Online konzultáció Szűcs Tiborral

Szűcs Tibor NLP mester

Az elmúlt időben – talán a világ változása miatt is – igen sok online konzultációt folytattam le. Ennek során számos témát érintettünk, s a visszajelzések és tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy ezek a beszélgetések hasznosnak bizonyultak.

Épp ezért úgy döntöttem, hogy – időm függvényében korlátozott számú ember számára – lehetővé teszem az online konzultációt azoknak, akik szívesen vennék ezt. S bár ez a szó, kifejezés ma már közismert, kicsit fellengzősen hangzik, ezért nem árt tisztázni:


Mi a csuda az az online konzultáció?

Valójában ez lehet egy telefonbeszélgetés is. Ha azonban kihasználjuk a technika nyújtotta lehetőségeket, akkor tudunk videóhívást is indítani. Én a Zoom-ot kedvelem és használom, így neked is ezt tudom felkínálni.

Az online konzultáció tehát egy olyan beszélgetés, amelynek a célja a te fejlődésed, előbbre jutásod. Nem tanácsadás, nem coaching. Talán valami hasonló.

Akár szabadon is beszélgethetünk, mégis jobb, ha egy meghatározott céllal történik a társalgásunk. Jelenleg kétféle konzultációt tudok felkínálni, melyek merőben különböznek egymástól.


Továbblépés konzultáció

Több, mint tizenöt éves személyiségfejlesztő pályafutásom során több módszerben is igen mélyen elmerültem. Tanítottam célkitűzést, NLP-t, kreatív írást és más nagyszerű módszereket.

Amiben azonban különösen jó vagyok, az a továbblépés és az azonnali megvalósítás.

Továbblépés alatt azt értem, hogy túljussunk egy olyan problémás helyzeten, amelyben már régóta benne vagyunk. Ez lehet egy rossz munkahely, egy elfuserált házasság, az önbizalom teljes hiánya, félelem az emberektől és a változástól, teljes céltalanság, és hasonló helyzetek.

Azonnali megvalósítás alatt pedig azt értem, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtörténjen, amit elterveztünk.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

  • Az első alapvető feltétel, hogy változni akarsz.
  • A második, hogy hajlandó vagy érte tenni is.

Ez a kettő elegendő is.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Miután feltártad a helyzeted mibenlétét, kérdésekkel pontosítjuk a részleteket, és együtt megkeressük, mi a következő lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy valami történjen.

Valójában ez a legfontosabb. Ha idáig eljutottunk, már "csak" cselekedni kell.

Tudok adni egy könnyen elvégzhető feladatsort, amit a beszélgetés során elvégezve eljuthatunk a megfelelő lépések kiválasztásához.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Ezt nem tudom 🙂 Rajtad múlik. Azt mondják, mindig az elindulás a nehéz. Ha már megvan a lendület, talán meg sem állsz többé. Ha azonban hasznosnak tartottad az együttműködésünket, és szeretnél újabb konzultációt, én örömmel segítek.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

75 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.


Online marketing konzultáció

Bár a fő csapás iránya az önfejlesztés az életemben, szakmám szerint informatikus mérnök vagyok – ez persze nem sokat jelent. Az azonban igen, hogy az összes weboldalamat magam építettem fel, és magam viszem a marketinget is.

Nem állítom, hogy marketingszakértő vagyok. Sőt, az ellenkezőjét állítom: nem vagyok az. Ugyanakkor a mögöttem álló évek és számos partnerem sikere azt bizonyítja, hogy nagyszerűen működnek az általam alkalmazott módszerek.

Ha szeretnél te is online vállalkozásból élni, vagy éppen élő szolgáltatásod van, de egy weboldallal szeretnéd azt felpörgetni, számíthatsz rám.

Amiben segíthetek:

  • Marketing alapok, stratégia felépítése
  • Weboldalak felépítése
  • Konverzió tisztázása, konverziós folyamat meghatározása
  • Listaépítés (olvasói lista létrehozása)
  • Behívó termék
  • Email kommunikáció
  • Blogok írása és általában szövegírás
  • Facebook reklámok beállítása (anélkül, hogy százezreket költenél)
  • SEO szempontok tisztázása és az oldal felépítése SEO szerint
  • A fentiek technikai megvalósítása

Mindez természetesen nem egyben, ahhoz nem elég egy beszélgetés, de a tisztánlátás végett nagyon fontos, hogy ezeket megértsd.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

  • Ha weboldalad van vagy szeretnél egy weboldalt.
  • Ha szeretnél pénzt keresni egy online üzlettel.
  • Ha érdekel a jó marketing.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Elmondod, mi az ami érdekel, én pedig legjobb tudásom szerint megosztom veled mindazt, ami hasznos lehet számodra.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Elegendő lehet induláshoz. Ha mélyebben is el szeretnél merülni egy-egy témában, akkor hosszabb időt is fordíthatunk rá.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

75 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.



Valami másban szeretnéd, hogy segítsek?

Írj nekem a tibi@mindennapinlp.hu címre, örömmel válaszolok.


Ők már ismernek engem.

A lenti visszajelzések különféle programjaim nyomán születtek. Köszönöm nektek, hogy megosztottátok!

Örülök, hogy szántam rá időt!

Klassz volt a mostani hírlevél! Bíztatóan hangzik, és tetszik a pozitív és nyitott hozzáállásod a dolgokhoz.
Nem olvasom minden héten, van hogy olvasatlanul marad az emailek között az örömteli levél - tudod a sok gond, meg a nehézség eltereli a figyelemet a jó dolgokról..., de most örülök, hogy szántam rá időt!
Üdv a kuckóból! 🙂

Acsády Judit

Nagyon szerettem. Hasznos és érdekes volt, szórakoztató volt olvasni 🙂

Márti ... Könyvelő

Sokat lendített...

Köszönöm a 21 napos kihívást. Sokat lendített a kreativitással, a belső erőforrások hangsúlyozásával és a többi módszerrel a kiegyensúlyozottság felé és hozzásegített olyan lépésekhez, amik megoldásra vittek ismeretlen területen. Kedves Tibi! Örültem, hogy megalkottad a programot, aminek része a 21 pozitív nap és hogy ezt elérhetővé teszed érdeklődők számára is.

Tibor

Érdekes volt. Emberi. Felébresztette a régi írós részemet. A gyógyító írást különösen élveztem.

Gulyik Irén ... terapeuta

Vitamin módjára épülnek be

Nagyon kedevesek, ötletesek és főleg inspirálóak a leveleid - hatásuk hosszú távú, mondhatnám, vitamin módjára épülnek be a szemléletembe 😀.

Ibolya

Brutális volt

Brutális volt, írtam v 3 oldalt a gyakorlatokról és a gondolataimról.

Tibor ... értékesítő

Nehéz szavakat találni...

