Alkosd meg a saját Titkos kertedet az NLP, a metaforák, és a kreatív írás erejével!

Folytatódik a belső utazás, amelyet már átélhettél "A Titkos erdőben" . Itt az újabb metaforikus kaland.

Öt gyakorlat egy csomagban a személyes változásodért:

  • A Titkos kert (transz)
  • Árnyas fák alatt (belső írás)
  • Virágbontás (NLP)
  • Kertszépítő (metafora)
  • A bűvös mag (paraliminális transz)
Ahogy mindig, most is vadonatúj önfejlesztő gyakorlatokkal várunk.
Olvass tovább!

Úgy érzed elakadtál valahol? Szívesen változtatnál az életeden? Új lendületet vennél?

Akkor ez a játékos gyakorlatcsomag neked való!

Mi az a Titkos kert?

A Titkos kert hasonló, mint a korábban megjelent "Titkos erdő" c. online kreatív metaforikus önfejlesztő eszköz. Izgalmas időtöltést kínál, ha szereted használni a fejed, és szívesen változtatnál az életeden.

Ebben a csomagban öt gyakorlatot találhatsz. Miközben sorban elvégzed ezeket, egy metaforát építhetsz fel a fejedben, amely közvetlen összeköttetésben áll a jelenlegi élethelyzeteddel. A feladatok többnyire elvontak, a metaforára irányulnak, de a cél a saját életed megváltoztatása - amelyről természetesen csak te dönthetsz.

Bővebben a gyakorlatokról

Mit találhatsz ebben a csomagban?

1. A titkos KERT

- transz -


A hipnotikus mintákkal elmélyített hanganyag meghallgatása során a saját titkos kertedet alkothatod meg. Ez a metafora adja az alapján a teljes gyakorlatsorozatnak.

Ha nyitott szemmel hallgatnád az anyagot, nézheted közben a videót, amely megnyugtató képekkel adhat jótékony sugallatokat.

2. Árnyas fák alatt

- kreatív írás-gyakorlat -


Az "ideális pihenőhely" talán nem ismeretlen fogalom a számodra. Ebben az írásgyakorlatban megalkothatod és részletesen leírhatod, hogy milyen a te belső pihenőhelyed a kertben.

A gyakorlat azonban ennél messzebbre mutat. Miért is ne kezdenéd el kialakítani a valóságos ideális pihenőhelyedet, ahol az Énidődet töltheted?

3. Virágbontás

- Neuro-lingvisztikus gondolkodás -


Egy játékos NLP gyakorlat, amelyhez kártyákat használhatsz. A kártyákat letöltheted, kinyomtathatod, vagy elkészítheted saját magad is.

A kreatív játék során a metaforát terjeszheted ki, így egy részletesebb képet kialakítva a saját élethelyzetedre is jobban ráláthatsz.

4. A Kertszépítő

- metaforikus gondolkodás -


A metafora, ami a fejedben kialakul, többnyire a jelenlegi élethelyzeted tükre. Annak a megváltozatása nem mindig könnyű.

Könnyedén átalakíthatod azonban a titkos kertet, és mivel az tulajdonképpen te magad vagy, számíthatsz a pozitív változásra.

5. A bűvös mag

- paraliminális transz -


Egy hipnotikus mintákkal támogatott, mélyre vezető (videóval támogatott) hanganyag, amelyben egyszerre két csatornán is kapsz jótékony sugallatokat. A tudatos figyelem itt legtöbbször nem tud érvényesülni. Tudattalanul azonban rendkívül jótékony változások születnek.


Mi működteti ezt a gyakorlatcsomagot?

Ahogyan azt már megszokhattad, a szórakoztató, játékos gyakorlatok mögött komoly tudattalan folyamatok, és nagyszerű önfejlesztő módszerek állnak.

A következők működtetik ezt a csomagot:

NLP

A Neuro-lingvisztikus programozás egy játékos, könnyed és elegáns, ugyanakkor igen hatékony személyiségfejlesztő módszer, amellyel jelentős változásokat érhetsz el a kommunikációdban, a céljaid felismerésében és elérésében, hasznos meggyőződések kiépítésében, a viselkedésed megváltoztatásában. Utóbbiban rejlik a személyes változásod kulcsa.  Ebben a csomagban az NLP játékosabb oldalát ismerheted meg egy kártyás gyakorlat formájában.

Metaforikus gondolkodás

Az egész gyakorlatcsomag alapja egy METAFORA. A kert olyan, mint az élet. A kert te magad vagy. A valóság és a kert összekapcsolódik a fejedben, hol a metaforával foglalkozhatsz, hol a valós helyzettel. A tudattalanban történt változások gyengéden, de erőteljesen hatnak rád. Ösztönözni fognak téged arra, hogy csinálj végre valamit, ami előbbre visz, és amit talán már rég meg kellett volna tenned.

Belső írás

A kreatív írás általunk képviselt vonala a Belső írás. Ezt a módszert kizárólag kézírással tudod hatékonyan alkalmazni. A folyamatos, megszakítás nélküli kézírást szabad írásnak nevezzük. Ez a módszer önmagában is olyan hatékony, hogy ha megismered, hamar megkedvelheted, és a füzeted és tollad legkedveltebb önfejlesztő eszközöddé válhat. A gyakorlatoknak nincs maximális ideje, így ha belemelegedsz az írásba, akár egy órán keresztül is írhatod a gondoltaidat.

Transzok

A transz nagyjából egy meditáció, de annak egy speciális formája. Pozitív sugallatok, metaforák, NLP-s varázsigék és hipnotikus nyelvi minták teszik mély és kellemes belső utazássá a hanganyagot. A paraliminális transzokkal juthatsz  a legmélyebbre. Két csatornán két külön üzenetet hallhatsz. A tudatos elmét teljesen leköti, hogy megpróbálja értelmezni mindkét szöveget, de ez többnyire nem jön össze. A tudattalannak viszont igen. Különös és kellemes élmény egy  ilyen transz meghallgatása.

Mit kapsz, ha regisztrálsz?

  • Örökös hozzáférést a teljes anyaghoz.
  • Videókat, audio anyagokat, prezentációkat.
  • A gyakorlatokon keresztül betekintést több nagyszerű önfejlesztő módszerbe.
  • Hozzászólási és kérdezési lehetőséget.
  • Lehetőséget a változásra.

A Titkos kert

A gyakorlatcsomag díja:

9880 Ft

Ez az anyag jelenleg nem kapható!

Gyakran feltett kérdések

Kell-e bármilyen előképzettség?

Lehet PayPal nélkül bankkártyával fizetni?

Együtt fogok másokkal haladni?

Lehet-e átutalással fizetni?

Most nem érek rá, később is jelentkezhetek?

>