásárolhatod azt egyszeri díjért. Ezt a díjat nem befolyásolja az előfizetésed. 

  A hipnózis tanfolyamok kártyacsomagjait hogyan kapom meg?

  Az Ericksoni hipnózis és az NLP Varázsigék c. online tanfolyamokhoz tartozó kártyacsomagokat 1500 Ft / csomag díjért tudjuk neked postázni, azonban, amennyiben a második hónapra is meghosszabbítod az előfizetésed, a kártyacsomagokat kérésedre ingyen elküldjük neked.

  Az Önfejlesztő Klub programjában is részt vehetek, mint prémium tag?

  Igen! Az Önfejlesztők Klubja egy 1800 Ft-os havidíjért igénybe vehető program, a Prémium tagoknak azonban már ezt is tartalmazza a tagsági díj, így ezért nem kell külön fizetni.

  >