Amire neked is szükséged van: 21 pozitív nap

MIÉRT INDÍTOTTUK EZT A PROGRAMOT?

Mert ránk fér!

Eredetileg a karanténok, korlátozások közepette akartunk segíteni az embereknek. A több száz hozzászólás azt bizonyítja, hogy ez sikerült is.

Most egy "újrajátszásra" invitálunk, mert hitünk szerint nem az számít, amit tudunk, hanem az, amit meg is csinálunk.


Még mindig ránk fér a pozitív gondolkodás, egy kis tudatosság az életünkkel kapcsolatban. Azt akarjuk, hogy egyszerre cselekedjünk, s bár ezeket a játékos kihívásokat úgyis mindannyian másképpen éljük meg, mégis számít a közösség ereje.


Ugye te is erősíteni fogod ezt a közösséget?

ITT A 21 POZITÍV NAP "ÚJRAJÁTSZÁS"!
De mi a csuda az az újrajátszás?

  • Újabb tanfolyami modulba kerülnek a kihívások
  • A korábbi program anyaga is elérhető (korábbi résztvevőknek)
  • Szeptember 14-től október 4-ig tart a játék
  • A közösségi oldalhoz is hozzáférést kapnak a résztvevők
  • Ha korábban már játszottál, most ismét részt vehetsz a programban (ingyen).

Amiben hiszünk


Mi abban hiszünk, hogy ebben a helyzetben is fontos az, hogy valami értelmes és pozitív tevékenységet végezzünk, és végre az aggodalmak után ismét használjuk a fejünket, átgondoljuk a lehetőségeket, megtaláljuk a céljainkat, és lépéseket is tegyünk ezek felé. Vagy, csak egyszerűen jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez teljesen hétköznapi dolgokban is megnyilvánulhat, például készítesz egy egészséges reggelit, megbeszélsz egy fontos dolgot a barátoddal, megírsz egy bármilyen írást, akár naplót kezdesz vezetni, átszervezed a kiadásaidat, új üzleti tervet kovácsolsz, rendbe kapod a weboldalad, felhívod a nagyit, virágot ültetsz, friss levegőt szívsz vagy rendesen kialszod magad végre.

Ők már részt vettek egyszer a programban:

Szükség van időnként egy kis megtorpanásra

Kedves Tibor! Nagyon szuper volt a 21 napos kihívás. Jól éreztem magam benne. Valóban szükség van időnként egy kis megtorpanásra, önmagunkra figyelésre. Szerintem ez magunktól eszünkbe se jutna.

Kellenek hozzá az olyan EMBEREK, mint Ti, és máris színesebbnek tűnik a világ.

Nagy ölelés :Kati🥰🥰🥰🐇🐇🐇

Demus Péterné ... Diétás szakács

Örülök, hogy belevágtam

Örömmel tapasztalom, hogy ezek a játékos leckék békés örömteli életet tesznek lehetővé, a résztvevők ítéletek nélkül, szeretettel, együttérzéssel és bátorítással fordulnak egymás felé. Azt érzem, hogy sok eszközt kaptam ahhoz, hogy átalakuljon a gondolkodásom, miközben a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele, bármikor behozhattam a lemaradást.

Rendkívül sokat adott ez a 21 nap, örülök, hogy belevágtam, köszönöm a lehetőséget.

Ili ... nyugdíjas

Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott.

Kedves Tibi! Köszönöm a 21 napos kihívást. Imádom a "Napi Küldetés Generátor" feladatait is. Élvezettel olvastam nap, mint nap és ha nem is sikerült hiánytalanul megcsinálni a feladatokat, törekedtem rá, és nagyon vártam. Olykor gondolkodásra késztetett, az énidőt jelentette, ilyenkor biztos, hogy magammal foglalkoztam. Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott. Hála és köszönet érte!

Erika ... gyógypedagógus, óvónő

Sokat lendített...

Köszönöm a 21 napos kihívást. Sokat lendített a kreativitással, a belső erőforrások hangsúlyozásával és a többi módszerrel a kiegyensúlyozottság felé és hozzásegített olyan lépésekhez, amik megoldásra vittek ismeretlen területen. Kedves Tibi! Örültem, hogy megalkottad a programot, aminek része a 21 pozitív nap és hogy ezt elérhetővé teszed érdeklődők számára is.

Tibor

El is feledkeztem minden másról

Nagyon tetszett ez a kihívássorozat! Minden nap vártam, mert érdekes, színes, izgalmas feladatok voltak és lendületben tartottak! Valóban pozitív hullámhosszra állítottak be a kihívások. Annyira jól éreztem magam, hogy el is feledkeztem minden másról közben (legalábbis erre az időre). Mindenkinek ajánlom, aki érdekes, izgalmas, hasznos feladatokra vágyik, közben pedig jól akarja érezni magát!

Greskó Zsuzsanna ... tanítónő

Milyen feladatokkal várunk?

Ez maradjon meglepetés. Pár dologban azonban biztos lehetsz.


Szabadon választott

Miközben minden egyes feladat a javadat szolgálja, mindegyik teljesíthető, a te döntésed, hogy mit valósítasz meg közülük. Ez egy játék, ami örömteli és hasznos – rajtad áll, mit vállalsz be a feladatokból.


Pozitív

Ne legyen kétséged afelől, hogy a napi feladatok mind pozitívak. A főbb szempontok: az egészség, a nyugalom, a jó kedv és a személyes fejlődésed. Bármelyiket tartod fontosnak, színt viszel az életedbe.


