Amire neked is szükséged van: 21 pozitív nap

A jelentkezést lezártuk, de prémium tagsággal folyamatosan elérhető a program.

Miért indítjuk ezt a programot?

Megváltozott az életünk...

Megváltozott az életünk, és ez sokszor örömhír is lehetne, most azonban elég sok külső tényező kényszerít bennünket olyan korlátok közé, ahol szűkebbnek érezzük a helyet, a teret, és egyre kevésbé gondolunk a saját fejlődésünkre. Sőt, nemcsak a saját fejlődésünk szorult a háttérbe, a szeretteinkre sem marad elég figyelmünk. Sokan úgy érzik, csak a túlélésre hajtanak.

Távol álljon tőlünk, hogy elemezzük ezt a helyzetet. Sem az okát, sem a következményeit, sem az ezekhez kapcsolódó intézkedéseket nem véleményezzük. Megteszik helyettünk mások.

Mi történik velünk?

Mindenkit érint a jelenlegi helyzet

  • Mindannyiunknak beszűkült az élettere. Kevesebb helyre mehetünk, ezzel csökkent a lehetőségeink száma, így nehezebb helytállnunk a mindennapokban.
  • Sokan bizonytalannak érezzük ezt az élethelyzetet, aggódunk vagy félünk a saját egészségünkért vagy a szeretteinkért.
  • A korlátozás és a félelem miatt sokan nem találkoznak a közeli hozzátartozóikkal sem.

Nem állítjuk, hogy ez alaptalan, vagy hogy nem helyes. Mindenki saját maga döntheti el, hogy miben hisz, hogyan áll hozzá ehhez az állapothoz.

Amiben hiszünk

Mi abban hiszünk, hogy ebben a helyzetben még fontosabb az, hogy valami értelmes és pozitív tevékenységet végezzünk, és ahelyett, hogy belesüllyednénk a tehetetlenségbe vagy hagynánk, hogy felemésszenek bennünket az aggodalmak, inkább használjuk a fejünket, átgondoljuk a lehetőségeket, megtaláljuk a céljainkat, és lépéseket is tegyünk ezek felé. Vagy, csak egyszerűen jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez teljesen hétköznapi dolgokban is megnyilvánulhat, például készítesz egy egészséges reggelit, megbeszélsz egy fontos dolgot a barátoddal, megírsz egy bármilyen írást, akár naplót kezdesz vezetni, átszervezed a kiadásaidat, új üzleti tervet kovácsolsz, rendbe kapod a weboldalad, felhívod a nagyit, virágot ültetsz, friss levegőt szívsz vagy rendesen kialszod magad végre.

Milyen feladatokkal várunk?

Ez maradjon meglepetés. Pár dologban azonban biztos lehetsz.

01

Szabadon választott

Miközben minden egy feladat a javadat szolgálja, mindegyik teljesíthető, a te döntésed, hogy mit valósítasz meg közülük. Ez egy játék, ami örömteli és hasznos - rajtad áll, mit vállalsz be a feladatokból.

02

Pozitív

Ne legyen kétséged afelől, hogy a napi feladatok mint pozitívak. A főbb szempontok: az egészség, a nyugalom, a jó kedv és a személyes fejlődésed. Bármelyiket tartod fontosnak, színt viszel az életedbe.

03

Teljesíthető

Minden feladat "karantén-biztos", erre külön figyelmet fordítottunk. A legtöbbjük otthonodban is elvégezhető, természetesen a szabályok betartása mellett is teljesíthető.

Akik a kihívássorozatot összeállították

Hogy a feladatok ne csak pozitívak, hanem színesek is legyenek, a csapatunk is színes:

Máthé Orsolya

biológia-kémia tanár, gizgazológus, növények (vetőmagok) és gombák barátja. 

Orsi szívesen mesél kerti módszereiről, csoportokat vezet természetismereti terepgyakorlatokra, egyéni erdőmerülésein összekapcsolja az Embert az Erdővel.
Ismerd meg itt.

Murányi Péter

tanácsadó, kommunikáció-, NLP- és nyelvtanár, szerző

Péter nemcsak az NLP, az Ericksoni hipnózis, a természetes nyelvtanulás és a teljes elmés írás szakavatott tanítója, és nem csupán a Gazdagság és az Érvényesülés tanfolyamok szerzője, hanem világutazó, környezetvédő és a természet nagy barátja is egyben.
A tanfolyamait nálunk is elérheted.
Ismerd meg itt.

Pindrok Beáta

Lélekélettan konzulens és oktató, a Lélekélettan MEGAlapítója

Beáta azon munkálkodik, hogy minél tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, bőséggel és boldog megélésekkel teli életet teremtsen magának és szeretteinek. A természet bölcsessége és rendje egyre mélyebb ismereteket és biztos alapokat ad világnézetének, és teret a benne végezhető testet lelket építő, erősítő elfoglaltságoknak.
Ismerd meg itt.

Váczy József

újmedicina oktató, életviteli tanácsadó, sportoktató, a Lélekélettan
megalapítója

József feleségével emberek ezreit inspirálja az egészséges életmódra, a
betegségek lelki okainak megértésére. Aktív sportolóként és oktatóként segít az embereknek
testileg és lelkileg erőssé válni, a hatékonyabb gyógyulás, az egészség megőrzése és a teljesebb élet
megélése érdekében. 
Ismerd meg itt

Szűcs Tibor

A Mindennapi NLP és a nagy belső utazás alapítójA, A 21 pozitív nap házigazdája

Tibiről nem ez a legfrissebb kép, de oda se neki. Amit érdemes tudni róla: Különösen mélyre merült az NLP-ben, a kreatív írásban, a produktivitást segítő módszerekben és a gyerekeiben. Csak néha jön fel levegőt venni.

