Akarsz végre VÁLTOZÁST az életedben?

Önfejlesztők Klubja

 • Szívesen változtatnál az életeden, de nincs rá időd? 
 • Tudod, hogy nincsenek rendben a dolgok, de nem tudod, hogyan rakd rendbe őket?
 • Rengeteg a lehetőség, mégsem tudsz egyet sem megragadni?
 • Eleged van abból, hogy mindenre van időd, csak magadra nincs?
 • Szívesen feldobnád az életed egy nagyszerű önfejlesztő játékkal?

Akkor a Mindennapi NLP által vezetett Önfejlesztők klubját neked találták ki!

Mi a csuda az Önfejlesztők Klubja?


Egy lehetőség, hogy változtass az életeden, még akkor is

 • ha nincs elég időd
 • ha nem akarsz egy csomó pénzt elkölteni tanfolyamokra
 • ha nem akarsz elköteleződni egy módszer mellett
 • ha azt sem tudod pontosan, hogy mit akarsz
 • ha épp unatkozol
 • ha a körülmények ellenére csak azért is foglalkoznál egy kicsit saját magaddal

Mit kapsz, ha te is belépsz a klubba?

Minden hónap egy meghatározott önfejlesztő téma köré épül. Ezzel a témával fogunk foglalkozni egész hónapban a következő formában:

 • Minden héten kapsz egy rövid (pár perces) videót, hanganyagot, vagy egy cikket, amely összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat. Ezek többnyire feladatok, gyakorlatok lesznek.

 • Minden hónapban kapsz két játékos kihívást (élő küldetést), amelyet teljesíthetsz, ha akarsz.

 • Minden hónapban részt vehetsz egy csoportos Zoom híváson, amelyen válaszolunk a kérdéseidre, megosztjuk a tapasztalatainkat. Ha szeretnél, természetesen nézőként is részt vehetsz ezeken az eseményeken.
Ennyi az egész?

Igen. Direkt ennyi, és nem több.

Nem akarunk téged túlterhelni. Ha ennél nagyobb a kapacitásod, akkor más programokat tudunk ajánlani. Nagyon sok jó tanfolyamunk van, amelyet akár most azonnal elkezdhetsz.

Most azonban kifejezetten egy könnyed, játékos, aktív programra hívunk, ahol nem kell tanulni, nincsenek kötelezettségek, csupán izgalmas gyakorlatok, feladatok, amelyek jó kedvre derítenek, kimozdítanak a komfortzónádból és színessé teszik még a szürke hétköznapokat is.

Azt gondoljuk, van, akinek csak erre van ideje, vagy kedve. Nekünk is van kedvünk hozzá. Ennél nincs is többre szükség.

2021. október:

A négy főzőlap elmélete

Ebben a hónapban egy izgalmas modellre építjük a gyakorlatokat. Csak nyerhetsz azzal, ha te is bevállalod ezeket a kihívásokat. Mire vársz még?

Milyen jellegű gyakorlatokra számíthatsz?

Ha már ismersz minket, akkor erre a kérdésre kitalálhatod a választ. A játékos önfejlesztés teljes palettáját felhasználjuk majd arra, hogy igazán változatos programot biztosítsunk neked.

A játék nincs előre megtervezve! Hogy PONTOSAN mi lesz, azt még mi sem tudjuk. A gyakorlatok kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy:

 • Mi az, ami épp aktuális
 • Mi az, amit hasznosnak tartunk.
 • Mihez kapcsolódhat az adott hónaphoz a legjobban.
 • Mi az, amit TE szeretnél.
 • Mi az, amit mi szeretnénk.

A határ a csillagos ég, de íme, néhány módszer, amelyekkel kapcsolatos módszerekre jó eséllyel számíthatsz:

Játékos kihívások

Mint a Napi Küldetés Generátorban is, de most nagyobb lélegzetű feladatokkal. Számíthatsz új küldetésekre, és néhány válogatott kihívásra a több száz NBU és tematikus küldetések közül.

Kreatív írás

Hobbi, szórakozás, játékos gyakorlatok? Mindhárom, de közben egy olyan személyiségfejlesztő eszköz, amellyel nem várt mélységekbe juthatsz. A kreatív írás a valódi szenvedélyünk.

Életmód

Mert ha fejlődni akarsz, akkor fontos az is, hogy mennyit mozogsz, hogyan étkezel, alszol-e eleget, hogyan regenerálódsz, mivel töltődsz fel. Testi-lelki egészségre törekszünk. Meg szellemire.

Célkitűzés

Nem a gigantikus törekvések tesznek boldoggá, hanem azok az apró tettek, amelyeket érdemes minél hamarabb elkezdened csinálni. Mit is választanál elsőre?

Kommunikáció

Ami nélkül úgysem mész semmire. Ha keveset kommunikálsz, nem sokra juthatsz. Az emberi kapcsolatokban rejlik a valódi fejlődés. NLP-s trükkök, gyakorlatok, jótékony sugallatok.