Egy olyan élményt viszek haza, amely meghatározza a későbbi írásaimat. Nehéz szavakat találni, hisz olyan mélyen érintett ez az öt nap, hogy leginkább versben lehetne elmondani. Úgy érzem vágyott kreativitásom magja e napon került termékeny talajba. Társam nekem írt metafora története a tábor másnapján már hatni kezdett a valós életemben.

Csodálatos emberekkel hozott össze ez a tábor. Hála Péternek, Tibornak, társaimnak, hogy irányításuk, támogató figyelmük, hozzásegített kilépni komfortzónámból, ugyanis az utóbbi időben bátortalan voltam, bármilyen formában megnyilvánulni.

Mindenkinek ajánlom ezt az írástábort, azoknak, akik már írnak, akik csak a jövőben terveznek írni, akik írás által gyógyulni, megrekedt élethelyzetből továbblépni szeretnének.

Edit

Örülök, hogy itt lehetek veletek!

Nagyon! Mármint szeretem ezeket a leveleket! Kicsit korainak tűnt az előzőhöz képest - azt szerdán tudtam elolvasni. Azt terveztem hazafelé jövet, bukuckózom magam - hát, nagy szellemek találkozása..:-)
Amúgy a gyermekeid 28%-a komoly gondot okozott és szívesen tanulnék nyelvet is, ki tudja milyen nyelven beszélnek odaát...
Na, köszönöm a leveledet! Most egy kicsit túljátszom a stílusod, biztos érzed, bocsánat. Próbálom magam kihúzni a depis hangulatból. Örülök, hogy itt lehetek veletek!

Etelka

Köszönöm neked a gondolatokat,

Köszönöm neked a gondolatokat, melyek újabb gondolatokat indítanak el egy másik fejben, az enyémben!

Andina

Rengeteg apró ötlet

Nagyon szeretem a T.I.T.K.O.S. leveleidet (is) rengeteg apró ötlet ami a mindennapokba beépítve jelentős változást hoz. Köszönet érte.

Ili

Mindig feltölt, inspirál.

Kedves Tibi. Nagyon szeretem a leveleid, mindig feltölt, inspirál. Kívánok Neked és családodnak szeretetteli, sikeres, egészségben gazdag 2022-es évet. Öleléssel Anna

Morvai Anna

Oázis a sivatagban

Kedves Tibi! A leveleid olyanok, mint egy Oázis a sivatagban. Nekem tetszik, ahogy fogalmazol, amilyen hasonlatokat hozol, szeretem az egyszerűséget és azt is, ahogyan biztatsz, bátorítasz arra, hogy tegyek egy lépést. Köszönöm! Hálás vagyok! Inspiráló feladatok, elgondolkodtató kérdések és nagyszerű könyvek. Számomra mindig van egy egy találat. Köszönöm a kínálatot, Szeretettel Oroszjuli

Orosz Júlia

Rendet tesz a gondolataimban...

Rendet tesz a gondolataimban...jó irányba terel... 🙂

Azari Henriette

Lebilincselően könnyed

Nagyon szeretem a leveleket,rólam szólnak,a mindennapi problémákról és útba igazítást is adnak, hogyan próbáljuk megoldani...a stílusa lebilincselően könnyed, laza már ettől jobban érzi magát az ember ! Köszönöm !

Ildikó

Több ember hétvégéjét bearanyozod, mint gondolnád.

Szia Tibi!
Egy ideig nem foglakoztam a leveleiddel, ahogy a többivel sem. (Meg sem nyitottam a levelesládát.) Egyszer csak valami ellenállhatatlan erő sugallatára beléptem, s az egyik leveled volt a szemem előtt. Elolvastam, s azóta nem mulasztom el egy leveledet sem. Nagyon szeretem olvasni a humoros történeteidet (főleg, hogy látom olvasás közben a történéseket), minden pénteken várom őket. Előfordul, hogy felovasom, olyankor a velem lévők is jókat derülnek. Jó látni, érezni az írásaid hatását. Nem is ragozom tovább, több ember hétvégéjét bearanyozod, mint gondolnád.
Szeretettel üdvözöl:
Kriszta

Kriszta

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.Elfoglalt vagyok kevés időt szántam rá.befogom pótolni.

Terézia Horváth

Inspiráló öröm bombonok!

Inspiráló öröm bombonok! Köszönet értük!

Illéssyné Dorn Henriette

A legklasszabb ajándék

Kedves Tibi !
Szeretem az írásaidat, sajnos nekem sem sikerül mindig mindet elolvasni, mert többet dolgozom mint amennyit. ( hát… szeretem a munkámat na… )
A gondatlanságból elkövetett gondolatkapcsolásokat egyszerűen imádom -, az asszociációid és a metafóráid ( honnan is ismerem ezt a szót … 🐒🐒 ? ) simán leporolják és felvillanyozzák a napszakot… 😋😋😋 .
Olyan a hangulatom egyik - másik leveled után, mint mikor szabadon és büntetlenül hagyhatom hülyülni a lekemet 🐸🐸🐸 …
A legklasszabb ajándék 😛😛, köszi !!
Amint tudom, újra belevetem magam a tanfolyamaidba. Kész újjá születés.
Valahogy mindig arra figyelmeztetsz, hogy szárnyalni jó … :))
Kedves Tibi, jó amit csinálsz ! Nekem aztán elhiheted 😉😋😋 !
Üdvözlettel :
Zsuzsa

Zsuzsa

Más problémáknál is meg fogom csinálni

Elsőként egy magánéleti problémámra vonatkoztatva végeztem el a gyakorlatot. Ez egy múltban történt esemény, egy rossz döntésem, amit a mai napig nem tudtam elengedni, nem tudtam rajta túllépni. Érdekes volt, ahogy az egyes szintekre lépkedve átalakult a kövem, és a végén belesimult egy útba, ami az én utam. Én most az olvasás-írás változatot alkalmaztam, úgy éreztem, fontos, hogy leírjam a gondolatokat, amik jönnek.

Fontos tapasztalat volt, hogy madárról volt szó, meg kőről, és mégis a problémámról. Én sokáig elég racionális gondolkodású voltam, probléma átgondolása, okok, és megoldás. Csak sajnos ez a lelki dolgoknál nem mindig működik, hiszen ha nagyon tudatosan akarom megoldani a tudatalatti okokat, az nem megy, hiszen pont azért nem találom meg , mert nem tudatos. Ez a módszer viszont egy teljesen másfajta szemléletet ad. Köszönöm, és más problémáknál is meg fogom csinálni a gyakorlatot.

Ági ... intézményvezető/szociális munkás

Ajánlom mindenkinek, aki él...

Sok-sok pozitív élményt viszek haza magammal a táborból, és az írás az újra felfedezett örömét. Mivel nemrég találtam rá újra az írásra, nagy elégedettséget és lökést adtak az itt szerzett tapasztalatok és technikák. Mindenképp érdekesebb lett és lesz az életem magától az írástól is, a szabad írástól; attól, hogy tudom struktúráltan vezetni az írást. (Álmodó, Realista, Bíráló.)

