Családi shiatsu gyakori problémákra

Családi shiatsu

Miről szól ez a tanfolyam?

A shiatsu a keleti gyógyászatra épülő modern gyógymód, az egészség megtartásának, a betegségek és a fájdalmak enyhítésének hatékony eszköze. A shiatsu-gyógyász az akupunktúrás pontokat és a meridiánokat alapvetően ujjnyomással kezeli, de egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz.

A shiatsu nemcsak képzett szakember közreműködésével tud segíteni problémáinkon, alaptechnikái jól használhatóak otthoni környezetben családtagokkal, barátokkal is.


Neked való ez a tanfolyam, ha most ismerkedsz a shiatsuval és szeretnéd segíteni a körülötted élőket ezzel a módszerrel. Mindegyik lecke egy-egy konkrét tünet vagy testrész otthoni kezelésére ad megoldást.
A leírások és fotók mellett videókon mutatjuk be a derék, fej, váll, nyak, a hát és az arc kezelését.

Hogyan kapcsolódik ez a tanfolyam az önfejlesztéshez?

Ha másoknak segítesz, önmagadnak is segíteni tudsz. A shiatsu ismerete a legjobb út ahhoz, hogy közelebb kerülj a hagyományos kínai orvosláshoz.

Ki készítette ezt a tanfolyamot?

A tanfolyamot Madocsai Eszter készítette. Eszter Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete és a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

Mennyibe kerül?


A tanfolyamot kizárólag prémium tagjaink érik el, vagy megvásárolható a szerző weboldalán.

>