villámolvasás

Villámolvasás + számítógépes fotóolvasás - online tanfolyamok

Tanuld meg a világhírű TELJES ELMÉS OLVASÁST, és használd tanuláshoz, önfejlesztéshez. Sajátítsd el az alapmódszert, és ismerd meg a speciális alkalmazási módokat.


Nézd meg a részleteket!

Új: Villámolvasás Videótréning most ajándékokkal

Nagy hírem van, egy különleges online tréninget tettünk közzé, amely sokaknak fog örömet okozni, és ez nem más, mint a Villámolvasás Videótréning!

Mit tartalmaz a videótréning?
Ez a trénig az Önképző Videók online tantermében érhető el, és a következőket nyújtja:

  • Több órányi oktatóvideó
  • Minden videóhoz prezentáció
  • Vezetett olvasási gyakorlatok
  • Speciális relaxációs gyakorlatok
  • Számos olvasási megértési teszt különféle könyvekhez
  • Letölthető segédanyagok
  • Belső jegyzetelési lehetőség
  • A kérdéseidet felteheted a videó alatt
  • Villámolvasás tippek levélsorozat minden résztvevőnek

Most ajándékok várnak a résztvevőkre, a leggyorsabbakra a legtöbb!

3 dolog, amiért érdemes olvasnod

Az olvasás a legfontosabb dolgok közé tartozik a világon, mert például most is olvasol. Persze igazából a könyvekre gondolok. Ha Te rendszeresen olvasol könyveket, papírkönyvet vagy e-book-ot, akkor Te is tudsz legalább 3 okot, amiért érdemes és hasznos napi szinten olvasni.

Olvasd el a teljes cikket és nézd meg az ajándékokat!

Hány cápa van ezen a képen?

Februárban még a régi áron jelentkezhetsz Villámolvasás tanfolyamra


Akik még sosem próbálták a fotóolvasást, csak találgathatnak, hogy vajon milyen élmény lehet így olvasni egy könyvet. Aki még sosem pörgetett át egy jó regényt fotófókuszban, az valószínűleg nem is tudja, mi az a fotófókusz. Megmutatom. Nézd ezt a képet:

Kattints a nagyobb mérethez!

10 tipp villámolvasóknak

10 tipp a villámolvasáshoz

Ha már ez a hónap a stratégiákról szól, akkor beszéljünk egy kicsit a Villámolvasásról, ami egy igazán különleges olvasási stratégia.

A teljes olvasási stratégia - bár létezik egy elég jól követhető leírása - mindenkinél más és más. A stratégia lépéseit a módszert alkalmazók már elég jól ismerik, a tanfolyamokon sokat foglalkozunk ezzel, ezért annak részletes taglalása helyett most hadd adjak 10 egyszerű, ám annál hasznosabb és fontosabb tippet azoknak, akik szeretnék a maximumot kihozni magukból és az olvasmányaikból.

Villámolvasás hírek: Elkészült a GY.I.K.

Kedves Villámolvasó, vagy villámolvasás után érdeklődő!

Szeretnénk a lehető legtöbb segítséget megadni számodra - ha a fotóolvasás alkalmazásával akarod elérni céljaid -, hogy a módszerrel kapcsolatos minél több kérdésedre megkapd a választ. Hogy azokra a kérdésekre is rendelkezésedre álljanak ezek a válaszok, amelyeket esetleg még fel sem tettél, elkezdtük összegyűjteni a leggyakrabban elhangzó kérdéseket a módszerrel kapcsolatban, vagyis elkészítettük a “Villámolvasás - Gyakran Ismételt Kérdések” oldalt.

Az oldal elérhető itt:
Villámolvasás GY.I.K.

Dupla Diákkedezmény

Hamarosan itt a szeptember és jönnek a tanévnyitók, így hát ismét itt a
Dupla diákkedvezmény!

Mikor év elején megkapod az olvasmány listát és a tankönyveidet, neked már nem kell izgulnod. A villámolvasás módszer segítségével ugyanis van lehetőséged már az év elején akár az összes könyvedet elolvasni. Évközben pedig meggyorsítja a tanulást a tanfolyamon szerzett tudás. Ne halaszd el ezt a kedvezmény!

