Szeretnéd magad játékosan fejleszteni?

NLP, önfejlesztés, játékosítás

ÉLŐ KÜLDETÉSEK

Küldetéscsomagok a személyes fejlődés érdekében, melyek kimozdítanak a komfortzónából, miközben játékosan fejlesztheted személyiséged, kapcsolataid.

Ideje, hogy te is elkezdd játékosan fejleszteni magad! 

Ha szeretnél valami örömtelit az elkövetkezendő napokra, miközben az önismereted is mélyül, akkor az Élő küldetések éppen neked való.

Mi az az Élő küldetések?


Bebizonyosodott, hogy a játékosítás (gamification) az egyik leghatékonyabb módja a személyiségfejlesztésnek. Az élő küldetéseket is erre alapozzuk. Olyan feladatsorokat kapsz, amelyek egy az egyben a fejlődésedre irányulnak. Minden egyes feladat testre szabható, végrehajtható. Ha teljesíted az első küldetést, megkapod a következőt. Aztán egy újabbat, amíg a végére nem érsz. Minden csomag 25 küldetést tartalmaz (kivétel a Rejtett küldetések, mely hét komolyabb kihívással állít szembe a célkitűzés terén).

Mire jó a játékosítás?

  • kimozdítanak a komfortzónádból
  • az élet adta feladatokat könnyedebben oldhatod meg
  • nem kell külön módszert elsajátítanod hozzá
  • anélkül fejleszt, hogy nagyon komolyan kellene venned
  • feldobja a hétköznapi, unalmas feladatokat
  • a körülményeid ellenére is beleveted magad komolyabb kihívások megoldásába, melyeket esetleg már régóta halogatsz
  • építi a társas kapcsolataidat

A játékok egyenként 25 küldetésből állnak.
Minden egyes küldetés teljesíthető. Apró, hétköznapi feladatok, amelyeket talán nap mint nap megteszel – de lehet, hogy sosem.
Minden egyes küldetés – így vagy úgy – az épülésedet szolgálja. Teljesítsd az elsőt, hogy megkapd a másodikat.
Ha kitartó vagy és bevállalós, eljutsz a 25. küldetésig – de vajon bevállalod-e a második sorozatot is?


Most akkor játék vagy személyiségfejlesztés?

Mindkettő egyszerre. Többek között éppen ez a kapcsolás az, ami a Mindennapi NLP programjait különlegessé teszi.

Az Élő küldetésekkel olyan feladatsort kapsz, ahol a kihívások kimozdítanak a megszokott kerékvágásból, mialatt az általad is jól ismert, az élet részét képező feladatokat játékossá, élvezhetővé teszi. 

Nem lesz megterhelő, mindegyik feladat elvégezhető, mégis fejlődésre ösztökél.

Hogyan működik a játék?

Az egész játék a weboldalunkon érhető el a tanfolyami felületen. 

Amikor elkezded a játékot, megkapod az első küldetést. Mielőtt azonban a másodikhoz is hozzáférnél, két dolognak is teljesülnie kell:

1. Teljesítettre kell állítanod az első küldetést.
2. El kell telnie egy minimális időnek, ami a kihívástól függően lehet 3 óra vagy akár egy nap is.

ŐK MÁR ISMERIK A JÁTÉKOT

Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni


Pali

Egy nyugalmi helyzetből segített kimozdulnom. Olyan érzés volt, mintha valaki kézen fogott volna és megindít, hogy "gyere és csináld!" Mindezt kellemes és nem bántó módon. Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni. Ezek, már -ha nem is mindennap jutottak az eszembe,- de a háttérben nyomasztottak. Ezek megszüntetése sikerélményt és plusz energiát adtak , más feladatok megoldásához.

Többször előfordult, hogy az egyik feladat megoldása annyira fellelkesített, hogy felszámoltam az életemből egy másik "beragadt" dolgot is. És meglepődve tapasztaltam, hogy a következő küldetés pont egy ilyen feladat lett. Nekem nagyon tetszett az egész játék!

Ajánlom azoknak akik ki szeretnék mozdítani magukat a jelen állapotukból és ehhez egy kezdő lökést szeretnének és olyanoknak is akik csak egy jót szeretnének játszani, miközben jobban megismerik saját magukat.

