Válj te is gazdaggá

Alakítsd át a gondolkodásod, teremts egyensúlyt és bőséget az életedben.

Szeretnél-e javítani az anyagi helyzeteden?


E tanfolyam célja, hogy egyre elégedettebb légy az anyagi helyzeteddel, miközben az életed többi oldala is teret kap. Nem azt keressük, hogy miképp tudnád még gyorsabban pörgetni a mókuskereket, hanem azt, hogy (még jobban) egyensúlyba kerülj a pénzzel és az anyagiakkal. Ehhez valószínűleg a hozzáállásodon is, a cselekedeteiden is változtatni fogsz. Az új lehetőségek feltárása közben rájöhetsz, hogy valójában több erőforrással rendelkezel, mint gondoltad. És az anyagiakról való rugalmasabb gondolkodás következményeképpen a mindennapjaid is érdekesebbé válhatnak.

gazdagSÁG

Murányi Péter vadonatúj online tanfolyama

Ez a tanfolyam garantáltan visszahozza az árát!
Már néhány gyakorlattal is nagy változást érhetsz el.

Néhány kérdés és válasz a Gazdagság c. tanfolyamról

A három terület

1. Források


Mi is az „anyagi”? Egyenlő-e a pénzzel vagy több annál? Vajon megfelelő forrásból származik-e a jövedelmed? Azt csinálod-e, amit szeretsz? A több lábon állás előnyei. Hiszel-e magadban eléggé? Az egyéni és családi eredetű belső akadályok. Megkéred-e a munkád valódi értékét? Passzív jövedelemteremtés és az eddig kihasználatlan lehetőségeid felhasználása. Hogyan alkothatsz bizonyítékot, hogy képes vagy valamire? Az értékes képességeid egyre hosszabbá váló listája. Talán itt az ideje felugrani egy magasabb jövedelmi szintre? Hosszú távú gondolkodás és hosszú távra ható tettek.

2. Megtartás


Ha akarsz, te is kibújhatsz a fogyasztói társadalom kényszerei alól. A pénzköltés alternatívái közül számos a társasági életedet is gazdagítja: közös erőforrások és kreatív megoldások. A vásárlásnál érdekesebb örömforrások. Hol folyik el a pénz? Olcsóbb beszerzési lehetőségek és módszerek. Hogyan kerülhetjük el az adósrabszolgaságot? Amikor kis lépések nagy eredménnyel járnak – nagyszerű takarékosság. Presztízs vagy racionalitás – hogyan legyünk függetlenek mások elvárásaitól? Merész változtatások és pofonegyszerű tettek.

3. A gazdagság érzése


Hogyan juthatunk el közvetlenül a pénz magasabb céljaihoz? A meglévő javaid értékelése. Kihez hasonlítod magad? A mostani helyzeted előnyei. Próbáltál-e pénzzel pótolni valamit, amit nem lehet? A bőség felismerése. A könnyedebb hozzáállás jótékony hatásai. Perspektívába tenni az anyagiakat. Túl kevés vagy túl sok? Hogy lehetsz jó kapcsolatban a pénzzel? A gazdagság végtelen szubjektivitása. Az idő és a pénz. A külső és a belső gazdagság egyensúlya.

NLP, Ericksoni Hipnózis, gazdagság

Miből áll a tanfolyam?

Murányi Péter egy-egy, 10-20 perces videóban beszél mindegyik témáról. A tapasztalatok, felvetések, lehetőségek, történetek arra szolgálnak, hogy tágabb perspektívát nyissanak és egyre inkább bizonyosságot keltsenek benned: bizony, képes vagy elérni a valódi vágyaidat.


A három témához jár egy-egy feladatsor is. Ezek segítségével górcső alá veheted az életed különféle anyagi oldalait. A válaszokat érdemes leírni, utána pedig – a legkönnyebbel vagy a legvonzóbbal kezdve – nekiállhatsz valóra váltani őket. Az is előfordulhat, hogy az átalakulás nem annyira tudatos szintről jön majd – egyszerűen elkezdesz máshogy viszonyulni a dolgokhoz, és egy idő után észreveszed, hogy elégedettebb vagy az anyagi helyzeteddel.

Hasznos-e ez nekem?

Ha az a célod, hogy gyorsan meggazdagodj, akkor ez a tanfolyam nem neked való.


Akkor lehet érdekes számodra, ha nagyobb szabadságra, függetlenségre vágysz az életedben, több lehetőséget szeretnél anyagi téren, kíváncsi vagy szokatlan nézőpontokra, és hajlandó vagy kilépni korlátozó társadalmi hiedelmekből.

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

 • 45 percnyi HD videót
  Amelyből érthetően, szemléletes példákon keresztül megismerheted a gazdagság három legfontosabb területét.
 • 32 feladatot
  Amelyek segítenek neked abban, hogy a saját élethelyzetedre vonatkoztatva értelmezd az anyagot, és megoldásokat találj, hogy elindulhass a saját gazdagságod felé.
 • Kérdezési lehetőséget
  Minden egyes videó és feladat alatt lehetőséged van hozzászólás formájában feltenni a kérdésedet, amelyre a Mindennapi NLP munkatársai vagy a tanfolyam szerzője fog válaszolni.
 • Örökös hozzáférést az anyaghoz 
  Nálunk nincsenek korlátok. Időben és megtekintések számában is korlátlan a hozzáférésed. Bármikor, bármennyiszer megtekintheted a tanfolyamot és eléred a feladatokat.

A GAZDAGSÁG c. online tanfolyamot azonnal elkezdheted!

A tanfolyam ára:

9880 Ft

Hogyan fizethetek?
(Kattints a képre!)

hogyan fizethetek

A tanfolyam szerzője és előadója: 

Murányi Péter

Ericksoni Hipnózis, gazdagság, Murányi Péter

A Kádár-kor gyermekeként hiánygazdaságban nőttem fel. Mindent meg kellett becsülni, élelmes módon lehetett megszerezni a dolgokat, ugyanakkor az élet alapfeltételei biztosítva voltak. Ha visszagondolok, szüleim racionális, takarékos életmódja mellett valószínűleg ez alapozta meg az anyagiakhoz való viszonyomat.

Aztán átlibbentünk a fogyasztói társadalomba. Németországban pár hónapig habzsoltuk a narancsot, mely különös módon hamarosan elvesztette a csoda-ízét. Ez nagyon elgondolkodtatott.

Mikor Észak-Amerikába költöztünk, elámultam azon, hogy mindenki csak eladni akar dolgokat, amelyekből vajmi keveset érdemes megvenni. Úgyhogy mikor itthon is beütött ez a világ, már immunis voltam a vásárlásra. Sokszor úgy tűnik, az emberek valamilyenfajta hiányérzetet próbálnak pénzköltéssel pótolni, de ez csak igen rövid távon sikerül. Különösnek találom, hogy mennyien költik el azt a pénzt, amit még nem kerestek meg, és így kétszer, háromszor annyit fog kelleni dolgozniuk érte.

Ha nagy néha valamiért betévedek egy szupermarketba, ma is döbbenettel nézem a bevásárlókocsikban felpúpozott anyagokat. Ezekért pénzt adni?

Tovább...

Ha bármiben a segítségedre lehetünk a jobb alsó gomb segítségével elérsz minket élő chat formájában, vagy írhatsz az ugyfelszolgalat@mnlp.hu oldalra. Telefonon is hívhatsz bennünket munkaidőben a 30/2079-509-es számon.

>