Online konzultáció Szűcs Tiborral

Az elmúlt időben – talán a világ változása miatt is – igen sok online konzultációt folytattam le. Ennek során számos témát érintettünk, s a visszajelzések és tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy ezek a beszélgetések hasznosnak bizonyultak.

Épp ezért úgy döntöttem, hogy – időm függvényében korlátozott számú ember számára – lehetővé teszem az online konzultációt azoknak, akik szívesen vennék ezt. S bár ez a szó, kifejezés ma már közismert, kicsit fellengzősen hangzik, ezért nem árt tisztázni:


Mi a csuda az az online konzultáció?

Valójában ez lehet egy telefonbeszélgetés is. Ha azonban kihasználjuk a technika nyújtotta lehetőségeket, akkor tudunk videóhívást is indítani. Én a Zoom-ot kedvelem és használom, így neked is ezt tudom felkínálni.

Az online konzultáció tehát egy olyan beszélgetés, amelynek a célja a te fejlődésed, előbbre jutásod. Nem tanácsadás, nem coaching. Talán valami hasonló.

Akár szabadon is beszélgethetünk, mégis jobb, ha egy meghatározott céllal történik a társalgásunk. Jelenleg kétféle konzultációt tudok felkínálni, melyek merőben különböznek egymástól.


Továbblépés konzultáció

Több, mint tizenöt éves személyiségfejlesztő pályafutásom során több módszerben is igen mélyen elmerültem. Tanítottam célkitűzést, NLP-t, kreatív írást és más nagyszerű módszereket.

Amiben azonban különösen jó vagyok, az a továbblépés és az azonnali megvalósítás.

Továbblépés alatt azt értem, hogy túljussunk egy olyan problémás helyzeten, amelyben már régóta benne vagyunk. Ez lehet egy rossz munkahely, egy elfuserált házasság, az önbizalom teljes hiánya, félelem az emberektől és a változástól, teljes céltalanság, és hasonló helyzetek.

Azonnali megvalósítás alatt pedig azt értem, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtörténjen, amit elterveztünk.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Az első alapvető feltétel, hogy változni akarsz.
 • A második, hogy hajlandó vagy érte tenni is.

Ez a kettő elegendő is.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Miután feltártad a helyzeted mibenlétét, kérdésekkel pontosítjuk a részleteket, és együtt megkeressük, mi a következő lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy valami történjen.

Valójában ez a legfontosabb. Ha idáig eljutottunk, már "csak" cselekedni kell.

Tudok adni egy könnyen elvégzhető feladatsort, amit a beszélgetés során elvégezve eljuthatunk a megfelelő lépések kiválasztásához.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Ezt nem tudom 🙂 Rajtad múlik. Azt mondják, mindig az elindulás a nehéz. Ha már megvan a lendület, talán meg sem állsz többé. Ha azonban hasznosnak tartottad az együttműködésünket, és szeretnél újabb konzultációt, én örömmel segítek.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.


Online marketing konzultáció

Bár a fő csapás iránya az önfejlesztés az életemben, szakmám szerint informatikus mérnök vagyok – ez persze nem sokat jelent. Az azonban igen, hogy az összes weboldalamat magam építettem fel, és magam viszem a marketinget is.

Nem állítom, hogy marketingszakértő vagyok. Sőt, az ellenkezőjét állítom: nem vagyok az. Ugyanakkor a mögöttem álló évek és számos partnerem sikere azt bizonyítja, hogy nagyszerűen működnek az általam alkalmazott módszerek.

Ha szeretnél te is online vállalkozásból élni, vagy éppen élő szolgáltatásod van, de egy weboldallal szeretnéd azt felpörgetni, számíthatsz rám.

Amiben segíthetek:

 • Marketing alapok, stratégia felépítése
 • Weboldalak felépítése
 • Konverzió tisztázása, konverziós folyamat meghatározása
 • Listaépítés (olvasói lista létrehozása)
 • Behívó termék
 • Email kommunikáció
 • Blogok írása és általában szövegírás
 • Facebook reklámok beállítása (anélkül, hogy százezreket költenél)
 • SEO szempontok tisztázása és az oldal felépítése SEO szerint
 • A fentiek technikai megvalósítása

Mindez természetesen nem egyben, ahhoz nem elég egy beszélgetés, de a tisztánlátás végett nagyon fontos, hogy ezeket megértsd.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Ha weboldalad van vagy szeretnél egy weboldalt.
 • Ha szeretnél pénzt keresni egy online üzlettel.
 • Ha érdekel a jó marketing.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Elmondod, mi az ami érdekel, én pedig legjobb tudásom szerint megosztom veled mindazt, ami hasznos lehet számodra.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Elegendő lehet induláshoz. Ha mélyebben is el szeretnél merülni egy-egy témában, akkor hosszabb időt is fordíthatunk rá.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.Valami másban szeretnéd, hogy segítsek?

Írj nekem a tibi@mindennanpinlp.hu címre, örömmel válaszolok.


Ők már ismernek engem.

A lenti visszajelzések különféle programjaim nyomán születtek. Köszönöm nektek, hogy megosztottátok!

Csodálatos élmény volt : ) Köszönöm : )

Tóth Péter ... Vagyonőr

Nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek!

Tibi, nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek! Pont jókor érkezik és nagyon elgondolkodtatóak! Teljesen ki tudják zökkenteni az ember gondolkodását egy különleges nézőpontba. Nagyon köszönöm!

Mészáros Csilla

Mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott.

Kedves Számomra Ismeretlen 🙂 Szeretem olvasni a gondolataidat, még ha nem is mindig van rá időm! Tudom-tudom....arra van időnk, amire akarjuk! 🙂 Elkezdtem megfogalmazni a gondolataimat Feléd, aztán már vagy 20 perce csak írok és írok 🙂 De abbahagytam és kitöröltem 🙂 Csak annyit akarok mondani, hogy mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott. Elkezdődött bennem valami. Nem látom még a végét, csak azt, hogy nem lesz egy simaliba. Remélem van elég erőm végigcsinálni 🙂 Eddig hálás vagyok, amiért Rád találtam (már azt se tudom hogy hol és mikor)! Csókollak Legyen szép a napod! Zsuzsi

Zsuzsi

Naggyyoon szórakoztatóak!

Kedves Tibor! Inspirálóak, rendszerezni, fókuszálni is segítenek és naggyyoon szórakoztatóak! Energetizálnak és mosolygok, nevetek sokszor, amikor olvasom őket! És bár nem csinálom a gyakorlatokat, csak fecnikre írogatok néha, a leveleidet rendszeresen olvasom. Köszönöm!

Müller Katalin

Nagyon sokat segített

Nagyon sokat segített megismerni magamat.

Galgóczi Mira

Kikapcsol, gondolkodtat, lazít...

Igen, nagyon szeretem ezeket a hétvégi leveleket! Kikapcsol, gondolkodtat, lazít, játékos cselekvésre buzdít.