Sokan nap-mint-nap tesznek dolgokat amiket már megszoktak és sokszor már azt sem tudják, hogy tulajdonképen miért is csinálják ezt, vagy azt. Ez a játék alkalmas arra, hogy kicsit kizökkentse az embert és felhívja a figyelmet arra, hogy nézze meg más szempontból is az életét. Nagyon érdekes dolgokat vehetünk észre, vagy tudatosíthatunk magunkban. És lesznek dolgok amiket talán elhagyunk és lesznek amiket sokkal jobban fogunk értékelni. Jó szórakozást kívánok a küldetésekhez!

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra!


Horváth Éva Mária nyugdíjas tanár, idegenvezető, utazási irodás és személyi bankár

Jobban rendszereztem a feladatokat, gyorsabban megvalósítottam a kitűzött célokat, mivel kevésbé halogattam. Örültem, ha a feladatok testhezállóak voltak, jobban elmélyültem a számomra új kérdések megismerésében.

Szerintem ez a játék mindenkinek hasznos, bármilyen szinten foglalkozik a feladatokkal. Változatosságot visz a mindennapokba, felhívja figyelmünket új, számunkra eddig ismeretlen dolgokra is. Röviden: a 9-99 éves korosztálynak ajánlott.

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra! Nem csak szórakozás, hanem egyúttal új ismeretek szerzésére és fontos témákban való elmélyedésre is késztet.

Élő küldetések 01. – Alapcsomag

Az első küldetéscsomag az általános személyiségfejlesztés témakörében tartalmaz 25 kihívást. Teljesítsd mindet, és üdvözöld az életedben a pozitív változást. Élvezd a játékot, és közben válj egészségesebbé, nyugodtabbá, okosabbá, kiegyensúlyozottabbá.

Hogy nagyobb legyen a kihívás, ha megcsináltál egy-egy feladatot, oszd meg velünk a küldetés oldalán a hozzászólásoknál, miként oldottad meg.

Ez a csomag 21 nap alatt teljesíthető.

A csomag ára: 6480 Ft

Élő Küldetések, alapcsomag

Élő küldetések 02. – Újabb 25 küldetés

Ezt a csomagot csak akkor tudod lejátszani, ha az egyes csomaggal már végeztél.
A játékszabályok nem változtak. Ismét 25 általános személyiségfejlesztő feladatot kell végrehajtanod. A küldetések között találhatsz majd teljesen újakat, és lesz néhány olyan, amely az előző csomagból ismerős lehet, viszont annak egy nehezebb változata.

Ha komolyan veszed, és meg is csinálod, akkor írd meg a küldetés oldalán a hozzászólások között, hogyan is sikerült, mi jelentett benne kihívást neked.

Ez a csomag 26 nap alatt teljesíthető.

A csomag ára: 6480 Ft

Élő küldetések, második küldetéscsomag

Rejtett küldetések – 7 speciális küldetés

Ez a hét küldetés extra feladatokat tartalmaz, és amíg az alapcsomagok célja az általános személyiségfejlesztés és a szórakoztatás, addig a Rejtett Küldetések kifejezetten célkitűző feladatokat tartalmaznak. Nagy előrelépésre számíts, ha végigjátszod ezt a kiegészítő küldetéscsomagot!

Motiváló lehet (mások számára is), ha a küldetések oldalán a hozzászólások között meg is osztod, miként oldottad meg az aktuális feladatot.

Ez a csomag 15 nap alatt teljesíthető.

FIGYELEM! A játék csak akkor játszható, ha már végigjátszottad az első két csomagot!

A csomag ára: 4880 Ft

Élő küldetések, rejtett küldetések

Hétvégi küldetések – 52 küldetés

A hétvégi küldetések (képzeld) hétvégékre vannak kitalálva. Egy hétvégi küldetés két napra szól. A feladatok egy sorozatot alkotnak, egyik jön a másik után, s a személyes fejlődésed mellett a szórakoztatásodra is szolgál. Ha komolyan veszed őket, csináld meg, és ezt jelezd a küldetés oldalán egy hozzászólásban.

Ez a csomag 1 teljes év, azaz 52 hét alatt teljesíthető.

FIGYELEM! A játék csak akkor játszható, ha már végigjátszottad az első két csomagot és a Rejtett küldetéseket!

