tanfolyamajánló

Őszi tanfolyamajánló - 2015.

Újabb tanfolyami időpontjaink vannak, amelyekre már sokan vártatok, és van még néhány meghirdetett nagyszerű tanfolyamunk, ezekről szól ez a levél.

Ha az ÍRÁSTANFOLYAMOK érdekelnek téged (amelyek nem szerepelnek ebben a cikkben), akkor egyszerűen kattints ide.

És akkor az őszi kínálatunkból!


HIPNÓZIS TANFOLYAMOK
Ericksoni Hipnózis 1.
Budapest - 2015. október 10-11.
Ezen a tanfolyamon kezdők is könnyedén megtanulhatják az ericksoni kommunikáció, a más tudatállapotokat elősegítő szuggesztív nyelvi minták alapjait.
A tanfolyam célja, hogy játékos eszközökkel megtanuljunk egy csomó konkrét nyelvi módszert (azok legfőbb nyelven kívüli hátterével egyetemben), hogy tapasztaljuk és érzékeljük, hogyan is fejtik ki hatásukat a valóságban – illetve, hogy el is kezdjük az ilyen minták begyakorlását, és feltérképezzük, hogyan lehet azokat még jobban alkalmazni.
Bővebb információ és jelentkezés itt.

Ericksoni Hipnózis 2.
Budapest - 2015. november 7-8.
A hipnózis tanfolyam első részének folytatása, csak azok számára nyitott, akik a kezdő tanfolyamot vagy az NLP Mester tanfolyamot elvégezték. A célok és módszerek megegyeznek az első rész ismertetőjében leírtakkal.
Az ericksoni tanfolyam e második szakaszában magasabb szinten folytatjuk az ericksoni nyelvi minták megismerését és begyakorlását. Ezen kívül a révületbe ejtésre és a módosult tudatállapot kiaknázására is kipróbálunk több új eljárást, illetve megvizsgáljuk a tudattalan elmével való érintkezés tágabb összefüggéseit.
Bővebb információ és jelentkezés itt.


Az idők szava
haladó nyelvi minták +
Budapest - 2015. november 28-29.
Előfeltétel: NLP-alaptanfolyam VAGY nálunk elvégzett Ericksoni I-es tanfolyam.
Ezen a tanfolyamon elkezdheted felfedezni és – ha úgy tetszik – módosítani, hogy miképpen helyezel el valamit az időben magadnak és másoknak. Ennek a fő eszközei hipnotikus nyelvi minták, amelyek időben meghatározott irányba hívják a hallgató tudatát. A segítségükkel többek között állandóból átmenetivé varázsolhatunk valamit és viszont; a múlt részévé tehetjük, amit abba akarunk hagyni; előkészíthetjük, majd fokozatosan megteremthetjük a jövőben a céljainkat, sőt, el is utazhatunk a jövőbe, mely utána megtörtént valóságként hathat ránk.
Bővebb információ és jelentkezés itt.


VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAMOK

2 napos, élő Villámolvasás Tanfolyam
Budapest - 2015. augusztus 29-30 és 2015. szeptember 26-27.

A Villámolvasás során másodpercenként egy oldal információt juttatunk az elménkbe, amely messze meghaladja a tudatos elménk feldolgozási képességét - a tudattalan elménkét viszont nem! Ilyenkor az agyad mentális fényképeket készít a könyv oldalairól. Ezekből a mentális képekből pedig egy megfelelő lépésekből álló aktiválási folyamat során a tudatos elménkbe hívhatjuk az olvasott információt.
Továbbra is érvényes az augusztusi és szeptemberi Villámolvasás tanfolyamokra a Dupladiák kedvezményünk.
Bővebb információ és jelentkezés itt.

Ha nincs lehetőséged az élő tanfolyamra, most a videós, online változat is akciós!


NLP TANFOLYAMOK

Online NLP Tanfolyam
Legújabb online tréningünk, a 42 részes Online NLP Tanfolyam, amelybe most ingyen is belenézhetsz, és amelyet
szeptember 4-ig bevezető áron rendelhetsz meg.
Az NLP, vagyis a Neuro Lingvisztikus Programozás legjátékosabb, legjobban használható, legszórakoztatóbb feladatait raktuk neked össze ebben az oktatóanyagban. A gyakorlatokhoz részletes magyarázatot, példákat, feladatlapokat kapsz, azonnal hozzáfoghatsz a személyiségfejlesztéshez.
Ebben a tanfolyamban speciális életfonalas célkitűző feladatsort állítottunk össze neked, valamint megismerheted a klasszikus NLP gyakorlatokat, például az "Átformálást", az "Átrajzolást", a "Sütty!-öt" vagy a "Gyors fóbia gyógymódot".
Itt nézhetsz bele a tréningbe.

Bevezető az NLP-be
Budapest - 2015. szeptember 19-20.
Ismét lehetőséged nyílik rá, hogy elindulj az NLP útjain egy kétnapos, élő tanfolyamon.
A tanfolyam a Neuro Lingvisztikus Programozásról szól: Célkitűzés, előfeltevések, rögzítések, életfonál, megjelenítőrendszerek, kommunikációs alapok, és más érdekességek.
Bővebb infó a tanfolyamról és jelentkezés itt.

Természetes Nyelvtanulás
Budapest - 2015. október 3-4.

Murányi Péter módszere nem az iskolapados-magolós tanulásról szól. Ugyan, melyik az a gyerek, aki így tanulta meg az anyanyelvét? Miért is ne tanulhatnánk meg ugyanúgy egy másik nyelvet, ahogyan magyarul is megtanultunk? Ezt a tanfolyamot csak egyszer kell elvégezni, s utána egy életen át használhatod. Szerintem jobb befektetés, mint egy 5 hónapos nyelvtanfolyam. Ugye?
Bővebb információ a tanfolyamról és jelentkezés itt.

Küldetés Iránytű
Budapest, 2015. szeptember 21-25.
Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Hogy a hétköznapok felőrölnek? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek? Érezted már, hogy TE is többre születtél? Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el Küldetés Íránytű tréningünkre!
Ha ismered a küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel.
Bővebb információ és jelentkezés itt.

Csúcsteljesítmény
Budapest, 2015. október 2-3-4.
A Csúcsteljesítmény tréningen elsajátítható gyakorlatok a motiváció, a magabiztosság és a kompetencia területein segítenek, hogy tisztába kerülj saját lehetőségeiddel, és erőforrásaid aktivizálásával létrehozd magadban a csúcsteljesítmény állapotát.
Sőt! Ezek mellett azt is megtapasztalhatod, hogyan működhetsz közre támogatóként abban, hogy más is átélje és megerősítse önmagában ezt az érzést.
A Csúcsteljesítmény tréning olyan NLP gyakorlatokon alapszik, amelyek a leghatékonyabban és leggyorsabban juttatnak el a csúcsteljesítményhez szükséges erőforrás-teli állapotba. A tréning anyaga élvezetes, és azok számára is könnyedén elsajátítható, akik nem rendelkeznek NLP-s előképzettséggel.
Bővebb információ és jelentkezés itt.


Köszönöm a figyelmed!
A kérdéseidre örömmel válaszolunk, s ha az összes meghirdetett tréningünk listájára vagy kíváncsi, nézd meg ezt az oldalt!

Tanfolyamajánló - 2015. augusztus, szeptember

Ebben az írásban augusztusi és szeptemberi tanfolyamokról olvashatsz, valamint a szokásos, ezévi Dupladiák kedvezményünkről.

Dupladiák kedvezmény Villámolvasáshoz


Szokásunkhoz híven az idén is meghirdetjük a Villámolvasás tanfolyamokhoz a Dupladiák kedvezményt. Vagyis 2 000 Ft helyett 4 000 Ft engedményt adunk diákoknak - de él a többi kedvezmény is, és ezek együttesen is igénybe vehetők.
Miről szól a tanfolyam:
A teljes elmével történő olvasásról, amellyel pár perc alatt elolvashatsz egy könyvet.

Nem ismered a módszert? Itt van néhány rövid videó

Hova érvényes?
Kétnapos, élő Villámolvasás Tanfolyam
Budapest, 2015. augusztus 29-30. és 2015. szeptember 26-27.
Bővebb infó a tanfolyamról és jelentkezés itt.


Mindenkire érvényes kedvezmény:
Villámolvasás Videótréning
Ha az online képzéseket kedveled, nagyszerű tréningeket tudunk biztosítani online tantermi rendszerben. A kedvezmény mértéke 4 000 Ft, igénybe vehető augusztus hónapban.
Több információt itt tudhatsz meg erről.


Bevezető az NLP-be
Ismét lehetőséged nyílik rá, hogy elindulj az NLP útjain egy kétnapos, élő tanfolyamon.
Miről szól a tanfolyam?
Az NLP-ről: Célkitűzés, előfeltevések, rögzítések, életfonál, megjelenítőrendszerek, kommunikációs alapok, és más érdekességek.
Időpontok:
2015. szeptember 5-6. és 2015. szeptember 19-20.
Bővebb infó a tanfolyamról és jelentkezés itt.


Kétnapos, élő Metaforaíró Tanfolyam
Első alkalommal kerül megrendezésre ez a kiscsoportos tanfolyam, amelyre már csak néhány szabad hely van. Nagyszerű környezetben várlak szeretettel egy kalandos, mesélős, elmélyülős hétvégére.
Miről szól a tanfolyam?
A metaforikus történetírásról. Önismeret, problémamegoldás, tudattalan kommunikáció. Sok kreatív, szórakoztató gyakorlat.
Időpont:
Budapest - 2015. szeptember 5-6.
Bővebb információ és jelentkezés itt.