Tetszett az írástechnikák egyszerűsége és hogy mégis nagyon hatékonyak. Nagyon tetszett az a könnyed mód, ahogy ezeket játszottuk.

Játszottuk, mert egyszer sem éreztem, hogy izzadságszagos tanulás lenne. Ajánlom mindenkinek, aki él, hogy jobb legyen, hogy még jobban ráleljen belső kreativitására, sokszínűségére. Ajánlom azoknak, akik még nem írnak és kíváncsiak milyen sokféle lehetőség rejtőzik bennük is, amiket a felszínre hozni, az írás egy nagyszerű eszköz.

Misi

Köszönöm szépen, mindegyik módszer tetszett, legjobban az életfonalas, azt fogom először kipróbálni. Boldog karácsonyt! <3

Treier Gabi ... óvónő

-:)

-:) az alkoholos vicc aranyos (bár én pl.nem iszok).
Csak halkan jegyzem meg: olykor jó, ha más is van a zuhany alatt -:).
A füstölőt több allergiás, asztmás ember nem viseli -:(.
Nincs ugyan kifejezett medis helyem, de nem baj - jobb annak, akinek van -:)

TakácsNoémi

Nem tudom hogyan, de megtörtént

Kedves Tibi!
A mai (2023.09.15) M.Á.G.I.K.US.* levél szinte minden sora mintha csak nekem íródott volna! Nem tudom hogyan, de megtörtént, hálásan köszönöm! 🙂
Mona

Tábori Mona

Feltöltenek és pozitív módon programoznak

Kedves Tibi! Szinte mindig megcsinálom a titkos levélben található feladatokat és mindig örömteli módon leszek gazdagabb tőlük. A beépített csodás varázslatokon és sugallatokon túl is feltöltenek és pozitív módon programoznak. Köszönöm az állandó lelkesedésedet jelenlétedet. 🙂

Betti

A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított

Nagyon tetszett a tréninged , főleg amikor már számomra kezdett izgalmassá válni , az egymásra hangolva fejezetnél. Nagyon sokat számított , hogy azért már jó pár NLP-s tréningedet megcsináltam , kipróbáltam , így sokkal érthetőbb és egyszerűbb volt nekem . Kipróbáltam azért mindent ezekben a vírusos időkben is a családtagjaimon . Már tudom ki vizuális inkább , ki inkább kinesztetikus , vagy auditív , A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított , azóta folyamatosan gyakorlok. na nem csak azt , a követést is . Örültem az előfeltevéseknek , ezek , mióta megismerkedtem velük , megváltoztatták az életemet , a hozzáállásomat sok mindenhez. Az életem részévé váltak. És lassan a családom is ismerkedik velük , rajtam keresztül. Nem is tudom melyik fejezet ne lett volna érdekes és izgalmas . Nekem sokat adott , ajánlom mindenkinek , nem csak azoknak , akikek nehezen megy a kommunikáció , hanem azoknak is , akik egy kicsit más szemszögből szeretnék átélni , érezni azt. Köszönöm Tibi , megint nagy voltál . Örülök , hogy Veled lehettem , és biztos vagyok benne , hogy még találkozunk . Vigyázz magadra , és minden szerettedre , hogy ez a weblap még sokáig , legalábbis még egy 70 -80 évig elérhető legyen. Üdv Zsuzsi

Zsuzsa Molnár ... life és párkapcsolati coach inkognitóban mérnök

Néha a fején találod a szöget

Tetszik a közvetlen hangvétel, bár eleinte nem értettem, miért bizalmaskodsz. Azt hiszem, meg is kérdeztem, hogy miért érzed azt, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Segít is, meg szórakoztat is. Volt, hogy nem volt időm megcsinálni valamelyik feladatot, ami nagyon megfogott első olvasásra, és oda készítettem a kupacaim mellé a füzetet a kinyitott oldalon, ahol a következő hat perces írás indulna... és ott szépen kivárta a sorát. Vissza-vissza térek a leveleidhez. Néha a fején találod a szöget, igazán, vagyis olyan témákat jelenítesz meg, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni, és nekem úgy tűnik jó támpontot adsz ahhoz, hogy miként is kezdjem el. Szóval Köszi.

Judit

Még most is mosolygok! Írj még pénteki leveleket sokáig!
Pont kuckózok.Elfáradtam a héten.
Annyi helyes gondolatot vetettél fel,tüneményes stílusban.

Benke Ilona

Készítettem egy kávét és nekiállok...

Köszönöm a tervet a céljaimhoz, elolvastam, készítettem egy kávét és nekiállok, megírom, az első lépést meg is teszem - ma!
Ez az idézeted "nagyon ül" --- kivéve, ha az ember vállalkozó, csaknem mond fel magának??? 🙂
"Az emberek csak annyit dolgoznak, hogy ne rúgják ki őket, és csak annyi fizetést kapnak, hogy ne mondjanak fel."

Júlia

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

Mindig alig várom reggel, vajon milyen égi üzenetem van

Üdv! Nagyon megszerettem a leveleket... Szuper a humora, nagyon inspiráló a benne levő szöveg, személyhez szóló.... Mindig alig várom reggel, vajon milyen égi üzenetem van... lelkesít. Köszönöm a munkáját, számomra nagyon értékes! Tisztelettel: Évi

Czifráné Csiky Éva

Minden pénteken elolvasom,néha küldetésként a hétvégére. Nagyon gyakran betrafál egy egy gondolat belőle,mintha nekem írtad volna személyesen. Elgondolkodtat,és inspirál,ami alkotó emberként pláne hasznomra válik.

Moldvai Réka

Régóta követem, amit csinálsz, már nem olyan könnyű újat mondani. Most sikerült 🙂 Az NLP és kreatív írás gyakorlat nagyon tetszik, alig várom, hogy megcsináljam! Köszi az új ötleteket!

Ágnes ... fordító (épp szakmaváltásban)

Nagyon tetszett! Függőséget okozol Tibi! 🙂

Ágnes Szili ... Önfenntartó

Hasznosak voltak a tanácsaid

Nagyon tetszett a stílusod. Minden héten örömmel olvastam a leveleidet. Hasznosak voltak a tanácsaid is. Köszönöm!

Gabi ... Nyugdíjas

A finom humor külön öröm...