Mire számíthatsz, ha benevezel erre a programra?

Március 16-tól minden reggel megosztunk veled egy új kihívást. Ezeket a feladatokat a Mindennapi NLP oldalán érheted el bejelentkezést követően. A feladatokról - ha szeretnéd - email-ben is értesítünk. Te döntöd el, hogy mi az, amit bevállalsz. A színes önfejlesztő feladatok bármelyike teljesíthető, s amelyik megtetszik neked, akár szokásoddá is teheted.

Mennyibe kerül ez a program?

Azt szeretnénk, hogy minél többen elérjék ezt a sorozatot, ezért a 21 napos program díja csupán 4200 Ft. Ezért a díjért nemcsak a játék ideje alatt fogsz megkapni minden feladatot, hanem a teljes anyaghoz örökös hozzáférést kapsz.

Igen, ez napi 200 Ft-nak felel meg. Azt gondoljuk, ez tisztes ajánlat, így őszintén reméljük, hogy lecsapsz erre a kivételes lehetőségre, és szerzel magadnak 21 pozitív napot.

Ők már ismernek minket

Bea

Köszönöm a teremtés-tanítást, teremtés-tanulást. Jól érzem magam, felfrissültem. Megújít a megszerzett tapasztalat, új fényt ad. Új utakra, új látásmódra inspirál. Változom általa. Jó így! :-)

(A Titkos erdő gyakorlatcsomag)

Pályi Sándorné Ica - nyugdíjas

Köszönöm a 100 hírlevelet és köszönöm az összes többit és köszönöm a webináriumokat és mindent, mindent ami hozzád kapcsolódik, de legfőképpen a humorodat. Egyetlen levél sem volt ahol ne csillogtattad volna meg és egyetlen levél sem volt amelynek olvasása közben ne nevettem volna. (Néha megállíthatatlanul.)

(NLP hírlevél)

Regina - Hidrológus

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. A mindennapi életben, munkahelyi konfliktusok elsimításában, szeretteim segítésében fogom tudni használni.  Ajánlom a világon mindenkinek! Tanároknak iszonyatosan hasznos lenne!!!!! De tinédzsereknek is.

(Ericksoni hipnózis tanfolyam)

Teljesítsd a kihívásokat 21 napot át!

Mire vársz még?
Szerezz magadnak 21 pozitív napot, és vigyél színt az életedbe!

Részvételi díj:

4200 Ft

Jelentkezés lezárva!

Ők is ismernek minket

Andi - kontroller

Nagyon tetszettek a hétvégi feladatok. Majdnem mindet elvégeztem, és mindig belefért a hétvégébe a feladat. Változatosak voltak a témák, és néhány kifejezetten passzolt is a hétvégi terveimbe...

Bárkinek ajánlom, aki kíváncsi rá. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

(Hétvégi küldetések)

Kurcz Bernadett - Andragógus

Közel fél éve vettem részt az első online NLP webináriumon, ami egyből magával ragadott és motivált arra, hogy részt vegyek rajta újra és újra. Ma sem volt ez másként. A téma kitünőnek igérkezett nemcsak a jelenleg kialakult élethelyzetem szempontjából, az egyensúly teremtéssel igenis fontos foglalkozni. Örömmel írom, hogy ismét nem csalódtam. Hálás vagyok a hasznos tippekért, módszerekért, és azért is, hogy bár a webinár elején a "nem tudom" lehetőséget jelöltem meg jelenlegi állapotom leírására, a végére jókedvű lettem, tele életenergiával. Köszönöm szépen a lehetőséget, várom a következő NLP műhelyt! :)

(az online műhelyekről)

Andrea

Amikor átéltem egy egy műhely előadását egy szó jutott eszembe és az a Katarzis. Neked, mint írónak nem kell magyarázni a jelentését. Szeretem magam kipróbálni mindenben ,ami érdekel. Engem feltöltött. Már az előző gyakorlat is érdekelt. Pozitív emberként, nagyszerűen fogadtam. Várom a következőt is.

(az online műhelyekről)

Gyakran ismételt kérdések

Meddig lehet benevezni erre a programra?

2021. március 25-ig volt nyitott a regisztráció. Prémium tagsággal továbbra is szabadon elérhető ez a program.

Mi történik, ha lemaradok a feladatokkal?

Semmi gond. Ez nem lóverseny, és még csak nem is verseny. Ha már egyszer beneveztél, az összes anyagot eléred a jövőben is, időkorlát nélkül.

Most nem érek rá. Érdemes beneveznem?

Csak akkor, ha később majd ráérsz - akkor azonban igen. A 21 napra szóló kihívássorozatot bármikor elvégezheted és meg is ismételheted.

Van erre a programra NBU kedvezmény?

Ennek a programnak a díja nagyon alacsony, ezért itt nem tudunk NBU kedvezményt biztosítani.

Prémium tag vagyok, elérem ezt a programot ingyen?

Természetesen igen. Mindvégig hozzáférésed lesz a teljes programhoz, ahogyan az összes online tanfolyamhoz is.

Mit tegyek, ha nem találom a kérdésemre a választ?

Kérlek, írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre (vagy használd ezen az oldalon a jobb alsó ikont), és örömmel segítünk.

>