A szeptemberi Villámolvasás tanfolyamokra duplán megkapod a diák kedvezményt, ehhez csupán be kell jelölnöd, hogy diák vagy, és megadnod a diákigazolvány számod!

Ezt a kedvezményt a következő villámolvasás tanfolyamokon tudod érvényesíteni:

Budapest: 2012. szeptember 8-9.

Szeged: 2012. szeptember 15-16.

Pécs: 2012. szeptember 29-30.

::Tovább a tanfolyamhoz::

Elmikulásozódás

Elég érdekes munkabeosztása van a Télapónak, ha azt nézzük. Tulajdonképpen nem rossz foglalkozás, bár nem tudom, hogy jövedelmez, a gyermekkoromban észlelt igazi télapók közül az egyik Trabanttal jött. Mély nyomokat hagyhatott bennem, mert nekem is volt Trabantom, mikor már nagy lettem. Persze a Trabi nem egy kifejezett státuszszimbólum (annyira jó ez a szó), de jár egyfajta életérzéssel. Különben pedig sosem forrt fel benne hűtővíz, nem kellett benne olajat cserélni, a fűtéssel sem volt gond, s amikor azt hittük, elromlott, a végén mindig kiderült, hogy csak a benzincsapot kell megnyitni (vagyis feleslegesen toltam keresztül 2 utcán). Különben sem a pénz a legfontosabb, mert ha a Trabant nem a legmenőbb verda is, azért a mikulásság jövedelemtől függetlenül is elég kellemes szakma lehet. Kb. 11 hónapon át lazíthat a nagy meló előtt.

De ha nincsen neki internetje, akkor mégsem vállalom be. Mit lehet kezdeni annyi ideig offline? És egyáltalán, mi van, ha tényleg nincsen neki netje? Szegény Mikulás...

Biztos olvas. Az nagyszerű. Én azt csinálnám a helyében. Olvasni nagyon-nagyon jó dolog, ha megtalálod a megfelelő könyveket. És ha tudsz fotóolvasni, még sokkal jobb. De mi van, ha a jelenlegi Mikulás nem tud fotóolvasni? Mennyi könyvet hagy ki emiatt? Mennyivel mélyebbre merülhetne ezáltal!

Ezt a problémát sürgősen orvosolni kell. Éppen ezért úgy döntöttünk itt a Mindennapi NLP-nél, hogy csináljunk egy akciót a villámolvasás tanfolyamra mikulások számára. Mivel Szegeden már régen voltunk, ezért a szegedieknek lesz kedvező a helyszín. Tehát: 2011. december 17-18-án Szegeden 2 napos villámolvasás tanfolyamot tartunk, amelyre minden mikulást 3000 Ft kedvezménnyel várunk. A kedvezmény az összes többi kedvezménnyel összevonható. Az engedmény a december 14-ig leadott jelentkezésekre érvényes, amennyiben a tanfolyam elõtt átutalod a tandíjat! Bővebb információ és fizetési feltételek a weboldalon.

Meleg szívünknek köszönhetően, és a tanfolyam teljes elmikulásozódását elkerülendő a kedvezményt kiterjesztettük még azokra az emberekre is, akik hallottak már a mikulásról. Ha szegedi vagy, és jelentkezel, csak jelöld be a kedvezményt, mi pedig elküldünk neked minden tudnivalót a 2 napról. Ha nem vagy szegedi, semmi probléma, mi sem vagyunk azok, de majd odamegyünk.

És ha esetleg Budapest vagy Székesfehérvár alkalmasabb volna a számodra, akkor is gondoltunk Rád, kedves Olvasó, hiszen a januári budapesti (jan. 7-8.) és a székesfehérvári (jan. 21-22) villámolvasás tanfolyamunkat karácsonyi akcióban hirdetjük meg. Ez azt jelenti, hogy minden résztvevő választhat egy ajándékkönyvet. Ez lehet a Villámolvasás könyv, vagy bármely tesztkönyvünk, amelyek listáját itt tekintheted meg.