Belső Írás
Az első ilyen tanfolyam fantasztikusan sikerült. Most második alkalommal hirdetjük meg. Itt önmagadnak írhatsz. Ez az írás egy különleges, mély, felszabadító és megindító folyamat. A csoport száma erősen korlátozott. Ha érdekel, foglald le a helyed!
Miről szól a tanfolyam?
Kreatív, kifejező és felfedező írásgyakorlatokról. Sok írás önmagadnak, és szórakoztató csoportos gyakorlatok.
Ingyenes gyakorlatok ezen az oldalon.
Bővebb információ és jelentkezés itt.


Ha kérdésed van: info[kukac]mindennapinp.hu

Újévi kínálat 10 napig + egész évet kitöltő önfejlesztő kalandok

Ez itt a Mindennapi NLP első cikke 2017-ben, amelyben a 10 napig elérhető újévi kínálatunkat láthatod, és mutatunk neked két egész évet kitöltő programot is. Szeretnénk, hogy kedvedre válogathass a különleges személyiségfejlesztő eszközökben, ezért úgy állítottuk össze ezt a listát, hogy legyen benne:
 • metaforikus és tudatos módszereken alapuló tanfolyam
 • személyiségfejlesztő játékos küldetéssorozat
 • komplett online tantermi videó- és audiotréning
 • NLP-s írásgyakorlat
 • relaxációs anyagok
 • természetes módon történő nyelvtanulás
 • egész éves önfejlesztő kalandtúra
 • könyv, amely szintén egy éven át melléd szegődik

NAGY BELSŐ UTAZÁS
online személyiségfejlesztő kalandtúra - 2017.

 

Ez az NBU, amely tavaly már bizonyított, és egy nagyszerű csapattal utazhattunk együtt személyiségünk dimbes-dombos útjain, hogy önmagunkat felfedezve nagyszerű célokat tűzzünk ki, és átformáljuk az életünk. Nem lehet itt leírni, mennyi mindent tartogat neked az NBU, ezért csak néhány dolgot említek meg:
- 12 személyiségfejlesztő téma, 35 állomáson át (email-sorozat)
- 25 önfejlesztő küldetés, amelyet egy év alatt teljesíthetsz
- kreatív írásgyakorlatok, NLP és célkitűző feladatok, tippek és újszerű módszerek
- 12 hónapos VIP tagság - hatalmas kedvezmények egész évben
- Zárt Facebook csoport és levelezőlista a kapcsolattartásra
- Élő rendezvények, írástanfolyamok, kreatív élettervezés, játékos személyiségfejlesztés

Indulás: január 15.
Már sokan vagyunk,
ha még nem jelentkeztél,
most megteheted.

Mindent tudni akarok az NBU-ról!


Ha az NBU neked túlságosan nagyszabású, adok helyette valamit, ami magában hordozza a Nagy Belső Utazás eszenciáját, de elfér a táskádban:

TELJES ÁTALAKULÁS - Személyiségfejlesztő foglalkoztatóköny felnőtteknek

 

Tudod mi ez? Az NBU könyvesített változata, vagyis egy útitárs neked, aki segít abban, hogy 2017-ben kilépj a szürke hétköznapokból és a komfortzónádból, megtaláld céljaid és a saját utad. A könyv 35 fejezetet tartalmaz, amelyeket tíznaponta feldolgozva nagyszerű utazást tehetsz önmagadba. Szükséged lesz egy füzetre és egy tollra is, hiszen a könyv bővelkedik belső írásgyakorlatokban és célkitűző feladatokban. Számos letölthető anyag is jár hozzá, hogy a lehető legjobban kihasználhasd, és a saját magad módján járd végig ezt az izgalmas önfejlesztő utat, és valós változást érhess el az életedben.

Várható megjelenés: január 10.
Most kedvezményesen előrendelhető
a nyomtatott könyv és az ebook is.
Szerezd be a saját példányodat!


Új, friss, ropogós!
ÚJRATERVEZÉS

 

Még egy fantasztikus online tréning, amely nem csak azért hozott új színt a Mindennapi NLP palettájára, mert vadonatúj, hanem azért is, mert ebben az anyagban nem én, hanem egy nagyszerű NLP-s barátom, Kemenes Sophie kalauzol téged át egy belső utazáson. De azért be kell vallanom, hogy az én kezem mindenhová beteszi a lábát, ezért a tréning célkitűző leveleit (Sophie-val tollöltve) én írtam meg neked.
Az Újratervezésben a metaforikus személyiségfejlesztést kedvesen kézenfogja az intuitív írás, így a változás szelíden beírja majd magát az életedbe - kell ám egy füzet neked, és egy nem akármilyen toll. A 15 részes tréning nem nélkülözi az NLP-t sem, így a játékos elegencia lesz a változás velejárója.
15 állomás, kétfajta időbeosztás, általad indítható tanfolyam, írott és audio-változat... Mit mondhatnék még?

A tréning leghamarabb indítható
január 10-én.
Most 12500 Ft helyett
8900 Ft-os
bevezető áron juthatsz hozzá.

Sőt, ha jelentkeztél az NBU-ra,
egész éves kedvezményed van az Újratervezésre,
így az ár neked csupán
5980 Ft.

(Írd a megrendelőlapra megjegyzésben: "NBU-2017")
Ez nem piskóta. Mire vársz még?
Tudj meg többet, csapj le rá,
TERVEZZ ÚJRA!


Menjünk tovább! Nagyszerű híreim vannak, ugyanis az előző év legmotiválóbb személyiségfejlesztő eszköze, a komfortzónádból kifordító online játék ismét elérhető:

ÉLŐ KÜLDETÉSEK - bevállalnád?


Két dolognak vagyok a megszállottja, az egyik az írás, a másik a játékos személyiségfejlesztés. Hiszek abban, hogy ez a két dolog képes mindent megváltoztatni az életünkben még akkkor is, ha már nem hiszünk abban, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak, ha nincsenek céljaink, vagy ha a mókuskerék már olyan gyorsan pörög, hogy kockázatos volna kiugrani belőle.
Ennek ellenére magam is megdöbbentem azokon a visszajelzéseken, amelyeket az Élő Küldetések résztvevői osztottak meg velem. Bizony, ezzel a játékkal megváltoztathatod az életed.

Miről van szó?
Nos, adok neked egy feladatot. De nem, nem is feladatot, hanem küldetést. Például azt mondom, most fogj egy papírt, és írd fel rá tíz célodat, amit ebben az évben el akarsz érni. Azután válassz ki hármat, és mindegyikért tegyél meg egy dolgot. De tényleg tegyél meg. Fizikálisan, ha kell, emeld fel a telefont, és hívj fel valakit. Emeld fel a hangod, és mondd ki végre, ami a lelkedet nyomja. Vagy emeld fel a feneked, és tegyél végre valamit a célodért.
Ha ezzel kész vagy, és VALÓBAN megtetted ezeket a dolgokat, akkor szólj - ezzel a küldetés teljesítve, és jöhet a következő kihívás.

Nos, ez csak egy példa volt. Az Élő Küldetésekben nincs benne ez a feladat, de benne van összesen ötvenhét személyiségfejlesztő küldetés, amely megváltoztatja az életed. Ha bevállalod. Ha akarod.
Az előző forduló még tart, de hosszabb idő után ismét megnyitottuk a regisztrációt.

Ráadásul
január 10-ig
a teljes csomagot
(1. és 2. csomag + Rejtett Küldetések együtt)
kedvezménnyel rendelheted meg, csupán
4880 Ft-ért.

Ezért az összegért 12 hetes
személyiségfejlesztő kaland vár rád.
A játék február elsején indul.
(ha nem érsz rá akkor,
későbbre is tolható)
Kattints ide, ha bevállalod!Nos, mi is legyen a következő? Tudom már: Egy világhírű NLP-s modell mesés történetbe ágyazva, vagyis

A VÁLTOZÁS PIRAMISA - metaforikus NLP gyakorlat


A 2016-os év egyik NBU rendezvényén debütált ez a különleges NLP-s gyakorlat. A nagynevű NLP tréner, Robert Dilts alkotta meg azt a gondolkodási modellt, amely a legmakacsabb problémáidat is képes új megvilágításba helyezni. És legtöbbször pont erre van szükség. Olyan nézőpontokra, amelyek eddig rejtve voltak előtted.
Van valami komolyabb probléma az életedben? Egy helyzet, amelyből nem tudsz továbblépni? Egy dillema, amely nem kis fejtörést okozott már?
Nos, vedd magadhoz ezt a problémát, praktikusan tedd a zsebedbe, és indulj el vele a titkos labirintusba, lépj be a Változás Piramisába, tedd próbára a kreativitásod, és vedd észre, hogy a probléma nem egészen az, aminek eddig láttad.
Relaxációs hanganyag, kreatív írásgyakorlat, részletes magyarázatok, letölthető feladatlapok.

A Változás Piramisát
bármikor alkalmazhatod,
többször is felhaszálhatod - azonban
csak január 10-ig juthatsz hozzá.
Lépj be a tiktos labirintusba!Nem hiszel benne, hogy a változás lehetséges?

