NLP Akadémia tréningek

A Mindennapi NLP partnere az NLP Akadémia

Jó szívvel ajánljuk számodra az NLP Akadémia élő tanfolyamait. Ezen az oldalon tájékozódhatsz ezekről a kurzusokról, amelyek között kedvedre válogathatsz. Ha jelentkezni szeretnél valamelyik tanfolyamra, azt már közvetlenül az NLP Akadémia oldalain teheted meg.

Ha érdekelnek az NLP Akadémia élő tanfolyamai, képzései, akkor itt találhatsz egy válogatást az aktuális tréningjeikről.

2 NAPOS NLP BEVEZETŐ

A 2 napos Bevezető tréningen bemutatók, beszélgetés, és sok kiscsoportos gyakorlat révén ízelítőt kaphatsz az NLP gazdag eszköztárából.

Életöröm Workshop

Szeretnél több színt, szabadságot, spontaneitást vinni az életedbe? Unod már a taposómalmot és az egyforma hétköznapokat? Csatlakozz hozzánk egy napra, hogy újra visszatalálj valódi önmagadhoz, hogy újra megtapasztald, mi okoz számodra igazi örömet, felüdülést.

ÉNKÉP TRÉNING

Az elől, amit magadról hiszel, nem menekülhetsz! Az mindig és mindenütt veled van.
Az Énkép tréningen három napon keresztül kizárólag önmagaddal foglalkozol, énedet formálod, énképedet alakítod, változtatod. Meg lehet megváltoztatni mindazt, amit magunkról gondolunk!

SORSFORDÍTÓ TRÉNING

Találd meg a KÜLDETÉSED!
Mentális Camino

Talán te is érzed, mélyen legbelül saját küldetésed, és mégis a mások által kijelölt úton jársz. Még akár elégedett is lehetsz, de valójában nem leled benne örömöd.
Küldetés által vezérelt életet élni mindenek előtt: öröm.

KARIZMATIKUS KOMMUNIKÁCIÓ

Te is szeretnél ellenállhatatlan meggyőzőerővel bírni?
Megragadni és fenntartani mások figyelmét?
Ha igen, akkor neked szól ez a program, hiszen a karizmatikus kommunikáció tanulható.

MÉLY, BELSŐ ÁTALAKULÁS

A Mély, Belső Átalakulás a klasszikus NLP egyik legspirituálisabb módszere, mellyel legkevésbé kedvelt tulajdonságainkon keresztül kerülhetünk kapcsolatba legbenső erőforrásainkkal, és érhetünk el mély, tartós belső változást életünkben. Javíthatjuk személyes kapcsolatainkat, megváltoztathatjuk nemkívánatos érzelmeinket, reakcióinkat, könnyebben elviselhetjük a mindennapi élet feszültségeit.

HIEDELMEK ÁTFORMÁLÁSA,
I-COACHING (HENRIK LELL)

A coaching eszközök új generációja!
Megtörtént-e már veled, hogy saját érzelmeid szabotáltak és úgy érezted, hogy képtelen vagy túllépni rajtuk?

Az érzelmi szabadság azt jelenti, hogy tudatosan irányíthatod az életed, miután a múltban bevésődött és fogva tartó negatív érzelmektől felszabadultál.

A workshop segít felszínre hozni és tudatosítani hiedelmeinket a következő területeken: identitás, énkép, egészség, boldogság, gazdagság, jólét, párkapcsolat.

>