Ideje tenni valamit a céljaidért,

még akkor is, ha jelenleg nem vagy tisztában azzal, hogy mik a céljaid.

Több száz résztvevő került már közelebb a céljaihoz. Tedd meg az első lépést, a többi jön magától!

Ha semmit sem teszel, semmi sem fog változni

A legtöbben nem vagyunk elégedettek az életünkkel. Számtalan problémával küzdünk, és ez minden energiánkat leköti. Nem csoda, ha mindezek mellett nem találjuk meg a céljainkat.

Hány megoldandó problémával kell szembenézned az életed során? Mennyi mindent vállaltál be? Jut elegendő időd, energiád, pénzed arra, hogy megfelelj a követelményeknek?

Problémák

A problémák napi szinten jelentős kihívások elé állítanak. Néha próbára tesznek bennünket, de van, amikor már rutinosan oldjuk meg azokat. Akárhogyan is, amíg így gondolkozunk, amíg a problémák állnak gondolkodásunk középpontjában, addig nem tudunk azokon túllátni, hogy felfedezzünk azt, ami fontosabb a problémáktól: A céljainkat.

Célok

A problémák ellen védekezhetsz, a célok azonban elvezetnek valahová. Óriási különbség van a kettő között, miközben számos összefüggéssel is találkozhatsz. Ha vannak céljaid, ugyanúgy szembe kell nézned a problémáiddal, ekkor azonban már tudod, hogy merre tartasz.

Te tisztában vagy a céljaiddal? Van már terved ahhoz, hogy el is érd őket? Teszel értük valamit?


Online Célkitűző Tanfolyam

Az Online Célkitűző Tanfolyam  több, mint egy évtizede hasznos útmutatója több száz céljait kereső embernek. Kezdetben a tanfolyam egy email sorozat volt és néhány napló, mára azonban jelentősen átalakult. A tanfolyam legfrissebb változata most a Mindennapi NLP online tanfolyami rendszerében vár téged, hogy 16 héten keresztül ellásson feladatokkal, tippekkel és nagyszerű módszereket adjon a kezedbe, hogy te is elérhesd saját, személyes céljaid.


A tanfolyam erősen támaszkodik az NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) célkitűzési modelljére és előfeltevéseire.

Ne várj tovább, mert semmi sem fog történni, ha semmit sem  teszel.


Mit kapsz, ha jelentkezel erre a tanfolyamra?

Ez az online tanfolyam egy NLP-re épülő, komolyabb, 16 héten keresztül tartó célkitűzési folyamatban fog támogatni téged. Ha jelentkezel, a következőket kaphatod:

Célkitűzés alapozó

Már ott elakadtál, hogy a saját céljaiddal sem vagy tisztában? Még mielőtt elindulna a nagy kaland, két külön gyakorlatsorozat is a rendelkezésedre áll, hogy megtaláld a céljaid.

Naplózási módszer

A felújított tanfolyamban részletes útmutatót kapsz ahhoz, hogyan vezethetsz saját célkitűző naplót, amely a céljaid elérésének lesz fontos eszköze.

3 részes online tanfolyam

Alap-, haladó-, és mestertanfolyam 77 fejezetben. A tanfolyami felület mindenféle mobil eszközön optimálisan jelenik meg.

Emlékeztető, motivációs email-ek

Az összes fejezetet azonnal eléred, de hogy tartani tudd a tanfolyam ritmusát,  egy 16 héten keresztül tartó email sorozatot is kapsz.

Segítségnyújtás

Nem vagy egyedül. Minden egyes fejezetben felteheted a kérdéseidet, és számíthatsz a segítségünkre. 

Örökös hozzáférés

Azonnal kezdhetsz, de nem kell attól tartanod, hogy kifutsz az időből. Nálunk nincsenek korlátok, évek múltán is elérsz minden anyagot.

Ők már elvégezték ezt a tanfolyamot

Ez a tanfolyam csupán üres információhalmaz lenne a több száz résztvevő nélkül, akik nagyszerű eredményeket értek el, mert ALKALMAZTÁK azokat a módszereket, amelyeket megismertek. Néhány visszajelzés:

Gergő

Csillagos ötös!

Jól strukturált, egyszerűen alkalmazható gyakorlatok, szórakoztató stílusban. Már az ingyenes bevezető is aranyat ér, és amikor azt gondolnád, hogy mindent tudsz a céljaidról, akkor jön a java! Azon túl, hogy bárhol, bármikor csinálhatod a feladatokat, nem egyszerre kapsz egy nagy dózist, hanem fokozatosan alakul ki benned a szokás, hogy foglalkozz a céljaiddal. Ez nekem szépen be is épült, azóta is rendszeresen csinálom a gyakorlatokat.