De miért nem? Talán önkorlátozó hiedelmek falai vesznek körül?
Ez gyakori probléma. Mondanám, hogy fogj egy hatalmas kalapácsot, és törd át a falakat, de ezek sajnos nem olyan falak.
Legtöbbször nem is falak, hanem szemüvegek. Mindig viseled ezeket a szemüvegeket, legtöbbször többet is egyszerre, s amit így a világból látsz, az közel sem a valóság. Az önkorlátozó hiedelmek speciális szűrőként csak azt az információt engedik át a világból, amely a saját meggyőződésünket támasztja alá. Lehetőségek helyett is csak korlátokat látsz, s így nem juthatsz előre.


ÖNKORLÁZÓ HIEDELMEK ÁTFORMÁLÁSA - letölthető NLP-s relaxációs csomag

 

Most egy speciális, letölthető NLP-s relaxációs anyagot érhetsz el kedvezményesen, amellyel támogató meggyőződéssé alakíthatod a hiedelmeidet.

Relaxációs anyag két változatban,
+ ebook:

15 korlátozó hiedelem, amely garantáltan behúzza a kéziféket az életedben ÉS 30 támogató meggyőződés, amitől sikeresebb és boldogabb leszel
Most csupán
1880 Ft-ért
a tiéd lehet ez a csomag.
Rendeld meg ezen az oldalon!


Gyakorló Villámolvasó vagy?

Ha igen, akkor elismerésem. Tudom, mekkora kihívás az elején a fotóolvasás. A legnagyobb feladat összefüggésben van a hiedelmeiddel: el kell hinned, hogy képes vagy egy teljes oldalnyi információt egyetlen másodperc alatt elraktározni a tudattalan elmédben. Ha nem hiszel ebben, akkor nagyon nehezen tudod majd felidézni a fotóolvasott anyagot. Pontosan ezért készítettem el azt a több változatban elérhető vezetett olvasási gyakorlatot, amely kifejezetten a fotóolvasási folyamaton vezeti végig az olvasót.


RELAXÁCIÓS CSOMAG FOTÓOLVASÁSHOZ

 

Az anyag rendszeres használatával komoly előrelépésre számíthatsz a villámolvasásban.

7 db mp3-as anyag
Ebook: 30 megerősítő állítás fotóolvasáshoz

Január 10-ig csak
1880 Ft

Rendeld meg most a relaxációs csomagot!


Nem vagy gyakorló Villámolvasó, de szeretnél az lenni?

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM - élő, két napos tanfolyam

 


A módszer hatalmas port kavart fel. Nem kevesebbet állít ugyanis, minthogy egy könyvet lehetséges pár perc alatt elolvasni.
Egyrészt ez természetesen nem igaz. A fotóolvasás ugyanis cseppet sem olvasás. Sokkal inkább nevezném mentális fényképezésnek.
Másrészt viszont miért is ne volna lehetséges? Legalább annyira lehetséges, mint ahogyan álmodni szoktunk. Az álmainkat nem könnyű felidézni. A fotóolvasott anyaggal szintén ez a probléma. Nem könnyű visszaemlékezni rá, hiszen percenként 25000 szót tudatosan képtelenség megjegyezni. Épp ezért van szükség az ún. aktiválásra, amellyel elhőhúzhatjuk a fotóolvasott anyagot.
Az aktiválás sokkal nagyobb kihívás, mint a speciális szemállást igénylő fotóolvasás, amelyre gyakorlatilag bárki képes. Te is.
Ráadásul - kapaszkodj meg - számítógép segítségével egy teljes könyv anyaga akár néhány másodperc alatt is bevihető a tudattalan elmébe.

Ha január 10-ig jelentkezel a
kétnapos, élő Villámolvasás tanfolyamunkra, a "Számítógépes Fotóolvasás" c. videótréninget kapod ajándékba - így két legyet üthetsz egy csapásra.
Itt foglald le a helyed
a budapesti tanfolyamok egyikére!


S ha már információ. Tanulsz valamilyen nyelven?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, milyen módszerrel?

TERMÉSZETES NYELVTANULÁS

 


Murányi Péter nyelvtanfolyama lerántja a leplet a láthatatlan akadályokról, amelyek eddig megakadályozták, hogy egy nyelvet örömmel, könnyedén és játékosan sajátíts el. Vegyél érzékeny búcsút a magolásnak, az erőltetett nyelvóráknak, az izzadtságszagú fordítási gyakorlatoknak, és vedd észre, hogy egy egy új nyelv cseppet sem idegen, ha azt úgy tanulod, ahogyan a gyermekek is megtanulják az anyanyelvüket.
Képzeld csak el, ha a gyerekeket beszédórára kellene járatni, hogy megtanulják az anyenyelvüket! Elég agyament ötlet, ugye?
Mi volna azonban, ha TE úgy tanulnál meg egy új nyelvet ahogyan az anyanyelvedet is? Játékosan, természetesen, könnyedén?

Mindez lehetséges! Ráadásul,
ha január 10-ig
leadod a jelentkezési lapot a
kétnapos, élő Természetes Nyelvtanulás Tanfolyamra,
akkor ajándékba megkapod
Murányi Péter "Természetes Nyelvtanulás" c. nagyszerű könyvét is
, amely remek olvasmány, számtalan ötlet tárháza és hatékony segítséget jelent a tanfolyam után.
Foglald le a helyed a tanfolyamra itt.

A módszer bármely nyelv elsajátítására alkalmas. Ne hagyd ki. Ez egy különleges tanfolyam.


Nos, remélem, nem küzdesz a bőség zavarával!
Most ugyanis ráteszek még egy jó nagy lapáttal.

Önképző Videók - 30% kedvezmény

 


A videós és audio-tréningekhez örökös hozzáférést biztosító online tantermi rendszerünkben számos nagyszerű oktatási anyagot megszerezhetsz. Csak ízelítésképpen:
- Célkitűzés
- Hiedelemátfomálás
- Villámolvasás
- Számítógépes fotóolvasás
- NLP

Nem akarok átesni a ló túloldalára - de már átestem. Ezért a részletes információkat már nem írom ide. Csupán ennyit:

30% kedvezmény
sok nagyszerű tréningre.

Örökös hozzáférés, bármikor kezdhetsz!
Nézd meg itt a teljes kínalot.


Nem irigyellek. Nehéz lehet ennyi lehetőség közül kiválasztani a legjobbat. Épp ezért, ha megírod nekünk, milyen változásra vágysz 2017-ben, segítek kiválasztani neked a megfelelő anyagot.

A teljes kínálatot ezen az oldalon érheted el.

Ez az év nagyszerű lesz. Tarts velünk!

Boldog Új Évet!

Tanfolyamajánló - 2016. január

Az év első tanfolyamajánlóját szeretettel ajánlom figyelmedbe!


Új év, új kedvezmény

2016-ban bevezettünk egy új kedvezményt, ez a "Nagy Belső Utazás kedvezmény". Ezt a 2016-os éves személyiségfejlesztő programunk résztvevő vehetik igénybe. Az új kedvezmény egyelőre néhány tanfolyamra érvényes, ezt jelölni fogjuk az adott tanfolyamnál.


Még ÖT napig csatlakozhatsz
Nagyon sokan velem együtt kezdték el a Nagy Belső Utazást, azt az online személyiségfejlesztő programot, amely az egész évet átíveli. 15-én már sor került az első feladatra - izgalmas indulás volt, és 25-én érkezik a következő feladat. Eddig az időpontig van lehetőséged csatlakozni a nagy kalandhoz, ha eddig még nem tetted meg.
Itt tudsz te is jelentkezni - határidő: január 25.


ÉLŐ TANFOLYAMOK

Természetes Nyelvtanulás
Budapest - 2016. február 13-14.
E kétnapos tanfolyam játékos, vidám, mozgalmas és színes – váltakoznak benne a bemutatók, a kiscsoportos és egyéni gyakorlatok, játékok, melyeknek során tapasztalt segítők segítenek a legjobb eredmények elérésében.
Ajánljuk mindazoknak, akiknek e pillanatban még nehéz a más nyelven való megszólalás, olvasás, megértés és ezen változtatni szeretnének. Azoknak is, akik már ma is élvezettel és hatékonyan tanulnak idegen nyelveket, és képességeiket tovább szeretnék fejleszteni. Leginkább persze mindazoknak, akik hajlandók kipróbálni szokatlan, de hatékony új lehetőségeket.
Január 25-ig koránkelő kedvezménnyel jelentkezhetsz!


NLP Bevezető Tanfolyam
Budapest - 2016. március 5-6.
Ezen a tanfolyamon előadás, bemutatók, megbeszélés, és sok kiscsoportos gyakorlat révén ízelítőt kaphatsz az NLP gazdag tárházából a következő témakörökben:

 • Az NLP előfeltevései - olyan szemléletmód, megértés kialakítása, melyből kiindulva könnyen elérhetjük valódi céljainkat.
 • Érzékelésünk kiélesítése - milyen apró jelekbõl olvashatjuk le, mi történik másokban; hogyan válhatunk érzékenyebbé belső jelzéseink iránt.
 • Rokonszenv - a minden eredményes érintkezéshez szükséges alapvető bizalom kialakítása mások alapvető tudattalan mintáinak követésével.
 • Kiváló belsőállapotok - Kívánt érzelmeink meglepő módon mindig is megvoltak bennünk. Ha a megfelelő helyen és módon keressük ezeket, hozzájuk is férhetünk.
 • Cél megalkotása - pozitív, pontosan meghatározott, a magasabb értékeket megvalósító cél kitűzése.
 • Az élet fonala - Az idő és benne lévő élményeink szubjektív érzékelése átalakítható, s ezzel életünk egészére kiterjedő változást érhetünk el.