NLP

A Neuro-lingvisztikus programozás játékos és mindenki által megérthető személyiségfejlesztő módszer. Nálunk megtalálhatod a klasszikus NLP gyakorlatokat, de azokat is, amelyek csak nálunk érhetők el.

Metaforikus gondolkodás

"Mi volna, ha állat volnál? És ha növény? És ha a hét egy napja, akkor melyik?" Ilyen egyszerű kérdésekkel indulhatsz mesés kalandokra saját belső világodban.

Szokásépítés

Nem árt tudni, mit akarsz. Elgondolkodhatsz ezen néha, de ne aggódj. Ha nincs kedved ezen agyalni, inkább azonnal tennél valamit, akkor itt a fordított célkitűzés.

Produktivitás

Szeretsz alkotni? Bármit, legyen az egy rajz, egy könyv, egy bableves. A bablevesnek idő kell, ezért mi is az időben keressük majd a kulcsot. És más helyeken.

Játékosítás

Ez az egész tényleg egy játék. Már most is izgalmas, és sok színt visz az életedbe. A játékban pedig az a jó, hogy csak örömmel lehet csinálni, miközben a változás az életedben érezhetővé válik.

Mit kapsz, ha belevágsz a programba?

Email értesítők

Minden feladatról, eseményről, kihívásról email-ben értesítünk. Az első email a hónap elején érkezik hozzád. (Az első pár napban.) Az első email-ből megismerheted a hónap témáját.

Élő Küldetések

Több száz önfejlesztő küldetésünk van. Mivel ezekkel semmire sem mész, amíg nem teljesíted őket, célszerű mindegyiknek a végére járni. Egy hónapban két küldetést kapsz.

Élő Küldetések

Több száz önfejlesztő küldetésünk van. Mivel ezekkel semmire sem mész, amíg nem teljesíted őket, célszerű mindegyiknek a végére járni. Egy hónapban két küldetést kapsz.

Élő Küldetések

Több száz önfejlesztő küldetésünk van. Mivel ezekkel semmire sem mész, amíg nem teljesíted őket, célszerű mindegyiknek a végére járni. Egy hónapban két küldetést kapsz.

Gyakorlatok

A lényeg a megvalósításban rejlik. Különféle feladatokat küldünk, amelyek között a legváltozatosabb játékokra gondolj. Talán írnod kell, talán rajzolnod, vagy a szőnyegen lépkedned. (Minden héten új feladat vár!)

Gyakorlatok

A lényeg a megvalósításban rejlik. Különféle feladatokat küldünk, amelyek között a legváltozatosabb játékokra gondolj. Talán írnod kell, talán rajzolnod, vagy a szőnyegen lépkedned. (Minden héten új feladat vár!)

Gyakorlatok

A lényeg a megvalósításban rejlik. Különféle feladatokat küldünk, amelyek között a legváltozatosabb játékokra gondolj. Talán írnod kell, talán rajzolnod, vagy a szőnyegen lépkedned. (Minden héten új feladat vár!)

Csoportos Zoom hívás

A hónap utolsó szerdáján este 6 órától csoportos Zoom beszélgetésen vehetsz részt. Ez egyrészt egy "Q&A", vagyis bármit kérdezhetsz tőlünk, másrészt szabad beszélgetés arról, kinek hogyan sikerült a hónap. A beszélgetést Szűcs Tibor, a Mindennapi NLP alapítója és szerzője vezeti.

Mikor kezdődik a játék?

De hiszen már el is indultunk!

Ha jelentkezel, azonnal eléred a korábbi hónapokat is.

Első hónap: UTAK

1. Feltérképezés
2. Úton
3. Felfelé
4. Célbontás

Második hónap: BŐSÉG

1. Három feladat a bőséghez
2. Adj hálát!
3. Apád, anyád idejöjjön!
4. Az eljövendő bőség
5. A milliomos elme titkai

Harmadik hónap: KREATÍV ÍRÁS

1. Szabadon
2. Odabent
3. Színesen
4. Mesésen
5. Együtt (Zoom hívás, csoportos írásgyakorlat: A kristály)

Negyedik hónap: A NÉGY FŐZŐLAP ELMÉLETE

1. A család
2. A barátok
3. Egészség
4. Mesésen
5. Zoom hívás (részletek később)

Mindezt mennyiért?

Vagyis
Mennyibe kerül ez a program?

Ha te a Prémium tagságunkat élvezed, vagy a Nagy Belső Utazás ez évi programjában veszel részt, akkor automatikusan megkapod ezt a programot is (nem kerül semmibe). Ha egyik sem vonatkozik rád ezek közül, kérlek, olvass tovább!

Amint azt bizonyára tudod, vannak nagyszerű ingyenes anyagaink.
De ez nem az. Viszont a költség, amivel jár, nem tetemes. Sőt, mondhatjuk, hogy pizzaáron érhető el ez a lehetőség.