Nagyon tetszik, habár eddig nem tudtam kellő figyelmet fordítani rá. A finom humor külön öröm, és hát magamra ismerek abban, amit magadról írsz. Mindenképpen komolyabban fogom venni a következőkben, sőt már van egy füzetem is. Köszönettel: Mária

Mária

Szárnyakat adott

Végtelenül örülök és nagyon hálás vagyok ezért a webináriumért! Hosszú és súlyos betegségből félig felépülve teljesen un. "punnyadt" állapotban vagyok, és napról napra várom a nagy SEMMIT. Mintha semmi nem érdekelne, mintha már semmi jóra nem várnék. Nem vagyok életúnt, de azért mert nincsenek kötelező feladataim az "ajánlottakat" is nehezen teszem meg.. Valahogy minden ráér. De most teljesen fellelkesültem. Először egy célt sem tudtam leírni, azt gondoltam, hogy nekem nincsen célom. Azután beugrott egy, azután még egy és kevés lett az öt buborék. Ahogy haladtunk tovább, egyre jobban éreztem magam és az életfonalon gondolatban rakosgattam a lapokat és szintén gondolatban már az erőforrást is át tudtam élni. Teljesen feldobott ez az egy óra. A valóságban is megteszem a feladatot és egy hatalmasat fordul az életem. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindezt le kellett írnom azonnal, mert mint a redbull: szárnyakat adott. Szeretettel Ica

Pályi Sándorné ... volt statisztikus, 12 éve nyugdíjas

Mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott.

Kedves Számomra Ismeretlen 🙂 Szeretem olvasni a gondolataidat, még ha nem is mindig van rá időm! Tudom-tudom....arra van időnk, amire akarjuk! 🙂 Elkezdtem megfogalmazni a gondolataimat Feléd, aztán már vagy 20 perce csak írok és írok 🙂 De abbahagytam és kitöröltem 🙂 Csak annyit akarok mondani, hogy mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott. Elkezdődött bennem valami. Nem látom még a végét, csak azt, hogy nem lesz egy simaliba. Remélem van elég erőm végigcsinálni 🙂 Eddig hálás vagyok, amiért Rád találtam (már azt se tudom hogy hol és mikor)! Csókollak Legyen szép a napod! Zsuzsi

Zsuzsi

Sokmindent tanultam ebben a táborban.

Sokmindent tanultam ebben a táborban, kaptam ötleteket az írás tanításához is és a szemléletváltáshoz is. Voltak nagyon kreatív feladatok, amik próbára tették a kitartásomat és a képességemet.

Nem tudtam elképzelni, kik vesznek részt egy ilyen táboron - fiatalabbak, vagy idősebbek nálam? Férfiak, nők? Milyen foglalkozásúak? Nagyon csodálkoztam a csoport összetételén, mert igen vegyes volt: fiatalabbak és idősebbek nálam, férfiak és nők; az üzleti világból jövők, az állami cégek alkalmazottjai, nyugdíjasok. Talán csak a fiatal egyetemisták, gimnazisták hiányoztak. Nekik is bátran ajánlanám.

A közös játékok is jók voltak, jobban megismerhettük a másik embert.

Helga

Kedves Tibi, Őszintén megírom Neked, kellett nyugalom és türelem a legutóbbi ÖRÖMTELI leveledben a képrejtvény megfejtéséhez! Nagyon tetszett, jópofa, megfigyelőképességet, kitartást (erre a szóra is számítottam:):) igénylő feladat. Szívesen játszom még hasonlót:) Kimeríthetetlen az ötlettárad:) Köszönöm! Zsóka

Bakai Zsóka

Egész nap vártam... este már kissé csalódott voltam... majd rájöttem, hogy csütörtök van... 🙂

Kedves Tibi!
Azért ma írok, mert szeretnék nevednapján sok boldogságot és jó egészséget kívánni Neked sok szeretettel!
Más is megfogalmazta, hogy várja a pénteki Ö.Ŕ.Ö.M.T.E.L.I leveleket. Így vagyok ezzel én is. A múlt héten a hét utolsó munkanapján szabin voltam. Már reggel készültem rá, hogy a leveledet elolvassam. Egész nap vártam... este már kissé csalódott voltam... majd rájöttem, hogy csütörtök van... 🙂 Nagypénteken viszont megérkezett a levél! 🙂 Hálás köszönet! 🙂
A levelekkel kapcsolatban azért meg kell jegyeznem, hogy amikor jót kacagok és a férjem megkérdezi, hogy min, akkor fel szoktam olvasni... nos, ő nem szórakozik ilyen jól. 😉 különbözőek vagyunk no...
Jó egészséget, sok remek gondolatot Neked Tibi! Magunknak pedig sok-sok remek írást Tőled! 🙂
Szeretettel: Mónika

Mónika

Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett az, ahogy illusztráltad a mondanivalódat. A diákra gondolok, Egyszerűbben beemelhetővé teszi a feladatot, nagy segítség.

Erzsébet ... könyvtáros

Folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kedves Tibi! Nagyon tetszett a levélsorozatod. Nagy élvezettel olvastam mindegyik leveled. Sokat jegyzeteltem, folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kiemelném a "Konfliktus kezelést " és " a Hogyan Őrizzük meg nyugalmunkat a munkahelyünkön." című leveleket. Igazán hasznosak vélem. Sok szeretettel Andrea

Balogh Andrea ... Banki ügyintéző

Ezek a feladatok játékosak, miközben fejlesztenek, ötletesek

A hétvégi küldetés-sorozat nagyon szellemes és kellemes. Időigényes a megvalósítása. Ajánlom azoknak, akinek sok ideje van, a feladatait nehezen tudja rendszerbe foglalni, túl komolynak és nehéznek érzi. Ezek a feladatok játékosak és elveszik a súlyosságát a dolognak, miközben fejlesztenek, ötletesek.

Márta ... nyugdíjas orvos

Mintha lelkemből szólnál.

Mintha lelkemből szólnál. Remélem egyre több követőd van. Az en hitem szerint egy fecske nem csinál nyarat de sok kicsi sokra megy. A tégy jót minden napra esetleg bedobnád hogy madáritatót csináljunk. Szerintem a mi jól létünk..... es nem jóllètünk a kornyezetunkben élő apró teremtményeken is múlik.