Ha nem tudod, mi az a teljes elmés olvasás, vagy villámolvasás, itt utánanézhetsz: http://mindennapinlp.hu/category/cimkek/villamolvasas-cikkek

Ha Te már voltál ilyen tanfolyamon, akkor is tudunk Neked ajánlani pár kedvezményt.

További kedvezményes tanfolyamok

Mély, Belső átalakulás
(3 0000 Ft engedmény, Budapest: 2011. december 17-18.)
::bővebb információ, jelentkezés::

 

Út egymáshoz - kommunikációs tréning
(20% engedmény, 2012. február 4-5.)
::bővebb információ, jelentkezés::

 

Jobb agyféltekés rajzolás
(20% engedmény, Budapest: 2011. dec. 8-11. és dec. 15-18. és január 5-8.)
::bővebb információ, jelentkezés::

 

Online Célkitűző Tanfolyam
(30% engedmény)
::bővebb információ, jelentkezés::

 

Online Párkapcsolati Tréning
(30% engedmény)
::bővebb információ, jelentkezés::

 


Kellemes ünnepeket kíván:
Szűcs Tibor
és a Mindennapi NLP csapata

Villámolvasás: Tudni vagy emlékezni?

A villámolvasás egy igazán különleges olvasási módszer, amelynek lényege, hogy egy speciális szemállás segítségével pár perc alatt elhelyezhetjük egy teljes könyv lenyomatát az elménkbe, de tudatosan nem tudjuk felidézni a tartalmát. 3 perc alatt végezhetsz egy 200 oldalas könyvvel - csak nem emlékszel rá. Azonban rövid idő elteltével az elméd elkezdi az információ feldolgozását, aminek a következménye, hogy a könyvben rejlő tudás beépül tudattalan elméd adatbázisába. Ha az adott témával ismét találkozol, nagyságrendekkel magasabb lesz megértési szinted. Ha hagyományos módon is elolvasod a könyvet, remekül érted majd a lényegét, és könnyen meg tudod tanulni, ráadásul sokáig is fogsz rá emlékezni.

Tudatos tanulás
Egy képesség legtöbbször tudatos úton kezdődik. Ha meg akarsz tanulni gitározni, eleinte hosszú másodpercekbe telik, amíg a kezed átáll egyik akkordról a másikra. Pár hét elteltével már észrevétlenül váltod az akkordokat, játékod követi a zene ritmusát. Néhány év múlva már a barátaiddal is könnyedén játszol, képes vagy az improvizációra - a tudattalan elméd vezérli a kezed, nem kell már gondolkoznod rajta, hogyan játssz, nem kell már odafigyelned a mozdulataidra úgy, mint kezdetben.

Ezek szerint többször tudatosan kell foglalkoznunk valamivel, hogy végül tudattalanná, ösztönössé váljon? Legtöbbször így van, gyakorlás teszi a mestert, ráadásul a tudás anyja pont az ismétlés. Épp ezért olyan érdekes a villámolvasás, ahol a könyv egyenes úton a tudattalan elmébe jut, megkerülve a tudatos figyelmünket. Úgy kerül az agyunkba, hogy nem vesszük észre. Ha jobban belegondolunk, ez azt jelenti, egyből célba értünk, hiszen a könyvben rejlő tudást ösztönösen alkalmazhatjuk, persze csak ha az elfogadható számunkra. Nem kell gyakorolni, hogy megtanuljuk.

Emlékezés
Sokszor persze ez egyáltalán nem elég. Egy vizsgán nem mondhatjuk a tanárnak, hogy nekünk már a zsigereinkben van a tudás, ő azt akarja, hogy mondjuk is el neki. Tehát a tudatos szint is fontos. Emlékezni kell a könyvre. Épp ezért a könyv egy részét, vagy akár az egészet villámolvasás után át kell olvasni hagyományosan is. Ha ezt a módszerben leírtak szerint tesszük, gyakran elegendő a könyv csupán egyharmadát elolvasni. A villámolvasás sokszorosára növeli a tanulás gyorsaságát és hatékonyságát, hiszen már tudjuk azt, amit tanulunk, csak át kell ismételni.

