Amire neked is szükséged van: 21 pozitív nap

A programra 2021 augusztus 2-ig lehet jelentkezni!

  2  2
Nap     
:
 
  1  1
Óra
:
 
  4  2
Perc
:
 
  0  9
M.perc

You missed out!

MIÉRT INDÍTOTTUK EZT A PROGRAMOT?

Megváltozott az életünk...

Megváltozott az életünk, és ez sokszor örömhír is lehetne, most azonban elég sok külső tényező kényszerít bennünket olyan korlátok közé, ahol szűkebbnek érezzük a helyet, a teret, és egyre kevésbé gondolunk a saját fejlődésünkre. Sőt, nemcsak a saját fejlődésünk szorult a háttérbe, a szeretteinkre sem marad elég figyelmünk. Sokan úgy érzik, csak a túlélésre hajtanak.

Távol álljon tőlünk, hogy elemezzük ezt a helyzetet. Sem az okát, sem a következményeit, sem az ezekhez kapcsolódó intézkedéseket nem véleményezzük. Megteszik helyettünk mások.

MI TÖRTÉNIK VELÜNK?
Mindenkit érint a jelenlegi helyzet

  • Jelenleg szerencsére feloldották a korlátozások jó részét, de nem tudhatjuk, meddig tart ez az állapot. Reméljük, innen már csak jobb lesz! Ugyanakkor sokan még mindig tartunk attól, hogy visszatérhet a korlátozások ideje.
  • Sokan bizonytalannak érezzük ezt az élethelyzetet, aggódunk vagy félünk a saját egészségünkért vagy a szeretteinkért.
  • Az elszigeteltség oldódni látszik, reméljük, az emberek ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz

Szeretnénk hozzájárulni a POZITÍV változásokhoz ezzel a programmal.

Amiben hiszünk


Mi abban hiszünk, hogy ebben a helyzetben is fontos az, hogy valami értelmes és pozitív tevékenységet végezzünk, és végre az aggodalmak után ismét használjuk a fejünket, átgondoljuk a lehetőségeket, megtaláljuk a céljainkat, és lépéseket is tegyünk ezek felé. Vagy, csak egyszerűen jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez teljesen hétköznapi dolgokban is megnyilvánulhat, például készítesz egy egészséges reggelit, megbeszélsz egy fontos dolgot a barátoddal, megírsz egy bármilyen írást, akár naplót kezdesz vezetni, átszervezed a kiadásaidat, új üzleti tervet kovácsolsz, rendbe kapod a weboldalad, felhívod a nagyit, virágot ültetsz, friss levegőt szívsz vagy rendesen kialszod magad végre.

Milyen feladatokkal várunk?

Ez maradjon meglepetés. Pár dologban azonban biztos lehetsz.


Szabadon választott

Miközben minden egy feladat a javadat szolgálja, mindegyik teljesíthető, a te döntésed, hogy mit valósítasz meg közülük. Ez egy játék, ami örömteli és hasznos - rajtad áll, mit vállalsz be a feladatokból.


Pozitív

Ne legyen kétséged afelől, hogy a napi feladatok mint pozitívak. A főbb szempontok: az egészség, a nyugalom, a jó kedv és a személyes fejlődésed. Bármelyiket tartod fontosnak, színt viszel az életedbe.


Teljesíthető

Minden feladat "karantén-biztos", erre külön figyelmet fordítottunk. A legtöbbjük otthonodban is elvégezhető, természetesen a szabályok betartása mellett is teljesíthető. Most pedig, hogy már a korlátok is eltűnni látszanak, még nagyobb a szabadságod.

Akik a kihívássorozatot összeállították

Hogy a feladatok ne csak pozitívak, hanem színesek is legyenek, a csapatunk is színes:

Máthé Orsolya

BIOLÓGIA-KÉMIA TANÁR, GIZGAZOLÓGUS, NÖVÉNYEK (VETŐMAGOK) ÉS GOMBÁK BARÁTJA. 

Orsi szívesen mesél kerti módszereiről, csoportokat vezet természetismereti terepgyakorlatokra, egyéni erdőmerülésein összekapcsolja az Embert az Erdővel.
Ismerd meg itt.