Zsóka

Nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat

Tibi, nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat, mindig ösztönöz valami gyakorlati dolognak az átgondolására és megtételére! Most pl. (nagyon tetszett és sikerült betartani is) az, hogy "nem hagyhatja el ajkadat egyetlen panasz sem". Egész hétvégén sikerült erre figyelni, és valóban pozitív, jó érzést adott ez! Többször fogom ezt gyakorolni ezután! 🙂

Zsuzsanna

Sok figyelemreméltó dolgot tanultam...

Köszönöm szépen a levélsorozatot, Érdekesnek találtam, sok figyelemreméltó dolgot tanultam, ami mellett korábban elsiklottam, illetve jó volt rendszerben olvasni. A kérdések önmagam megértésében segítettek.

Zelenák Emőke

Tartalmasak, játékosak...

Tartalmasak, játékosak, sokoldalú fejlődést tesznek lehetővé. Köszönöm.

Varga Antalné ... nyugdíjas pedagógus

Ezek a feladatok játékosak, miközben fejlesztenek, ötletesek

A hétvégi küldetés-sorozat nagyon szellemes és kellemes. Időigényes a megvalósítása. Ajánlom azoknak, akinek sok ideje van, a feladatait nehezen tudja rendszerbe foglalni, túl komolynak és nehéznek érzi. Ezek a feladatok játékosak és elveszik a súlyosságát a dolognak, miközben fejlesztenek, ötletesek.

Márta ... nyugdíjas orvos

Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS!

Kedves Tibi, Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS! Mit adott nekem? Egy újfajta szemléletet, MÁS-ként ránézni a dolgokra, történésekre gyakorlatot. Még akkor is, ha csak piciben kezdem, és bevallom, nem mindent csinálok meg. Irtóra tetszik nekem a stílusod, a meglátásaid, a humorod. Sokat tanulok Tőled! A twitteres reggeli kihívásaidat nagyon vártam! Köszönet a munkádért - amiről úgy érzékelem, feltételezem:), nem is munka számodra, mert szerintem nagyon nagy élvezettel írsz:) Hálás köszönet amiért rendszeresen tollat, apropó, billentyűzetet ragadsz! Üdvözöllek, Zsóka

Bakai Zsóka

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak!

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak! Imádom olvasni őket! Engem elgondolkodtatnak, energiával töltenek el, az életemet pedig színesebbé és gazdagabbá teszik.

Szandibandi

Kiváló iránytű

Kiváló iránytűnek bizonyulnak ezek a levelek számomra.

Orbán Andrásné

A Szitakötőn sírva röhögtem

Kedves Tibi! Nagyon szeretem az írásgyakorlatokat! Az, hogy kissé grafomán vagyok, egy dolog. De leírva sokkal könnyebben átlátom a dolgaim, mit csinálok jól, mit rosszul, hogyan, merre lépjek tovább. Az olvasnivaló meg szuperek! A Szitakötőn sírva röhögtem (széllel szemben... hát ez... 🤣🤣🤣). Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és köszönöm az írásaid! Nem csak hasznosak, de nagyon szórakoztatóak is, piszokjó humorod van. Remélem, szeretsz annyira írni, mint amennyire én olvasni, mert egy-egy hírlevél vagy cikk a blogon feldobja a napom. Legyen szép estéd! Kata

BKata

Sokat segítenek az önismereti utamon

Szia Tibi! Nagyon hálás köszönet a leveleidért, és a belefektetett munkádért. Nekem sokat segítenek az önismereti utamon. Szeretem ahogy írsz, és a feladatokat is. Köszönöm! Örülök, hogy rád találtam. Mégegyszer hálás köszönet érte.

Anita

Számomra mindegyik levél hasznos volt.

Szia Tibor. Nagyon jo volt ez az NLP levélsorozat, nem tudom kiemelni, hogy mi volt a leghasznosabb. Számomra mindegyik levél hasznos volt. Örülnék, ha lenne folytatása. Tisztelettel Sanyi

Solyom Sandor ... agrármérnök

Nagyon szeretem

Nagyon szeretem a leveleidet. Pozitívan hatnak rám és feltöltenek energiával.

Csilla

Néha a fején találod a szöget

Tetszik a közvetlen hangvétel, bár eleinte nem értettem, miért bizalmaskodsz. Azt hiszem, meg is kérdeztem, hogy miért érzed azt, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Segít is, meg szórakoztat is. Volt, hogy nem volt időm megcsinálni valamelyik feladatot, ami nagyon megfogott első olvasásra, és oda készítettem a kupacaim mellé a füzetet a kinyitott oldalon, ahol a következő hat perces írás indulna... és ott szépen kivárta a sorát. Vissza-vissza térek a leveleidhez. Néha a fején találod a szöget, igazán, vagyis olyan témákat jelenítesz meg, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni, és nekem úgy tűnik jó támpontot adsz ahhoz, hogy miként is kezdjem el. Szóval Köszi.

Judit

Kapaszkodót adott

Dolgozom Önmagam megismerésén. Kapaszkodót adott a gondolataim és a cselekedeteim helyes irányba fordításához. Köszönet érte.

Ambrus Rozália

Színes szárnyú pillangó voltam...

Az eddigi tapasztalataim a T.I.T.K.O.S. leveleiddel csak pozitívak voltak. Akkor olvasom ,illetve csinálom meg őket , amikor éppen egy mély fókuszban eltöltött munka után kis pihenésre , és valami egészen másra vágyom. Kicsit kibillentenek ,ami a cél , és kreatívabbá tesznek a következő nehezebb munkámban.

Mindegyik jó volt, a mostani metaforikus gyakorlat pedig különösen tetszett. Színes szárnyú pillangó voltam , mélyzöld , harmatcseppektől fénylő borostyán és egy nyugalmas , fuvallattal , virágokkal , fűvel , bokrokkal és madárcsicsergéssel teli mező. Nem fogtam rövidre , a perceket sem számoltam...csak írtam. Harmóniát és biztonságot éreztem miközben peregtek a tollamból a betűk. Ezt is nevezhetjük akár tapasztalatnak is. A kézzel való írás mindig megnyugtat , lecsendesíti rohanó gondolataimat. Sokszor visszaolvasom amit írtam , mert kihozza belőlem a kreatív oldalamat ,a leírt gondolatok pedig ezáltal cselekvésre buzdítanak.

Molnár Zsuzsa

Nagyon sokat tanultam belőlük magamról

Fodor Krisztina Mária ... nyugdíjas

Meg is fogom csinálni

Úgy gondolom, hogy az elmondott gyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek, meg is fogom csinálni őket. Különösen hasznosnak találom azt, hogy végre megértettem a rögzités fogalmát, és mérni lehet a rögzités eredményességét. Köszönöm. Julianna

Julianna Fehér-Víg ... nyugdijas

Jó kedvű lettem tőle.

Nagyon jó pillanatban kaptam meg ezt a lehetőséget. Szükségem volt már ilyen klassz feladatokra. Ha ma még nem is tudtam mindet megfogadni,elkezdeni....de akkor is klassz dolognak tartom. Jó kedvű lettem tőle. Hálás vagyok érte. Köszönöm.

Rita

Nagyon tetszett...

Kedves Tibor! Amit elolvastam, az nagyon tetszett, érthető, gyakorlatias, kellő spontaneitással és könnyedséggel, kiválóan alkalmazható anyaggal feltöltve. Sajnos nem tudtam idő hiányában mindent alaposan feldolgozni, de bízom abban, hogy erre meg lesz időm és lehetőségem is.