Horváth Andrea

Sikeresebb lettem a munkában

A tanfolyam hatására nőtt az önbizalmam, önértékelésem, határozottságom. Az összes megerősítő állításom, amiben kezdetben nem nagyon hittem, de mégis kitartóan dolgoztam rajta, valósággá vált. Megszületett bennem az elhatározás, hogy a többi célomon is ugyanígy fogok dolgozni, hiszen ilyen módon bármiben sikeres lehetek. A módszeresen összeállított jobb-és bal agyféltekére ható gyakorlatok, célkitűzési tippek óriási segítséget jelentettek célom elérésében. KÖSZÖNÖM!!!

Kun Zoltán

Rávilágított az élet értékeire...

Részben már foglalkoztam korábban célkitűzéssel, de nem vártam meg az eredményét, mert közben belevágtam ebbe az online tanfolyamba.

A tanfolyam még jobban rávilágított az élet értékeire. Ebben az anyagias világban, végre vegyük már észre, hogy nem csak a karrier és a pénz utáni hajsza az élet igazi célja. Ha erre rájön valaki utána kezd igazán az élete kiteljesedni.

Minden olyan embernek ajánlom, aki hajlandó elgondolkodni és magába szállni azon kérdésre keresve a választ, hogy valójában mit is szeretne kezdeni az életével.

A tanfolyam három modulja

Az alapoktól kezdünk, s onnan haladunk egyre feljebb.

1

1. modul: Célkitűző Alaptanfolyam

Elsőként megcsinálhatod az alapgyakorlatokat, hogy megtaláld VALÓDI céljaid. Leltárba veheted a célod legfontosabb tényezőit, hogy minél alaposabban feltérképezd a lehetőségeidet. Használni fogod az NLP-t, hogy a célod biztosan jó helyre vezessen téged, és elérhetővé váljon. Megismered a célkitűző napló használatát, és a tervezési fázist követően cselekedni kezdesz majd. Megismersz 19 nagyszerű tippet, amelyek közül a számodra legtesthezállóbbakat alkalmazhatod.

2

2. modul: Haladó célkitűzés

Egy alapos újratervezés után megismerheted a másodlagos célok fogalmát. Az első modulban még egy célra koncentráltál, de az élet ennél összetettebb. Ebben a tanfolyami részben már két céllal is foglalkozhatsz egyidejűleg. Miközben az elmélet támogat, mindvégig a tettek visznek majd előre. A naplót változatlan módon használhatod. Eljuthatsz a 35. célkitűzési tippig.

3

3. modul: Célkitűzés mesterfokon

Mostantól kettőnél is több céllal foglalkozhatsz, ez pedig a harmónia feltétele, hiszen az életed több területén is eredményes leszel. A legfontosabb célodhoz ekkor már igen közel kerülhetsz. Ezt támogatják azok a haladó, kreatív célkitűzési módszerek is, amelyeket szintén ebből a modulból ismerhetsz meg, így a teljes tanfolyam összes célkitűzési tippjét (hetvenet) a magadénak tudhatsz majd.

BÓnusZ

Ajándék neked

A célkitűzés az egyik legfontosabb módszer a tudatos élet felé. De mi a helyzet a tudattalan elmével? Nos, az egyik legjobb technika, amellyel hozzáférhetsz a bölcsebbik éned erőforrásaihoz: A kreatív írás. Épp ezért az Online Célkitűző Tanfolyamhoz most ajándékba kapod az alábbi ebook-ot:

Bevezetés a kreatív írásba
Célkitűzés, Bevezetés a kreatív írásba

A kreatív írásmódszerek önmagukban is a legnagyszerűbb önfejlesztő eszközök közé tartoznak. Ez az írás bemutatja neked a legfontosabb ilyen módszereket.

Az online tréning szerzője
Szűcs Tibor, 
NLP mester

Tibor a Mindennapi NLP alapítója, aki elsősorban az emberek hétköznapi problémáit tartja szeme előtt. Pályafutása során számos céges tréninget is tartott, de online tanfolyamai és kis létszámú élő műhelyei a személyes célok eléréséről szólnak. Évek óta vezeti a Nagy Belső Utazás csapatát, ahol a célkitűzés, az NLP, a metaforikus gondolkodás és a kreatív írás izgalmas gyakorlataiban merülhet el minden lelkes belső utazó.


Életét az írás töltené ki, ha ezt hagynák a gyerekei. De nem hagyják. Ha szeretnéd Tibort jobban is megismerni, olvasd el a könyveit, levélsorozatait vagy blogjait.


