Telefonos fotózás online tanfolyam

Lépj be te is a profi fotósok világába, mindössze a telefonoddal!

Telefonos fotózás online tanfolyam

Ebben az online tanfolyamban...

...egy lényegre törő, könnyen érthető tananyagban tanulhatod meg, hogyan hozd ki a legtöbbet a telefonod kamerájából. Jó képet bármivel lehet készíteni, akár még egy telefonnal is. A fotózás legfontosabb elemeit ugyanis nem a kamerában, hanem azon kívül kell keresned. Olyan dolgok ezek, mint a kompozíció, témaválasztás vagy fényhasználat. Ha megérted ezek lényegét, képes vagy velük kreatívan bánni, és azt is tudod, hogyan használd a telefonod, könnyen készíthetsz olyan képeket, amik a rendes fényképezőkkel szemben is megállják a helyüket. Az itt szerzett tudás pedig akkor is hasznodra válik majd, ha később komolyabb kamerára váltasz.

Kezdés az alapoktól

Kezdés az alapoktól

A tanfolyamban szó lesz arról, miért érdemes telefonnal fotózni, és miért nem kell amiatt aggódnod, ha nem futja drága fényképezőre. Ezután megtudhatod, pontosan milyen nehézségekkel kell szembenézned, ha telefonnal fotózol, és hogyan tudod leküzdeni ezeket. Ha erre képes vagy, már nem jelenthet gondot, ha telefonnal fotózol. Ezután azt kell megértened, mitől lesz értékes a képed. Ehhez a legfontosabb építőelemek a kompozíció és a fényhasználat, amelyekről mindent megtudhatsz majd, amire szükséged lehet.


Telefonos fotózás, kezdés az alapoktól
Telefonos fotózás, a telefon előnyei

A telefon előnyei

Ezen a ponton már képes leszel nagyszerű képeket készíteni a telefonoddal, épp úgy, mint egy rendes fényképezővel. A telefonnak azonban ezen felül megvannak a maga előnyei, így a tanulás nem merül ki ennyiben. Egy külön fejezetben ismerhetsz meg néhány olyan trükköt, amivel igazán különleges képeket készíthesz, olyanokat, amit egy rendes fényképezővel nem tudnál megtenni. A telefonod így nem csak egy olyan kamera lesz, amit jobb fényképező híján használsz. Még akkor is hasznát veheted majd, ha esetleg később beruházol egy komolyabb kamerára, ugyanis a telefonnak olyan előnyei lehetnek, amelyek semmilyen más kamerában nem találhatók meg. 


A legjobb alkalmazások

Egy további jó tulajdonsága a telefonnak, hogy nem csak egy egyszerű kameráról van szó, hanem egy komplett kis számítógépről. Rengeteg hasznos alkalmazás létezik, amivel a következő szintre emelheted a fotózás élményét a telefonodon. A tanfolyam során így azt is megtudhatod, mik a legjobb alkalmazások, amiket mindenképp érdemes a telefonodon tartanod, ha komolyabban foglalkozol a fotózással.Telefonos fotózás, a legjobb alkalmazások
Telefonos fotózás, gyakorlati feladatok

Gyakorlati feladatok

A tanulás leghatékonyabb módja, ha a frissen szerzett tudást kipróbáljuk a gyakorlatban is. A következő fejezetben egy feladatsort találsz majd, aminek során saját magad is alkalmazhatod azokat a módszereket, amit a tanfolyam során megismertél. Ha elvégzed a feladatokat, rögtön látni fogod, már most mennyivel többet ki tudsz hozni a telefonod kamerájából, mint ezelőtt. Az itt készült képekről pedig személyes visszajelzést is kaphatsz, illetve egy közös facebook csoportban is megoszthatod őket a tanfolyam résztvevőivel. Fotógyűjtemény

Fotógyűjtemény

Az utolsó fejezetben egy gondosan összeválogatott fotógyűjteményt találhatsz, ami kizárolag telefonnal készült képeket tartalmaz. Ezt egyrészt azért érdemes majd átnézned, mert még inkább egyértelművé válhat számodra, hogy egy telefonnal épp olyan értékes képeket lehet készíteni, mint egy drága fényképezővel. Másrészt remek inspirációként szolgálhat, ami szintén nagy előnyödre válik majd, ha elildulsz azon az úton, ami a profi fotósok világába vezet.Telefonos fotózás, Fotógyűjtemény

Mit kapsz ebben a tanfolyamban?

Nagyszerű lehetőséget, hogy az útmutatónk segítségével olyan képeket készíts a telefonoddal, amik a profi fotósok munkáival is képesek felvenni a versenyt. Megtudhatod továbbá azt is, mik egy telefon előnyei, illetve olyan tudásra tehetsz szert, ami akkor is előnyödre válik, ha a telefonon túl komolyabb kamerával is fotózol.

A fejezetek

Hét részből álló komplett, lényegre törő tananyag vár rád képekkel illusztrálva, amelyből megtudhatsz mindent, amire a telefonos fotózás során szükséged lehet.

Feladatok

Egy külön, ehhez a tanfolyamhoz írt feladatsorral próbálhatod ki a frissen szerzett tudást a gyakorlatban.

Fotógyűjtemény

Egy gondosan összeválogatott galériából inspirálódhatsz, illetve láthatod, hogy milyen lehetőségek rejlenek a telefonos fotózásban.

Telefonos fotózás, Nagyszerű lehetőségek

Tematika

Az online tanfolyamot az alábbi bontásban éred el.

 1. 1
  Bevezető - A kamera nem minden, amelyből megtudod, miért nem kell amiatt bánkódnod, ha csak telefonnal fotózol. 
 2. 2
  Az akadályok leküzdése, amelyben megismerhetsz minden olyan problémát, amivel telefonos fotózás során találkozhatsz, és minden egyes problémára megtalálod a megoldást, amivel elkerülheted ezeket a gyakori hibákat. 
 3. 3
  A legfontosabb építőelemek, amiben arról lesz szó, mitől működik igazán egy fotó, mik a kompozíció és a fényhasználat legfontosabb szempontjai, illetve hogyan szegd meg a szabályokat, hogy ne kelljen egy betanult séma által behatárolnod a kreativitásod.
 4. 4
  Tippek és trükkök, amelyben olyan megoldásokat találsz majd, amik kihasználják a telefon kis kamerájából származó előnyőket, és amikkel olyan képet is készíthetsz, ami egy rendes kamerával lehetetlen lenne.
 5. 5
  Hasznos alkalmazások, amiben megismerheted, mik a legjobb, leghasznosabb alkalmazások, ha telefonos fotózásról van szó.
 6. 6
  Feladatok, amelyben olyan gyakorlati feladatsort találsz, aminek elvégzésével remek képeket készíthetsz majd, illetve a tanfolyamban tanultakat a gyakorlatban is kirpbóálhatod. 
 7. 7
  Galéria, amelyben olyan telefonnal fotózott képeket találsz majd, amik egyértelműen bebizonyítják számodra, hogy a telefonnal készült képek épp olyan értékesek lehetnek, mint a drága gépekkel készült profi fotósok munkái.

Szeretnél te is profi fotókat készíteni a telefonoddal?

TELEFONOS FOTÓZÁS online tanfolyam

A fenti tanfolyamot kizárólag prémium tagjaink érik el, vagy megvásárolható a szerző weboldalán.


Kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk?
Írj nekünk az ugyfelszolgalat@mnlp.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre.

>