Gyere, és ugorj fejest az NLP-be ezen az izgalmas tanfolyamon!


Ericksoni Hipnózis tanfolyamok

A Hipnózis Tanfolyam 1. része
Budapest -2016. március 5-6.
Az alaptanfolyam, amelyen kezdők is könnyedén megtanulhatják az ericksoni kommunikáció, a más tudatállapotokat elősegítő szuggesztív nyelvi minták alapjait.
A tanfolyam célja, hogy játékos eszközökkel megtanuljunk egy csomó konkrét nyelvi módszert (azok legfőbb nyelven kívüli hátterével egyetemben), hogy tapasztaljuk és érzékeljük, hogyan is fejtik ki hatásukat a valóságban – illetve, hogy el is kezdjük az ilyen minták begyakorlását, és feltérképezzük, hogyan lehet azokat még jobban alkalmazni.
Jelentkezés ezen az oldalon.

Az Idők Szava
Budapest - 2016. április 2-3.
Ezen a haladó Ericksoni Hipnózis tanfolyamon elkezdheted felfedezni és – ha úgy tetszik – módosítani, hogy miképpen helyezel el valamit az időben magadnak és másoknak. Ennek a fő eszközei hipnotikus nyelvi minták, amelyek időben meghatározott irányba hívják a hallgató tudatát. A segítségükkel többek között állandóból átmenetivé varázsolhatunk valamit és viszont; a múlt részévé tehetjük, amit abba akarunk hagyni; előkészíthetjük, majd fokozatosan megteremthetjük a jövőben a céljainkat, sőt, el is utazhatunk a jövőbe, mely utána megtörtént valóságként hathat ránk.
Jelentkezés ezen az oldalon.


Énkép
Budapest - 2016. február 26-27-28.
Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó, korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ennek több módja van. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk. Az ehhez szükséges belső erőforrások könnyen mozgósíthatók.
Az Énkép-módszer eleganciája, szépsége abban áll, hogy a változás kihat életünk sok más területére is. Az átalakulás általában mély és tartós. Akik tudatosan változtattak énképükön, meglepő eredményekről számolnak be.
Jelentkezés itt.


Villámolvasás

2016. február 20-21.
Paul Scheele, akit ma már számos különleges tanulási tréning és módszer megalkotójaként tartanak számon, felfedezte, hogy egy különleges szemállás (fotófókusz) segítségével másodpercenként egy oldalas sebességgel (25 000 szó percenként hagyományos, nyomtatott könyv esetében) vagyunk képesek az írott információt tudatunkba juttatni. A Villámolvasást ma már több, mint félmillióan használják a világon. A sebesség, a megértés és az olvasás élvezetének ugrásszerű növekedése azonban még csak a kezdet!
Használd 2016-ban te is a teljes elmés olvasást.
Jelentkezés ezen az oldalon.


Írástanfolyamok

Metaforaíró Tafolyam

Budapest - 2016. február 13-14.
Kreatív, vidám feladatokkal merülhetsz a mélybe gyöngyök és kincsek után kutatva ezen a mesés hétvégén. A kis csoport (még 4 fő jelentkezését várjuk) kellemes környezetben, a Flow Stúdióban tölthet együtt két napot. A metaforaalkotás folyamatának megismerése után izgalmas csoportos gyakorlatokkal alkotunk majd különleges történeteket.
Itt tudod lefoglalni a helyed erre a tanfolyamra.


Belső Írás

Budapest - 2016. március 12-13.
Az egyik legmélyebb személyiségfejlesztő módszert ismerheted most meg, amelyet széles körben használnak nem csupán az önfejlesztésben, de az írói teljesítmény növelésében, a terápiában és különféle problémák feloldásában is. Gyere el, és magad is meglepődsz majd, mennyi mindent előhoz belőled ez a módszer.
Tudj meg többet, és foglalj helyet magadnak ezen az oldalon.

Ha bármelyik programmal, vagy tanfolyammal kapcsolatban kérdésed adódik, írj, szívesen segítünk!

Üdvözlettel:
Szűcs Tibor
Mindennapi NLP

Amiről talán lemaradtál - és amiről még biztosan nem

Amiről talán lemaradtál - és amiről még biztosan nem
(tanfolyamajánló)

Csak néhány tanfolyamot emelek ki a sok közül. Az én nézőpontjaim úgyis teljesen mások, mint a tiéd, ezért nem is magyarázom, miért pont ezeket választottam. Még néhány rövid hírt is megosztok veled. Az első lesz a legrövidebb.

Nos, az Ericksoni Hipnózis tanfolyam első része betelt (a másodikra még három helyünk van). Ha lemaradtál, ne bánkódj, majd küldök egy sugallatot, ha megint lesz ilyen tanfolyam (valószínűleg jövőre).

S ha tényleg lemaradtál a hipnózisról, akkor sem maradtál le a trénerről, Murányi Péterről. Ő ugyanis még a hipnózis tanfolyam előtt Természetes Nyelvtanulás tanfolyamot tart, amelyre még jelentkezhetsz.


Ahogy a fenti kép is utal rá, a nyelv fontosabb, mint gondolnád (bár nem tudom, hogy gondolod). Ezen a tanfolyamon nem angolul, vagy hauszául, és nem is urduul tanulhatsz meg, azonban minden nyelvet könnyebben tudsz majd a magadévá tenni, ha képes leszel azt természetes módon tenni - és hidd el, ennél mi sem természetesebb, hiszen gyerekként is úgy tanultad meg az anyanyelved. Az hogy megy? Ugye, milyen jól?
Nyelvtanulóknak kihagyhatatlan ez a tanfolyam.
Bővebb információ és jelentkezés itt.
Amit még nem mondtam: diákoknak és nyugdíjasoknak 10000 Ft (tízezer!) kedvezményt adunk a tanfolyam árából!


Maradjunk a diákoknál, akiknek duplán jó hír, hogy a hétvégi Villámolvasás tanfolyamra duplán 2000 Ft kedvezményt kapnak.
A teljes elmével történő olvasás legnagyobb szenzációja, hogy egy könyv elolvasása csupán pár perc. Akik ezen ledöbbennek, jobb, ha nem is tudják, hogy számítógépen csupán pár másodpercig tart ugyanez. A helyzet persze közel nem ilyen egyszerű, mert ha emlékezni is akarsz a könyvre, akkor aktiválni kell. Sztereogramok, mandarin technika, minivirsli, fantomoldal, beindító szavak, olvasási tesztek, és még sok hasznos és érdekes gyakorlattal várunk a hétvégén - a fotóolvasás hatalmas kaland. Ismered?
Bővebb információ és jelentkezés itt.


Na, még mindig a diákok, és ismerjük el, hogy minden árengedményt leköröz az a drabális kedvezmény, amelyet a jövő heti Csúcsteljesítmény tréningünkön érvényesíthetnek, ugyanis - kimondani sem merem, nem baj, elég, ha leírom - 31 623 Ft kedvezményt kapnak a tanfolyamból!

 

Bővebb információ és jelentkezés itt.


Kicsit bánt a dolog, mert mi van azokkal, akik nem diákok? Nos, én sem vagyok az, és az utolsó rövid hírrel szeretnék egy kicsit kedveskedni a nem diákoknak:

Duplán megvan a Belső Írás tanfolyam új időpontja, amelyre diákoknak csak azért sem adunk semmilyen kedvezményt - de van rá koránkelő kedvezményünk, amelyet nem csak reggel ötkor kaphatsz meg. Részletek itt:

 

Bővebb információ és jelentkezés itt.

Sztori mód

SZTORI MÓD

Hopp, egy tanfolyamajánló levél. Ebbe most jól belefutottál!

A számítógépes játékokban szokott lenni “story mode”, legyen ez a levél is ebben a módban. Tehát kell, hogy legyen valami története.

Mondjuk legyen egy öreg halász, aki minden nap kijárt a tengerre. Ehhez csónakot is használt, lévén igencsak tapasztalt. Szinte minden nap több halat fogott, kettőt vagy hármat. Néha többet. Néha akár tízet is. Meg van, amikor egyet sem. Nem értette az egészet.

Csúcsteljesítmény
Hogy mindig meglegyen a 10 hal

Hipnózis, NLP és határidők

Ki korán kel, aranyat lel. Azt mondják.
Korán kelni tényleg jó dolog, megvannak az előnyei. Ha viszont sokáig alszol, hát, annak is. Vagyis nagyjából olyan ez, mint hogy azok, akik mindig hideg vízben fürdenek, sosem lesznek betegek - viszont mindig hideg vízben fürdenek. Ne bonyolódjunk ennél jobban ebbe bele.

5 azonnal alkalmazható NLP tipp és tanfolyamok a közeljövőben

Ebben a cikkben a következőkről olvashatsz:

1. 5 azonnal alkalmazható NLP tipp
2. 2 napos bevezető az NLP-be tanfolyam március elején
3. Napi NLP tippek - februártól a Facebook-on!
4. Villámolvasás februári tanfolyamok

Olvasd el ezt a cikket, és használj belőle annyit, amennyire szükséged van!

 

5 ok, amiért érdemes elmenned egy NLP tanfolyamra

Megosztok Veled 5 okot, amiért érdemes rászánnod magad, hogy részt vegyél egy 2 napos NLP tanfolyamon.

