100 nap a karcsúságért Ericksoni Hipnózissal

A Mindennapi NLP online tanfolyama


A tanfolyamot írta és összeállította: Murányi Péter

Ez a kurzus megvizsgálja a túlsúlynak mind a viselkedésbeli, mind a lelki tényezőit, és lehetőségeket ad arra, hogy ezeket megváltoztatva „magunktól” lefogyjunk. A vizsgált területek közül némelyik közismert, mások kevésbé nyilvánvalók, pedig sokszor bennük a karcsúság kulcsa. Ha már régóta szeretnél lefogyni, és eddig nem sikerült, lehet, hogy a kutya máshol van elásva, mint ahol kerested.

Miből áll a program?

1. Az összefüggések feltárása
Miközben a feladatokat végzed, fokozatosan fény derül a te túlsúlyod okaira, valamint számos, gyakran figyelmen kívül hagyott aspektusára.

2. Feladatok
Kétnaponta a testsúly hét fontos tényezőjének valamelyikéhez kapcsolódó feladatot kapsz. Minden területhez hét feladat tartozik. Így összesen 49, az indulási feladattal együtt 50 feladat vár rád, amelyeket a leggyorsabban száz nap alatt végezhetsz el. Minden nap az adott területre figyelve, lépésről-lépésre tisztíthatod meg a terepet a karcsúságod előtt.

Amikor a száz nap letelt, újrakezdheted a ciklust.

3. Vezetett transzok
Kellemes, ellazult állapotban hallgathatsz a tudattalan elméhez irányított sugallatokat. E zenével kísért szövegek Dr. Milton H. Erickson hipnotikus módszereit követik , és a lefogyás egy-egy területén kívül az egészséget és a belső harmóniát is segítik. A transzokat csak otthon, nyugodt, biztonságos körülmények között hallgasd.

Ha átutalással szeretnél fizetni, kattints ide.

A hét terület amelyet a program során feltárhatsz 

A testsúlyod HÉT fontos tényezőn alapul.

Miközben megoldod az egy-egy területhez tartozó különféle feladatokat, hasznos felismerésekhez juthatsz. Ez a hét terület: az énkép, az étkezés, a belső út, a mozgás a jutalom, a könnyűség és a segítők.

1. Énkép

Ahhoz, hogy lefogyhassunk, szükséges vonzó, ugyanakkor reális, hihető képet alkotnunk a hamarosan valóra váló, karcsú önmagunkról. Ha valaki sohasem volt karcsú, ez különösen próbára tévő lehet. A száz nap során e képet folyamatosan építjük, erősítjük és ellenállhatatlanná tesszük.

2. Étkezés

Fogyókúra helyett megvizsgáljuk és ha szükséges, célszerűen átalakítjuk az étkezési szokásainkat. Néhány nagyon hizlaló táplálék fokozatos elhagyása része a programnak, de egyébként mindenki maga találhatja meg a testének legalkalmasabb étrendet. A hangsúly a kifinomult érzékelésen van: mit kíván valóban a tested? Megismerkedünk a „magától karcsú” étkezési stratégiával is, amely a pillanatnyi élvezet helyett a minél hosszabb távon fenntartható jó érzésen alapul. Az étkezés idejét és módját illetőleg szintén kipróbálunk új lehetőségeket.

3. A belső út

Különféle, főképp az NLP-ből merített módszerekkel alakítjuk át a belső világunkat. Megvizsgáljuk a túlsúly esetleges rejtett célját, az idetartozó korlátozó hiedelmeidet, az önmagadhoz való viszonyodat. Megtanuljuk különválasztani az éhséget más, hasban jelentkező érzésektől is, kapcsolatba lépünk a belső bölcsességünkkel és így tovább.

4. Mozgás

A civilizált ember többnyire lényegesen kevesebbet mozog annál, amire a biológiai lényünk „hivatott”. Ki túlterheltség, ki az egészségi állapota vagy kellemetlen múltbeli élmények miatt kerüli a sportot, táncot, gyaloglást és egyéb tevékenységeket. Most sokféle lehetőség közül vizsgáljuk meg, miféle mozgást szeret a testünk, és hogyan tudjuk ezt beilleszteni az életünkbe. Az örömet adó fizikai aktivitás nem csupán lefogyni segít, de energiát ad és egészségesebbé is tesz.