Tunde

JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE

Kedves Tibi, bár (szinte) mindent elolvasok, amit küldesz, jól tudod, hogy ritkán ragadok billentyűzetet, na most mégis megteszem. Mert 2022.01.21=10=1, ami legyen most az én értelmezésemben A KEZDÉS. Töredelmesen bevallom, hogy távol-s-közel SEM végzek el minden feladatot(h), pedig TUDOM, hogy a fejlődésemet szolgálná. DE minden egyes írásod - és már "csak" az érkezése is - JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE. Arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a FÓKUSZT. Az autóm is azért lett anno Focus, hogy minden pillanatban emlékeztessen arra, főleg, amikor benne ülök, hogy maradjak fókuszban. Mint a Forma-1-es versenyzők, amikor rajta vannak a kanyaríven és annyira betapadnak a gumik, hogy felborítani sem lehet - a fizika törvényeinek határait feszegető villámmekkvín sebességgel repesztő - versenyautót, mert az egyszerűen ... felboríthatatlan. Kipróbáltam, tavaly ősszel, a Focussal, a Hungaroringen. Nem verseny-, hanem utcai - igaz, puhább- téligumikkal ÁMDE azok is úgy betapadtak, hogy a fizika törvényeinek határait EGYÁLTALÁN NEM feszegető és TÁVOLRÓL SEM villámmekkvín sebességgel repesztő Focus is felboríthatatlannak bizonyult. Csak arra kellett figyelnem, hogy ... maradjak rajta az íven. Nos, számomra ilyenek a leveleid. Nem mindig végzek írásgyakorlatot, cserében mindig valami számomra kreatívval foglalkozom. Legyen az BÁRMI. Olyankor SATORI állapotban vagyok. Csak az ITT és csak MOST van, és ebből aztán a világon SEMMI sem bír kizökkenteni. (mondjuk, nem is hagyom) 🙂 Csalafinta módon mégiscsak "rávettél" az írásra! 🙂 Ez nem piskóta! ...viszont ami a mai kreatívkodásom eredményeképp a sütőben éppen hivogatóan aranybarnul, no, az AZ! 🙂 Csók a családnak! ToTTi-Tibi ui:...és ha már volt Forma-1-el kapcsolatos gondolatom, akkor ma stílusosan ezzel is fejezném be: ...hová tűnt démonhill, illetve a brendedhez már-már hozzátartozó enelpé-szűcstibis loboncod? 🙂

ToTTi

Kiderül a szívem

Szia Tibi! Kiderül a szívem, ha az életembe humort csempésző leveleidet olvasom. Emlékeztetsz rá, hogy könnyedén, kreatívan is lehet élni. Köszönöm!! 🙂

Nagy Sára

Visszatérek tanulni

Rengeteg olyan "agymozdulást" gondolatot kaptam,ami az új tervek szövögetésében segít. Mivel most teljes átalakulásban vagyunk (ingatlan eladás,vétel,költözés másik megyébe) ezért most nem mindent tudok felhasználni azonnal, de visszatérek tanulni tavasszal.

Hlatky Ilona Rozália

Ma sem hiába vártam a pénteki leveled.

Ma sem hiába vártam a pénteki leveled.
Könnyed stílusban elgondolkodtató mondatok.
Engem az Nlp- s anyag érdekel, irok a részletek miatt!
Jó ez a péntek! Köszi, J.

Júlia

Mi az hogy!

Mi az hogy! Ezúttal is adott ötleteket, megvalósítandó feladatokat. Úgyhogy neki is állok a megvalósításnak.

Evva Effy

Megmosolyogtatott és ez jól esett! Nagyon!

Hédi

Tényleg 3 olyan feladatot mutatott Tibi, amelyet még nem ismertem és amik nagyon hasznosnak tűnnek - érthetően elmagyarázta, mit hogyan kell tenni és miért. Nekem nagyon tetszett!! Köszönöm szépen!!!

Ildikó ... hivatásos anya

Kikapcsol, gondolkodtat, lazít...

Igen, nagyon szeretem ezeket a hétvégi leveleket! Kikapcsol, gondolkodtat, lazít, játékos cselekvésre buzdít.

Zsóka

Talán így kell könnyedén tanulni?

Kedves Tibor! Nagyon hálás vagyok a leveleidert, inspirálóak,elgondolkodtatok, vidámak és feldobják a napom.
Talán így kell könnyedén tanulni?😊
Köszönöm neked Veronika

Veronika

Praktikus, érthető, könnyen alkalmazható és igen szórakoztató gyakorlatokat ismertem meg. Tudatos munka, de mégis a tervezésben az érzések kapnak kiemelt szerepet. Minden erőforrás bennünk van.

Kalmár Ildikó ... vidékfejlesztő

El is feledkeztem minden másról

Nagyon tetszett ez a kihívássorozat! Minden nap vártam, mert érdekes, színes, izgalmas feladatok voltak és lendületben tartottak! Valóban pozitív hullámhosszra állítottak be a kihívások. Annyira jól éreztem magam, hogy el is feledkeztem minden másról közben (legalábbis erre az időre). Mindenkinek ajánlom, aki érdekes, izgalmas, hasznos feladatokra vágyik, közben pedig jól akarja érezni magát!

Greskó Zsuzsanna ... tanítónő

Jobb kedvem lesz a leveleidtől.

Kedvelem a humorodat, jobb kedvem lesz a leveleidtől. Elolvastam Murányi Péter írását, éppen erre volt szükségem, hogy felrázzam magamat: és az életörömöt lobbantsam fel magamban, Péter írása a szikra.

Zsóka

Csodálatos élmény volt : ) Köszönöm : )

Tóth Péter ... Vagyonőr

Sok emberhez jussanak el a szavaid

Szia. Még csak most kaptam meg az első leveledet, de ittam minden szavát... Aztán leírtam magamnak a kis füzetembe, ahová a fontos dolgaimat írom. Azokat, amiket szeretek újra és újra elolvasni, hogy még mélyebben belémivódjon, hogy a folyamatos fejlődésemnek megfelelően, egyre többet hozzak ki magamból általa. Ott a helye, köztük. 🙂 Nagyon tetszik az emlékszínező! Sok emlékem van, amit újjávarázsolhatok ezzel a gyakorlattal. Köszönöm szépen Neked. Imádom a színeket. Használom is itt-ott megerősítésnek, gazdagításnak, és dekorálásnak, úgyhogy külön örültem a színes szabad írásnak. 🙂 Köszönöm szépen a lendületet, a kedvességet, a derűt, ami átjött hozzám a leveleden keresztül. 🙂 Sok emberhez jussanak el a szavaid, mert szüksége van rá a lelkünknek. Köszönöm szépen, hogy olvashatom. 🙂 Minden tiszteletem a tiéd. Üdvözlettel: Boráné Endrei Tímea.

Boráné Endrei Tímea

Megmozgattad testemet, lelkemet.

Kedves Tibor! Nagyon szeretem a leveleidet, kedvelem a stilusodat, imádom a humorodat. Megmozgattad testemet, lelkemet. Tettrekészebb vagyok mióta olvasom a leveleidet. Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy RÁD találtam. Nagyon remélem, hogy sokáig olvashatom még!

Kata

Az NLP egy szelete az életem megváltoztatásának

Nekem az NLP, és nem csak a levélsorozat, egy szelete az életem megváltoztatásának. Nagy segítséget nyújtott abban, hogy végre változtassak egy olyan helyzeten, ami már nem működik. Itt elsősorban a munkámra és a pénzkeresethez való szemléletemre gondolok. Az NLP számomra egy folyamat része, amely rész hatalmas segítség volt számomra a célok és az önismeret terén. Köszönöm az egész Csapatnak!

Kun Zoltàn ... Flottakezelö/ingatlanèrtèkesítö

Megerősítenek.