1. Az NLP működik
2. Többet érzékelhetsz a világból
3. Változtatsz
4. Rögzíthetsz
5. Életfonál

Kerülj egyensúlyba - szupervízióval!

Kerülj egyensúlyba - szupervízióval!

Ahhoz, hogy erőnknél legyünk a mindennapokban, egész-ségben kell tartanunk magunkat. Ha viszont már megbomlott az egyensúly és egyre gyakrabban csapnak össze a villámok a fejünk felett mind otthon, mind a munka frontján, a szupervízió segíthet kibogozni az összekuszálódott szálakat és rálátni nehézségeink valódi gyökerére.

A módszer és a csoport erejével újra megélheted a felszabadultságot és a mindennapi apró sikereket, felismerheted, hogyan hozhatsz ki többet a jelenlegi helyzetedből, szinte észrevétlenül csempészhetsz pozitív energiákat az életedbe, és ötleteket kaphatsz egyéni cselekvési terved kialakításához. Ha úgy érzed, neked is elkelne a segítség, és szívesen dolgoznál szakmai elakadásaidon, dilemmáidon, jelentkezz a hamarosan induló csoportokba.

Januárban specifikus Anyacsoport is indul, amely a munkapiacon is helyt állni igyekvő kisgyerekes anyáknak ad segítséget szakmai személyiségük gondozásához.

Bakos Zsuzsi

A csoport 2013. január 25-én indul!

Bővebb információ: eletmodtervezes.hu

Itt tudsz jelentkezni is az induló csoportba!

Az év első tanfolyamajánlója

Új év, új tanfolyami időpontok! A legtöbb tanfolyamnál felkerültek az idei év első felének időpontjai. Most ezek közül szeretnék párat a figyelmedbe ajánlani. Az összes tanfolyamot, melyre lehet jelentkezni, megtalálod az alábbi oldalon.

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

November - elengedés (tanfolyamajánló)

Szalad ez a november, mindjárt itt az év vége. Novemberi témánk az elengedés, elengedtük egy kicsit magunkat is:) Minden változást saját magunkkal érdemes kezdeni. Az elengedéssel kapcsolatos eddigi írásokat a képre kattintva olvashatjátok. Remélem hamarosan Jupó gondolatai is megérkeznek a témában.

Induló NLP bevezetők, és intenzív alap

Kedves Barátom!

Szerintem az, hogy megvegyünk-e valamit, attól függ, megyünk-e vele valamire egyáltalán. Például minek vegyek egy piros zoknit, ha úgysem veszem fel soha, mert a piros szín eleve kihívó, és ha az ráadásul egy zokni, sőt, és ezt még nem említettem, de tegyük csak hozzá, hogy természetesen a jól megszokott bátor apuka stílusban pompázik, akkor elég ciki, kell a fenének.
Más helyzetekben azonban, vagy más embereknek esetleg kifejezetten hasznos lehet a fent említett zokni. Tehát az, szükségünk van-e valamire, teljesen egyedi.

Nem zokniban utazom - bár télen gyakran, de most nyár van -, ezért most tanfolyamokat ajánlok Neked, aztán majd Te eldöntöd, tudsz-e vele kezdeni valamit. Ugye felesleges jelentkezned, ha úgysem használnád semmire a végén, de talán még nagyobb hiba volna kihagyni, ha történetesen ez változtatná meg az életed, ami gyakorlatilag megtörténhet, mert én kifejezetten NLP tanfolyamokat ajánlok, amiben az összes gyakorlat célja, hogy megváltoztasd magadat (igen, Te magad), tehát gondold meg: jössz, vagy nem. Akkor következzenek a tanfolyamok.

Az egyik maga a belépő az NLP világába.


2 napos NLP bevezető tanfolyam

Helyszín:
Corvin Hotel Főnix terem
1094 Budapest, Angyal u. 26.

Időpontok:
2012. július 28-29.
2012. augusztus 25-26.
2012. szeptember 11-12.

Ízelítő a 2 napos tanfolyamból:

Elég jó szülő vagyok?

Elég jó szülő vagyok?

Talán nem is létezik szülő, aki életében legalább egyszer fel ne tette volna magának ezt a kérdést! Szülőnek lenni az élet egyik legfontosabb és egyben legnagyobb feladata.

Vajon tudod-e, hogy miért van az, hogy gyakran édesanyád szavait hallod a szádból, holott te szeretnéd másképp csinálni, mint ahogy ő? Miért van az, hogy többet, mást szeretnél adni a gyermekednek, mint amit te kaptál, és mégis gyakran azon kapod magad, hogy hasonlóan viselkedsz, mint a szüleid. Tudod-e, hogy milyen haszontalan mintákat ültetsz át gyermekeidbe tudattalanul, amelyek a későbbiekben az ő életüket is meghatározzák, erőteljesen befolyásolják?

A legtöbbünk számára ismeretes, hogy az otthonról hozott szülői, családi minták óriási hatással vannak egész életünkre. Számos viselkedésünk – beleértve korlátainkat, és az olykor megmagyarázhatatlannak tűnő reakcióinkat – a gyerekkori, családon belüli minták követéséből származik, amelyeket tudattalanul szívtunk magunkba szüleinktől, ahogyan ők is saját szüleiktől, és így tovább, generációkon át.

Ugyanakkor nem írhatunk mindent a szüleink számlájára életünk végéig! Problémáinkat helyettünk nem oldja meg senki. Csak mi vagyunk képesek arra, hogy levetkőzzük az olykor “káros” szülői mintákat, és kialakítsuk helyette a saját nevelési elveinket.

Csakúgy, mint bármely más meggyőződésünk és véleményünk, szülői énképünk is élményeink sokaságából áll, amelyeket az életünk során átélt számtalan esemény közül választunk ki, és gyűjtünk össze úgy, hogy azok egy erős és maradandó “élménytárban” rögzülnek. Mivel mindezt szinte teljesen tudattalanul tesszük, így, mi emberek igencsak változatos módon rendezzük élményeiket. Bár az élmények szerkezetének felfedezésekor tudattalan vagy alig tudatos emlékeket hívunk elő, ha tudjuk, hogy mit keressünk, és hogyan kérdezzünk, viszonylag gyorsan és egyszerűen ismerhetjük meg énképünket.

Amikor valaki számára tudatossá válik énképének szerkezete, egyszerű változtatásokat javasolhatunk, melyekkel erősebbé, hatékonyabbá, harmonikusabbá teheti az énképét és tudatos szülőként nevelheti gyermekeit.

Stenger Györgyi
Énkép tanfolyam


“… amikor azt mondtam, hogy nem ismerem az apámat, azt is mondtam, hogy magamat sem ismerem, mert bennem van. Bennem él. Most fedezem fel, hogy félem félelmeit, élvezem örömeit, öntudatlanul követem a szokásait. Ha a tükörbe nézek, őt látom. Van egy fényképem, ahol ugyanígy tartom a kislányomat, ahogy ő tartott engem. Két ujjam közé fogom apró ujjacskáit. S ugyanilyen gyengéd, “királyi” mosollyal nézek rá. Az én hajamon is ott a “taréj”, és a lányomén is. S még az is eszembe villant: tegnap a lányommal éppúgy csattantam össze, mint valaha az apámmal – csak ebben a konfliktusban a lányom játszotta az én ifjúkori szerepemet, s én játszottam az apámét.”

Müller Péter

Szabadon választható - június tanfolyam ajánló

Júniusban szabadon döntsd el, mi kell neked! Ebben a hónapban a szabadság a témánk. Na nem csak az a szabadság, mikor fogjuk magunkat, és elmegyünk a munkából szabadságra, mert talán ez a szó egyik legkonkrétabban leírható jelentése. Bár manapság nem ritka, hogy a papíron kivett szabadság ideje alatt is néha be kell szaladni az irodába, vagy jaj, itt egy ügyfél, aki csak téged akar, szóval lehet, ez sem olyan egyértelmű.

 

Te szoktál szabadon dönteni? Úgy értem, hogy nem azért dönteni valami mellett, mert a Géza azt mondta, vagy mert a gyereknek úgy a legjobb, és anya is azt mondta... Érted ugye? Mert én azt hiszem, hogy a szabadon meghozott döntéseink azok, amikben biztosan hihetünk, hogy jó döntések.

És mivel én most egy pár tanfolyamot ajánlok neked, ezért bízom benne, hogy itt elég könnyű lesz ily módon döntened. Legalábbis én nem kényszerítelek, hogy elmenj ezekre, s bízom benne, hogy más sem. Ahová az ember muszájból megy, az ritkán sül el jól. De azért néha jól is sikerülhet:)

 

Idén nyáron több lehetőséged is van részt venni a 2 napos Bevezető az NLP-be c. tanfolyamon, hogy a határidő naplód se tudjon annyira bekorlátozni. Gondolom már sokat olvastál az NLP-ről - mert ez itt egy nlp hírlevél:) -, s szívesen kipróbálnád a gyakorlatban is azokat az eszközöket, amikről eddig talán csak olvastál. Ez a tanfolyam pontosan azért lett kitalálva, hogy 2 nap alatt megismerkedhess azzal, mi is az NLP, és eldönthesd, hogy szeretnéd-e jobban megismerni, és még több gyakorlatát alkalmazni az életedben. Már ezen a tanfolyamon is sok összetevőjét megismered, például: életfonal, célkitűzés, előfeltevések, szemmozgások, kommunikációs elemek (rokonszenv kialakítása, megjelenítő rendszereink...), rögzítések. Ezek egy részéről már olvashattál a leveleinkben, vagy cikkeinkben, de itt a lehetőség megtapasztalni őket.