5. Jutalom

Számos túlsúlyos ember a nap során folyamatosan „finomságokkal” jutalmazza magát. Sok fogyókúra pedig olyan, mint a szibériai száműzetés: katonás fegyelmen és élvezet-megvonáson alapul. Itt ennek éppen az ellenkezőjét műveljük: a jutalom különféle egészséges módjait próbáljuk ki. Így elégedettek lehetünk, élvezhetjük az élet érdekes oldalait, miközben a gyomrunk könnyű, a testünk pedig szabad és mozgékony marad.

6. Könnyűség

A meghaladt dolgoktól, felesleges tárgyaktól, régi, lehúzó viselkedésektől való megszabadulás metaforikusan elősegíti a karcsúsodásunkat is. A testünkből szintén többféle módszerrel kiengedhetjük a nehézséget, hogy újra rugalmasak, mozgékonyak legyünk. Idetartozik a sérelmek elengedése, a megbocsátás is, különös tekintettel saját magunkra. Az élethez való belső hozzáállásunkon szintúgy könnyíthetünk, valamint a magunkévá tehetünk olyan cselekedeteket, amelyek kimozdítanak a már meghaladott szokásainkból és megújítanak.7. Segítők

Érdemes előre felkészülni a visszahúzó emberek és helyzetek kezelésére. A szociális hálónkat pompásan felhasználhatjuk a karcsúvá válásban; a régi barátok éppúgy támogathatnak, mint az e célból megismert újak, illetve a minket szerető személyek. Végül karcsúsodási folyamatunkhoz segítségül hívhatjuk önmagunk rejtett képességeit, sőt, a világegyetem erőit is.

Ha átutalással szeretnél fizetni, kattints ide.

Hogyan fizethetek?

Kinek hasznos ez a tanfolyam?


Annak, aki a hosszú távú karcsúság és egészség érdekében hajlandó új dolgokat kipróbálni az életében. Ez a tanfolyam nem csupán a táplálkozási és testmozgási szokásaidat kérdőjelezi meg, de a gondolkodásodat, az érzelmeidet, az önmagadhoz és a másokhoz való viszonyodat is. Ha ezeken nem akarsz változtatni, ne rendeld meg a tanfolyamot. 

Pontosan mit kapsz, ha jelentkezel erre a tanfolyamra?

  • 50 tanfolyami fejezet a Mindennapi NLP tagsági oldalán. Nem kell az email-eket gyűjtened. Egyetlen oldalon érhetsz el mindent. A teljes anyagot ugyan egyszerre éred el, de a tanfolyam ajánlott ritmusa, ha két naponta olvasol el egy-egy fejezetet, és akkor kényelmesen 100 nap alatt érsz a tréning végére.
  • 7 letölthető vagy online hallgatható transz. Ezekben a különleges hangfelvételekben egyszerre két hang szólal meg. Ez egy rendkívül hatékony módja az ericksoni sugallatok beépítésének.
  • Örökös hozzáférés a teljes tanfolyami anyaghoz. Minden anyagot egy belső oldalon érhetsz el. Ehhez az oldalhoz és minden tanfolyami anyaghoz a hozzáférésed időben KORLÁTLAN. Évek múltán is eléred a teljes anyagot.
  • Kérdezési lehetőség. A tanfolyami fejezetek alatt lehetőséged van kérdéseket feltenni hozzászólás formájában. A kérdéseidre rövid időn belül választ kapsz.
  • Közösség: Zárt Facebook csoport. Minden résztvevő beléphet az Ericksoni Hipnózissal foglalkozó zárt Facebook csoportunkba. Ez elsősorban a tagok közötti kommunikációt hivatott elősegíteni, de új híreket, érdekességeket is megosztunk itt.
  • Gyors és barátságos ügyfélszolgálat. Minden oldalunk alján elérhető a súgó gomb, amelyen keresztül kapcsolatba léphetsz a Mindennapi NLP ügyfélszolgálatával. A lehető leggyorsabb segítséget igyekszünk nyújtani, ha technikai problémába ütköznél, vagy bármilyen kérdésed adódna.
  • Emlékeztető levélsorozat. A levélsorozat külön indítható, mely megadja a tanfolyam elsajátításnak ritmusát és emlékeztet a soron következő fejezetre.