Fotógrafikus memória?
Egy idő után, miután magát a villámolvasást is elkezdjük ösztönösen használni, egyre gyakrabban lehetünk részesei annak a jelenségnek, amikor a tudattalan elme látszólag különösebb ok nélkül, néha váratlan pillanatokban feldob néhány részletet egy-egy könyvből. Eszünkbe jut valami, és tudjuk is, melyik könyvben van leírva, még a bekezdések helyét is látjuk az oldalon. Az is lehet, hogy először olvasol egy fejezetet a könyvben, de pontosan emlékszel rá, miről szól. Sokszor próbáljuk felidézni, hogy mikor is olvastuk el azelőtt, mert annyira hihetetlennek tűnik, hogy ilyen szinten képesek vagyunk emlékezni arra a szövegre, amit csupán egyetlen másodpercig láttunk. Ezek az élmények nem csak megszaporodhatnak, de egyre hosszabb részek is beugorhatnak egy könyvből. Sokak álma az ún. fotografikus memória - amikor valaki képes 3 perc fotóolvasás után felidézni egy teljes könyvet, betűről-betűre.

Tulajdonképpen mindkét tudás izgalmas, a tudatos és a tudattalan is. És annyi de annyi könyv van... Néha valami pozitív, személyiségfejlesztő irodalommal jó zárni a napot, máskor jöhet egy izgalmas regény, esetleg egy jó sci-fi. Miről szeretnél álmodni?

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM INDUL!

Olvasószoba Villámolvasóknak

Kedves Villámolvasó!

Engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed arra, hogy (amennyiben eddig nem tetted meg) még van lehetőséged jelentkezni a hétvégi Olvasószobára. Ezekhez egy kis kedvcsináló és kiegészítő információ, újdonság:

TESTBESZÉD:

Az első napon Barbara és Allan Pease közel 360 oldalas könyve, A testbeszéd enciklopédiája nem csupán nagyszerű olvasási élményt jelent a számodra, hanem remek alapot szolgáltat arra is, hogy jobban megértsd a többi embert, és saját magad is eredményesebben kommunikálhass.

 

- Mi az a toronysisak?
- Kik hazudnak jobban: a férfiak vagy a nők?
- Mi minden múlik az ülésrenden?
- Mit néz meg egy férfi először egy nőn? És fordítva?
- Mik a legelőnytelenebb kézfogások, és melyek a hasznosak?
- Miért találják meg a nők a hűtőszekrényben egy másodperc alatt azt, amit a férfiak egy órán keresztül sem képesek meglátni?
- Mit jelent, ha valaki felfelé, vagy lefelé fújja ki a füstöt cigarettázáskor?
- Mi a különbség az intim- és a szoros intimzóna között?
- Mi a csuda az a kávéscsészekorlát?

Ilyen, és még több tucat hasonló kérdésre találhatsz választ a nap során. Az egyéni aktiváláson kívül megtapasztalhatod a csoport erejét, kipróbálhatod a tudásod több olvasási teszten is, amelyek között megtalálhatod a gyorstesztet, a hagyományos A-B-C-D kiválasztáson alapuló kérdéseket, és egy igazi kihívást, ahol nincsenek válaszok, amelyekből választhatsz - magadnak kell megtalálni a megfelelő megoldást.

FÓKUSZ

Hogy a második is nap legalább annyira izgalmas legyen, mint az első, Edward de Bono: Hat keret a figyelem tudatos irányításához c. művét kiegészítettük egy másik nagyszerű könyvvel: Richard Brodie: A jobbnál is jobban c. bestsellerével.
Ha megismerted a de Bono-féle kereteket, azonnal alkalmazhatod is őket Richard Brodie könyvén, akinek bőven van mondanivalója arról, mire érdemes irányítani a figyelmed, ha nem csupán sodródni vagy vegetálni akarsz az életben, hanem olyan életet akarsz élni, ami izgalmas és örömteli a számodra.

A csoportos aktiválás az egyik legjobb módja, hogy a tudatos aktiválás mellett a spontán aktivációt is elősegítsük. Természetesen ez a nap sem nélkülözi a különböző olvasási teszteket, köztük a csoportos tesztet is, amellyel nem csak az egyéni tudásod, de a csoport tudását is próbára tehetitek.