A csomag ára: 9880 Ft

NLP, hétvégi küldetések

Párkapcsoló

Az emberi kapcsolataink a legmeghatározóbb tényezők az életünkben. Ezek közül is az egyik legfontosabb a párkapcsolat. Ez a csomag 25 feladatot tartalmaz, hogy jobbá tedd ezt a kapcsolatot, akkor is, ha épp javításra szorul, és akkor is, ha minden jól megy. A feladatok által jobban megismeritek egymást, és a közösen elvégzett feladatok minőségi időkkel ajándékoz meg titeket.

Ha megoldjátok, osszátok meg a küldetések oldalán a hozzászólásoknál, miként sikerült, hogy motiváljuk, bátorítsuk egymást a kihívásokban.

Ez a csomag 46 nap alatt teljesíthető.

A csomag ára: 6480 Ft

Játékosítás, párkapcsolat

Gyerekjáték

Ez egy speciális feladatgyűjtemény SZÜLŐKNEK, amely főként a gyermekeddel eltöltött minőségi időre és a kommunikációra összpontosít majd. Ha a gyereked 3 évesnél idősebb, minden küldetést meg tudtok majd csinálni. A feladatok segítenek abban, hogy minőségi időt tölthessetek el egymás társaságában, s így jobban megismerjétek egymást. És meglepő, hogy mennyi mindent lehet tanulni a gyerekektől a közös elfoglaltságok mentén.

A feladatok teljesítése során történt felfedezéseid oszd meg velünk a küldetések oldalán a hozzászólások között, hogy elmélyüljön ez a felismerés, s hogy másokat is motiválj a kihívásokra.

Ez a csomag 29 nap alatt teljesíthető.

A csomag ára: 6480 Ft

Élő Küldetések, Gyerekjáték

Már csomagban is!

"4 az 1-ben" csomag

Tartalma:

Első küldetés csomag
Második küldetés csomag
Rejtett küldetések
Hétvégi küldetések

Összesen 109 küldetés!

Összértéke: 27 720 Ft.
CSOMAGÁR: 22 000 Ft

családi csomag

Tartalma:

"4 az 1-ben" csomag
Párkapcsoló
Gyerekjáték

Összesen 159 küldetés!

Összértéke: 40 680 Ft.
CSOMAGÁR: 32 000 Ft

Ők már ismerik a küldetéseket

Van élet a falakon túl is

Kizökkenve a monotóniából rádöbbensz, hogy van élet a falakon túl is és a változtatás, változtatni tudás képessége benned rejlik, mindezt könnyedén segítő mentorálással végrehajtva úgy, hogy jól érzed magad.

Bárkinek ajánlom ezt a játékot, aki kicsit is szem előtt tartja saját sorsát, személyiségének fejlődését.

Az életünk is küldetés, rajtunk múlik, milyen minőségben és tartalmasan teljesítjük. Ez a játék tudatos szemléletváltással más megközelítésből mutat utat a könnyed megoldásokra.

Bujdosó Klára ... ügyintéző

Ez egy játék és mégis nagyon komoly feladat

Következetesebbé tesz. Leírtam füzetbe a tennivalót és akkor pipáltam ki, amikor tényleg megtettem, elintéztem. Máskor is szoktam feladat listát készíteni magamnak. Ez olyan volt mégis, mint egy házi feladat, vagy felelés mások előtt, valami "tét" volt benne, hogy ne okozzak csalódást :) Sokáig megmarad a küldetés-füzetem, és újból gondolhatom, csinálhatom feladataimat ennek köszönhetően.

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a játékot, akik halogatók, aki "szétszórtak". Igazán mindenkinek szüksége van komoly feladatok megoldásához is játékra. Érdemes küldetésként kezelni egy-egy munkahelyi feladatot akkor is, ha bolti eladó valaki vagy villanyszerelő vagy irodavezető, esetleg igazgató. Otthoni tennivalók megoldására is sikeresen használtam.

Ez egy játék és mégis nagyon komoly feladat. Vannak tennivalóink otthon, családban, munkahelyen, amelyet el kell végeznünk mosolyogva, játszva, odafigyelve nap mint nap. Minden nap kicsit többet vállalva, előbbre gondolkodva, szétnézve, másokra is gondolva. Gratulálok, hogy létrehoztátok. Küldetés, tehát teljesíteni kellett/kell. Nevel úgy, hogy észre sem vesszük.