Sokat tanultam, tanulok belőlük. Megerősítenek. Imádok írni, ezek a levélsorozatok pedig ösztönöznek rá. Az írás bármilyen negatív hatás is ér, megnyugtat. A pozitív történések leírása pedig duplázza az örömöm. Köszönöm a leveleket. 😊

Ildikó Nyiri

Hétről hétre lenyűgöz

Kedves Tibi! Minden pénteken megkapom üzeneteidet, de csak szombaton nyitom meg. Amikor elcsendesedik körülöttem minden, akkor. És hétről hétre lenyűgöz, hogy mennyi igazság van írásaidban. Üdv:Kati

Kati

Nagyon szeretem a könyvajánlót

Sokáig csak kaptam a leveleket, de nem olvastam el őket, mert nem volt időm, stb. Aztán egyszer beleolvastam, és azóta rendszeresen olvasgatom, sőt visszaolvasom őket. Nagyon szeretem a könyvajánlót pl. De a tévhitek és a feladatok is jók. A következő lépés az lesz, hogy nekiállok a feladatoknak is... 🙂

Szilvi

Összességében tetszett

Nekem összességében tetszett a sorozat. Nem tudnék most kiemelni semmit. Igyekszem a gyakorlati életben is hasznositani az olvasottakat. A csoportos gyakorlások nekem hiányoznak a mai helyzetben.

Kocsis Tibor ... Tanácsadó

...még sokáig ne hagyd abba!

Kedves Tibor! Régebben nem is gondoltam volna, hogy az írással mennyi feszültségtől, negatív gondolattól tudok megszabadulni. És persze nagyon jó érzés az örömöknek, egy jól sikerült napnak a leírása is. Azért még nem lettem rendszeres napló író, de időnként előveszem a kis titkos naplómat és akkor csak úgy folyik belőlem az írás és tényleg az a legjobb, hogy gondolkodás nélkül, egyik mondatból következik a másik. Nagyon jó gondolatébresztők a pénteki leveleid, még sokáig ne hagyd abba! Humoros, kellően finoman provokatív, csak pont annyira, hogy az ember tényleg végiggondolja a benne leírtakat.

Tóth Márta

Meg is fogom csinálni

Úgy gondolom, hogy az elmondott gyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek, meg is fogom csinálni őket. Különösen hasznosnak találom azt, hogy végre megértettem a rögzités fogalmát, és mérni lehet a rögzités eredményességét. Köszönöm. Julianna

Julianna Fehér-Víg ... nyugdijas

Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni

Nagyon tetszettek a hétvégi feladatok. Majdnem mindet elvégeztem, és mindig belefért a hétvégébe a feladat. Változatosak voltak a témák, és néhány kifejezetten passzolt is a hétvégi terveimbe...

Bárkinek ajánlom, aki kíváncsi rá. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

Andi ... Kontroller, Jelenleg GYED-en levő anyuka

Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Szeretek írni, de a szimpla naplóírás nekem nem jött be. Így, hogy tematikusan tudok írni az életemmel kapcsolatban, nagyon sokat segít az önismeretben és a dolgok helyretételében. Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Ági

Mindig lélekemelők.

Szia Tibi! Szeretem a leveleidet. Ha csak van rá időm elolvasom. A feladatokat azonban, jó ha fele alkalommal csinálom. Mindig lélekemelők. Az időből kellene több. Bár tudom az lesz, amire szánom. Sok sikert a munkádhoz! Fontos dolgot teszel. Megmutatod a világ jó oldalát. Kriszta

Balogh Krisztina

Feltètlen segitenek a levelek

Feltètlen segitenek a levelek a rendtartasban,fôkuszàlàsban, magàny èrzèsben.Nagyon köszönöm!

Zatykô Àgnes

Rendkívül inspiráló, szeretetteljes és támogató volt

Hogy mit is viszek haza a táborból?
- A fókuszt reflektorként használjam és a váltásoknál (álmodóból realista stb.) teljes fókusszal menjek át a másikba. - Szerethetem a kritikusomat, sőt értékeljem a munkáját.
- Sok gyakorlati, használható tanácsot
- Sok új emberi kapcsolatot, vidám hangulatot, a pozitív, megerősítő légkör élményét
- A kinyílás lehetőségét.

Ajánlom annak, aki bármiről bárkinek írni szeretne. Ha saját magának, akkor is, ha saját magáról, akkor is. Aki szeret játszani. Aki szeret csapatban játszani úgy, hogy az egyéni hangját is használhatja. Aki az összekapcsolódás élményére vágyik.

Még több játék lehetne. Különösen olyankor, amikor bármelyik oldal „lemerül”. Ilyenkor elengedni a betervezett programot és helyettesíteni valami inspiráló játékkal. (Pl. a bíráló nap délutánja, volt aki nem hozott írást, annak „előregyártott” írást a kezébe adni.)
A történetírás struktúráját egy rövid, konkrét, jól megírt irodalmi példán lehetne bemutatni, annak példáját kiegészítgetni, ha szükséges. Azok a szempontok, amiket felírtatok összefoglalóan vagy táblázatban, ha egy konkrét műben kerülnek bemutatásra, az olyan mint az elmélethez kapcsolt gyakorlat (szerintem).

A tábor hangulata rendkívül inspiráló, szeretetteljes és támogató volt. Mindig olyan csapat jön össze, amilyenre szükség van. Egy játékos gyermekcsapat vidámsága határozta meg a hangulatot, jó volt itt lenni és engedni a történéseket.
Köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt.

Márta

Rengeteget tanulok es sokat segít az életem nehézségeiben is.

Kedves Tibi!
Nagyon köszönöm a leveleket hálás vagyok érte nagyon! Rengeteget tanulok es sokat segít az életem nehézségeiben is. A legutolsó most nagy segítség számomra,mert sok mindennel küzdök . Tulgondolas aggodalom, kiégés. Nagy segiteg hogy leirtad mitől érezzük magunkat jobban.Nagyon köszönök mindent! Várom a következő levelet!

Mónika

Úgy érzem állandó támogatást kapok

Kedves Tibi! Még nem fejeztem be a tanfolyamot, szeretem megemészteni a tanultakat, meg kicsit más területeken is mozgok. Az eddig elvégzett feladatok nagyon tetszettek, mert érthetőek, könnyen elsajáthatitóak. Tetszett, hogy az elején a célkitüzés tudományának megtanulásához átirányitott az ehhez szükséges tanfolyamhoz. Úgy érzem állandó támogatást kapok, ha kell minden gyakorlat végén irhatok hozzászólást tehetek fel kérdéseket. Nagyon praktikusnak, működőképesnek tartom a tanfolyamot és ezt a tanulási módot. Nekem ez megfelel, hogy saját ütememben mehetek végig a leckéken. Terveim vannak arról mit fogok következőként tanulni, átvenni. Szeretnék előfizető lenni továbbra is.

Köszönöm ezt a tanulási módot, nekem nagyon megfelel úgy árban, mint lehetőségben. Szép napot, sok új ötletet!
Zsuzsanna Temerinből.