Murányi Péter

TANÁCSADÓ, KOMMUNIKÁCIÓ-, NLP- ÉS NYELVTANÁR, SZERZŐ

Péter nemcsak az NLP, az Ericksoni hipnózis, a természetes nyelvtanulás és a teljes elmés írás szakavatott tanítója, és nem csupán a Gazdagság és az Érvényesülés tanfolyamok szerzője, hanem világutazó, környezetvédő és a természet nagy barátja is egyben.A tanfolyamait nálunk is elérheted.
Ismerd meg itt.

Pindrok Beáta

LÉLEKÉLETTAN KONZULENS ÉS OKTATÓ, A LÉLEKÉLETTAN MEGALAPÍTÓJA

Beáta azon munkálkodik, hogy minél tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, bőséggel és boldog megélésekkel teli életet teremtsen magának és szeretteinek. A természet bölcsessége és rendje egyre mélyebb ismereteket és biztos alapokat ad világnézetének, és teret a benne végezhető testet lelket építő, erősítő elfoglaltságoknak.
Ismerd meg itt.

Váczy József

ÚJMEDICINA OKTATÓ, ÉLETVITELI TANÁCSADÓ, SPORTOKTATÓ, A LÉLEKÉLETTAN MEGALAPÍTÓJA

József feleségével emberek ezreit inspirálja az egészséges életmódra, a betegségek lelki okainak megértésére. Aktív sportolóként és oktatóként segít az embereknek testileg és lelkileg erőssé válni, a hatékonyabb gyógyulás, az egészség megőrzése és a teljesebb életmegélése érdekében.
Ismerd meg itt

Szűcs Tibor

A MINDENNAPI NLP ÉS A NAGY BELSŐ UTAZÁS ALAPÍTÓJA, A 21 POZITÍV NAP HÁZIGAZDÁJA

Tibiről nem ez a legfrissebb kép, de oda se neki. Amit érdemes tudni róla: Különösen mélyre merült az NLP-ben, a kreatív írásban, a produktivitást segítő módszerekben és a gyerekeiben. Csak néha jön fel levegőt venni.

Mire számíthatsz, ha belevágsz a programba?

Kihívások

Minden napra kapsz egy új kihívást. Ezeket a feladatokat a Mindennapi NLP oldalán érheted el bejelentkezést követően. A feladatokról – ha szeretnéd – email-ben is értesítünk. Te döntöd el, hogy mi az, amit bevállalsz. A színes önfejlesztő feladatok bármelyike teljesíthető, s amelyik megtetszik neked, akár szokásoddá is teheted.

Mennyibe kerül ez a program?

Azt szeretnénk, hogy minél többen elérjék ezt a sorozatot, ezért a 21 napos program díja csupán 4200 Ft. Ezért a díjért nemcsak a játék ideje alatt fogsz megkapni minden feladatot, hanem a teljes anyaghoz örökös hozzáférést kapsz.

Igen, ez napi 200 Ft-nak felel meg. Azt gondoljuk, ez tisztes ajánlat, így őszintén reméljük, hogy lecsapsz erre a kivételes lehetőségre, és szerzel magadnak 21 pozitív napot.

Teljesítsd a kihívásokat 21 napot át!

Mire vársz még?
Szerezz magadnak 21 pozitív napot, és vigyél színt az életedbe!

Részvételi díj:

4200 Ft

A programra 2021 augusztus 2-ig lehet jelentkezni!

  2  2
Nap     
:
 
  1  1
Óra
:
 
  4  2
Perc
:
 
  0  9
M.perc

You missed out!

Gyakran ismételt kérdések

Meddig lehet benevezni erre a programra?

Ez a program csak időszakonként jelenik meg, aztán egy ideig megint nem lesz elérhető. A program jelentkezési határideje ide kattintva látható.

Mi történik, ha lemaradok a feladatokkal?

A programhoz örökös hozzáféréssel bármikor folytathatod, megismételheted.

Most nem érek rá. érdemes beneveznem?

Az örökös hozzáférés végett bármikor elvégezheted a kihívásokat.

Van-e erre a programra NBU kedvezmény?

Ehhez a programhoz nincs NBU kedvezmény.

Prémium tag vagyok. Elérem ezt a programot ingyen?

Természetesen prémium tagként minden online tanfolyamunkhoz hozzáférést kapsz.

MIt tegyek, ha nem találom a kérdésemre a választ?

Barátságos ügyfélszolgálatunkon tárt karokkal várunk. Ehhez írj az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre, vagy hívj minket a 30 / 2079-509-es telefonszámon, vagy egyszerűen használd a jobb alsó gombot ezen az oldalon, amelyen akár élő cset formájában is beszélhetsz velünk.

>