Vegyél új lendületet a legújabb egyhetes önfejlesztő játékkal

Ezt ne hagyd ki. Játssz és érj el igazi változást hét nap alatt. 

Minden napra egy...

 • NLP előfeltevés - Új gondolkodási minta
 • Gyakorlat - Letölthető feladatlapokkal 
 • Kreatív írás-gyakorlat - A folyamatos kézírás varázsa 
 • Játékos küldetés - Mozdulj a változásért!

7 napos Transzformációs Játék

Problémáid vannak, de nincs kedved egy nagyszabású önfejlesztő tanfolyamhoz? Változásra vágysz, de nem tudod, hol kezdd el?

ITT KEZDD EL!

Mi a jó csuda az a Transzformációs Játék?


A Transzformációs játék egy hét nap alatt teljesíthető önfejlesztő feladatsor, amelynek a célja az azonnali változás. 


Bővebben:
Jelenleg egy bizonyos élethelyzetben vagy. A boldogságod foka változó, vagyis valamennyire elégedett vagy az életeddel - bizonyos fokon pedig valószínűleg nem. Vannak problémáid és talán céljaid is.

Miközben teljesen ésszerű és logikus volna, hogy folyamatosan úgy alakítsd az életed, ahogy az számodra kedvező, vélhetően nem ezt teszed, mert a mindennapi feladatok tovasodornak. Bizonyos dolgokat halogatsz, másokat feladsz, és vannak, amelyekről egyszerűen elfeledkezel.  Szemet hunysz felettük.

Ne aggódj, ez normális, javarészt mindannyian így éljük az életünket.


A transzformációs játék célja, hogy egy rövid időre kilépj ebből a rutinból, és pozitív irányba "mozdítsd" az életed.

Idézőjel

Az első küldetéstől az utolsóig élveztem...

Balogh Edit

Az utóbbi időben hiányzott belőlem a lendület, a lelkesedés, de ez a játék visszahozta őket nekem. Alig vártam, hogy meglessem, mi lesz a napi küldetés, mert persze azzal nem vártam a nap végéig:) Attól féltem, hogy ha csak este olvasom el, nem tudom teljesíteni. Az előfeltevések nagy igazságokra világítottak rá. Már nem akarok 100 százalékig megfelelni másoknak, merek hibázni, de még kicsit lustálkodni is. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer átkelek a varázsbogyó segítségével a lápos, ingoványos zordon réten, s megölelem a bölcs, öreg tölgyfát. Vagy levelet írok régi, jóbarátomnak, Kitartásnak. No és kilépve a komfortzónámon szabad téren 15 percet kocogok (eddig futópadon is csak hat perc ment, nulla fizikum). Szóval köszönöm ezt a játékot, hálás vagyok az őrangyalomnak, hogy rám talált (vagy rá találtam) erre az oldalra. Az első küldetéstől az utolsóig élveztem minden gondolatát, feladatát. A napjaim legizgalmasabb perceit ez okozta nekem. Szívesen olvastam és építettem be mindennapjaimba a leírtakat. Lelkesedtem, ez szuper érzés. Vártam valamit, motivált, átlendített a szürkének tűnő hétköznapokon. Vannak gondjaim még a célokkal, azaz a célok hiányával, pláne a legfontosabb cél megfogalmazásával. De egyszer az is sikerül:)

Idézőjel

Mire jó (és mire nem) ez a játék?

Amire jó

És amire nem

 • Változást hoz a mindennapjaidba. 
 • Lendületet ad.
 • Új utakat tár fel előtted.
 • Színt visz az életedbe.
 • Feldobja a napodat.
 • Erőt ad.
 • Motivál.
 • Nem váltod meg vele a világot.
 • Nem érsz el vele gigászi célokat.
 • Nem oldasz meg megoldhatatlan problémákat.
 • Nem szerzel vele oklevelet.
 • Nem növeli a pontgyűjtő kártyád egyenlegét.
 • Nem növesztesz szárnyakat.

Hogyan működik, mi történik közben, és egyáltalán: Mit kell csinálni ezzel a játékkal?

Sikeres vásárlás után a következő történik:

1. Hozzáférést kapsz a teljes anyaghoz a Mindennapi NLP oldalán. (A játékot a tanfolyamok között találhatod)

2. Máris eléred a teljes játékot!

3. Elkezdheted a feladatokat.

A játék az időben

Időkeret

A programot 7 napra "lőttük be", de ha valami közbejön, lemaradsz, kimaradsz, otthon maradsz, nincsen semmi baj. Amint visszarázódtál önmagadba, egyszerűen folytathatod a játékot. A hétnapos időkeretben lesz a játék a leghatékonyabb, ezért ha teheted, tarts meg ezt a tempót. 

Örökös hozzáférés

Ha már egyszer megvetted a hozzáférést a játékhoz, akkor örökre a tiéd. Nem korlátozzuk azt az időben. Ha egy évig húzod, az sem baj - bár akkor nem lesz túl hatékony.