Zsuzsanna ... Köszönöm

Mindig ugyanolyan jó élmény vagy!

'Emlékeztetett', és azt hiszem, ez a legfontosabb segítség mindenkor.
Nem lehet megunni, még a hosszabb íràsaidat sem, olyan plusz fűszert ad bele a sajàtos humorod. Illetve valahogy mindig úgy érzem, mintha valóban nekem (is) szólna a levél, olyan érzékeny, jóindulatú és figyelő. Köszönöm. Mindig ugyanolyan jó élmény vagy!

Kata

Nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat

Tibi, nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat, mindig ösztönöz valami gyakorlati dolognak az átgondolására és megtételére! Most pl. (nagyon tetszett és sikerült betartani is) az, hogy "nem hagyhatja el ajkadat egyetlen panasz sem". Egész hétvégén sikerült erre figyelni, és valóban pozitív, jó érzést adott ez! Többször fogom ezt gyakorolni ezután! 🙂

Zsuzsanna

Várom a folytatást 🤗

Köszönöm kérdésed, csodálatosan érzem magam! De főképp annak örülök hogy Rád és a remek írásaidra találtam! Felráznak a hétköznapokból, elgondolkodtatnak és főleg megdolgoztatnak. Köszönöm hogy írtál,írsz...várom a folytatást 🤗

Ónodi Dorottya

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

Én örülnék, ha lennének örömteli hétkezdő levelek is!

Nagyon jól esik olvasni a soraidat, mert mindig olyan derűsek a leveleid, hogy én is derűs leszek tőlük! (Én örülnék, ha lennének örömteli hétkezdő levelek is! 🙂)

Mónika

Kellemes volt. Jól éreztem magam. Jó volt ismét egy élő webináron részt venni. 🙂

Tunde ... közgazdász

A tábor során újabb képességemre és hiányosságomra derült fény

Azt hittem már ismerem magam, de a tábor során újabb képességemre és hiányosságomra derült fény. A tábort írással foglalkozó embereknek ajánlom.
Jó az, hogy valamennyire alakítható a program, így van lehetőség az adott csoport számára az arányokon módosítani.
Köszönöm, hogy itt lehettem.

egy résztvevő

Felüdülést adnak leveleid a mindennapokra.

Köszönöm szépen az írásaid. Felüdülést adnak leveleid a mindennapokra. A rötyögés , somolygás "bajusz" alatt, kicsi vagy nyílt mosoly jó dolog. Erre buzdítás felemelő érzés nekem.

Judit

A történeteknek varázsereje van.

A táborban összeszedettebbé váltam, ismét elkezdtek érdekelni olyan dolgok amik korábban örömet okoztak és régóta nem foglalkoztam velük. Megerősített, hogy a történeteknek varázsereje van. Köszönöm! 🙂 Jók voltak a játékok.

Egy tanfolyami résztvevő

Minden levél kicsit átmelegít...

Mindig örömmel olvasom, és minden levél kicsit átmelegít, jókedvre derít, és már ez önmagában sokat segít!

Éva

Nagyon szerettem, szinte mindet örömmel olvastam. Bízom benne hogy még ' találkozunk" 🙂

Giba Zsolt ... Vállalkozó

Mindenkinek ajánlanám, sőt, kötelezővé tenném.

Hogy mit vittem haza ebből a táborból?
Köszönetet, hálát irántatok és a csoporttársak iránt.

Ahogy a feladatokból kiderült, minden, mindennel összefügg. Mindenki problémája egy kicsit az enyém is, ezáltal neki és nekem is könnyebb. Bevallom a reggeli írást eddig nem vettem komolyan. Most úgy látom, feltétlenül használni fogom, lehet, hogy nem reggel, de bármikor, ha úgy érzem, nem tudok valamit megoldani.

Ami tetszett: Az egész, a lelkesedésetek, a hitelességetek. Mindenkinek ajánlanám, sőt, kötelezővé tenném. Hasznos egy pillanatra megállni és elgondolkodni, hová jutottam, merre tartok.

Ui.: Köszönöm, hogy veletek lehettem.

Judit

Ki nem hagynám leveleid

Kedves Tibi, ki nem hagynám leveleid, mert max. érzékeny és szellemes vagy, és motiváló készséged rendkívüli.
Az olvasáson kívül +ezer dolgot kedvelek, leginkább aktív assistensként "készen"...az együttlétre :-))...
Keresve a "naposoldalakat" és irányítani, hogy odaérhessenek mások is!
Üdv. HKata

Kata

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:)

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:) Néha elfelejtem megcsinálni a feladatokat, vagy utólag állok neki, de mindig jobbá teszik a napjaimat, köszönöm!:) ☆♡

Éva

Rövid, tömör, rendszerezett, érthető.

Nekem itt a célkitűzésről szóló rész tetszett a legjobban, Bár beiratkoztam a célkitűző tanfolyamodra is, azt kell, hogy mondjam, hogy a célkitűzés szempontjából ez a tanfolyami rész testhezállóbb volt számomra. Rövid, tömör, rendszerezett, érthető. A rögzítést és a varázsceruzát is fogom tudni jól használni, de leginkább hipnózisban. (Hipnózist is tanultam.) A metaforáról ebben a részben nem sokat írsz, de arra a tematikus tanfolyamodra is beiratkoztam, és az nagyon tetszik. A metaforákat is hipnózisban akarom használni. Bár az "önkép tisztításnak" csak kiegészítője a hipnózis, egyre többször alkalmazom. Ha nem foglalkoznék más technikákkal, akkor nagyobb jelentősége lehetne az életemben a többi résznek is. (Skype-on való konzultációkban a hipnózis helyett szívesebben alkalmaznék NLP-t, ezért is tanulok nálad.) Nagyon értékes a videóidban a kérdések-feleletek rész. Én felvételről néztem őket, de nagyobb megértést adtak az okos kérdések, és (természetesen) az okos válaszaid. Tibi! Gratulálok a tanfolyamaidhoz! Érthetően és jól magyarázol. Vannak NLP könyveim, de azoknál sokkal többet nyújtasz. Üdvözlettel: Sándor

Végh Sándor ... Életvezetési tanácsadó

Köszönöm a teremtés-tanítást, teremtés-tanulást. Jól érzem magam, felfrissültem. Megújít a megszerzett tapasztalat, új fényt ad. Új utakra, új látásmódra inspirál. Változom általa. Jó így! 🙂

Bea

Képes voltál 5 perc alatt lelkessé tenni...

A bevezető mondatoknál (ld. befellegzett) ezt gondoltam: most mi van? Nem lesznek levelek pénteken! Ezt nem teheti Tibi!!!
És persze nem is teszi, sőt, ennél jobbat tesz! Mágikust küld! Köszi! Igazán nagy lélek vagy!
A magam részéről meg fogom csinálni a gyakorlatokat, már péntek lévén kezdtem kicsit "leereszteni" de képes voltál 5 perc alatt lelkessé tenni, köszönöm és a VÁLTOZÁST is!