MÁRIA ... adminisztrátor

Sokkal sikeresebbnek érzem magam

Én nagyon komolyan vettem a feladatok végrehajtását, és így igazi örömöm telt benne. Egyes részeit szívesen újra megcsinálnám. Olyan, mint egy magamnak tett ígéret, amit betartok. Egyre több napi feladatomat így végzem el, sokkal sikeresebbnek érzem magam.

Mindenkinek szívesen ajánlanám. Egy gyakorlatias, igazi játék, amelynek nagyon sokféle haszna van a személyiségfejlesztésen túl is.

Margov ... tanár

Jóleső érzést adott

Jóleső érzést adott, ha sikerült teljesíteni a küldetéseket.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, amely szórakoztató, fejlesztő, és sikerélményt ad.

Zsóka ... nyugdíjas

Fantasztikus!

Új szokásokat iktattam be a mindennapjaimba és rendszerességet. Amit még javitanom kell az fogalmazás és az irás napi szinten.

Ez a játékot 15-16 éven felül bárki mindenkinek ajánlom. Fantasztikus!

László ... Elsősorban apa , vasesztergályos, autobádogos, autofestő, devizatréder

Sokkal tudatosabban élek

Az Élő Küldetések hatására sokkal tudatosabban élek.

Ajánlom ezt a játékot annak, aki szeretné jobban megismerni önmagát, és hogy mit hozhat ki az életéből, mindennapjaiból. Szórakoztatóan izgalmas és játékos végigcsinálni.

Molnár Margit ... ápolónő

Már a legelső küldetés változtatott a hozzáállásomon

A játék ráébresztett több dologra is. Már a legelső küldetés változtatott a hozzáállásomon. A többi küldetés is kihívás volt illetve végre kuckózhattam...

Aki egy kicsit is szereti a kihívásokat-változtatásokat-felismeréseket azoknak teljes szívemből ajánlom:)

Számomra a legjobbkor jött és többet kaptam mint amire számítottam.

Rozika ... Kereskedelmi ügyintéző

...a komfort-zónámat elhagyni nem is fáj annyira :)

Rájöttem, hogy a komfort-zónámat elhagyni nem is fáj annyira :)

Ajánlom mindenkinek, aki egy kis on- és off-line kalandra vágyik.

Szerintem tök jó móka, jó kis "feladatok", vannak könnyebb és nekiveselkedősebb napok :) Nekem nagyon tetszett, úúúgy vártam a leveleidet, Tibi! :)

Dia ... pultos

Amíg szalad a toll, van hogy a megoldás is leíródik. :)

Nagyon szeretem a küldetéseket, mert megtanított a fegyelemre. Halogatós vagyok (vagy írjam nagyképűen, hogy voltam???), bár a küldetésnek köszönhetően egyre kevésbé. Nagyon jó dolog megcsinálni és nem elodázni a teendőket. Napi rend szerint élni. Ha van keret, akkor van mitől eltérni néha. Ez idő alatt éltem meg azt az érzést, ami elmondhatatlan: nem az a szabadság, amikor azt csinálsz amit akarsz, hanem az, ha nem csinálod, amit nem akarsz. Sokszor, nagyon sokszor olvastam, de nem éreztem. Most adatott meg, és ezért külön hálás vagyok. Segít feldolgozni a feldolgozhatatlannak tűnő problémákat a napi írás. Amíg szalad a toll, van hogy a megoldás is leíródik. :) Nem látom a fától az erdőt? Nem az izgat, hogy miért, hanem az hogy működik! Az elején nem hittem benne. aztán a kitartás bebizonyította, hogy igen. Van értelme. A küldetések néha "kényszerítenek" hogy másképp lássam a dolgokat. Kívülről. Ezt is itt tanultam... és még tanulom is, mert néha nem sikerül fölmenni a szekrény tetejére és onnan nézni a problémát :)))

Én mindenkinek ajánlom ezt a játékot. Ha mentális betegséged van azért, mert kapaszkodót nyújt. Ha nincs azért, hogy ha szembetalálkozol vele majdnem felkészülten nézz szembe vele.