Dupla Diákkedvezmény a szeptemberi Villámolvasás tanfolyamokra

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, ismét itt a Dupla diákkedvezmény!

Mennyi idő múlva jön elő a könyv fotóolvasás után?

A kérdés az, hogy fotóolvasás után (amikor 2-3 perc alatt kiolvasunk egy több száz oldalas könyvet), kb. mikor számíthatunk rá, hogy eszünkbe is jut valami a könyvből.

A válasz nagyon szélsőséges: valahol az azonnal és a soha között.

Ha nem aktiválod, tehát nem kezded el tudatosan is olvasni a könyvet, akkor előfordulhat, hogy soha és semmi nem jelenik meg a tudatos elmédben a könyvből. A tudattalanban benne lesz az egész, és valamilyen szinten hatni fog az életedre, de emlékezni nem fogsz rá.

Ha aktiválunk, azonnal elkezd előszivárogni az információ. Ez egyrészt tudatosan kikeresett részekből áll, másrészt az ezek hatására lassan felbukkanó tudattalanból jövő információ-morzsákból, amelyekből később könnyen lehet egy nagy egész.

A másik eset, amikor még az aktiválás előtt, és már a fotóolvasás közben megjelenik az információ az agyadban, sokszor kép, vagy belső hang formájában. Ez főként akkor fordul elő, amikor valóban elég mély tudatszinten vagy, tökéletes a fotófókuszod, és olvasás közben csak a célodra és az olvasásra gondolsz, s a könyv erős érzelmi töltettel rendelkezik. Pl. egy jó krimi, vagy egy romantikus dráma, izgalmas kaland, stb.

Ha a szélsőségek között szeretnénk egy átlagot venni, akkor nehéz dolgunk van, mert az olvasás után pár nappal is jöhetnek elő dolgok a könyvből, de pár hónappal később is.

Ha növelni akarod az esélyét a spontán aktivációnak (ezt annak nevezzük), akkor olvass olyan könyveket, amelyek valóban fontosak és izgalmasak a számodra. Nem fontos tehát aktiválni. Csupán elfotóolvasol este 2-3 pozitív tartalmú könyvet, és az elkövetkezendő napokban figyelsz a gondolataidra, az érzéseidre, az ötleteidre.

Ez egy nagyon izgalmas játék!

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni: Villámolvasás-tanfolyam

Tanfolyamajánló - 2010. NYÁR

Kedves tanulni vágyó érdeklődő!

Engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljunk néhány aktuális tanfolyamot, s jó pár olyat, amely új a Mindennapi NLP-nél. Mielőtt azonban a tanfolyamokra térnénk, pár szót mondok a Twitterről, amelyen a Mindennapi NLP is képviselteti magát.

TWITTER - Mindennapi NLP
Magam is elcsodálkoztam rajta, mennyi lehetőség adódik ezen a nyáron az önfejlesztésre, tanulásra. Annak, aki tudatosan foglalkozik az élete jobbá tételével, igazi kincsesbányát tudok most felkínálni. Mivel a májusi eső hatására gombamód kezdtek növekedni a Mindennapi NLP-nél a jobbnál jobb tanfolyamok, ezért különösen fontos lehet, hogy mindenről időben információt szerezz, ezek között ugyanis vannak ritka és kis létszámú tanfolyamok is. Ha a legfrissebb írásaimra voltál kíváncsi, engem eddig is követhettél a Twitteren. Mostantól külön Twitter csatornát kapott a Mindennapi NLP is. Ha szeretnél tehát a tanfolyamokról már akkor tudni, mikor még meg sincsenek hirdetve, akkor a legegyszerűbb, ha követed a Mindennapi NLP-t is a Twitteren:

Kattints a képre!
Kattints a képre!

Ha nem tudod, mi az a Twitter, az interneten bőven találhatsz róla információt, pl. a Wikipédiában, vagy a Google-ben.


