Kreatív írás tanfolyamsorozat – tervezett részek - Mindennapi NLP - Személyiségfejlesztő tanfolyamok

Kreatív írás tanfolyamsorozat – tervezett részek

Ha úgy döntesz, hogy te magad is elindulsz az írással az önfejlesztés útján, akkor ez az ideális pillanat a kezdésre.

A korábban kiküldött felmérésből és az eddigi jelentkezők válaszaiból is kitűnik, hogy a legtöbben testi és lelki gyógyításra akarják használni ezt a módszert. Épp ezért a tanfolyamsorozat részeihez most adok egy egyszerű útmutatót.

Mivel a belső írás rendkívül összetett és sokrétű, egyetlen tanfolyamba nem lehet mindent belezsúfolni. Ezért öt különféle, egymásra épülő online írástanfolyam indítását tervezzük.


A tanfolyamsorozat részei, és a várható megjelenésük


1. Belső írás alaptanfolyam

Az alaptanfolyam tartalmazza a módszer összes fontos elemét.
A várható modulok:
1. A fókusz megteremtése az életedben + a szabad írás szokásszerű kiépítése
2. Fókusz a megoldásra - a belső írás, mint képesség, az írás építőkockái
3. Pozitív változás - a belső írás alkalmazása, gyakorlatgyűjtemény

2. Színes írás

Ha már megvan a belső írás, a színes írást nagyon fogod szeretni.

Az alapmódszerre épülő, azt kiegészítő technika. Színes rajzeszközök használata az NLP-s rögzítések elvén.
Ezzel a tanfolyammal meghatározott színeket építhetsz be az írásaidba, amellyel rendkívül hatékonnyá teheted azt. Foglalkozunk még egyéb rögzítésekkel is (zenék, zajok, zörejek, speciális körülmények, időhöz való rögzítések, stb.) A színes írás az alapmódszer kihagyhatatlan kiegészítője.

​3. Metaforaírás

Várható megjelenés: 2019. ​október
Ez a jelenleg is elérhető online metaforaíró tanfolyam felújított és kibővített, videós változata lesz. Önállóan is elvégezhető, mert a módszer nem szabad írásra épül - ugyanakkor a belső írás és a metaforák ismerete erősen támogatják egymást.
A cél a metaforikus gondolkodás megismerése, és az NLP-s összetett metaforák alkotása. Ez használható, mint kommunikációs eszköz, és a saját életedben fellelhető problémák megoldására is alkalmazhatod a módszert.

4. Gyógyító írás

Várható megjelenés: 2019. ​november
Figyelem:
A kreatív írás természetesen nem helyettesíti az orvosi kezelést. Ez a módszer a testedben zajló természetes gyógyulási folyamatokat segíti elő, illetve gyorsítja fel.
A gyógyító írás során a legmélyebbre ható írási folyamatokat alkalmazzuk. Ezt a módszert úgy tudod hatékonyan használni, ha már ismered a belső írás alapjait, a színes írást és a metaforákat is, mert ebben a tanfolyamban ezeket együttesen fogjuk alkalmazni. Épp ezért, csak akkor fogod elérni ezt a tanfolyamot, ha az előző hárommal is rendelkezel.

5. A Gyógyító folyó

Várható megjelenés: 2020.
Kifejezetten gyógyító célú, nyílt végű, metaforikus gyakorlatsorozat.
A Gyógyító folyó egy összetett, színes írással létrehozott metaforikus környezet, egy külön belső világ, amelynek az elemeire meghatározott gyakorlatokat építünk. Az előző négy tanfolyamon alapul, azok ismerete szükséges hozzá, így csak akkor érheted el, ha mind a négy korábbi tanfolyammal rendelkezel.
A Gyógyító folyó hónapokon, éveken át végezhető gyakorlatláncolat, így hosszabb gyógyulási folyamatokat és az egészséged megőrzését is támogatja.


Mivel a kreatív írást a legtöbben öngyógyításra akarják felhasználni, ezért fontos, hogy megértsd a következőket.

Már a szabad írás is gyógyító hatású.
A belső írás alaptanfolyamon is esik szó a gyógyulásról. Vagyis ha a célod önmagad gyógyítása, már az alaptanfolyam során is érhetsz el eredményeket.

A metaforaírás tanfolyamon szintén foglalkozunk a gyógyító mesékkel, amelyet magam éveken át használtam gyerekeim gyógyítására. Ez tehát nemcsak öngyógyításra, hanem mások gyógyítására is alkalmas.

Ugyanakkor ha a gyógyító írásaidban használod az alapmódszert (belső írás), a színes írást, az NLP-s metaforaalkotást és a metaforikus gondolkodást, akkor nagyságrendekkel jobb eredményekre számíthatsz. Ezért a gyógyító írásról szóló tanfolyamban adom át az általam ismert legerősebb gyógyító írásgyakorlatok rendszerét.

A Gyógyító folyót hónapok óta használom, és még most is alakul, egyre nagyobb képzeletbeli világot alkotva bennem és a füzeteimben. A gyógyító írásban átadott gyakorlatokat mind használhatod ebben a környezetben is, és még számos egyéb különleges, a "mélyszerkezetre" ható eljárást is. Jelenleg kizárólag ezt a módszert használom gyógyításra, és egészségmegőrzésre.

Ha tehát célod kifejezetten a gyógyulás, akkor is érdemes most elindulnod.

Hosszabb út áll előtted. Ezt az utat én is végigjártam, és most évek tapasztalatait adom át neked ebben a tanfolyamsorozatban. Remélem, sikerült tisztáznom számos kérdést. Amennyiben szeretnél még valamit megtudni, kérlek, jelezd.

>