De az első hónap még ennél is kedvezőbb, abból maximum egy szelet pizzát érhetnél el:

RÉSZVÉTELI DÍJ

Egy hónap tagsági díj az Önfejlesztők Klubjához: 

1800 Ft

Az első hónap díja azonban csupán: 

800 Ft

Figyelem:
Ez egy előfizetés. Tehát jelentkezéskor 800 Ft-ot szükséges fizetned, azt követően pedig minden hónapban 1800 Ft-ot. Természetesen BÁRMIKOR lemondhatod a részvételt mindenféle indoklás nélkül.

Miért ilyen nagyon alacsony az ára ennek a nagyszerű önfejlesztő kalandnak?
Mert ez most egy ilyen program. Sokaknak szántuk, és

3 nyomós érvünk van, hogy te is beszállj:

 1. Az egyik, hogy igazán vidám, ütős gyakorlatokkal várunk, élvezni fogod, és FEJLŐDNI fogsz, vagy épp az életed teszed jobbá.
 2. A másik az ár. A hülyének is megéri.
 3. A harmadik nyomós érvünk te vagy. Ha jelentkezel, csak rajtad múlik, mit hozol ki a programból. Ez egy rendkívül izgalmas folyamat.

Akkor most mit kell tennem, hogy gyorsan elkezdhessem?

Jelentkezz most az Önfejlesztők Klubjába!

Néhány kattintásra vagy a változások tengerétől! (Ez egy metafora volt.)

A lenti gomb megnyomása után töltsd ki a jelentkezési lapot. Jelöld be, mivel szeretnél fizetni. Az elsődleges módok a bankkártyás és a PayPal fizetés. Ezáltal kifizetheted az első hónap díját, és beállíthatsz egy rendszeres fizetést, ami csak egy hónap múlva lesz esedékes, és előtte természetesen bármikor indoklás nélkül lemondhatod a tagságot.

(Átutalással is lehet fizetni, de mivel az jelentősebb adminisztrációs munkával jár, és mindkettőnknek nehézkesebb, kérlek, lehetőség szerint a bankkártyás vagy a PayPal fizetést válaszd.)

A jelentkezési lap kitöltése után a rendszer visszaigazolja a jelentkezést és el is küldi a megfelelő linket. A bankkártyás fizetéshez kézzel küldjük ki a díjbekérőt a Stripe rendszeréből. Ez egy óra késleltetéssel kerül kiküldésre, így leghamarabb egy órán belül küldjük a fizetési linket. A PayPal befizetéshez a linket azonnal el tudjuk küldeni.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe ez a program?

Keveset. Rövid, velős feladatokat kapsz. Ha azonban teljesíteni is akarod az önfejlesztő küldetéseket, az már hosszabb időt is igénybe vehet. Ez azonban teljes mértékben a te döntésed lesz.

Hol érem el az anyagot?

A Mindennapi NLP oldalán fogsz megtalálni minden anyagot az online tanfolyamok között. Ehhez regisztrálnod kell majd az oldalon. Ebben örömmel tudunk neked segíteni.

Meddig érem el a gyakorlatokat?

Az adott hónapban elérsz minden anyagot, amely a hónap témájához kapcsolódik, és még azon túl is egy ideig. Mivel úgyis mindig az aktuális feladatra célszerű koncentrálnod, nem érdemes a gyakorlatokat gyűjtögetni, biztos lehetsz benne, hogy mindig eléred azt, amire szükséged van.

Mi van, ha hónap közben mondom le az előfizetést?

Semmilyen hátrányod nem származik belőle. A hónap végéig akkor is megtartjuk a hozzáférésed, ha már lemondtad az előfizetést. A következő hónaptól nem fogod elérni az anyagokat.

Nem találom a kérdésemre a választ, mit tegyek?

Barátságos ügyfélszolgálatunkon tárt karokkal várunk. Ehhez írj az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre, vagy hívj minket a 30 / 2079-509-es telefonszámon, vagy egyszerűen használd a jobb alsó gombot ezen az oldalon, amelyen akár élő cset formájában is beszélhetsz velünk.

Prémium tag vagyok, erre is elő kell fizetnem, ha követni akarom a programot?

Nem! Ha a Prémium tagságunk előnyeit élvezed, akkor - ahogyan az ígértük -, MINDEN anyaghoz hozzáférsz a Mindennapi NLP oldalán, tehát az Önfejlesztők klubja is külön díj nélkül elérhető számodra.

Prémium tagságra hogyan válthatok?

Egyszerűen add le a jelentkezésed a Prémium tagságra. Amint megérkezik az első befizetésed, megszüntetjük az Önfejlesztők Klubja előfizetésed (több levonás nem történik), miközben természetesen az anyagot ugyanúgy el fogod érni, mint korábban.

>