Júlia

Mindig bearanyozza a péntek délutánom

Nagyon köszönöm a mágikus leveleket, mindig bearanyozza a péntek délutánom, mert nagyon ötletesek, viccesek és mindig van benne tanulnivaló vagy egy hasznos tanulság, vagy mindennnapi apróságok, amikre fontos odafigyelni. Például a napirendemre próbálok figyelni, de sokszor elcsúsznak a napok jó, hogy erre emlékeztetsz. Ezen kívül a fejlődésre, amit ugyan megteszek nap mint nap, de nem mindenben egyformán, vannak területek, amit egy másik miatt elhanyagolok, ezért ballanszot kell találnom hogy semmi ne menjen a másik rovására. Legyen elég pihenőidőm, de mellette legyen elég mozgás, foglalkozzak a lelkemmel is a testem mellett. Legyek többet őszinte, legyen megtakarításom. Ez utóbbi például nem szokott sikerülni, de már egyre jobban tervezek előre és remélem már nemcsak a kiadásaimat fogom, hanem a félretevéseket is, amik aztán meg is maradnak. Köszönöm mégegyszer az emlékeztetőket, és a hasznos információkat! Legyen Szép Hétvégéd! 🙂 Üdv,
Kriszti

Kriszti

Annyira szeretem ezeket a leveleket...

Annyira szeretem ezeket a leveleket, kivétel nélkül mindig megmosolyogtatnak. Hasznos tanácsokat kapok, ötleteket amiket hétvégén ki is próbálok sokszor. Lendületet adnak ezek a gondolatok! Sokkal több időt töltök magammal és több mindent tartok lehetőségnek. A levelek segítségével többet vagyok az itt és mostban, le csendesít és szebb a világ! Hálás vagyok értük!

Kacsó Krisztina

Azt hiszem melletted nem lehetne elkámpicsorodni...

Kedves Tibi! Nagyon megszerettem ezeket a pénteki T.I.T.K.O.S leveleket, az írásaid olyan gyakorlatiasak ,mókásak,nagyon jó a humorod,azt hiszem melletted nem lehetne elkámpicsorodni,hahaha.Szeretem az olvasnivalókat és a feladatokat is Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

Olga

Oyan ismereteket szereztem, mintha egy tejüveg ablak egyszercsak kitisztulna vízüveggé

szia Tibi (és a stáb...)!

remélem, mondhatom azt, hogy Tibi, Rossz lenne, ha nem....
Nagyon szerettem ezt a 100 részes sorozatot, és valahol sejtettem is hogy pont 100-nál vége lesz.
Sajnálom, mert mindig örültem ha jött, szívesen olvastam el a gondolataidat. egy-kettőt többször is.
Van amit tudtam, van amit sejtettem és olyan is volt, amit úgy tudtam, hogy nem is sejtettem... olyan ismereteket szereztem,
mintha egy tejüveg ablak egyszercsak kitisztulna vízüveggé... korábban is volt mögötte valami, talán még kontúrokat, mozgásokat is
lehet azonosítani, de igazából csak képzelet. Jó ablakpucoló vagy!
köszönöm és kíváncsian várom, mit találsz ki legközelebbre!

üdvözlettel,
Prokk Attila

Attila ... hmmm.... magam sem tudom szavakba zárni. De hogy legyen itt valami: mérnök és mérnöki szolgáltatásokat biztosító vállalkozás tulajdonosa

Köszönöm az ERŐT!

Szürke reggeleken feldob és máris vidáman villamosozok.
Általában továbbküldöm azuramnak, aki elég mogorva és borúlátó, hátha ő is ihletet kap! Köszönöm az ERŐT!

Erika

Hasznosnak találom a tanfolyami anyagot

Nagyon tetszik az Online NLP tanfolyam. Bár még nem értem a végére időhiány miatt, de az eddigi feladatokat becsületesen megcsináltam. 🙂 Találkoztam ismerős dolgokkal, de összességében hasznosnak találom a tanfolyami anyagot. Köszönöm! 🙂

Hoffer Eszter ... kutyakozmetikus,kineziológus

Mindig mosolygok rajtuk, és imádok mosolyogni! 🙂

A minap elegem lett, és minden hírlevélről leiratkoztam. Kivéve a Te leveleidet. Bevallom, nem olvasom mindig, csak ha időm engedi, ilyenkor viszont mindig elhatározom, hogy állandóan olvasni fogom a gondolataidat. Nem csak bölcs, hasznos és könnyen megfogadható tanácsokat találok benne, hanem nagyon élvezem a bohókás stílust is, amivel írod őket.

Köszönöm Neked ezeket a szövegeket, mindig mosolygok rajtuk, és imádok mosolyogni! 🙂

Bogi

Kellemes érzéseket indított el bennem.

Kedves Tibi!
A leveleid olvasása frissítően hat könnyed és direkt. Nem mondom hogy minden héten elolvastam de amit elolvastam az kellemes érzéseket indított el bennem. Köszönöm szépen.

Molnar Krisztina

Olvasom és táplàl

Olvasom és táplàl, segít a pillanatra és magamra figyelni. Nagyon ösztönző.
Az emberi kapcsolataimban és a munkàmban hasznosítom, és az önismerti fejlődésemben is. Ez nem mindig esik jól.
Azt hiszem az ajànlott könyvekre is àt kell térjek.... nyelvtanulás és a sugallatok... most itt a fókusz😊 s ezt te is fenntartod nekem!
Köszönöm

Nóra

A szabad írás nagyon jó eszközöm lesz

A szabad írás nagyon jó eszközöm lesz arra, hogy ami foglalkoztat, legyen az szakmai dolog vagy az életben előforduló kérdés, rálássak belső érzéseimre, jobb döntéseket tudjak hozni. Jó sokfélét próbálni, hogy a végén szépen szóljon a hangszer. Szétszedni, összerakni, megfordítani, kiegészíteni, hagyni, érlelni... mást meghallgatni.
Bárkinek ajánlanám, aki kész arra, hogy újat tanuljon, vágyik arra, hogy elhagyja a komfortos zónáját, mert sejti, hogy több van benne és más is, mint amit eddig gondolt.

A szabad írás, a játékos estek feladataival nagyon tetszettek. Azt a feldolgozási módot csináltam volna többször. A mozgás – én magamnak ugyan megoldottam – lehet használna a programnak. Volt ami sok volt, amikor benne voltam, de aztán megéreztem a hasznát és így jó volt.

Köszönöm. Jól éreztem magam. Az írás sokban hozzájárult, hogy jobban is érezzem magam. A megengedő, probléma orientált vezetésmód tanulandó! 🙂 Számunkra az volt.
Csodáltam, ahogyan ennyi ember művét, folyamatát kézben tudtátok tartani.

egy résztvevő
>