Köszönöm szépen azt, hogy megosztottad velem is azt a sok szellemi tudást, ami Benned, Bennetek és magában az NLP rendszerében ott Van! Üdvözlettel; Klári

Magera Klára ... Lélekgyógyász

Érdekesnek, tanulságosnak találom

Érdekesnek, tanulságosnak találom a leveleket. Sok erőt kívánok a folytatásukhoz

Emoke

Szinte mindig elolvasom

Kedves Tibi! Szinte mindig elolvasom..és gyakorolom ! Sokat segít a mindennapjaimban..felismeresekben.Amugy tök szuper az életem...ha nem gondolom olyan komolyan..ha komolyan gondolom akkor vannak benne feladatok a fejlődésem érdekében.Hálásan köszönöm hogy sokszor megnevettetsz...nagyon jók az írásaid!

Bánszki Judit

Mind a 100 levelet elolvastam

Mind a 100 levelet elolvastam s mindegyik levélben találtam valami hasznosat számomra is. Köszönöm Tibi.

Géza ... nyugdíjas

Úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat...

Ma olvastam először a leveledet. Nem tudom az előzmények mik, de úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat és visszanézni a koràbbiakat is. Köszi, hogy írtàl.

Szép Ilona

Segített a továbblépésben

Nagyon szuper volt a Bűvös virág, sokat segített a továbblépésben.

Zita ... idősgondozó

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂 Vigyázni kell, mert függőséget okoznak.. 🙂 És sok hasznos életviteli tanácsot kaptam, amitől egy kicsit könnyebbek a mindennapok, plusz energiát adnak. Köszönöm! 🙂

Tündi

Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket...

Kedves Tibor! Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket... A többi kupaccal, ami naponta elborít... De ma valahogy felkeltette az érdeklődésem. Tudod, ez a mai személyesen nekem szólt. Köszönöm! Ígérem, nem mulasztom el a többit!

Dalanics Dóra

Tetszenek, mert humorral fűszerezettek...

Kedves Tibi! Mindig örömmel olvastam a "titkos" és nem titkos leveleidet . Tetszenek, mert humorral fűszerezettek, nem terjengősek, mégis ott vannak benne az okos tanácsok. Köszönöm! 🙂

Klári

Más problémáknál is meg fogom csinálni

Elsőként egy magánéleti problémámra vonatkoztatva végeztem el a gyakorlatot. Ez egy múltban történt esemény, egy rossz döntésem, amit a mai napig nem tudtam elengedni, nem tudtam rajta túllépni. Érdekes volt, ahogy az egyes szintekre lépkedve átalakult a kövem, és a végén belesimult egy útba, ami az én utam. Én most az olvasás-írás változatot alkalmaztam, úgy éreztem, fontos, hogy leírjam a gondolatokat, amik jönnek.

Fontos tapasztalat volt, hogy madárról volt szó, meg kőről, és mégis a problémámról. Én sokáig elég racionális gondolkodású voltam, probléma átgondolása, okok, és megoldás. Csak sajnos ez a lelki dolgoknál nem mindig működik, hiszen ha nagyon tudatosan akarom megoldani a tudatalatti okokat, az nem megy, hiszen pont azért nem találom meg , mert nem tudatos. Ez a módszer viszont egy teljesen másfajta szemléletet ad. Köszönöm, és más problémáknál is meg fogom csinálni a gyakorlatot.

Ági ... intézményvezető/szociális munkás

Köszönöm a mai titkos üzenetet

Kedves Tibi! Köszönöm a mai titkos üzenetet, amit nem csak a megszólítás miatt éreztem úgy, hogy személyesen hozzám szól. Szép napot!

Szegediné Böbe

Ki nem hagynám leveleid

Kedves Tibi, ki nem hagynám leveleid, mert max. érzékeny és szellemes vagy, és motiváló készséged rendkívüli.
Az olvasáson kívül +ezer dolgot kedvelek, leginkább aktív assistensként "készen"...az együttlétre :-))...
Keresve a "naposoldalakat" és irányítani, hogy odaérhessenek mások is!
Üdv. HKata

Kata

Sose tudtam előre mi lesz a vége

Kedves Tibi! Köszönöm a leveleidet, mindig szívesen olvastam, mert nagyon szerettem a stílusodat ahogy fogalmazol, kissé körülményesen de általában kilyukadtál oda amit mondani akartál, és pont ezért volt szórakoztató számomra amiket írtál mert szinte sose tudtam előre mi lesz a vége az írásodnak. Sok hasznos tippet, tanácsot kaptam tőled némelyik pont akkor jött amikor arra szükségem volt. Igazán sajnálom ha nem küldesz több ilyet, hiányolni fogom az írásaidat, de biztos vagyok hogy nem sokára ki fogsz találni megint valami kreatívan! Őszintén értékeltem a sok energiádat, munkádat, humorodat amit a levelekbe fektettél. További jó munkát és sikereket kívánok neked! Köszönettel: Erika

Erika ... Valutapénztáros

Nagyon szórakoztató, kedves és emberséges

Sajna nem volt érkezésem minden egyes leveledet elolvasni a 100 részes levélsorozatból, így is már mindent (is) elkezdtem az inspirációd alapján, de nem fejeztem be. Összességében imádlak! Nagyon szórakoztató, kedves és emberséges minden amit "papírra" szoktál vetni. Csak így tovább! Majd, ha "nyugdíjas" leszek, azaz a 71 évem mellett több lesz a szabadidőm mint most, visszamenőleg elolvasom az összes leveledet.. Szeretettel: Ica

VACSI ILONA ILDIKÓ ... nyugdíjas zimmerferi

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

Nagyon jó volt, és pont jókor

Kedves Tibi! Köszönöm! Nagyon jó volt, és pont jókor - év elején (felvételről, utólag csináltam meg) - remek kezdés! Nekem az életfonalas tetszett a legjobban. A jövőbeni célomat jelképező lapon annyira jól éreztem magam, hogy alig akartam leszállni róla 🙂 (az erőforrásos lapot eltettem a kabátzsebembe, hogy bármikor szorongathassam). A buborékos feladat is szuper, nagyon szemléletes és egyszerűsége ellenére hatékony. Egészen fellelkesített és valahogy örömmel töltöttek el a kis korongjaim. Nekem a kreatív írásos gyakorlatok kevésbé élvezetesek - elszoktam a kézzel írástól és 6 perc kézírás után már szabályosan fájt a csuklóm és az alkarom, az ujjaimról nem is beszélve. De azért megcsináltam. Érdekes volt az is.

Márti ... könyvelő

Nagyon hasznos volt,kompakt és inspiráló ,köszönöm szépen. 🙂

Nagy Erika ... adminisztrátor

Nagyon motiváló,gondolatébresztő és fejlesztő.

Jola ... tanító,könyvtáros,grafológus

Köszönöm a felhívást

Nem mindig olvasom el a leveleket, de ma igen. Köszönöm a felhívást az olvasni való összeírására. Rengeteget és válogatás nélkül olvasok. Ma rájöttem, hogy mint sok mindent mást is az életemben az irányításom alá vehetem, és azt tudatosan tervezve kéne tennem. Ez lesz az első még így az év elején.