Játszani jó. Minden nap. Nemcsak a gyerekeknek. A felnőtteknek is szükségük van a játékra. Játék nélkül sivár az élet. :)

Judit ... nyugdíjas

Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni

Egy nyugalmi helyzetből segített kimozdulnom. Olyan érzés volt, mintha valaki kézen fogott volna és megindít, hogy "gyere és csináld!" Mindezt kellemes és nem bántó módon. Sikerült több éve halogatott elmaradásaimból jó néhányat felszámolni. Ezek, már -ha nem is mindennap jutottak az eszembe,- de a háttérben nyomasztottak. Ezek megszüntetése sikerélményt és plusz energiát adtak , más feladatok megoldásához.

Többször előfordult, hogy az egyik feladat megoldása annyira fellelkesített, hogy felszámoltam az életemből egy másik "beragadt" dolgot is. És meglepődve tapasztaltam, hogy a következő küldetés pont egy ilyen feladat lett. Nekem nagyon tetszett az egész játék!

Ajánlom azoknak akik ki szeretnék mozdítani magukat a jelen állapotukból és ehhez egy kezdő lökést szeretnének és olyanoknak is akik csak egy jót szeretnének játszani, miközben jobban megismerik saját magukat.

Sokan nap-mint-nap tesznek dolgokat amiket már megszoktak és sokszor már azt sem tudják, hogy tulajdonképen miért is csinálják ezt, vagy azt. Ez a játék alkalmas arra, hogy kicsit kizökkentse az embert és felhívja a figyelmet arra, hogy nézze meg más szempontból is az életét. Nagyon érdekes dolgokat vehetünk észre, vagy tudatosíthatunk magunkban. És lesznek dolgok amiket talán elhagyunk és lesznek amiket sokkal jobban fogunk értékelni. Jó szórakozást kívánok a küldetésekhez!

Pali

Vágj bele bátran!

Nagyon köszönöm Tibi! Ezermesterkedtem, rendszeresen olvastam (még mindig) több zöldséget ettem... Ez mind pozitívan befolyásolta eddigi életemet! Viszont a "nem halogatom tovább!" terén még van mit javítanom.

Fiatalnak ajánlom ezt a játékot, mert még könnyebben megy. Idősebbnek, még ha lassabban is tud haladni (magamról beszélek...) azért!!! Mindenkinek, mert csak javára válhat, jobbá tesznek a "feladatok", mert ugye az kell az Életben. A cél a küldetés!

Vágj bele bátran! Jó játék, de komoly változásokat, kalandot is átélhetsz!

Márti ... Személyügyes

Azóta nagyobb örömöm telik a mindennapokban.

Nyitottabb lettem a mindennapos kihívásokra. Nem teherként, hanem feladatként kezelem.

Azoknak ajánlom ezt a programot, akik belefásultak a mindennapokba, és mókuskeréknek érzik az életüket. Remek játék! Azóta nagyobb örömöm telik a mindennapokban.

Márta

A nagy "szürkeségben" újra lettek színek az életemben.

Régen halogatott dolgokra vettem rá magam. A nagy "szürkeségben" újra lettek színek az életemben.

Mindenkinek ajánlom ezt a programot. Aki elhatározta, hogy szórakozva akar változtatni az élete valamely területén. A játék szuper. Sok dologra képes rávilágítani, amelyek a mindennapi taposómalomban szinte észrevétlenek maradnak.

Szekeres Gábor ... vállalkozó

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, gyereknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt. Nagyon jó, pozitív irányba történő formáló hatása van. Kimozdít a napi rutinból. Úgymond felráz.

Hamar Zsuzsanna ... irodavezető -egy személyben főnök és beosztott:)

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek

Kedves Tibor ! Szórakoztatóan tanulságos minden üzeneted . Küldetések teljesítése élvezetes élmény ,reggel ezzel kezdeni a napot öröm. Eddig is így éltem ,de megerősítettél . Tudatosabban, hasznosabban telnek a napjaim. Gondolataim szabadabbak. KÖSZÖNÖM !

MINDENKINEK ajánlom ezt a játékot!

A küldetések elolvasása után tovább adtam az ismerőseimnek . Mint a gyerekek a mesét , várták a minden napi feladataikat.

Buday Éva ... Nyugdíjas / pszichológus -- természetgyógyász

Nagyon sok dologra rávezetett

Nagyon sok dologra ravezetett. Például, hogy sok időt töltök felesleges dolgokkal. Ez mindenképpen jó, hogy rájöttem erre, hiszen az idő telik. Nehéz leszokni róla, hiszen a Küldetéseket meg kell néznem, àltalában reggelente ès könnyű ittragadni. Most már észreveszem, és bűntudatom van, ilyenformán nem teszem. Már ezzel mindenképpen nyertem. Aztán sikerült átgondolni az életem. Mik a céljaim, mit akarok meg elérni? Bakancslistát is keszítettem.