Teljesíthető

Minden feladat "karantén-biztos", erre külön figyelmet fordítottunk. A legtöbbjük otthonodban is elvégezhető, természetesen a szabályok betartása mellett is teljesíthető. Most pedig, hogy már a korlátok is eltűnni látszanak, még nagyobb a szabadságod.

Akik a kihívássorozatot összeállították

Hogy a feladatok ne csak pozitívak, hanem színesek is legyenek, a csapatunk is színes:

Máthé Orsolya
Máthé Orsolya

BIOLÓGIA-KÉMIA TANÁR, GIZGAZOLÓGUS, NÖVÉNYEK (VETŐMAGOK) ÉS GOMBÁK BARÁTJA. 

Orsi szívesen mesél kerti módszereiről, csoportokat vezet természetismereti terepgyakorlatokra, egyéni erdőmerülésein összekapcsolja az Embert az Erdővel.
Ismerd meg itt.

Murányi Péter
Murányi Péter

TANÁCSADÓ, KOMMUNIKÁCIÓ-, NLP- ÉS NYELVTANÁR, SZERZŐ

Péter nemcsak az NLP, az Ericksoni hipnózis, a természetes nyelvtanulás és a teljes elmés írás szakavatott tanítója, és nem csupán a Gazdagság és az Érvényesülés tanfolyamok szerzője, hanem világutazó, környezetvédő és a természet nagy barátja is egyben. A tanfolyamait nálunk is elérheted.
Ismerd meg itt.

Pindrok Beáta, Biologika
Pindrok Beáta

LÉLEKÉLETTAN KONZULENS ÉS OKTATÓ, A LÉLEKÉLETTAN MEGALAPÍTÓJA

Beáta azon munkálkodik, hogy minél tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, bőséggel és boldog megélésekkel teli életet teremtsen magának és szeretteinek. A természet bölcsessége és rendje egyre mélyebb ismereteket és biztos alapokat ad világnézetének, és teret a benne végezhető testet lelket építő, erősítő elfoglaltságoknak.
Ismerd meg itt.

Váczy József, Biologika
Váczy József

ÚJMEDICINA OKTATÓ, ÉLETVITELI TANÁCSADÓ, SPORTOKTATÓ, A LÉLEKÉLETTAN MEGALAPÍTÓJA

József feleségével emberek ezreit inspirálja az egészséges életmódra, a betegségek lelki okainak megértésére. Aktív sportolóként és oktatóként segít az embereknek testileg és lelkileg erőssé válni, a hatékonyabb gyógyulás, az egészség megőrzése és a teljesebb élet megélése érdekében.
Ismerd meg itt

Szűcs Tibor, NLP mester
Szűcs Tibor

A MINDENNAPI NLP ÉS A NAGY BELSŐ UTAZÁS ALAPÍTÓJA, A 21 POZITÍV NAP HÁZIGAZDÁJA

Tibiről nem ez a legfrissebb kép, de oda se neki. Amit érdemes tudni róla: Különösen mélyre merült az NLP-ben, a kreatív írásban, a produktivitást segítő módszerekben és a gyerekeiben. Csak néha jön fel levegőt venni.

Mire számíthatsz, ha belevágsz a programba?

Kihívások

Minden napra kapsz egy új kihívást. Ezeket a feladatokat a Mindennapi NLP oldalán érheted el bejelentkezést követően. A feladatokról – ha szeretnéd – email-ben is értesítünk. Te döntöd el, hogy mi az, amit bevállalsz. A színes önfejlesztő feladatok bármelyike teljesíthető, s amelyik megtetszik neked, akár szokásoddá is teheted.

Mennyibe kerül ez a program?

Azt szeretnénk, hogy minél többen elérjék ezt a sorozatot, ezért a 21 napos program díja csupán 4200 Ft. Ezért a díjért nemcsak a játék ideje alatt fogsz megkapni minden feladatot, hanem a teljes anyaghoz örökös hozzáférést kapsz.

Igen, ez napi 200 Ft-nak felel meg. Azt gondoljuk, ez tisztes ajánlat, így őszintén reméljük, hogy lecsapsz erre a kivételes lehetőségre, és szerzel magadnak 21 pozitív napot.

Teljesítsd a kihívásokat 21 napot át!

Mire vársz még?
Szerezz magadnak 21 pozitív napot, és vigyél színt az életedbe!

Részvételi díj:

4200 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Meddig lehet benevezni erre a programra?

A program szeptember 14-én indul, a nevezéseket szeptember 21-ig fogadjuk, tehát menet közben is be lehet még szállni. Szeptember 22-től a regisztráció már nem lehetséges.

Mi történik, ha lemaradok a feladatokkal?

A programhoz örökös hozzáféréssel bármikor folytathatod, megismételheted.

Most nem érek rá. érdemes beneveznem?

Az örökös hozzáférés végett bármikor elvégezheted a kihívásokat.

Prémium tag vagyok. Elérem ezt a programot ingyen?

Természetesen prémium tagként minden online tanfolyamunkhoz hozzáférést kapsz.

MIt tegyek, ha nem találom a kérdésemre a választ?

Barátságos ügyfélszolgálatunkon tárt karokkal várunk. Ehhez írj az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre, vagy hívj minket a 30 / 2079-509-es telefonszámon, vagy egyszerűen használd a jobb alsó gombot ezen az oldalon, amelyen akár élő cset formájában is beszélhetsz velünk.

>