Csilla

JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE

Kedves Tibi, bár (szinte) mindent elolvasok, amit küldesz, jól tudod, hogy ritkán ragadok billentyűzetet, na most mégis megteszem. Mert 2022.01.21=10=1, ami legyen most az én értelmezésemben A KEZDÉS. Töredelmesen bevallom, hogy távol-s-közel SEM végzek el minden feladatot(h), pedig TUDOM, hogy a fejlődésemet szolgálná. DE minden egyes írásod - és már "csak" az érkezése is - JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE. Arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a FÓKUSZT. Az autóm is azért lett anno Focus, hogy minden pillanatban emlékeztessen arra, főleg, amikor benne ülök, hogy maradjak fókuszban. Mint a Forma-1-es versenyzők, amikor rajta vannak a kanyaríven és annyira betapadnak a gumik, hogy felborítani sem lehet - a fizika törvényeinek határait feszegető villámmekkvín sebességgel repesztő - versenyautót, mert az egyszerűen ... felboríthatatlan. Kipróbáltam, tavaly ősszel, a Focussal, a Hungaroringen. Nem verseny-, hanem utcai - igaz, puhább- téligumikkal ÁMDE azok is úgy betapadtak, hogy a fizika törvényeinek határait EGYÁLTALÁN NEM feszegető és TÁVOLRÓL SEM villámmekkvín sebességgel repesztő Focus is felboríthatatlannak bizonyult. Csak arra kellett figyelnem, hogy ... maradjak rajta az íven. Nos, számomra ilyenek a leveleid. Nem mindig végzek írásgyakorlatot, cserében mindig valami számomra kreatívval foglalkozom. Legyen az BÁRMI. Olyankor SATORI állapotban vagyok. Csak az ITT és csak MOST van, és ebből aztán a világon SEMMI sem bír kizökkenteni. (mondjuk, nem is hagyom) 🙂 Csalafinta módon mégiscsak "rávettél" az írásra! 🙂 Ez nem piskóta! ...viszont ami a mai kreatívkodásom eredményeképp a sütőben éppen hivogatóan aranybarnul, no, az AZ! 🙂 Csók a családnak! ToTTi-Tibi ui:...és ha már volt Forma-1-el kapcsolatos gondolatom, akkor ma stílusosan ezzel is fejezném be: ...hová tűnt démonhill, illetve a brendedhez már-már hozzátartozó enelpé-szűcstibis loboncod? 🙂

ToTTi

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

Tényleg 3 olyan feladatot mutatott Tibi, amelyet még nem ismertem és amik nagyon hasznosnak tűnnek - érthetően elmagyarázta, mit hogyan kell tenni és miért. Nekem nagyon tetszett!! Köszönöm szépen!!!

Ildikó ... hivatásos anya

A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított

Nagyon tetszett a tréninged , főleg amikor már számomra kezdett izgalmassá válni , az egymásra hangolva fejezetnél. Nagyon sokat számított , hogy azért már jó pár NLP-s tréningedet megcsináltam , kipróbáltam , így sokkal érthetőbb és egyszerűbb volt nekem . Kipróbáltam azért mindent ezekben a vírusos időkben is a családtagjaimon . Már tudom ki vizuális inkább , ki inkább kinesztetikus , vagy auditív , A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított , azóta folyamatosan gyakorlok. na nem csak azt , a követést is . Örültem az előfeltevéseknek , ezek , mióta megismerkedtem velük , megváltoztatták az életemet , a hozzáállásomat sok mindenhez. Az életem részévé váltak. És lassan a családom is ismerkedik velük , rajtam keresztül. Nem is tudom melyik fejezet ne lett volna érdekes és izgalmas . Nekem sokat adott , ajánlom mindenkinek , nem csak azoknak , akikek nehezen megy a kommunikáció , hanem azoknak is , akik egy kicsit más szemszögből szeretnék átélni , érezni azt. Köszönöm Tibi , megint nagy voltál . Örülök , hogy Veled lehettem , és biztos vagyok benne , hogy még találkozunk . Vigyázz magadra , és minden szerettedre , hogy ez a weblap még sokáig , legalábbis még egy 70 -80 évig elérhető legyen. Üdv Zsuzsi

Zsuzsa Molnár ... life és párkapcsolati coach inkognitóban mérnök

Huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás...

Évezettel olvastam legutóbbi leveled. Irigylésre méltó... huncutul szugesztíven hangzó életszagú megfogalmazás, ráadásul tettre sarkallóan jóízű, látványos képekkel. 😉 Köszönöm szépen! Kívánok jó egészséget, és hosszú életet neked* kedves Tibi, hogy küldhess még sok-sok jó titkokat az embereknek. Szeretettel köszöntlek: András * és szeretteidnek, és minden jót az ellenedvalóknak

András

Rengeteg apró ötlet

Nagyon szeretem a T.I.T.K.O.S. leveleidet (is) rengeteg apró ötlet ami a mindennapokba beépítve jelentős változást hoz. Köszönet érte.

Ili

Nagyon szerettem, szinte mindet örömmel olvastam. Bízom benne hogy még ' találkozunk" 🙂

Giba Zsolt ... Vállalkozó

Nagyon tetszik: minőség és mennyiség

Kedves Tibor! Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elérhető áron közkinccsé tetted ezt a tananyagot 🙂 Nekem nagyon tetszik: minőség és mennyiség szempontjából is elégedett vagyok. Kiemelném, hogy mennyire ragyogó megoldás, hogy az anyag tartalmát el tudom olvasni, meg tudom nézni/hallgatni, és még megvan prezentációban is 😀 Sajnos, Én nem haladok annyira gyorsan az anyaggal, ahogy megterveztem, de igyekszem majd (számos munkahelyi egyéb tanfolyamra járok pl) Tibor, Én örülök, hogy megvettem, nem bántam meg egyáltalán. Köszönöm. üdvözlettel: Ildikó

Gubicza Ildiko ... gyógypedagógus

Nagyon megfogott

A Bűvös virág online műhely nagyon megfogott: körbejárni a problémát! Metafora használata: gyökeret ereszt, virág mint cél, illetve kiterjeszteni a rajzot - változtatás. Rájöttem: nekem nem a kézzel rajzolás válik be, hanem a számítógépes.

harmat ... ápolónő

Szükség van időnként egy kis megtorpanásra

Kedves Tibor! Nagyon szuper volt a 21 napos kihívás. Jól éreztem magam benne. Valóban szükség van időnként egy kis megtorpanásra, önmagunkra figyelésre. Szerintem ez magunktól eszünkbe se jutna.

Kellenek hozzá az olyan EMBEREK, mint Ti, és máris színesebbnek tűnik a világ.

Nagy ölelés :Kati🥰🥰🥰🐇🐇🐇

Demus Péterné ... Diétás szakács

Hála neked, ajándék nekem.