 

S ha tetszett, amit láttál, tanultál, akkor folytathatod az NLP-s tanulmányaidat az Alaptanfolyamon. Augusztusban (2012. 08. 01-12.) lesz Intenzív NLP Alaptanfolyam, ahol 12 napon keresztül folyamatosan enelpézhetsz, és tanulhatod meg mindazt, amit az alaptanfolyamon. Mivel ez egy igazán intenzív tanfolyam, ide akár a bevezető elvégzése nélkül is elmehetsz. Erről bővebb információt a tanfolyam nevére kattintva találsz. Itt szerepelnek az időpontok, a helyszín, és a szállásra vonatkozó adatok is.

 

Szeptemberben indul a normál NLP Alaptanfolyam, ami 9 hétvégét jelent, minden hónapban egyet. Ehhez a bevezető elvégzése szükséges, mivel az az első hétvégéje az Alaptanfolyamnak. Ennek is hamarosan meglesznek az időpontjai, amiről majd nyárvégi levelünkben értesítünk. És ha már elvégezted az Alaptanfolyamot, akkor a szeptemberben induló Mester tanfolyamra is jelentkezhetsz hamarosan. Erről is küldünk majd bővebb információt.

Egy közelgõ rendezvényt szeretnék még a figyelmedbe ajánlani. Június 30-án lesz a Nagy Agy Nap, amiről már írtunk neked. Ha még nem vetted meg a jegyed, de szeretnél ott lenni, akkor ne habozz! Hogy kik segítenek abban, hogy okosan használd a fejed? Írom:

Balogh Béla, Szalay Ádám, Dr. Mérő László, Dr. Buda László, Dr. Kígyós Éva.

A rendezvény 10 órától 17 óráig tart, és Budapesten lesz a Lurdy Házban.
A részletes programot itt megtalálod.

Az e havi játékunk még tart, ha szeretnél játszani és nyerni, akkor katt IDE! A nyári Villámolvasás tanfolyamok időpontjait pedig az alábbi oldalon találod: Villámolvasás

És ha szeretnél a Facebookon keresztül értesülni az új időpontokról, eseményekről, és újonnan felkerült cikkeinkről, akkor itt megtalálsz minket!

Elindult Facebook oldalunk!


Bürge Viki

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

Tanfolyamajánló nyárra

Itt olvashatod az aktuális tanfolyamajánlónkat.

Akik azt mondják: "Soha sincs túl késő", nem ismerik a jelentkezési határidő fogalmát:) Nem szeretnénk, ha lemaradnál valamelyik remek programról, csak azért mert nem böngészted át az oldalunkat alaposan. Azt mondják jön a nyár. Mivel nem vagyok időjós, ezt nem tudom megerősíteni, de az biztos, hogy már a legtöbb nyári program időpontját tudjuk. Böngészd át, és ha van, amin szeretnél ott lenni, ne késlekedj a jelentkezéssel!

Tudom, hogy a május hivatalosan a tavaszhoz tartozik, de azért kiemelnék abban a hónapban is három eseményt:

Lesz Ericksoni hipnózis alapjai május 12-13-án. Ha szeretnéd, hogy azt kapd, amit kérsz, akkor ezen a tanfolyamon megtanulhatod az ehhez szükséges nyelvi mintákat. Valamint azt is gyakorolhatjátok, hogyan hipnotizáljátok a másik embert, csupán a nyelv megfelelő használatával. Mert nem csak az számít, hogy mit mondasz, hanem az is, hogy hogyan.

A következő hétvégén, május 19-20-án lesz a Teljes elmés írás tanfolyam, melyet szintén Murányi Péter és Melocco János tart. Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik írással is foglalkoznak. Például blogot írnak vagy könyvet vagy hírlevelet, beszámolókat, tehát mindenkinek, aki másoknak ír. Ha azonban Te csak magadnak írsz, meg az asztalfiókodnak, akkor is ott a helyed, hiszen lehet, hogy újraolvasod majd őket Te magad, és nem mindegy, hogy közben szörnyülködsz-e, vagy megveregeted a vállad.

A harmadik májusi ajánlat, egy 5 napos, elvonulós, átalakulós tanfolyam. Az Intenzív Átváltozáson két tanfolyamon vehettek részt egyszerre: az Énképen és a Mély, Belső Átalakuláson, ezért is kapta az átváltozás, átalakulás nevet. Mind két tanfolyam az NLP spirituálisabb módszere, biztos vagyok benne, hogy az 5. nap végére, vagy a 6. reggelére már ti is érzitek magatokban a változást.

Na és mi minden lesz nyáron?

Intenzív NLP Alaptanfolyam, Küldetés iránytű, Álmaink üzenete, Kommunikációs tréning, Zenetanfolyam és persze lesz Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek, valamint normál Jobb agyféltekés rajzolás is. Több helyszínen is lesz Villámolvasás tanfolyam. És kivételesen nyáron is lesz egy Természetes nyelvtanulás. Augusztusban még van lehetőséged elvégezni a 2 napos Bevezetőt az NLP-be.

Ezekről bővebben olvashatsz, ha rákattintasz az egyes tanfolyamok nevére. Illetve az alábbi áttekintő naptár segítségével könnyedén átláthadtod az elkövetkezendő programjainkat. Két dolgot szeretnék kiemelni.

Az egyik, az Álmaink üzenete tanfolyam, mely után mostanában többen is érdeklődtetek, így hát megszerveztük. Parádi József 2 napos tanfolyamán megtanulhatjátok saját álmaitokat értelmezni, a tanfolyam után képesek lesztek megfejteni álmaitok üzenetét, melyek a legjobb tanácsadók lehetnek.

A másik pedig a Villámolvasás tanfolyam, amit nyáron több vidéki városban is szervezünk. Lesz tanfolyam: Győrben, Szegeden, Székesfehérváron, Veszprémben, Debrecenben és Pécsen is. Szeretek országot járni, jelentkezzetek minél többen, hogy mehessünk!

A Nagy Stresszűző Nap szervezőitől kaptuk a hírt:
"Új helyszínt választottak a szombaton (04.28) megrendezésre kerülő Nagy Stresszűző Napnak. Visszatérnek a tavaly októberi Önbecsülés tréning helyszínére, a kiváló hangulatú Versailles Rendezvényterembe, amely Budapest diplomata-negyedében, a Városliget szomszédságában található. Az új helyszín címe: 1068 Budapest, Városligeti fasor 44. Le ne maradj!"

Bizony, bizony, remélem semmiről sem maradsz le! S erről jut eszembe, hogy az Online Párkapcsolati tréninget, ha májusban jelentkezel rá, 65%-os kedvezménnyel 9 800 Ft-ért végezheted el. Van még egy hónapod a tavaszból, hogy jelentkezz, aztán mire végig csinálod, szinte már itt az ősz (a tréning 14 hetes a 2 ingyenes első hetet is beleszámítva). Reméljük a tanfolyam segít, hogy a téli hidegben már legyen kivel összebújnod. A tanfolyamot párkapcsolatban élőknek is ajánljuk. Részletekért kattints a tanfolyam nevére!

Köszönöm, hogy végig olvastad!

Üdvözlettel:

Bürge Viki
és a Mindennapi NLP csapata

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

Tavaszi tanfolyamajánlónk

Az alábbiakban a tavaszi tanfolyamajánlónkat olvashatod.

Természetes Nyelvtanulás (2012. március 31 - április 1. - Budapest)
Megfigyelted már, hogy a kisgyermek miképpen tanulja meg az anyanyelvét?
Vajon hogyan lehet felnőtt korban is hasonló egyszerűséggel, élvezettel, könnyedén nyelvet tanulni, mint kisgyermekként? Erről szól ez a tanfolyam. Most újra felfedezheted azokat a képességeidet, amelyeket valaha kiválóan alkalmaztál, de amelyekről egy ideje azt hiszed, hogy nincsenek meg benned.
E kétnapos tanfolyam játékos, vidám, mozgalmas és színes – váltakoznak benne a bemutatók, a kiscsoportos és egyéni gyakorlatok, játékok, melyeknek során tapasztalt segítők segítenek a legjobb eredmények elérésében.
::bővebb információ, jelentkezés::


Énkép – Hogyan gondolunk magunkra? (2012. március 16-18. és április 10-12. - Budapest)
Az „Önmagunk megváltoztatása”-tanfolyam az NLP fő mintáira épülő, bevált módszer, amely lényünk egészéről alkotott fogalmunkkal, „önazonosságunkkal” foglalkozik. Önazonosságunk kihat életünk minden területére; meggyőződéseinkre és értékeinkre, képességeinkre, viselkedésünkre, valamint mindazokra a „környezetekre”, amelyekben élünk. Steve Andreas 12 éve vizsgálja, hogy az emberek miképpen változtatják meg a magukról alkotott véleményüket. E kutatás folyamatosan tökéletesedő eredménye az Énkép-módszer.
::bővebb információ, jelentkezés::

Villámolvasás tanfolyam is lesz, ahogy mindig. Budapesten most máricius végén is lesz egy. Valamint a pécsi és debreceni tanfolyamokra is lehet még jelentkezni. Akik tanuláshoz szeretnék használni a módszert, érdemes átgondolniuk, hogy most tavasszal vegyenek részt a tanfolyamon, mert májusban már kezdődik a vizsgaidőszak, az érettségire tanulás, és az évvégi hajrá mindenhol!:)
::bővebb információ, jelentkezés::