Szűcs Tibor, NLP mester
Szűcs Tibor NLP mester

Egy kedves visszajelzés Tiborról és az írásairól

"El kell elmondanom, hogy végtelen sok örömet és derűs percet szereztél nekem. Annyira szeretem a humorodat, hogy egyszerűen nincs olyan akihez hasonlítani tudnám. Vagyis, ha senki sem tud megnevettetni akkor Te ezt megteszed. Nagyon-nagyon köszönöm, hogy egyáltalán ismerhetlek és a neten keresztül kapcsolatban lehetek veled. Az ismeretségünk úgy kezdődött, hogy még az őskorban hirdettél egy tanfolyamot agykontrollt végzetteknek. Akkor már bújtam az oldaladat (net) és végtelen örömöt érzetem, hogy mehetek hozzád tanfolyamra. A tanfolyam is hatalmas élmény volt, azóta is használom az életfonalat és egyéb technikát amit ott leírtam. Később könyvet vettem tőled. Még sok-sok évvel ezelőtt találtam rá Richard Bandler Elmés változások c. könyvére, és ott akkor beleszerettem az NLP-be. Ha jól emlékszem 6 hasonló könyvem van, és rendesen forgatom őket, hiszen sok technika van bennük. A Te leveleid viszont egészen mások, Hozzám. a szívemhez szólnak és végtelen örömet okoznak. Rengeteg dolgot elevenítenek fel bennem és rengeteg dolgot tanítanak. Úgy vannak a leveleid elmentve, hogy címet adtam nekik a saját gondolkozásom szerint és így bármikor megtalálom azt amire szükségem van.

2018-ban 3 hónapig kórházban voltam, szinte kómában és akkor meg lett szüntetve a fiókom mert valamire nem válaszoltam és az a valami rendeletileg lett meghatározva, de meg kellett miatta szüntetni. Amikor feléledtem és írtam neked visszakaptam a fiókot és még az elmaradt hírleveleket is. Madarat lehetett volna fogatni velem örömömben! Tudod Tibi ennyit jelentesz nekem Te és a leveleid és a honlapod és minden ami hozzád kapcsolódik. Mindig a halogatós énemre és a mindent elkezdő és abbahagyó énemre panaszkodom, de egy valamit folyamatosan csinálok és ezt Neked köszönhetem, mert amikor abbahagytam, csak úgy véletlen kaptam Tőled egy levelet és arra buzdítottal, hogy csináljam és ne hagyjam abba. És ez a valami az ÍRÁS. Ezért is végtelen hálás vagyok, mert hallatlan örömöm van benne és ezt egy napon sem hagyom ki, van amikor naponta többször is megteszem, és nem 7 percig, hanem 30 vagy még több percig írok. Köszönöm! Tudom hogy vannak tanfolyamok és még többet ki lehetne hozni, az eszemmel mindezt tudom, de ezt már nem akarom, hallatlan örömöm van így is az által, hogy ismerhetlek és valamikor réges-régen rátalálhattam a honlapodra. Köszönöm a 100 hírlevelet és köszönöm az összes többit és köszönöm a webináriumokat és mindent, mindent ami hozzád kapcsolódik, de legfőképpen a humorodat. Egyetlen levél sem volt ahol ne csillogtattad volna meg és egyetlen levél sem volt amelynek olvasása közben ne nevettem volna. (Néha megállíthatatlanul.) Végtelen szeretettel:


Pályi Sándorné, Ica 


(Annyiszor leírtam, hogy végtelen, hogy az már végtelenül felháborító, de nem találok ennél jobb jelzőt, mert a végtelen az végtelen, tehát nincs vége, és még, még, még, még. BOCS!)"

Akkor most jelentkezzek erre a tanfolyamra? Megéri?

Ez a tanfolyam nem mágikus csodaszer, csak egy tanfolyam. Bár örökös hozzáférést kapsz, tehát ha most megveszed, később is megcsinálhatod, de ha ez a terved, nem biztos, hogy érdemes megvenned. Ez olyan volna, mint egy újabb sorsformáló könyv a polcodon, amit sosem fogsz elolvasni.


Ezt a tanfolyamot nem MEGVENNI éri meg, hanem MEGCSINÁLNI. Annyi minden van benned, olyan sok érték, olyan sok jó, amit hagyni parlagon heverni - már megbocsáss, de  - tiszta hülyeség. Ha tehát úgy döntesz, hogy ideje komolyan odatenned magadat magadért, nos, akkor megéri ez a tanfolyam.

Online Célkitűző Tanfolyam

Örökös hozzáféréssel

28 000 Ft


  • Örökös hozzáférés
  • Kérdezési lehetőség
  • Időzített email sorozat a tanfolyamhoz
  • "Bevezetés a kreatív írásba" ajándék ebook

Hogyan fizethetek?
(Kattints a képre!)

Hogyan fizethetek?

Segítségre van szükséged?

Írj nekünk az ugyfelszolgalat@mnlp.hu címre, vagy használd a jobb alsó gombot ezen az oldalon, amellyel nap közben akár élő chat formájában is válaszolunk a kérdéseidre.

Telefonon is hívhatsz minket a 30 / 2079-509-es számon. Örömünkre szolgál, ha a segítségedre lehetünk.

>