Hála neked, ajándék nekem, elmerülés a mélyben lévő kiskatiban

Katalin

Minden alkalommal élvezettel olvasom

Kedves Tibor! Minden alkalommal élvezettel olvasom az írásait, követem a feladatokat. Nagyon szeretem, egyre könnyebben megy. Köszönöm

Icu Szűcs Istvánné

Az NLP levélsorozat szenzációs!

Az NLP levélsorozat szenzációs! Ha szereted a nyelvi játékokat finom humorral fűszerezve, mellé ízletes panírba forgatott mélyen szántó gondolatok, emberi problémák és megoldási lehetőségek tálalva - akkor rendelj ebből a menüből. Ingyen házhoz szállítják és jól jársz ha ilyen minőségi étellel táplálod a lelked!

Márta ... Nyugdíjas orvos, 4 unokás nagymama

...kifejezetten nekem szólt

Olyan igazságokat találok bennük, amit átgondolva, felhasználva jobbá teszi az életem. A 2022.02.25-i levél kifejezetten nekem szólt. Köszönöm szépen.

Tarasó Ilona

Hétről hétre lenyűgöz

Kedves Tibi! Minden pénteken megkapom üzeneteidet, de csak szombaton nyitom meg. Amikor elcsendesedik körülöttem minden, akkor. És hétről hétre lenyűgöz, hogy mennyi igazság van írásaidban. Üdv:Kati

Kati

...jó helyen vagyok. 😊😊

Tanácsaid, ötleteid minden alkalommal visszarángatnak a Földre. Folyamatosan az az érzésem, jó helyen vagyok. 😊😊

Demusné Kati

Hasznosnak találom a tanfolyami anyagot

Nagyon tetszik az Online NLP tanfolyam. Bár még nem értem a végére időhiány miatt, de az eddigi feladatokat becsületesen megcsináltam. 🙂 Találkoztam ismerős dolgokkal, de összességében hasznosnak találom a tanfolyami anyagot. Köszönöm! 🙂

Hoffer Eszter ... kutyakozmetikus,kineziológus

Kreatív írás-gyakorlatcsomag

A Bűvös virágban a Kreatív írás-gyakorlatcsomag tetszett.

Laci ... mérnök

Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Szeretek írni, de a szimpla naplóírás nekem nem jött be. Így, hogy tematikusan tudok írni az életemmel kapcsolatban, nagyon sokat segít az önismeretben és a dolgok helyretételében. Szeretem a stílusod a hírlevelekben.

Ági

Érdekes volt. Emberi. Felébresztette a régi írós részemet. A gyógyító írást különösen élveztem.

Gulyik Irén ... terapeuta

Szárnyakat adott

Végtelenül örülök és nagyon hálás vagyok ezért a webináriumért! Hosszú és súlyos betegségből félig felépülve teljesen un. "punnyadt" állapotban vagyok, és napról napra várom a nagy SEMMIT. Mintha semmi nem érdekelne, mintha már semmi jóra nem várnék. Nem vagyok életúnt, de azért mert nincsenek kötelező feladataim az "ajánlottakat" is nehezen teszem meg.. Valahogy minden ráér. De most teljesen fellelkesültem. Először egy célt sem tudtam leírni, azt gondoltam, hogy nekem nincsen célom. Azután beugrott egy, azután még egy és kevés lett az öt buborék. Ahogy haladtunk tovább, egyre jobban éreztem magam és az életfonalon gondolatban rakosgattam a lapokat és szintén gondolatban már az erőforrást is át tudtam élni. Teljesen feldobott ez az egy óra. A valóságban is megteszem a feladatot és egy hatalmasat fordul az életem. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindezt le kellett írnom azonnal, mert mint a redbull: szárnyakat adott. Szeretettel Ica

Pályi Sándorné ... volt statisztikus, 12 éve nyugdíjas

Mindig feltölt, inspirál.

Kedves Tibi. Nagyon szeretem a leveleid, mindig feltölt, inspirál. Kívánok Neked és családodnak szeretetteli, sikeres, egészségben gazdag 2022-es évet. Öleléssel Anna

Morvai Anna

Folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kedves Tibi! Nagyon tetszett a levélsorozatod. Nagy élvezettel olvastam mindegyik leveled. Sokat jegyzeteltem, folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kiemelném a "Konfliktus kezelést " és " a Hogyan Őrizzük meg nyugalmunkat a munkahelyünkön." című leveleket. Igazán hasznosak vélem. Sok szeretettel Andrea

Balogh Andrea ... Banki ügyintéző

Praktikus, érthető, könnyen alkalmazható és igen szórakoztató gyakorlatokat ismertem meg. Tudatos munka, de mégis a tervezésben az érzések kapnak kiemelt szerepet. Minden erőforrás bennünk van.

Kalmár Ildikó ... vidékfejlesztő

Lehet ez az új ránctalanító? : )

Igen, alapból egy pozitiv szemelyiseg vagyok de egy ideje válságban, így kevesebb mosoly van az amúgy pont ettől ráncokkal festett arcomom. Lehet ez az új ránctalanító? : ) De most inkább tovább festek és mosolygok. Köszönöm szépen!

Ari

Rendet tesz a gondolataimban...

Rendet tesz a gondolataimban...jó irányba terel... 🙂

Azari Henriette

Örülök, hogy belevágtam

Örömmel tapasztalom, hogy ezek a játékos leckék békés örömteli életet tesznek lehetővé, a résztvevők ítéletek nélkül, szeretettel, együttérzéssel és bátorítással fordulnak egymás felé. Azt érzem, hogy sok eszközt kaptam ahhoz, hogy átalakuljon a gondolkodásom, miközben a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele, bármikor behozhattam a lemaradást.

Rendkívül sokat adott ez a 21 nap, örülök, hogy belevágtam, köszönöm a lehetőséget.

Ili ... nyugdíjas

Sok örömöm volt bennük

Nagyon hasznosak voltak, elgondolkodtatók és egyben cselekvésre is sarkaltak a hírlevelek. Mindig nagyon vártam a keddi napokat, hogy most éppen mit írsz, mit alkotsz nekem. És az nagyon lényeges volt, hogy mi dolgom van nekem az éppen aktuálisan érkezett levéllel. Igyekeztem beépíteni ezeket hát hasznosan az életembe. Mindegyiket kiírtam, mind megvan az erre a célra megvett füzetekben. Hiszem, hogy alkalomadtán még előveszem majd őket. Köszönöm, hogy veled tarthattam, hogy olvashattam a gondolataidat, hogy élvezhettem a sajátos humorodat, az írásaidban felismert sajátos kifejezésmódodat. Sok örömöm volt bennük, ami meghatározóvá tette a napjaimat. Hogy sok volt-e? Lehet, hogy rövid nem volt, én mégsem éreztem hosszúnak. Köszönöm az élményeket, az örömmel teli pillanatokat, a tanulságokat, a bennük megbúvó feladatokat. A felismeréseket, amik cselekvésre mozdítottak. Köszönettel: Zsuzsi

Molnár Zsuzsi ... life és párkapcsolati coach

Rendkívüli hatással voltak rám

Kedves Tibi!

