Az újabb fejezettel bővített online tanfolyam március 16-ig 20% kedvezménnyel kapható!


100 nap a karcsúságért Ericksoni Hipnózissal

A Mindennapi NLP online tanfolyama


A tanfolyamot írta és összeállította: Murányi Péter

Ez a kurzus megvizsgálja a túlsúlynak mind a viselkedésbeli, mind a lelki tényezőit, és lehetőségeket ad arra, hogy ezeket megváltoztatva „magunktól” lefogyjunk. A vizsgált területek közül némelyik közismert, mások kevésbé nyilvánvalók, pedig sokszor bennük a karcsúság kulcsa. Ha már régóta szeretnél lefogyni, és eddig nem sikerült, lehet, hogy a kutya máshol van elásva, mint ahol kerested.

A tanfolyam újabb fejezettel bővült

NLP, Ericksoni Hipnózis, személyiségfejlesztés, 100 nap a karcsúságért, böjtölés

Három elgondolkodtató fejezet a karcsúságodért

1. Mire jó a böjtölés és hogyan csináld?
2. Évszakok, a Hold fázisai és a változó természet.
3. A kényelmi zónádon és más korlátokon túl.

Miből áll a program?

1. Az összefüggések feltárása
Miközben a feladatokat végzed, fokozatosan fény derül a te túlsúlyod okaira, valamint számos, gyakran figyelmen kívül hagyott aspektusára.

2. Feladatok
Kétnaponta a testsúly hét fontos tényezőjének valamelyikéhez kapcsolódó feladatot kapsz. Minden területhez hét feladat tartozik. Így összesen 49, az indulási feladattal együtt 50 feladat vár rád, amelyeket a leggyorsabban száz nap alatt végezhetsz el. Minden nap az adott területre figyelve, lépésről-lépésre tisztíthatod meg a terepet a karcsúságod előtt.

Amikor a száz nap letelt, újrakezdheted a ciklust.

3. Vezetett transzok
Kellemes, ellazult állapotban hallgathatsz a tudattalan elméhez irányított sugallatokat. E zenével kísért szövegek Dr. Milton H. Erickson hipnotikus módszereit követik , és a lefogyás egy-egy területén kívül az egészséget és a belső harmóniát is segítik. A transzokat csak otthon, nyugodt, biztonságos körülmények között hallgasd.

A hét terület amelyet a program során feltárhatsz 

A testsúlyod HÉT fontos tényezőn alapul.

Miközben megoldod az egy-egy területhez tartozó különféle feladatokat, hasznos felismerésekhez juthatsz. Ez a hét terület: az énkép, az étkezés, a belső út, a mozgás a jutalom, a könnyűség és a segítők.

1. Énkép

Ahhoz, hogy lefogyhassunk, szükséges vonzó, ugyanakkor reális, hihető képet alkotnunk a hamarosan valóra váló, karcsú önmagunkról. Ha valaki sohasem volt karcsú, ez különösen próbára tévő lehet. A száz nap során e képet folyamatosan építjük, erősítjük és ellenállhatatlanná tesszük.

2. Étkezés

Fogyókúra helyett megvizsgáljuk és ha szükséges, célszerűen átalakítjuk az étkezési szokásainkat. Néhány nagyon hizlaló táplálék fokozatos elhagyása része a programnak, de egyébként mindenki maga találhatja meg a testének legalkalmasabb étrendet. A hangsúly a kifinomult érzékelésen van: mit kíván valóban a tested? Megismerkedünk a „magától karcsú” étkezési stratégiával is, amely a pillanatnyi élvezet helyett a minél hosszabb távon fenntartható jó érzésen alapul. Az étkezés idejét és módját illetőleg szintén kipróbálunk új lehetőségeket.