Betűvetés - Teljes elmés írás (2012. május 19-20. - Budapest)
Murányi Péter és Melocco János 2 napos tanfolyama azoknak, akik nem csak olvasni szeretnének mindkét agyféltekéjükkel, hanem írni is. A tanfolyam témái: az írás fázisai, a kreatív folyamat engedése, képzelőerő fejlesztése, a metaforák erdeje, a megfelelő belső hangok megtalálása, a bennünk élő nagy írók, belső kritikus megszelidítése; felhasználása szerkesztésre és javításra, tiszta gondolkodás, magyaros szerkezetek, stílusok.
::bővebb információ, jelentkezés::

Az Ericksoni hipnózis alapjai (2012. május 12-13. - Budapest)
Ezen a tanfolyamon kezdők is könnyedén megtanulhatják az ericksoni kommunikáció, a más tudatállapotokat elősegítő szuggesztív nyelvi minták alapjait. A tanfolyam célja, hogy játékos eszközökkel megtanuljunk egy csomó konkrét nyelvi módszert (azok legfőbb nyelven kívüli hátterével egyetemben), hogy tapasztaljuk és érzékeljük, hogyan is fejtik ki hatásukat a valóságban – illetve, hogy el is kezdjük az ilyen minták begyakorlását, és feltérképezzük, hogyan lehet azokat még jobban alkalmazni.
::bővebb információ, jelentkezés::

Jobb agyféltekés rajztanfolyamok
Ha már írunk, és olvasunk mindkét agyféltekénkkel, rajzoljunk is! A Betty Edwards által megalkotott módszer óriási népszerűsége nem véletlen.
A rajztanfolyamon olyan környezetet teremtünk, olyan eszközöket használunk, olyan gyakorlatokat végzünk, ami működésre serkenti a jobb agyféltekét, és összehangolja a két agyfélteke működését. A tanfolyam 4 napos!
::bővebb információ, jelentkezés::

Touch for Health I.-IV. - négy hétvégés kineziológia tanfolyam (TFH I.: 2012. március 24-25. - Budapest)
A kineziológia alapja, megelőzésre, önismeretre és gyógyulásra egyaránt alkalmas.
Testünk emlékszik minden impulzusra, és a hozzá kapcsolódó érzésekre, érzelmekre, ami valaha ért bennünket. Izomtesztelés segítségével hozzájuthatunk az izmainkban és a tudatalattinkban őrzött információkhoz, és visszajuttathatunk olyan információkat, melyek segítik a gyógyulást.
::bővebb információ, jelentkezés::

Provokatív Változás Módszere - Nick Kemp (Budapest - 2012. március 30-április 1.)
A PCW módszere hasznos változásokat indít be a résztvevőkben, és lehetővé válik számukra, hogy kilépjenek megrekedt állapotaikból, és hozzáférjenek belső erőforrásaikhoz, hogy nagyobb szabadságot élvezzenek mindennapjaikban. Ez egy beszélgetős módszer, amely használja a relaxáció elemeit is. A humor segítségével rámutat a helyzet abszurditásaira és a társadalmi sztereotípiákra. Mindig a jelen pillanatra fókuszál ahelyett, hogy a múltban keresné a válaszokat. Gyors és hatékony változásokat lehet elérni általa!
::bővebb információ, jelentkezés::

Zenemindenkié - zenetanfolyam (2012. április 27-29. - Budapest)
A tanítási módszerünknek köszönhetően a kurzus olyan zeneelméleti tudást ad, aminek segítségével már egyedül is boldogulhatsz zenei utadon, ugyanakkor szerezhetsz általa sok új zenész, vagy leendő zenész ismerőst/barátot is, akik társaid lehetnek a zenélés örömében. Ha bővebben érdekel a dolog rajta, olvass tovább! Ahogy Kodály Zoltán mondta: " A zene mindenkié ! " Ez a mi mottónk is, ezért lettünk Zenemindenkié zenetanfolyam. Szeretettel várunk, mert Te is lehetsz zenész!
::bővebb információ, jelentkezés::

Ezek voltak a tavaszi tanfolyamok. Ha kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban, írj nekünk. A legtöbb tanfolyamon mi is részt vettünk már, így nagy valószínűséggel tudunk válaszolni a kérdéseidre.


Még két dolgot szeretnék figyelmedbe ajánlani. Le ne maradj róluk!

Az egyik a Lélekpillangó személyiségfejlesztő csomag, amiről már olvashattál nálunk. Sőt többen már meg is rendeltétek. A csomagot eredetileg március 8-ig lehetett megrendelni. A jó hír, hogy Te sem maradsz le róla, mert meghosszabbították a rendelési időt, március 31-ig! Itt olvashatsz a csomagról bővebben: Lélekpillangó csomag.

A másik pedig a következő Pozitív Gondolkodók Napja.
A Nagy Stresszűző Nap egy speciális tréning azoknak, akiknek elegük van a feszültségből, ezért tudni akarják, hogy a nehéz helyzetek idegesítő kilátástalanságát hogyan tudják átalakítani támogató erőforrássá.
Minden jegy mellé Ajándék Előfizetés jár!
Ha most jegyet rendelsz, és március 19-ig beérkezik az utalásod, egy 1 éves Pozitív Gondolkodás magazin előfizetést kapsz ajándékba, ami a rendezvény után is segít és támogat abban, hogy a hétköznapjaid stresszmentesen teljenek.
Gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat
Olyan hasznos és bármikor végezhető gyakorlatokat is megtanulhatsz, kipróbálhatsz, amelyek segítségével hatékony megoldásokkal gazdagabban térsz haza, felvértezve magad a stressz káros hatásai ellen. Sőt, képes leszel a feszültség erejét megfordítani, és a saját fejlődésed mozgatórugójává alakítani!

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

Szeptember, változás, lehetőségek

Kedves Barátom!

 

Ebben a cikkben szeptemberi tanfolyamainkat szeretném figyelmedbe ajánlani! Közöttük néhányon most kedvezményes áron vehetsz részt! Légy résen!


Ismered a teljes elmés olvasást? Álmodtál már a könyvvel, amit olvastál?
Mit szólnál, ha naponta kiolvashatnád a nagyszótárt, hogy bővítsd a szókincsed?
Készítettél már elmetérképet?
Tudsz hatékonyan tanulni?

Szeptemberi Villámolvasás tanfolyamainknál ismét van Dupla Diákkedvezmény!

A kedvezményt minden diák igénybe veheti. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy megjelölöd a jelentkezési lapon a kedvezményt. Így automatikusan
4 000 ft kedvezményt
kapsz 2 000 ft helyett a szeptemberi tanfolyamokra.


Ősszel hullanak az áraink, mint a falevelek! - mondta Dinnyés Márti. Szeptemberi tanfolyamain kedvezményes áron vehetsz részt.

NLP alapú 2 napos kommunikációs tréningje: Út egymáshoz GPS nélkül
2011. szeptember 10-11-én lesz Budapesten. A tanfolyam díja kedvezményesen most:
19 000 Ft.

Van egy NLP-s előfeltevés:
"A kommunikáció azt jelenti, amit eredményezett."
Aki jól kommunikál, az azt tudja közvetíteni a másik ember számára, amit tényleg szeretne. Aki kevésbé jó a kommunikációban, az sokszor valami teljesen mást kap, mint amit kér. Lehet, hogy az, amit mondunk, valaki másnak teljesen mást jelent? Bizony lehet. Ha többször szeretnéd pontosan azt kapni, amit kérsz, akkor mindenképpen javaslom ezt a tanfolyamot Neked!

Még egy pár kérdés, amire választ kaphatsz a tanfolyamon:
"Hogyan kommunikálhatunk hatékonyabban családtagjainkkal, kollégáinkkal, ügyfeleinkkel?
Milyen kérdéseket tegyünk fel, hogy pontosan megértsük a másikat?
Hogy érhetjük el, hogy ránk figyeljenek?
Mik azok az apró trükkök, melyek segítségével a munkahelyi és az otthoni légkört kellemesebbé, harmonikusabbá tudnánk tenni? "


Hasonló a hasonlót szereti.” vagy „Az ellentétek vonzzák egymást”?
Többek között eről is esik szó Márti két napos Párkapcsolat-(sz)építő nlp tréningjén.
Mit tudhatsz meg ezen a két napos tanfolyamon még? Először is azt, hogy mennyire jól ismered önmagadat és partneredet, illetve hogy hogyan ismerhetitek meg egymást még jobban. Megismered a neurológiai szinteket, és megtudod, milyen módon változtathatod meg párkapcsolatodat. Ha nincs párkapcsolatod, de szeretnél, ha van, de szeretnéd jobbá tenni, akkor ott a helyed. A tanfolyamon párok is részt vehetnek!


Kun Eszter vezetésével 4 hétvégés Kineziológia alaptanfolyam indul.

Az első rész időpontjai:
2011. augusztus 13-14.
vagy
2011. szeptember 24-25.

Eszter eredetileg kineziológus, és hangterapeuta végzettséggel kezdte az emberek gyógyítását, segítését, majd tanítását.

Testünk emlékszik minden impulzusra, és a hozzá kapcsolódó érzésekre érzelmekre, ami valaha ért bennünket. Izomtesztelés segítségével hozzájuthatunk az izmainkban és a tudatalattinkban őrzött információkhoz és visszajuttathatunk olyan információkat, melyek segítik a gyógyulást.
A képzés végén ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) vizsgára jogosító papírt kapsz.