Azt gondolom, ugyanebben a sorrendben folyamatosan kellene csinalni mindenkinek.

Nagyon szórakoztató játék és még fejleszt is. Önismeretre tanit, önbecsülést ad és motivál. Sikerült az élő küldetésekkel egy-két rossz szokást leküzdeni, még folyamatban van. De újra es újra meg fogom csinálni. Kivéve az utolsót, a Nézz meg egy filmet! küldetést. Erre nem sikerült rávenni magam. Pedig tudom, hogy sok jó film van. Pl. A békés harcos utja, stb. Talán ha újra végigmegyek rajta... Nagyon jó, hogy igy egyben is megvan, folyamatosan.

Berky Kyra ... Ápolónő

Az Élő Küldetések segített visszatérni a tudatosabb hétköznapokhoz. Ez a játék a legjobb segítség, ha maguk alá temetnek az egyforma hétköznapok.

Bárány-joó Eszter ... jogász

Hasznunkra lesz!

Elhatároztam, hogy komolyan veszem a játékot. Sok olyan feladattal találkoztam, melyek "fájó pontokat" találtak: vagyis régebben is szívesen megcsináltam volna őket, ha meglett volna a kellő motivációm. De ha már egyszer sikerrel teljesítettem, miért is ne folytatnám?

Annak ajánlom a játékot, aki szívesen változtatna, kellően akarja is a változásokat, csak hiányzik hozzá a közösség támogató ereje és az elkötelezettség.

A feladatok többsége olyan értéket "csempész" be a mindennapokba, amelyekért nagyon érdemes a kihívásokat újra meg újra teljesíteni. Hasznunkra lesz!

Pászty Mária

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra!

Jobban rendszereztem a feladatokat, gyorsabban megvalósítottam a kitűzött célokat, mivel kevésbé halogattam. Örültem, ha a feladatok testhezállóak voltak, jobban elmélyültem a számomra új kérdések megismerésében.

Szerintem ez a játék mindenkinek hasznos, bármilyen szinten foglalkozik a feladatokkal. Változatosságot visz a mindennapokba, felhívja figyelmünket új, számunkra eddig ismeretlen dolgokra is. Röviden: a 9-99 éves korosztálynak ajánlott.

Ez egy olyan játék, ami mindenképpen hasznos lesz számodra! Nem csak szórakozás, hanem egyúttal új ismeretek szerzésére és fontos témákban való elmélyedésre is késztet.

Horváth Éva Mária ... nyugdíjas tanár, idegenvezető, utazási irodás és személyi bankár

Vágj bele, csak nyerhetsz!

Vágj bele, csak nyerhetsz!

A játék elgondolkodtatott, tettekre sarkallt, ötleteket adott. Bárkinek ajánlom, aki nyitott és kíváncsi.
Vágj bele, csak nyerhetsz!

Eszter

Számomra a legnehezebb lépés az elindulás, hát most sikerült:)

Tervek- célok és számomra a legnehezebb lépés az elindulás, hát most sikerült:) s igyekszem jó szokássá alakítani:)

Mindenkinek ajánlom az Élő Küldetéseket, aki tudatosan szeretné, akarja élni az életet, aki nem akar hányódni a tengeren, hanem tudja merre van a kikötő és oda el is akar jutni. Szembe nézhetsz magaddal bátran, hisz itt csak te vagy és a játék.:) ami nem csak játék:)

Klára ... MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI IGAZGATÓ

Olyan dolgokkal kezdtem el foglalkozni újra, amiket már feladtam

Olyan dolgokkal kezdtem el foglalkozni újra, amiket már feladtam.