TANFOLYAMOK

2 NAPOS CÉLKITŰZŐ TANFOLYAM
Mielőtt az új tanfolyamokat megemlíteném, rögtön néhány lehetőség. Legközelebb októberben fogok 2 napos célkitűző tanfolyamot tartani, azonban a jövő hétvégén (2010.06.12-13.) Budapesten tartandó tanfolyamra még van lehetőséged jelentkezni. Ha eljössz, akkor személyesen is megismerkedhetünk, én pedig örömmel bevezetlek Téged az NLP varázslatos világába, és ami még fontosabb: azonnal elkezdhetsz foglalkozni a saját életed jobbá tételével, hiszen a személyes céljaid vezetnek majd végig ezen a két napon.
Bővebb információ: 2 napos célkitűző tanfolyam

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM: BUDAPEST, GYŐR, KECSKEMÉT, MISKOLC, PÉCS,
A nyáron is lesz minden hónapban teljes elmés olvasás tanfolyam. Az izgalmas, forradalmian újszerű olvasási technikával egyre többen ismerkednek meg, s használják szerte a világon. Tanfolyamainkon olvasási tesztekkel győződhetsz meg, hogy már az első könyveknél is eredményesen juthatsz információhoz az olvasott könyvekből. A másodpercenként egy oldalas olvasási sebesség önmagáért beszél. A budapesti tanfolyamok sikerei után mostantól vidéki városokban is biztosítjuk a részvételi lehetőséget.
Időpontok és jelentkezés: Villámolvasás

INTENZÍV NLP ALAP- ÉS MESTERTANFOLYAM
Az idén lehetőséged van egyetlen nyár alatt megszerezned az NLP mesteri oklevelet. Természetesen ez azt is jelenti, hogy ezek valóban intenzív tafolyamok. 2 x 12 nap, napi 10 órányi NLP-vel - garantáltan a legemlékezetesebb nyári élményeid közé tartozik majd ez a tanfolyam, ha beleveted magad a változásba. Helyek már csak korlátozott számban és rövid ideig állnak rendelkezésre. A tréning a Budapesttől 40 km-re fekvő festői Dunakanyar történelmi múltú településén, Visegrádon kerül megrendezésre.
Bővebb információ: Intenzív NLP Alaptanfolyam és Intenzív NLP Mestertanfolyam

NLP ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING (Budapesten és Győrben)
Amikor megkérdezik tőlem, mire jó az NLP, legszívesebben azt válaszolnám, mindenre. Van azonban egy területe, amelyben vitathatatlanul az élen jár, ez pedig a kommunikáció. A kommunikáció pedig az egyik legfontosabb képességünk, e nélkül képtelenek volnánk életben maradni. Ha valaki belemerül ezekbe a lehetőségekbe, és hatékonyan fejleszti az ide tartozó különböző képességeit, rövid időn belül óriási fejlődésre számíthat az élet azon területein, ahol emberekkel kerül kapcsolatba. Többek között ilyen a tanulás, a karrier, az üzleti élet, és ilyen a család, a párkapcsolat, a gyereknevelés.
Bővebb információ és jelentkezés: Út egymáshoz - GPS nélkül


ÚJ JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAMOK!
Óriási sikere van a Betty Edwards által kifejlesztett különleges módszernek, ezért nagy öröm a számunkra, hogy mostantól még több lelkes érdeklődőnek nyílik lehetősége részt venni a következő tanfolyamokon.

Olvasási tesztek Villámolvasás tanfolyamon

A Villámolvasást, vagy más nevén a Teljes Elmés Olvasást alkalmazó diákok ugrásszerű javulást tapasztalnak a tanulmányi eredményükben, amint elkezdik aktívan használni a módszert. És persze nem csak annak előrelépés ez, aki tanul, hanem annak is, aki dolgozik, alkot, szervesz, tervez, vagy bármilyen kreatív tevékenységben vesz részt.

A módszer maga pofonegyszerű - megtanulni is az volna, azonban nem szabad elfelejtenünk azt a fontos tényezőt, hogy a hozzáállás és a hiedelemrendszerünk óriási mértékben befolyásolja az eredményességet.

Technikailag valóban könnyen elsajátítható a teljes rendszer - egyedül a fotófókusz állapot az, ami az elején több odafigyelést igényel, hiszen nem a betűket olvassuk, hanem a teljes könyvet nézzük egyszerre, s ha sikerül, figyeljük közben az ún. fantomoldalt is. (Ez nem követelmény, de hasznos lehet.) Igazából pár óra alatt megérthető, és gyakorlati szinten is alkalmazható a módszer.