Nagyon hálás vagyok azért, hogy olvashattam a hírleveleket. Bátran mondhatom, hogy mindenképpen rendkívüli hatással voltak rám, volt amit többször is olvastam. Sokat segítettek abban, hogy elfogadóbb legyek, s elsősorban magammal szemben. A maximalizmusomból is sikerült lefaragnom, ami igencsak felszabadító hatást gyakorolt rám, megkönnyített napjaimat. A pozitív megerősítések, a lehetőségek arra, hogy lehet hibázni, a célkitűzéssel kapcsolatos levelek, a kommunikáció - aminek igencsak nagy szerepe van napi szinten ... és sorolhatnám még. Élvezettel olvastam, és tanultam is rengeteget, ami leginkább az életszemléletem formálódásában teljesedett ki. Nagyon-nagyon köszönöm!

Erika ... Gyógypedagógus

Megkaptam mindent

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Már több tanfolyamodon is voltam és úgy éreztem, ez a mostani a végső lezárása e folyamatnak, hogy most már megkaptam mindent (eszközöket, technikákat, támogatást, inspirációt) és most már csak élnem kell mindezzel. Jó volt, hogy kaptunk kreatív, az intuíciót felszabadító gyakorlatokat és emellett konkrét technikákat módszereket is. Az első nap után (amikor megírtuk a kártyákat a sok-sok eredményemről, ami nem is tudatosult bennem addig) úgy mentem haza, hogy az volt bennem: most sikerülni fog. Még arról a vágyamról is ezt éreztem, ami eléggé lehetetlennek tűnik. Ez az érzés azóta sem múlt el. Elhatároztam, hogy elvégzem a pick four módszert és már meg is találtam a hozzávaló 4 célomat, amit a tanfolyamon kapott technikák segítségével fogok konkretizálni. Úgy tervezem, hogy december közepéig fog tartani. Még ha nem is sikerül teljesen megcsinálnom, akkor is biztos vagyok benne, hogy a módszeres fókuszálással sokat fogok előre haladni bennük. Emellett mindennap írok kb. negyedórát (ennyi nálam egy A4 oldal) szabad írással, és a hétvége óta ezek az írások nem panaszkodással vannak már tele, hanem ötletekkel, új meglátásokkal. Végre azt érzem, hogy az aránylag sok szabadidőmet most hasznosan és céltudatosan fogom tölteni. Eredetileg az volt a célom a részmunkaidőre váltással, hogy a vágyaim megvalósításával töltsem ki a fennmaradó időt. Most a tanfolyamnak köszönhetően ez valóban elkezdődhet. Egyszóval köszönöm Neked és természetesen köszönöm a tanfolyami társaknak, akikkel szerintem hihetetlenül inspiráló és egymásra rezonáló kis közösséget alkottunk.

Zsanett

Brutális volt

Brutális volt, írtam v 3 oldalt a gyakorlatokról és a gondolataimról.

Tibor ... értékesítő

Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott.

Kedves Tibi! Köszönöm a 21 napos kihívást. Imádom a "Napi Küldetés Generátor" feladatait is. Élvezettel olvastam nap, mint nap és ha nem is sikerült hiánytalanul megcsinálni a feladatokat, törekedtem rá, és nagyon vártam. Olykor gondolkodásra késztetett, az énidőt jelentette, ilyenkor biztos, hogy magammal foglalkoztam. Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott. Hála és köszönet érte!

Erika ... gyógypedagógus, óvónő

Hatalmas önbizalmat tud adni az embernek

Nagyon sok hasznos gyakorlat volt, főleg a céljaink letisztázása és elérésének módjára vonatkozóan. Számomra viszont a legérdekesseb tapasztalat az volt, hogy rájöttem mennyire fontos és egyben jó érzés idegen emberek előtt nyíltan felvállalni céljainkat és beszélni róluk. Bár ez nekem egyáltalán nem ment olyan könnyen. Hatalmas önbizalmat tud adni az embernek, ha legyőzi efféle gátlásait. A Kreatív Élettervezés Műhely rávilágított arra, hogy ezen a területen kell még fejlődnöm. Köszönöm Nektek!

Kun Zoltán ... gépjármű műszaki ügyintéző

Cselekvésre késztet.

Persze. Gondolatokat ébreszt. Cselekvésre késztet. ÉS ez jó nagyon 🙂

Jankovics Éva

A bátor nyulat szerettem a legjobban...

Kedves Tibi, Nagyon tetszett a Titkos Erdő 🤓☀️… ! A bátor nyulat szerettem a legjobban, az a rész adott “pillanatnyi helyzetemben” a legtöbbet. A Vén tölggyel lesz még dolgom és talán nem azért, mert újabb emlékeket akarok átírni, hanem “csak” azért, hogy tudjam, ott tehetem majd meg, ha szükségem lesz rá. Jó ha tudom, hol ez a tölgy … 😉

A Kincsek a völgyben - ről nem tudok írni… A paraliminális transz “jó cucc” 😎, tetszik és kikapcsol, csak ha mégis meg akarom érteni - na pont nem erről szól 🤓 - , akkor többször kell engednem, hogy hasson 😋 . Nem emlékszem, hogyan jutottam a Völgybe. Márpedig, ha ott van minden, amivel rendelkezem 🧚, akkor nem árt tudnom, hogy jutok oda - csak a leltár miatt… 😊 . Köszönöm az élményt , remek anyag !! Üdv : Zsuzsa F

Zsuzsa F

Sokat adtak

Nagyon köszönöm a hírleveleket, és azt a rengeteg hasznos információt, ami ezekben a levelekben volt! A mindennapi életben is nagyon jól használható feladatok sokat segítetek, sokat adtak! Köszönöm!

Csiki Andrea

Kellemes volt. Jól éreztem magam. Jó volt ismét egy élő webináron részt venni. 🙂

Tunde ... közgazdász

Jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását...

Nagyszerűen felépített és összeállított levélsorozat volt, amiből hasznos ötleteket kaptam, és jól bemutatta az NLP alapjait is. Több számomra érdekes kurzus irányába inspirálódtam általa, főleg az írásos kurzusok felé. Köszönöm, jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását a sok odafigyeléssel összeállított hírlevél sorozatnak!

Gyula ... Informatikus

Hamar függőséget okoznak 🙂

Nagyon szeretem a leveleket . Olyan hétvégi lélekemelő frissítők ,amelyek hamar függőséget okoznak 🙂 Jól indul a nap , lelkes várakozás minden péntek délelőtt . Öröm elolvasni a legújabb ötleteket s elmélyedni a feladatokban . Jó érzés megtapasztalni , h az apró dolgok mennyire fontosak és , h a kis lépések is sok boldog pillanatot adhatnak . Köszönet érte !!

Andrea

Köszönöm a teremtés-tanítást, teremtés-tanulást. Jól érzem magam, felfrissültem. Megújít a megszerzett tapasztalat, új fényt ad. Új utakra, új látásmódra inspirál. Változom általa. Jó így! 🙂

Bea

Nagyon tetszett! Függőséget okozol Tibi! 🙂

Ágnes Szili ... Önfenntartó

Hálás köszönetem a maratoni hírlevél-sorozatért. Végig olvastam! Na, jó, néha a vége lemaradt. És máris itt vagyunk az egyetlen negatívumnál: Egy kedves nyugdíjas kolléganőm gyakran mondogatta: "A kevesebb több. " A sérült gyereknek a kevesebb anyag jobban beépül. Talán magam is sérült vagyok ezen a téren? Jobban megjegyzem a lényeget tömören. Mégis kitartottam, és a blogodat is figyelni fogom ezután is. Bár már nyugdíjas vagyok, A leveleid segítenek a technikákat felszínen tartani. Bevallom, nem képeztem magam tovább, pedig a Belső írás-t mindig terveztem. Ami késik... Külön köszönet az érdekes, találó kép illusztrációért! Ez már művészet! És köszönet a sok jó ötletért!