Egyrészt szereztem új élményeket és tapasztalatokat. Másrészt nem tudom mennyire lett volna máshogy, de olyan dolgokkal kezdtem el foglalkozni újra, amiket már feladtam. Pl. párkeresés a társkeresőn. Egyes elindított dolgoknak még nem értem a végére, de biztosan meg lesz majd a hatásuk. Egy küldetés, volt amit bár megcsináltam, de nem úgy ahogy akartam. Ez a hagyd abba volt, mert én egy hétre szerettem volna abbahagyni, amit kellett volna, de csak 5 napig sikerült.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot. Mivel én másra számítottam, másoknak azt mondanám erről a játékról, hogy ezek nem annyira konkrét személyiségfejlesztő, pszichológiai küldetések. Az Élő Küldetéseket egy játéknak kell venni, mi által sokat gazdagodhatunk.

Oláh Rita ... adminisztrátor

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem

Határozottan fejlődött a problémamegoldó képességem. Több nézőpontból tudom vizsgálni a körülményeket.

Útkeresőknek ajánlom ezt a játékot!

Az Élő Küldetések segít elhagyni a hétköznapokat, érdekesebbé teszi az életet, új készségeket fedezhetünk fel általa.

Sanyi ... informatika, online marketing

Kitartást adott, hogy mindenképpen végigcsináljam és büszkeséget, hogy végig is csináltam.

Kitartást adott, hogy mindenképpen végigcsináljam és büszkeséget, hogy végig is csináltam.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szeretné látni, tudni, hogy mire képes, azaz hogy feladja-e hamar, halogatja-e a feladatait. Emellett számomra egy jó játék volt, izgalommal várni , hogy mi lesz "ma' a feladat.

Kiss Judit ... Informatikus

Most már próbálom így megoldani a napi feladataimat.

Meglepő volt, hogy némelyik feladatból milyen kérdések, megoldások merültek fel bennem. Voltak olyan feladatok amik napi, de heti szinten a részeim voltak, így ezek még jobban megerősítettek abban, hogy a fejlődésemet erősítik. A játékosabbaknál jó volt újra játékosan megoldani a feladatot.

A pihenés, kikapcsolódás is nagyon fontos legalább heti szinten. Minden olyan cselekvésemet megerősítette amit eddig is csináltam és minden olyan feladatomat erősített amit eddig csak gondoltam vagy épp kevesebbet csináltam, hogy bizony be kell vennem a heti rendszerességembe.

Megtanultam azt, hogyan hozzam magam minden területen egyensúlyba. Mi fontos magamnak és mi fontos a közvetlen környezetemnek és ezt hogyan hozzam optimális szintre.

Megtanultam, hogy a feladatok vannak és ha azt játékosan és időhöz kötöm, akkor örömmel megoldom. Most már próbálom így megoldani a napi feladataimat. Ezáltal napi szinten építem saját magamnak a saját önbizalmamat, önértékelésemet. Mivel a saját visszajelzésem saját magamnak pozitív, így tudom bármi feladatot meg tudok oldani, csak a megfelelő módszert kell hozzá megtalálnom a megfelelő idővel vagy egyedül vagy a megfelelő emberrel. A döntést ezekben az esetekben is magamnak kell meghoznom. Itt már bekapcsolódik a célkitűzés is. Hová akarok eljutni a sok apró élőküldetésemmel?

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, akinek van célja és azt játékosan, optimálisan, tudatosan akarja elérni. Ez a játék megtanít kilépni a komfort zónából.

Éva ... Magasépítő technikus, mérlegképes könyvelő, bér-és tb ügyintéző

Egy jól összeállított személyiségfejlesztő csomagot kaptam, amit esetleg máskor is alkalmazni tudok

Számomra nem minden feladat volt újdonság. De jó volt így egy csokorban végigcsinálni a feladatokat. Meg kell, hogy valljam, van olyan feladat, ami újdonság volt és még várat magára az igazi kidolgozása...De ez csak az én lustaságom... Nekem tetszett, sok hasznos dolgot adott.

Szerintem nem létezik olyan ember aki ne profitálna belőle valamit... Vagy sok valamit :) Attól függ, milyen lelkiismeretesen csináljuk végig.

Igyekeztem időt szakítani minden feladat elvégzésére. Van amelyiket lehetett volna komfortzónámból kilépve jobban teljesíteni, de ami késik nem múlik. Egy jól összeállított személyiségfejlesztő csomagot kaptam, amit esetleg máskor is alkalmazni tudok. Én már foglalkozom saját magam fejlesztésével régóta, tehát sok feladat ismerős volt. Sokszor éppen számomra is aktuális feladatok voltak, mintha csak összebeszéltünk volna. :)

Ágnes ... Szociális gondozónő
>