3. A belső út

Különféle, főképp az NLP-ből merített módszerekkel alakítjuk át a belső világunkat. Megvizsgáljuk a túlsúly esetleges rejtett célját, az idetartozó korlátozó hiedelmeidet, az önmagadhoz való viszonyodat. Megtanuljuk különválasztani az éhséget más, hasban jelentkező érzésektől is, kapcsolatba lépünk a belső bölcsességünkkel és így tovább.

4. Mozgás

A civilizált ember többnyire lényegesen kevesebbet mozog annál, amire a biológiai lényünk „hivatott”. Ki túlterheltség, ki az egészségi állapota vagy kellemetlen múltbeli élmények miatt kerüli a sportot, táncot, gyaloglást és egyéb tevékenységeket. Most sokféle lehetőség közül vizsgáljuk meg, miféle mozgást szeret a testünk, és hogyan tudjuk ezt beilleszteni az életünkbe. Az örömet adó fizikai aktivitás nem csupán lefogyni segít, de energiát ad és egészségesebbé is tesz.

5. Jutalom

Számos túlsúlyos ember a nap során folyamatosan „finomságokkal” jutalmazza magát. Sok fogyókúra pedig olyan, mint a szibériai száműzetés: katonás fegyelmen és élvezet-megvonáson alapul. Itt ennek éppen az ellenkezőjét műveljük: a jutalom különféle egészséges módjait próbáljuk ki. Így elégedettek lehetünk, élvezhetjük az élet érdekes oldalait, miközben a gyomrunk könnyű, a testünk pedig szabad és mozgékony marad.

6. Könnyűség

A meghaladt dolgoktól, felesleges tárgyaktól, régi, lehúzó viselkedésektől való megszabadulás metaforikusan elősegíti a karcsúsodásunkat is. A testünkből szintén többféle módszerrel kiengedhetjük a nehézséget, hogy újra rugalmasak, mozgékonyak legyünk. Idetartozik a sérelmek elengedése, a megbocsátás is, különös tekintettel saját magunkra. Az élethez való belső hozzáállásunkon szintúgy könnyíthetünk, valamint a magunkévá tehetünk olyan cselekedeteket, amelyek kimozdítanak a már meghaladott szokásainkból és megújítanak.7. Segítők

Érdemes előre felkészülni a visszahúzó emberek és helyzetek kezelésére. A szociális hálónkat pompásan felhasználhatjuk a karcsúvá válásban; a régi barátok éppúgy támogathatnak, mint az e célból megismert újak, illetve a minket szerető személyek. Végül karcsúsodási folyamatunkhoz segítségül hívhatjuk önmagunk rejtett képességeit, sőt, a világegyetem erőit is.

Kinek hasznos ez a tanfolyam?


Annak, aki a hosszú távú karcsúság és egészség érdekében hajlandó új dolgokat kipróbálni az életében. Ez a tanfolyam nem csupán a táplálkozási és testmozgási szokásaidat kérdőjelezi meg, de a gondolkodásodat, az érzelmeidet, az önmagadhoz és a másokhoz való viszonyodat is. Ha ezeken nem akarsz változtatni, ne rendeld meg a tanfolyamot. 

Pontosan mit kapsz, ha jelentkezel erre a tanfolyamra?