Anna Hideghné Szécsényi ... Gyógypedagógus

Feltölt és szárnyakat ad

Nagyon elfoglalt vagyok... sajnos nem tudom minden alkalommal elolvasni a T.I.T.K.O.S. levélsorozatot..., de amikor igen, akkor néhány percre megáll az idő, végre kicsit befelé fordulok, sikerül elmélyednem egy-egy kérdés, gondolat kapcsán. Ilyenkor mindez új érzéseket, gondolatokat indít el bennem, feltölt és szárnyakat ad. Hálásan köszönöm! 🙂 Ági

Arany-Tóth Ágnes

Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult...

Sokat segítettek a gyakorlatok, bár picit lemaradtam az elvégzésükkel. Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult, amikor leírtam. Úgy érzem egy komoly blokk volt bennem emiatt, ami a gyakorlat által sikeresen oldódott.

Pályi Gabriella

Inspiráló öröm bombonok!

Inspiráló öröm bombonok! Köszönet értük!

Illéssyné Dorn Henriette

Megmozgattad testemet, lelkemet.

Kedves Tibor! Nagyon szeretem a leveleidet, kedvelem a stilusodat, imádom a humorodat. Megmozgattad testemet, lelkemet. Tettrekészebb vagyok mióta olvasom a leveleidet. Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy RÁD találtam. Nagyon remélem, hogy sokáig olvashatom még!

Kata

Sok emberhez jussanak el a szavaid

Szia. Még csak most kaptam meg az első leveledet, de ittam minden szavát... Aztán leírtam magamnak a kis füzetembe, ahová a fontos dolgaimat írom. Azokat, amiket szeretek újra és újra elolvasni, hogy még mélyebben belémivódjon, hogy a folyamatos fejlődésemnek megfelelően, egyre többet hozzak ki magamból általa. Ott a helye, köztük. 🙂 Nagyon tetszik az emlékszínező! Sok emlékem van, amit újjávarázsolhatok ezzel a gyakorlattal. Köszönöm szépen Neked. Imádom a színeket. Használom is itt-ott megerősítésnek, gazdagításnak, és dekorálásnak, úgyhogy külön örültem a színes szabad írásnak. 🙂 Köszönöm szépen a lendületet, a kedvességet, a derűt, ami átjött hozzám a leveleden keresztül. 🙂 Sok emberhez jussanak el a szavaid, mert szüksége van rá a lelkünknek. Köszönöm szépen, hogy olvashatom. 🙂 Minden tiszteletem a tiéd. Üdvözlettel: Boráné Endrei Tímea.

Boráné Endrei Tímea

Feltöltenek és pozitív módon programoznak

Kedves Tibi! Szinte mindig megcsinálom a titkos levélben található feladatokat és mindig örömteli módon leszek gazdagabb tőlük. A beépített csodás varázslatokon és sugallatokon túl is feltöltenek és pozitív módon programoznak. Köszönöm az állandó lelkesedésedet jelenlétedet. 🙂

Betti

Szia Tibi! Én egy elég hatásos, egyedinek mondható módszert alkalmazok a munkámban (http://www.rajtammulik.hu/oldal/onkep-tisztitas). Ezért a tanfolyamon tanított módszereidnek nagy része helyett ezt használom. Nem kerülöm ki a traumatikus helyzeteket, hanem törlöm, pontosabban átformálom. Sőt, azokon keresztül jutunk el a változáshoz. Ezt csak bevezetőnek írom, mert szeretnék olyan visszajelzést adni, amit jól tudsz értelmezni és használni. Nekem itt a célkitűzésről szóló rész tetszett a legjobban, Bár beiratkoztam a célkitűző tanfolyamodra is, azt kell, hogy mondjam, hogy a célkitűzés szempontjából ez a tanfolyami rész testhezállóbb volt számomra. Rövid, tömör, rendszerezett, érthető. A rögzítést és a varázsceruzát is fogom tudni jól használni, de leginkább hipnózisban. (Hipnózist is tanultam.) A metaforáról ebben a részben nem sokat írsz, de arra a tematikus tanfolyamodra is beiratkoztam, és az nagyon tetszik. A metaforákat is hipnózisban akarom használni. Bár az "önkép tisztításnak" csak kiegészítője a hipnózis, egyre többször alkalmazom. Előtte azonban a Theta Healingen alapuló módszeremmel "bekémlelek" a tudatalattiba, és megtisztítom a terepet, nehogy belefussunk valami olyan traumába, amit sokkal egyszerűbben és alaposabban felszámolhatok a másik módszerrel. Ha nem foglalkoznék más technikákkal, akkor nagyobb jelentősége lehetne az életemben a többi résznek is. (Skype-on való konzultációkban a hipnózis helyett szívesebben alkalmaznék NLP-t, ezért is tanulok nálad.) Nagyon értékes a videóidban a kérdések-feleletek rész. Én felvételről néztem őket, de nagyobb megértést adtak az okos kérdések, és (természetesen) az okos válaszaid. Ha új anyaggal találkozom, akkor én "befogadó módba" kerülök, ezért ritkán merülnek fel bennem azonnal kérdések. Szerencsére a többiek gyorsabban váltottak :-). Azt viszont nem tudom, hogy a résztvevők közül hányan elég "nem lusták" ahhoz, hogy pl. az életvonalas gyakorlatokat, meg a hitek átalakítását részletesem végigvigyék. Ez persze legyen az ő gondjuk, te megtetted a magadét :-). Tibi! Gratulálok a tanfolyamaidhoz! Érthetően és jól magyarázol. Vannak NLP könyveim, de azoknál sokkal többet nyújtasz. Üdvözlettel: Sándor

Végh Sándor ... Életvezetési tanácsadó

Köszönöm szépen a bátorítást, és a hasznos módszereket

Nagyon tetszett a műhely! Most tudtam végre élőben csatlakozni, és nagyon sok kérdésre élőben reagált Tibi, ami nagyon jól esett.

A reggeli napi rutint már el kezdtem, de közbejött a hétvége, vagy egy rohanós nap, és szépen elsikkadt. A kitartásomon van mit csiszolni, de érzem, hogy az írás az én módszerem. A számítógépes értesítéseket, könyvjelzőket kigyomlálom, hogy ne is jusson elém semmi, ami nem fontos. A Börtön ötlete jól hangzik, alkalmazni is fogom. Reggel a meglevő feladat listámról át is pakolom azokat, amik a "nemszeretem" feladatok, és jövő hétre kijelölök egy napot, amikor elintézem őket! A Freedom time az, amire már nagyon nagy szükségem van, de mindig "valami" elvonja a figyelmemet! A gyomlálás után ezek már nem lesznek az akadályaim!