Ismételhetőség

Mivel a játék csak KERETET ad a feladatoknak, és te magad töltöd azt ki TARTALOMMAL, ezért korlátlan alkalommal megismételhető, újrakezhdető. Ha például egy feladat azt mondaná, vegyél valamit magadnak, ami segíti a célodat, első alkalommal talán gumitalpú cipőt veszel, második alkalommal szakácskönyvet, harmadszorra mozijegyet. Attól függ, mi a célod.


Mi működteti a játékot? 

Ez a játék nem piskóta. Annál sokkal több van benne. A játék motorja az alábbi tényezőkben rejlik:

NLP

Vagyis Neuro-Lingvisztikus Programozás. A személyiségfejlesztés elegáns, játékos és bárki által megérthető módszere. Az NLP előfeltevései képezik az alapját a teljes feladatsornak.

Metaforikus gondolkodás

Ki hallott már játékot metaforák nélkül? Ha túlságosan tudatos módon közelítjük meg a problémáinkat, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad. Kicsit kiléphetsz a valóságból - miközben mégis benne maradsz.

Kreatív írás

Kell majd egy füzet, meg egy toll sem árt. Ha csupán ezt az egy dolgot tartod meg a játékból, már akkor is megérte elkezdened. Akár a legkedvesebb hobbiddá is válhat ez a módszer.

Játékosítás

Mivel ez egy játék, számíthatsz rá, hogy könnyed, vidám hangulatban telik el. Ugyanakkor a játék az életedhez kapcsolódik, így a pozitív változás, amit hoz, nagyon is valóságos lesz. Minden egyes nap legfontosabb feladata a játékos küldetés. Ugye, te is meg fogod csinálni?

Mások

Többen is játszotok, s ha igazi erőt akartok adni a változásnak, írhattok hozzászólást, megosztva a saját élményt és bátorítva egymást. Persze, mindez opcionális. Maradhatsz teljes inkognitóban.

TE

Egy valamiben biztos lehetsz. Nélküled nem történik változás az életedben. A feladatok csupán keretet adnak a döntéseidnek és a tetteidnek. Ebben a játékban te vagy a legfontosabb. Másképpen nem tudna működni.

A hét nap témái

Dióhéjban

1

1. nap: Észlelés

Észlelés és érzékelés: Mielőtt bármit is tennél, vedd észre, hol tartasz most. Speciális nézőpontok, és új meggyőződések. Egy gyors boldogságmérés, és máris megvan az irány - összeköthető az első élő küldetéssel.

2

2. nap: Analízis

Nem rontunk ajtóstul a falnak. Nyiss ablakot a világra, s vedd észre a lehetőségek garmadáját. Néhányat rögtön be is engedhetsz az ablakon, s az egyiket meg is formálhatod. Célkitűzés, időutazás, és egy újabb küldetés.

3

3. nap: Tanulószoba

Képtelenül sok képesség. Ideje elkezdeni a tanulást, a fejlődés természetes állapotod.  Tudatos tervek és tudattalan mondatok, és egy küldetés, amellyel rengeteg energiát takaríthatsz meg.

4

4. nap: Átalakítás

Nagyban már el tudod képzelni a változást, most nézd meg kicsiben is. Mi kell ahhoz, hogy a játék hosszú távon is eredményes legyen? Erőforrások a múltból, és búcsú - valamitől.

5

5. nap: Hibázz!

Ebben a játékban nemcsak lehetséges hibázni, hanem egyenesen kell. Ugye, menni fog? Muszáj lesz, most nem hibázhatsz. A kudarc, mint erőforrás, és egy komolyabb kihívás, ami gyerekjáték.

6

6. nap: Kiterjesztés

Eljött az ideje, hogy szárnyakat növessz. De úszhatsz is, ha ahhoz van kedved. Magasságok és mélységek a metaforák erejével, és valami, amitől még erősebb leszel - ha bevállalod.

7

7. nap: Ünnep

Mindig van minek örülni, és ez a nap még jobb. Kiderül, hogy már eddig is mindent jól csináltál, de mi jöhet még ezután? Egy kedves levél - vajon tőled, vagy neked? Egy hálás küldetés - szeretni fogod.

Mit kapsz, ha regisztrálsz?

 • Örökös hozzáférést a teljes anyaghoz.
 • Letölthető feladatlapokat.
 • Nagyszerű önfejlesztő módszereknek és modelleknek a játékhoz igazított változatát.
 • 7 játékos "élő" küldetést.
 • Kreatív írásgyakorlatokat.
 • Hozzászólási lehetőséget.

Kezdd el MOST
 a Transzformációs Játékot!


A játékhoz örökös hozzáférést szerezhetsz, azonban a regisztráció csak korlátozott ideig érhető el.

Egyszeri regisztrációs díj:

4880 Ft

Gyakran feltett kérdések

Ez az Élő Küldetések játék része?

Lehet PayPal nélkül bankkártyával fizetni?

Ki ellenőrzi a haladásom?

Lehet-e átutalással fizetni?

Mi történik, he lejár a számláló?

>