NLP Akadémia – Hiedelmek átformálása, I-Coaching

Hiedelmek átformálása,
I-Coaching (Henrik Lell)

A coaching eszközök új generációja!

Megtörtént-e már veled, hogy saját érzelmeid szabotáltak és úgy érezted,
hogy képtelen vagy túllépni rajtuk?

Az érzelmi szabadság azt jelenti, hogy tudatosan irányíthatod az életed, miután a múltban bevésődött és fogva tartó negatív érzelmektől felszabadultál.


Miért  olyan fontos, hogy felfedezd korlátozó hiedelmeidet
és tudatosan is megismerd azokat?

Az NLP szerint a hiedelmek, meggyőződések a legerősebb szűrők, amelyeken keresztül értelmezzük a világot. Ezek a gondolatok tudattalan szinten irányítják az életünket. Ezért nehéz tudatosan megtalálni őket. Rajtuk múlik, hogy mit szeretünk és mit nem, hogy mit teszünk és mit nem teszünk meg. Hogy mit tartunk lehetségesnek és mit nem. És nem utolsósorban, hogy mit gondolunk magunkról. Szerethetőnek, értékesnek hisszük magunkat, vagy az ellenkezőjéről vagyunk meggyőződve? A workshop segít felszínre hozni és tudatosítani hiedelmeinket a következő területeken: identitás, énkép, egészség, boldogság, gazdagság, jólét, párkapcsolat.

Mit nyújt neked ez a workshop?

Önfejlődést

A saját korlátozó hiedelmeid a tudattalanodból irányítják az életed minden lépését - ha már foglalkoztál velük, tudhatod, hogy igazi "never-ending story". Azonban ha a saját tudattalanodat állítod magad mellé, hogy elvégezze a feladatot, határtalan szabadságot kaphatsz.


Új coaching eszközt

Ha segítő foglalkozású vagy, és tudod, hogy minden ember más, jól tudod mennyit jelent egy-egy új technika, amellyel hatékonyabb lehetsz, mint bármikor korábban. Ezt az egyedi kombinációt most az I-Coaching hozza el neked!


Új ismereteket

Ha ismerős is valamelyik eszköztár, ebben a formában még nem találkozhattál vele. Henrik Lell több, mint 20 éve foglalkozik a legkülönbözőbb érzelmi elakadásokkal hozzá forduló kliensekkel. Az összegyűjtött gazdag tapasztalata alapján elegánsan ötvözte őket a nagyobb hatékonyság elérése érdekében.

A workshopot Henrik Lell, nemzetközi NLP tréner és coach, a berlini Paracelsus Intézet docense, természetgyógyász, hipnoterapeuta és fizioterapeuta tartja. Henrik a coaching és a terápiás eszközök legjavát kombinálja ezen a 2 napos workshopon.

Henrik kitalálta hogyan lehet ötvözni az NLP eszköztárát és a kineziológia tesztelési módszerét a gyors és hatékony változás érdekében. A hiedelem átformálás programja akár sorsfordító lehet!

>