Használd ki ezt a remek lehetőséget, hogy van még egy alkalom, amikor is csatlakozhatsz a négy hétvégés kineziológia képzéshez!


Problémáid vannak? Oldd meg őket NLP-vel!
Céljaid vannak? Tűzd ki hatékonyabban, és érd is el azokat!

Szeptemberben indul egy óriási kaland:
NLP Alaptanfolyam

A 10 hétvégéből álló tréning első hétvégéje az NLP Bevezető tanfolyam, amit előző hírlevelünkben ajánlottunk, feltétele annak, hogy részt vehess ezen a tanfolyamon. Még jelentkezhetsz rá!

A 10. hétvége után nemzetközileg elismert NLP-művelői (NLP Practitioner) oklevelet kapsz. És persze addigra tényleg nlp művelő lehetsz! A weboldalon megtalálod a hétvégék menetét, és így belátást nyerhetsz, miről is lesz szó a tanfolyamon. Egy pár témát említek: rokonszenv kialakítása, Meta-modell, cél beépítése az életfonalba, a világhírű Milton Erickson hipnotikus nyelvi mintái... és mindezeket sok sok gyakorlaton keresztül ismerheted meg.


Hamarosan vége van a nyárnak, és szeptembertől nem csak az idő változhat, hanem Te magad is. Csak Te döntheted el, hogy mit kezdesz az elérhető lehetőségekkel.

Esetleges kérdéseidre örömmel válaszolunk, kérlek, írj az info [kukac] mindennapinlp.hu címre.

Összes meghirdetett tanfolyamunk listája elérhető
--->ezen az oldalon<---

Baráti üdvözlettel:
Szűcs Tibor
és a Mindennapi NLP csapata

Hipnózis, kommunikáció, NLP

Kedves Barátunk!

Májusi tanfolyamajánlónk főként azokhoz szól, akik szoktak kommunikálni. Vagyis mindenkihez.

Hallottál már a legendás hipnoterapeutáról, Milton Ericksonról? Sokan nem tudják, hogy Erickson hipnotikus nyelvi mintáit a hétköznapi életben is hatékonyan lehet alkalmazni. Legyen szó üzletről, párkapcsolatról, gyereknevelésről, tanításról, egyszóval bármiről, ahol emberekkel kommunikálsz - nem mindegy mit mondasz, és az sem mindegy, hogyan.

Ha szeretnél Te is betekintést nyerni az Ericksoni hipnózisba, és kipróbálni, mit érhetsz el vele a saját életedben, most lehetőséged nyílik rá: május 21-22-én Budapesten magad is részt vehetsz Murányi Péter és Melocco János 2 napos tanfolyamán. Aki pedig elvégezte ezt a tanfolyamot, az magasabb szinten is megismerheti a módszerben rejlő lehetőségeket ez év novemberében, az Ericksoni hipnózis tanfolyam 2. részén.

Bővebben is olvashatsz a tanfolyamokról és a jelentkezésedet is leadhatod az alábbi oldalakon:
Ericksoni hipnózis 1.
Ericksoni hipnózis 2.

Tanfolyamajánló (2011. március)

Kedves Barátom!

Engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljak néhány tanfolyamot, amelyet ebben a hónapban és áprilisban végezhetsz el.

Villámolvasás
Debrecen - 2011. március 5-6.
Budapest -2011. március 12-13. és április 9-10.
Pécs - 2011. március 26-27.
Veszprém - 2011. április 16-17.

25 000 szó percenként!
A nagy sikerű Villámolvasás tanfolyam ezen a hétvégén Debrecenben, a hónap végén Pécsett, áprilisban pedig Veszprémben is elérhető.
A tanfolyamokon minden résztvevőnek lehetősége nyílik olvasási tesztekkel mérni a tudását. Bővebben a tesztekről itt olvashatsz: Olvasási tesztek villámolvasás tanfolyamokon. A megfelelő, számodra legszimpatikusabb könyvet magad választhatod ki, de a saját könyveidet is olvashatod.
::bővebb információ, jelentkezés::


2 napos Bevezető az NLP-be
Budapest
2011. március 19-20.

Az NLP méltán vált világhírűvé. A hetvenes években megalkotott módszer Richard Bandler és John Grinder nevéhez kapcsolódik. Akkor zseniális embereket tanulmányoztak, és sikerült felfedezniük a kiválóság eszenciáját, miközben a tartalom helyett a szerkezetre összpontosítottak.
A bevezető tanfolyamon megismerkedhetsz az alapokkal, és megtanulhatsz néhány nagyszerű gyakorlatot is. Erre a tanfolyamra épül a komolyabb ismereteket és tudást adó NLP Alaptanfolyam, később pedig a Mestertanfolyam.
::bővebb információ, jelentkezés::


Küldetés iránytű
Budapest
1. hétvége: 2011. március 26-27.
2. hétvége: 2011. május 7-8.

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Hogy a hétköznapok felőrölnek? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek? Érezted már, hogy TE is többre születtél?
A legtöbb embernek nincs küldetéstudata. Helyette foglalkozása, karrierje van. Iskolába jár vagy dolgozik. Te hova tartozol? Mit gondolsz a küldetésedről? Tudod-e már, hogy mire születtél? Keresed-e a helyed a világban? A küldetés valahol lényed legmélyén rejtőzik, és csak belülről ismerheted meg. Ha van küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt.
A 2 napos tanfolyam után 4 hétig Önállóan dolgozol otthon saját küldetéseden. Értékeled szerepeidet a küldetésed fényében. Ezen a felfedező úton elkísér egy külön erre a célra készített hanganyag. Ha minden feladatot teljesítettél, részt vehetsz a záró hétvégén, ahol beépítheted küldetés-vezérelt céljaidat, alakíthatod új és régi szerepeidet, így kiteljesítve küldetésed.
::bővebb információ, jelentkezés::Természetes Nyelvtanulás tanfolyam

Budapest - 2011. április 2-3.

Áprilisban ismét Természetes Nyelvtanulás! Hogyan lehetséges az, hogy éveken át küzdünk egy nyelvvel, hogy valamilyen szinten elkezdjünk gagyogni, miközben egy kisgyermek ugyanannyi idő alatt játszva megtanul egy nyelvet, és közben nem is tudja, hogy ez most nyelvtanulás?
Mit tehetsz, ha nincs lehetőséged külföldre utazni, hogy elmerülj egy nyelvben?
Hogyan léphetsz be az adott nyelv kultúrájába is?
Különleges gyakorlatok, nagyszerű lehetőségek Murányi Péter tanfolyamán.
::bővebb információ, jelentkezés::


Sorsmodellezés - Családállítás
Eszetergom - 2011. március 13.
Budapest: 2011. március 20,
március 26 és március 27.

Bert Hellinger olyan világra szóló forradalmi módszert dolgozott ki, amely egy egészen új szemszögöt nyújt az emberek számára, hogy bepillanthassunk – később meg egy „Maradandó boldogságot„ elérve – egy olyan világba hív minket, ahol azt látjuk, amiben igazán élünk. Ez a mélyen transzba ejtő kifejezés azt rejti magában, hogy egy olyan térben találjuk magunkat, ahol a saját lelkünkben élő legfontosabb szereplőkkel találkozunk.

::bővebb információ, jelentkezés::


Út egymáshoz - kommunikációs tréning
Budapest - 2011. március 26-27.
Tudsz mondani egy olyan területet, ahol nem kell kommunikálni? Ahol nem számít, hogy mit mondasz? És hogy hogyan mondod?
A kommunikációt - annak ellenére, hogy folyamatosan jelen van az életünkben - sokszor elhanyagoljuk. Azt gondoljuk, mi már tudunk beszélni, a céljainkat sokszor mégsem érjük el. Lehet-e ezen javítani?
Mi a helyzet a szavakon túli kommunikációval?
Ha javítasz a kommunikációs képességeden, akkor az életeden is javítasz. Márciusban remek lehetőség nyílik erre Dinnyés Márta tanfolyamán.
::bővebb információ, jelentkezés::


Zenemindenkié Zenetanfolyam
Budapesten

2011. április 8-10.
A tanítási módszerünknek köszönhetően a kurzus olyan zeneelméleti tudást ad, aminek segítségével már egyedül is boldogulhatsz zenei utadon, ugyanakkor szerezhetsz általa sok új zenész, vagy leendő zenész ismerőst/barátot is, akik társaid lehetnek a zenélés örömében. Ha bővebben érdekel a dolog rajta, olvass tovább! Ahogy Kodály Zoltán mondta: " A zene mindenkié ! " Ez a mi mottónk is, ezért lettünk Zenemindenkié zenetanfolyam. Szeretettel várunk, mert Te is lehetsz zenész !
::bővebb információ, jelentkezés::


Bízom benne, hogy Te is megtalálod a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot az idén tavasszal!

Ebben a levélben csak néhány tanfolyamot emeltünk ki.
Összes meghirdetett tanfolyamunk listája
--->ezen az oldalon<---

Baráti üdvözlettel:
Szűcs Tibor
és a Mindennapi NLP csapata

Néhány tanfolyamunkat az alábbi képekre kattintva is elérheted:

ONLINE PÁRKAPCSOLATI TRÉNING
JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAMOK2 NAPOS CÉLKITŰZŐTANFOLYAM