Az alapvető kérdés mindig az: Működik ez? Tényleg igaz? Képes vagyok pár perc alatt elolvasni egy több száz oldalas könyvet?

A tanfolyamokat épp ezért a gyakorlatra építjük, 3 könyvet olvasunk el a 2 nap alatt. A tanfolyam talán leghasznosabb része pedig az olvasási tesztek kitöltéséből adódik.

Ez következőképpen néz ki: A tanfolyam első napján elolvasunk egy vagy két ún. tesztkönyvet.

 

Jelenleg a következőkből válaszhatsz:
-Richard Bandler: Elmés változások (NLP)
-José Silva: Gyógyíthatsz (Agykontroll)
-T. Harv Eker: A milliomos elme titkai (Pénzügyi modellünk)
- Regőczi Lalus: Az égig érő erdő (mese, személyiségfejlesztés, szépirodalom)
- Joe Vitale: Számíts a csodára (személyiségfejlesztés)

ÚJ KÖNYVEK:
- Edward de Bono: Hat keret a figyelem tudatos irányításához (gondolkodás, koncentráció, információszűrés)
- Richard Brodie: A jobbnál is jobban (Személyiségfejlesztés, célkitűzés)
- Barbara & Allan Pease: A testbeszéd enciklopédiája (kommunikáció)
(ez a könyv két könyvnek felel meg, ne válasz mellé másikat!)

A rendelkezésre álló idő könyvenként:
Előzetes áttekintés: 2 perc
Fotóolvasás: 8 perc
Utólagos áttekintés: 12 perc
Aktiválás: 60 perc

A testbeszéd című könyv esetében minden időtartam kétszer annyi, és nem olvasunk mellette másik könyvet.

Tanfolyamajánló


Sok-sok tanfolyamra jelentkezhetsz az oldalunkon keresztül, most csak néhányat emelek ki ezek közül. Az aktuális tanfolyamok listáját itt tekinthetd meg.

Villámolvasás - Olvass teljes elmével!

(Tanfolyam Budapesten és Debrecenben)

Paul Scheele világhírű módszerét egyre többen sajátítják el. Az első pillantásra hihetetlennek tűnő különleges technika néhány hét alatt olyan szintre fejleszthető képességet eredményez, amellyel új dimenziókat adhatsz eddigi olvasási tapasztalataidnak. A 2 napos tanfolyam során megtanulhatod, hogyan juthatsz mélyebb tudatszintre, ahol egy speciális szemállás segítségével (a könyv két lapja között megjelenik egy 3. oldal, az ún. fantomoldal) másodpercenként (!) egy oldalas sebességgel mentális fényképekben el tudod tárolni a teljes könyvet. Ennek egy része önmagától is megjelenhet a tudatos elmédben, de a tanfolyam 2. napján tudatos aktivációs technikákkal ismerkedhetsz meg, s ezzel minden fontos információt felidézhetsz, amely a könyvben szerepel.

A 2 nap rendkívül gyakorlatias felépítésű, és lehetőséged van azonnal lemérni, hogyan működik Nálad a technika az első könyvek esetében is. 3 tesztkönyv közül választhat minden résztvevő: Richard Bandler: Elmés változások (NLP), José Silva: Gyógyíthatsz (Agykontroll), és T. Harv Eker: A milliomos elme titkai (sikeres pénzügyi modell kialakítása). Mindhárom könyv a szellemi és lelki gyarapodásodat szolgálja. A könyveket 60 percig aktiválhatod, majd utána egy 50 kérdésből álló olvasási tesztet tölthetsz ki, amelyből megtudhatod, hány százalékos megértési szintet értél el.

Olvass el hetente 4-5 személyiségfejlesztéssel, gyógyítással, önismerettel vagy bármi mással foglalkozó könyvet, s vedd észre, ahogy ugrásszerűen növekszik életminőséged. Használd a fotóolvasást a tanuláshoz, s gondolkozz el rajta, mi mást fogsz csinálni a felszabaduló idődben!