Mennyibe kerül a részvétel?

A 100 napos program díja

a fent ismertetett összes anyaggal és lehetőséggel együtt

28 880 Ft

NBU kedvezménnyel: 
25 880 Ft

(Az NBU kedvezményt csak az aktuális évre fizetős tagságot váltott NBU résztvevők tudják igénybe venni)
Mi az az NBU?

Ha átutalással szeretnél fizetni, kattints ide.

Hogyan fizethetek?

Érdekelnek más, hasonló tanfolyamok is? Egyszerűen megrendelhetsz több tanfolyamot egy csomagban. ​

A dupla és tripla tanfolyamcsomagokkal kedvezményes áron juthatsz hozzá a tanfolyamokhoz

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt tudok így lefogyni?
Mivel a túlsúlynak különböző okai lehetnek, ráadásul mindenkinek más a szervezete, a lefogyás ideje egyénileg változó. Általában tartósabb és egészségesebb lassan, fokozatosan elérni a kívánatos testsúlyt. Noha garanciát nem vállalunk, hiszen nem mi ellenőrizzük a tetteidet, ha elvégzed a feladatokat, nagy az esély, hogy már az első száznapos ciklusban mutatkozik tartós eredmény.

E programmal kell-e dolgoznom a karcsúságért?
Kell bizony! Reméljük, érdekes élményekben lesz részed.

Kell-e fogyókúráznom?
Néhány, nyilvánvalóan hizlaló táplálék elkerülését javasoljuk, de egyébként nem. Egy egynapos böjt része a programnak, ezenkívül nem kell koplalnod. Ezzel együtt valószínűleg fogsz változtatni az étkezési szokásaidon, és számodra megfelelőbb étrendet találni.

Kell-e sportolnom?
A túlsúlyos emberek zöme kevesebbet mozog a szükségesnél. A korodhoz, egészségi állapotodhoz illő, élvezetes testmozgás megtalálása a program fontos része lesz.

Hormonzavarral diagnosztizált egyén is végezheti-e a programot?
Igen, orvosi ellenőrzés ajánlott.

Lehet-e más sorrendben végezni a feladatokat?
Ez csak egy csomag, arra szolgál, hogy megszervezze, megkönnyítse a teendőidet. Bármilyen más összeállításban is végezheted az itt ajánlott tevékenységeket.

Emlékszem majd, hogy a transzban mi történt?
A transzban több hang szólal meg egyszerre, amelyeket nem olyan könnyű követni, mint a hétköznapi beszédet. Ettől még, ha akarsz, maradhatsz éber, és figyelheted, mi hangzik el. Vagy kellemesen beleengedheted magad a révületbe, és engedheted, hogy a tudatod kikapcsoljon; ekkor a sugallatok még hatékonyabbak lehetnek. A legtöbb ember figyelme hullámzik transzban, és újrahallgatáskor, ahogy egyre ismerősebbé válik az élmény, egyre jobban ellazul benne.

Anorexia megszüntetésére, testépítésre alkalmazható-e ez a program?
Való igaz, hogy ezekben sok hasonló tényező játszik szerepet, mint a túlsúlyban. Ám ezt a tanfolyamot kifejezetten a karcsúság elősegítésére állítottuk össze.

Akkor is lefogyhatok, ha egész életemben kövér voltam?
De még mennyire!

Használhatom-e ezt arra, hogy másnak segítsek lefogyni?

Igen, ha ő akar lefogyni, és ehhez elfogad segítséget.


Ha átutalással szeretnél fizetni, kattints ide.

2020. Mindennapi NLP

>