Lépj be a Titkos erdő varázslatos világába!

"A Változás piramisa" c. nagy sikerű gyakorlat után egy újabb metaforikus kaland.

Öt gyakorlat egy csomagban a személyes változásodért:

  • A Titkos erdő  (transz)
  • A Csillogó tó (NLP)
  • A bátor nyúl (metafora)
  • A Vén tölgy (belső írás)
  • Kincsek a völgyben (paraliminális transz)
Ezekkel a gyakorlatokkal korábban még sehol sem találkozhattál. Olvass tovább!

Szívesen változtatnál az életeden, de túl sok a kérdés, vagy nagynak tűnik a feladat?

Akkor ez a játékos gyakorlatcsomag neked való!

Mi az a Titkos erdő?


A Titkos erdő egy online kreatív metaforikus önfejlesztő eszköz. Izgalmas időtöltést kínál, ha szereted használni a fejed, és szívesen változtatnál az életeden.


Ez a csomag öt gyakorlatot tartalmaz, amelyeket önállóan is elvégezhetsz, de összefüggő feladatsorként is értelmezheted azokat. Miközben ez egy rövidebb idő alatt is elvégezhető gyakorlatcsomag, és egy módszerben sem merülünk túl mélyre, valamilyen szinten bepillantást nyerhetsz a Belső írásba, a színes írásba, a metaforák világába, az NLP-be és az Ericksoni hipnózisba is.

Bővebben a gyakorlatokról

Mit találhatsz ebben a csomagban?

1. A titkos erdő

- transz -


Egy kellemes élményt nyújtó hanganyag segít megalkotni az erdőt a fejedben. Ez erősebbé teszi a további gyakorlatokat. Bármennyiszer meghallgatható.

Ha nyitott szemmel hallgatnád az anyagot, nézheted közben a videót, amely megnyugtató képekkel adhat jótékony sugallatokat.

2. A CSILLOGÓ TÓ 

- NLP + kreatív írás-gyakorlat -


A jelenlegi élethelyzeted sok ismeretlent tartalmazhat. Az emberek bizonyos kérdésekre nem tudják a válaszokat. Ez természetes, mert van elég baja mindenkinek, de akkor sem jó.

A Titkos erdőben található különleges tó kreatív önismereti eszközként szolgál. 

3. A bátor nyúl

- metaforikus történetírás -


Bár az egész gyakorlat egy metafora, ez egy külön metafora lesz a nagy egészben. Mese a mesében, és mint ilyen, nagyon mély. 

A történet csak magadnak szól, senkinek sem kell megmutatnod. Szórakoztató, pozitív és rendkívül motiváló feladat.

4. A vén tölgy

- NLP és belső írás gyakorlat -


Vezetett gyakorlat, amelyet folyamatos kézírással végezhetsz  el. Egy (vagy több) emléket írhatsz át az NLP módszereivel, és színes rajzeszközökkel.

A múltat természetesen nem tudod megváltoztatni. Az emlékeidet azonban igen. Erről szól ez a gyakorlat.

5. Kincsek a völgyben

- paraliminális transz -


Egy mélyre vezető, kellemes élményt nyújtó (videóval támogatott) hanganyag, amelyben egyszerre két metaforában is elmerülhetsz. Nem kell tudatosan megértened, vagy emlékezned rá. Tudattalanul meg fogod érteni, és ez elegendő.


Mi működteti ezt a gyakorlatcsomagot?

Ahogyan azt már megszokhattad, a szórakoztató, játékos gyakorlatok mögött komoly tudattalan folyamatok, és nagyszerű önfejlesztő módszerek állnak.

A következők működtetik ezt a csomagot:

NLP

A Neuro-lingvisztikus programozás egy játékos, könnyed és elegáns, ugyanakkor igen hatékony személyiségfejlesztő módszer, amellyel jelentős változásokat érhetsz el a kommunikációdban, a céljaid felismerésében és elérésében, hasznos meggyőződések kiépítésében, a viselkedésed megváltoztatásában. Utóbbiban rejlik a személyes változásod kulcsa.  Az NLP-nek megvan a maga elméleti és gyakorlati oldala is. Ez a gyakorlatcsomag egyiket sem nélkülözi.

Metaforikus gondolkodás

Az egész gyakorlatcsomag alapja egy METAFORA. Egy erdő, kalandozásaid színtere. Ez az erdő az életednek a metaforikus megfelelője. A kettő összekapcsolódik a fejedben, hol a metaforával foglalkozhatsz, hol a valós helyzettel. A tudattalanban történt változások gyengéden, de erőteljesen hatnak rád. Ösztönözni fognak téged arra, hogy csinálj végre valamit, ami előbbre visz, és amit talán már rég meg kellett volna tenned.

Belső írás

A kreatív írás legmélyebb szintjeit élheted át egy szabad írásra épülő gyakorlat során. Ezt a módszert kizárólag kézírással tudod hatékonyan alkalmazni. Önmagában ennek az ereje is komoly eredményekkel járhat, de valójában ebben a gyakorlatban benne van a metafora és az NLP is. Ha még nem próbáltad az írást, most érdemes megismerned. Ha már használod egy ideje, élvezni fogod ezt a gyakorlatot is.

Színes írás

A Belső írást ötvözve az NLP rögzítéseivel megsokszorozhatod az írásod erejét. A színes írás teljes kódrendszerét most nem ismerheted meg, de kipróbálhatsz néhány színt. Ha elkezded ezeket használni, az írásod lassan "megerősödik", ráadásul sokkal szebb lesz a füzeted. Színessel öröm írni. Ebben a csomagban barna, narancssárga és világoskék színekre lesz szükséged.

Transzok

A transz nagyjából egy meditáció, de annak egy speciális formája. Pozitív sugallatok, metaforák, NLP-s varázsigék és hipnotikus nyelvi minták teszik mély és kellemes belső utazássá a hanganyagot. A paraliminális transzokkal juthatsz  a legmélyebbre. Két csatornán két külön üzenetet hallhatsz. A tudatos elmét teljesen leköti, hogy megpróbálja értelmezni mindkét szöveget, de ez többnyire nem jön össze. A tudattalannak viszont igen. Különös és kellemes élmény egy  ilyen transz meghallgatása.

Célkitűzés

Bár a klasszikus értelemben vett célkitűzéssel most nem találkozhatsz, de az alapvető elemek nem maradhatnak ki ebből a csomagból sem. A változás ugyanis, amelyet el szeretnél érni, mindenképpen a javadat kell, hogy szolgálja. A számodra alapvető értékrenden túl nemcsak az áhított céljaidat fogod szem előtt tartani, hanem az akadályokat, erőforrásokat, meggyőződéseket és hiedelmeket is. A célkitűzés javarészt az összes gyakorlatban jelen lesz majd.

Mit kapsz, ha regisztrálsz?

  • Örökös hozzáférést a teljes anyaghoz.
  • Videókat, audio anyagokat, prezentációkat.
  • A gyakorlatokon keresztül betekintést több nagyszerű önfejlesztő módszerbe.
  • Hozzászólási és kérdezési lehetőséget.
  • Lehetőséget a változásra.

Titkos erdő

A gyakorlatcsomag díja:

 9880 FT

Jelenleg nem kapható!

Gyakran feltett kérdések

Kell-e bármilyen előképzettség?

Lehet PayPal nélkül bankkártyával fizetni?

Együtt fogok másokkal haladni?

Lehet-e átutalással fizetni?

Most nem érek rá, később is jelentkezhetek?

>