Köszönöm szépen a bátorítást, és a hasznos módszereket, Tibi! Nekilátok, és mindenképpen jelentkezem még! Andi

Andi ... GYED-en levő (besokallt) anyuka

Vajon mi a három jó tulajdonságom?

Azt gondoltam nagyon nehéz lesz az írás feladat. Vajon mi a három jó tulajdonságom? Ráadásul, hogyan tudnám másoknak is hasznosan kihasználni? Úgy gondolom, nagyszerű ötleteim születtek! Az eredmény kimondottan felvidított! Tudatosabbá tett és segít az egyik fontos életcélom megvalósításában: másokért tenni.

Márti

Nagyon szuper és hasznos volt,

Agota Nagy ... Pszichológus

Imádom ❤️

Gondolat-magokat adott. Inspirációt és humort. Aha-élményeket és remek gyakorlatokat. Imádom ❤️

Nagy Katalin

Kedves Tibi! Nincs szándékomban magyarázkodni, mégis kérlek, hogy fogadd el tőlem a következő néhány mondatot "magyarázat-képpen". 70 éves elmúltam, ami nem kor, de a gerincem és a csípőm időnként ágyba kényszerít oly módon, hogy sem ülni sem állni sem menni nem tudok. Van tabletem amit ilyenkor használok, de azon nem tudok írni, mert én még vakon tanultam gépelni, most is ezt teszem, de a tableten nem találom a betűket, mert ott kicsi a hely a vakon íráshoz, így számomra lehetetlen egy levelet megírni. Most is ez történt, de mint midig, előbb-utóbb helyre jövök és képes vagyok az asztali gép elé ülni, Most a HÍRLEVÉL-ről. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy ezt megtetted értem, és megteszed sok más emberért is, akik feliratkoztak erre. El kell elmondanom, hogy végtelen sok örömet és derűs percet szereztél nekem. Annyira szeretem a humorodat, hogy egyszerűen nincs olyan akihez hasonlítani tudnám. Vagyis, ha senki sem tud megnevettetni akkor Te ezt megteszed. Nagyon-nagyon köszönöm, hogy egyáltalán ismerhetlek és a neten keresztül kapcsolatban lehetek veled. Az ismeretségünk úgy kezdődött, hogy még az őskorban hirdettél egy tanfolyamot agykontrollt végzetteknek. Akkor már bújtam az oldaladat (net) és végtelen örömöt érzetem, hogy mehetek hozzád tanfolyamra. A tanfolyam is hatalmas élmény volt, azóta is használom az életfonalat és egyéb technikát amit ott leírtam. Később könyvet vettem tőled. Még sok-sok évvel ezelőtt találtam rá Richard Bandler Elmés változások c. könyvére, és ott akkor beleszerettem az NLP-be. Ha jól emlékszem 6 hasonló könyvem van, és rendesen forgatom őket, hiszen sok technika van bennük. A Te leveleid viszont egészen mások, Hozzám. a szívemhez szólnak és végtelen örömet okoznak. Rengeteg dolgot elevenítenek fel bennem és rengeteg dolgot tanítanak. Úgy vannak a leveleid elmentve, hogy címet adtam nekik a saját gondolkozásom szerint és így bármikor megtalálom azt amire szükségem van. 2018-ban 3 hónapig kórházban voltam, szinte kómában és akkor meg lett szüntetve a fiókom mert valamire nem válaszoltam és az a valami rendeletileg lett meghatározva, de meg kellett miatta szüntetni. Amikor feléledtem és írtam neked vissza kaptam a fiókot és még az elmaradt hírleveleket is. Madarat lehetett volna fogatni velem örömömben! Tudod Tibi ennyit jelentesz nekem Te és a leveleid és a honlapod és minden ami hozzád kapcsolódik. Mindig a halogatós énemre és a mindent elkezdő és abbahagyó énemre panaszkodom, de egy valamit folyamatosan csinálok és ezt Neked köszönhetem, mert amikor abbahagytam, csak úgy véletlen kaptam Tőled egy levelet és arra buzdítottal, hogy csináljam és ne hagyjam abba. És ez a valami az ÍRÁS. Ezért is végtelen hálás vagyok, mert hallatlan örömöm van benne és ezt egy napon sem hagyom ki, van amikor naponta többször is megteszem, és nem 7 percig, hanem 30 vagy még több percig írok. Köszönöm! Tudom hogy vannak tanfolyamok és még többet ki lehetne hozni, az eszemmel mindezt tudom, de ezt már nem akarom, hallatlan örömöm van így is az által, hogy ismerhetlek és valamikor réges-régen rátalálhattam a honlapodra. Köszönöm a 100 hírlevelet és köszönöm az összes többit és köszönöm a vebináriumokat és mindent, mindent ami hozzád kapcsolódik, de legfőképpen a humorodat. Egyetlen levél sem volt ahol ne csillogtattad volna meg és egyetlen levél sem volt amelynek olvasása közben ne nevettem volna. (Néha megállíthatatlanul.) Végtelen szeretettel Pályi Sándorné, Ica (Annyiszor leírtam, hogy végtelen, hogy az már végtelenül felháborító, de nem találok ennél jobb jelzőt, mert a végtelen az végtelen, tehát nincs vége, és még, még, még, még. BOCS!)

Pályi Sándorné ... nyugdíjas (Eőtte a KSH-ban dolgoztam 30 évig, a népszámlálási főosztályon)

Nagyon szerettem. Hasznos és érdekes volt, szórakoztató volt olvasni 🙂

Márti ... Könyvelő

A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló

Egy élő tanfolyam az élő, ott valódi emberek vannak. Miért fontos ez? Hogy József Attilát idézzem"...hiába fürdeted magadban, csak másban moshatod tisztára arcodat!"Az élő tanfolyam az élményt ad, az on-line az hasznos tudást. Ki-ki maga döntheti el, neki mire van szüksége. A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló. Ha szeretsz írni és csapatban is lenni, akkor ne hagyj ki egy ilyet ! Senkinek se higgy el mindent, jobb ha kipróbálod. De jó ha tudod, csak akkor használ, ha csinálod.

Márta ... nyugdíjas orvos és nagymama

Amikor elkezdtem olvasni hírlevélsorozatodat még nem merült fel bennem, hogy segítőszakmában szeretnék dolgozni, pedig tudatalatt mindig is ott volt. Aztán elkezdtem tanácsadást tanulni. Az általad küldött levelek mindig megerősítették elgondolásaimat. Főleg arról, hogy saját sorsunk aktív alakítói vagyunk. Óriási köszönet ezekért a tartalmakért, a rengeteg munkáért, ami benne van. Munkára ösztönöztek, nagyon sokat kaptam tőlük!

Pályi Gabriella ... Német nyelvtanár

Régóta követem, amit csinálsz, már nem olyan könnyű újat mondani. Most sikerült 🙂 Az NLP és kreatív írás gyakorlat nagyon tetszik, alig várom, hogy megcsináljam! Köszi az új ötleteket!

Ágnes ... fordító (épp szakmaváltásban)
>