  • 50 tanfolyami fejezet a Mindennapi NLP tagsági oldalán. Nem kell az email-eket gyűjtened. Egyetlen oldalon érhetsz el mindent. A teljes anyagot ugyan egyszerre éred el, de a tanfolyam ajánlott ritmusa, ha két naponta olvasol el egy-egy fejezetet, és akkor kényelmesen 100 nap alatt érsz a tréning végére.
  • 7 letölthető vagy online hallgatható transz. Ezekben a különleges hangfelvételekben egyszerre két hang szólal meg. Ez egy rendkívül hatékony módja az ericksoni sugallatok beépítésének.
  • Örökös hozzáférés a teljes tanfolyami anyaghoz. Minden anyagot egy belső oldalon érhetsz el. Ehhez az oldalhoz és minden tanfolyami anyaghoz a hozzáférésed időben KORLÁTLAN. Évek múltán is eléred a teljes anyagot.
  • Kérdezési lehetőség. A tanfolyami fejezetek alatt lehetőséged van kérdéseket feltenni hozzászólás formájában. A kérdéseidre rövid időn belül választ kapsz.
  • Gyors és barátságos ügyfélszolgálat. Minden oldalunk alján elérhető a súgó gomb, amelyen keresztül kapcsolatba léphetsz a Mindennapi NLP ügyfélszolgálatával. A lehető leggyorsabb segítséget igyekszünk nyújtani, ha technikai problémába ütköznél, vagy bármilyen kérdésed adódna.
  • Emlékeztető levélsorozat. A levélsorozat külön indítható, mely megadja a tanfolyam elsajátításnak ritmusát, és emlékeztet a soron következő fejezetre.

A tanfolyam 3 újabb fejezettel bővült


1. A böjtölésről

2.  A világ hullámain

3. Kilépni a megszokásokból

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

28 880 Ft

Hogyan fizethetek?
(Kattints a képre!)

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt tudok így lefogyni?
Mivel a túlsúlynak különböző okai lehetnek, ráadásul mindenkinek más a szervezete, a lefogyás ideje egyénileg változó. Általában tartósabb és egészségesebb lassan, fokozatosan elérni a kívánatos testsúlyt. Noha garanciát nem vállalunk, hiszen nem mi ellenőrizzük a tetteidet, ha elvégzed a feladatokat, nagy az esély, hogy már az első száznapos ciklusban mutatkozik tartós eredmény.

E programmal kell-e dolgoznom a karcsúságért?
Kell bizony! Reméljük, érdekes élményekben lesz részed.

Kell-e fogyókúráznom?
Néhány, nyilvánvalóan hizlaló táplálék elkerülését javasoljuk, de egyébként nem. Egy egynapos böjt része a programnak, ezenkívül nem kell koplalnod. Ezzel együtt valószínűleg fogsz változtatni az étkezési szokásaidon, és számodra megfelelőbb étrendet találni.

Kell-e sportolnom?
A túlsúlyos emberek zöme kevesebbet mozog a szükségesnél. A korodhoz, egészségi állapotodhoz illő, élvezetes testmozgás megtalálása a program fontos része lesz.

Hormonzavarral diagnosztizált egyén is végezheti-e a programot?
Igen, orvosi ellenőrzés ajánlott.

Lehet-e más sorrendben végezni a feladatokat?
Ez csak egy csomag, arra szolgál, hogy megszervezze, megkönnyítse a teendőidet. Bármilyen más összeállításban is végezheted az itt ajánlott tevékenységeket.

Emlékszem majd, hogy a transzban mi történt?
A transzban több hang szólal meg egyszerre, amelyeket nem olyan könnyű követni, mint a hétköznapi beszédet. Ettől még, ha akarsz, maradhatsz éber, és figyelheted, mi hangzik el. Vagy kellemesen beleengedheted magad a révületbe, és engedheted, hogy a tudatod kikapcsoljon; ekkor a sugallatok még hatékonyabbak lehetnek. A legtöbb ember figyelme hullámzik transzban, és újrahallgatáskor, ahogy egyre ismerősebbé válik az élmény, egyre jobban ellazul benne.

Anorexia megszüntetésére, testépítésre alkalmazható-e ez a program?
Való igaz, hogy ezekben sok hasonló tényező játszik szerepet, mint a túlsúlyban. Ám ezt a tanfolyamot kifejezetten a karcsúság elősegítésére állítottuk össze.

Akkor is lefogyhatok, ha egész életemben kövér voltam?
De még mennyire!

Használhatom-e ezt arra, hogy másnak segítsek lefogyni?

Igen, ha ő akar lefogyni, és ehhez elfogad segítséget.


>