Bővebb információ a tanfolyamról: http://mindennapinlp.hu/villamolvasas


2 napos Célkitűző Tanfolyam

Nos, ezen a tanfolyamon a következő kérdésekre keressük a válaszokat:

- Mi a legfontosabb a számodra?
Talán az egészséged. Talán a pénz, és a karrier. A tanulás és a személyes fejlődés. A szórakozás és a barátok. A szerelem. A gyerekek. Talán mindez együttvéve. Készíts leltárt a személyes értékeidről, s tedd őket fontossági sorrendbe.

Szülinapi akció

 

Örömmel jelentem be, hogy

a Mindennapi NLP Hírlevél március 18-án ünnepli 2 éves SZÜLETÉSNAPJÁT.


Ebből az alkalomból szeretnénk megajándékozni benneteket egy pár remek lehetőséggel.

Több tanfolyamunkon is kedvezményes áron vehetsz részt, ha most jelentkezel, és beírod az kedvezménykódot jelentkezési lapodra. A kedvezmény érvényes, ha 2010. április 8-ig befizeted a kedvezményes összeget.

Ha szeretnél ezzel a kedvezménnyel élni, kérlek, írd a jelentkezési lap "kedvezménykód" mezőjébe a következő kódot:

"SZÜLINAP-2"

(Más kedvezményekkel NEM vonható össze. Ha ezt a kódot szerepelteted, a további kedvezményekre vonatkozó részt nem kell kitöltened)

Ezt a kedvezményt a hírlevél olvasói vehetik igénybe. Ha még nem vagy olvasója, de szeretnél részt venni a kedvezményben, akkor automatikusan a hírlevél olvasójává válsz, csak tüntesd fel a kedvezmény kódot jelentkezési lapodon.

A kedvezmények a következő tanfolyamokra érvényesek

Hahó, beteltünk!

Az a helyzet, hogy betelt a januári villámolvasás tanfolyam.

Hogy ne kelljen azt mondanunk, a karácsonyi akció csak a készlet erejéig volt érvényes, ezért gyorsan kitűztünk egy újabb időpontot egy héttel később, vagyis január 16-17-re.

Tehát Karácsonyig ez is 40% kedvezménnyel érhető el. Gyere el, nagyon izgalmas lesz! :)

http://mindennapinlp.hu/villamolvasas_tanfolyam

Kevesebb időt fogok tanulással tölteni, ha villámolvasást használok?

Valóban töredékére csökkenti a villámolvasás tanulásra fordított időt?

Nem, ez nem feltétlenül igaz.

Ugyanis nem létezhet olyan módszer, ami ezt megígérné. Gondolom, az a Te számodra is teljesen nyilvánvaló, hogy a saját idődet Te magad osztod be. Az pedig, hogy Te mit csinálsz, csakis Rajtad múlik. Vagyis aki erre tesz ígéretet, az valószínűleg téved.

Karácsonyi akcióóó!

Örömmel jelentem be, hogy a Mindennapi NLP-nél különböző karácsonyi kedvezményeket vehetsz igénybe. Ha szeretnél ezekkel a kedvezményekkel élni, kérlek, írd a jelentkezési lap "kedvezménykód" mezőjébe a következő kódot:

"KAR-09"

A kedvezmények a következő tanfolyamokra érvényesek

Villámolvasás tanfolyam

40 %
(más kedvezményekkel NEM vonható össze)

A tanfolyam teljes díja: 22 000 Ft
Kedvezményes díj: 13 200 Ft
A tanfolyam időpontja: 2010. január 9-10.,
mivel ez a tanfolyam megtelt, új időpontot hirdetünk, melyre szintén érvényes a karácsonyi kedvezmény!:)

2010. január 16-17.

 

A kedvezmény érvényes, ha 2009. december 23-ig leadod a jelentkezési lapot, és befizeted a kedvezményes összeget.


Online Célkitűző Tanfolyam
40 %
(más kedvezményekkel NEM vonható össze)


A kedvezmény érvényes, amennyiben 2009. december 23-ig leadod a jelentkezési lapot, és befizeted a kedvezményes összeget. (Ha utánvéttel kéred a célkitűző naplót, akkor december 17-ig add le a jelentkezési lapot!)

A tanfolyam a következő részekből áll: