Online konzultáció Szűcs Tiborral

Az elmúlt időben – talán a világ változása miatt is – igen sok online konzultációt folytattam le. Ennek során számos témát érintettünk, s a visszajelzések és tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy ezek a beszélgetések hasznosnak bizonyultak.

Épp ezért úgy döntöttem, hogy – időm függvényében korlátozott számú ember számára – lehetővé teszem az online konzultációt azoknak, akik szívesen vennék ezt. S bár ez a szó, kifejezés ma már közismert, kicsit fellengzősen hangzik, ezért nem árt tisztázni:


Mi a csuda az az online konzultáció?

Valójában ez lehet egy telefonbeszélgetés is. Ha azonban kihasználjuk a technika nyújtotta lehetőségeket, akkor tudunk videóhívást is indítani. Én a Zoom-ot kedvelem és használom, így neked is ezt tudom felkínálni.

Az online konzultáció tehát egy olyan beszélgetés, amelynek a célja a te fejlődésed, előbbre jutásod. Nem tanácsadás, nem coaching. Talán valami hasonló.

Akár szabadon is beszélgethetünk, mégis jobb, ha egy meghatározott céllal történik a társalgásunk. Jelenleg kétféle konzultációt tudok felkínálni, melyek merőben különböznek egymástól.


Továbblépés konzultáció

Több, mint tizenöt éves személyiségfejlesztő pályafutásom során több módszerben is igen mélyen elmerültem. Tanítottam célkitűzést, NLP-t, kreatív írást és más nagyszerű módszereket.

Amiben azonban különösen jó vagyok, az a továbblépés és az azonnali megvalósítás.

Továbblépés alatt azt értem, hogy túljussunk egy olyan problémás helyzeten, amelyben már régóta benne vagyunk. Ez lehet egy rossz munkahely, egy elfuserált házasság, az önbizalom teljes hiánya, félelem az emberektől és a változástól, teljes céltalanság, és hasonló helyzetek.

Azonnali megvalósítás alatt pedig azt értem, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtörténjen, amit elterveztünk.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Az első alapvető feltétel, hogy változni akarsz.
 • A második, hogy hajlandó vagy érte tenni is.

Ez a kettő elegendő is.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Miután feltártad a helyzeted mibenlétét, kérdésekkel pontosítjuk a részleteket, és együtt megkeressük, mi a következő lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy valami történjen.

Valójában ez a legfontosabb. Ha idáig eljutottunk, már "csak" cselekedni kell.

Tudok adni egy könnyen elvégzhető feladatsort, amit a beszélgetés során elvégezve eljuthatunk a megfelelő lépések kiválasztásához.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Ezt nem tudom 🙂 Rajtad múlik. Azt mondják, mindig az elindulás a nehéz. Ha már megvan a lendület, talán meg sem állsz többé. Ha azonban hasznosnak tartottad az együttműködésünket, és szeretnél újabb konzultációt, én örömmel segítek.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.


Online marketing konzultáció

Bár a fő csapás iránya az önfejlesztés az életemben, szakmám szerint informatikus mérnök vagyok – ez persze nem sokat jelent. Az azonban igen, hogy az összes weboldalamat magam építettem fel, és magam viszem a marketinget is.

Nem állítom, hogy marketingszakértő vagyok. Sőt, az ellenkezőjét állítom: nem vagyok az. Ugyanakkor a mögöttem álló évek és számos partnerem sikere azt bizonyítja, hogy nagyszerűen működnek az általam alkalmazott módszerek.

Ha szeretnél te is online vállalkozásból élni, vagy éppen élő szolgáltatásod van, de egy weboldallal szeretnéd azt felpörgetni, számíthatsz rám.

Amiben segíthetek:

 • Marketing alapok, stratégia felépítése
 • Weboldalak felépítése
 • Konverzió tisztázása, konverziós folyamat meghatározása
 • Listaépítés (olvasói lista létrehozása)
 • Behívó termék
 • Email kommunikáció
 • Blogok írása és általában szövegírás
 • Facebook reklámok beállítása (anélkül, hogy százezreket költenél)
 • SEO szempontok tisztázása és az oldal felépítése SEO szerint
 • A fentiek technikai megvalósítása

Mindez természetesen nem egyben, ahhoz nem elég egy beszélgetés, de a tisztánlátás végett nagyon fontos, hogy ezeket megértsd.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Ha weboldalad van vagy szeretnél egy weboldalt.
 • Ha szeretnél pénzt keresni egy online üzlettel.
 • Ha érdekel a jó marketing.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Elmondod, mi az ami érdekel, én pedig legjobb tudásom szerint megosztom veled mindazt, ami hasznos lehet számodra.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Elegendő lehet induláshoz. Ha mélyebben is el szeretnél merülni egy-egy témában, akkor hosszabb időt is fordíthatunk rá.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.Valami másban szeretnéd, hogy segítsek?

Írj nekem a tibi@mindennanpinlp.hu címre, örömmel válaszolok.


Ők már ismernek engem.

A lenti visszajelzések különféle programjaim nyomán születtek. Köszönöm nektek, hogy megosztottátok!

Megmozgattad testemet, lelkemet.

Kedves Tibor! Nagyon szeretem a leveleidet, kedvelem a stilusodat, imádom a humorodat. Megmozgattad testemet, lelkemet. Tettrekészebb vagyok mióta olvasom a leveleidet. Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy RÁD találtam. Nagyon remélem, hogy sokáig olvashatom még!

Kata

Képes vagy felülemelkedni a mennyiségen

Kedves Tibor! Nagyon köszönöm, hogy a saját életedből ragadsz ki eseményeket, melyeket megosztasz velünk, ezért hiteles vagy számomra és az őszinteséged értékes és magával ragadó. Hála és köszönet minden fáradozásodért, hogy mindazt a tudást, melyet életed során nem kis fáradozással megszereztél, azt játékos, érdekes, változatos formában adsz át nekünk, akik hatalmas infó-cunamiból választhatunk... Te képes vagy felülemelkedni a mennyiségen, sokunk örömére, tanulságára. Még egyszer köszönet, áldott napokat neked, Magdolna Sopronból

Kisgyőri Magdolna

Feltölt és szárnyakat ad

Nagyon elfoglalt vagyok... sajnos nem tudom minden alkalommal elolvasni a T.I.T.K.O.S. levélsorozatot..., de amikor igen, akkor néhány percre megáll az idő, végre kicsit befelé fordulok, sikerül elmélyednem egy-egy kérdés, gondolat kapcsán. Ilyenkor mindez új érzéseket, gondolatokat indít el bennem, feltölt és szárnyakat ad. Hálásan köszönöm! 🙂 Ági

Arany-Tóth Ágnes

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

...még sokáig ne hagyd abba!

Kedves Tibor! Régebben nem is gondoltam volna, hogy az írással mennyi feszültségtől, negatív gondolattól tudok megszabadulni. És persze nagyon jó érzés az örömöknek, egy jól sikerült napnak a leírása is. Azért még nem lettem rendszeres napló író, de időnként előveszem a kis titkos naplómat és akkor csak úgy folyik belőlem az írás és tényleg az a legjobb, hogy gondolkodás nélkül, egyik mondatból következik a másik. Nagyon jó gondolatébresztők a pénteki leveleid, még sokáig ne hagyd abba! Humoros, kellően finoman provokatív, csak pont annyira, hogy az ember tényleg végiggondolja a benne leírtakat.

Tóth Márta

Jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását...

Nagyszerűen felépített és összeállított levélsorozat volt, amiből hasznos ötleteket kaptam, és jól bemutatta az NLP alapjait is. Több számomra érdekes kurzus irányába inspirálódtam általa, főleg az írásos kurzusok felé. Köszönöm, jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását a sok odafigyeléssel összeállított hírlevél sorozatnak!

Gyula ... Informatikus

Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult...

Sokat segítettek a gyakorlatok, bár picit lemaradtam az elvégzésükkel. Egyik legrosszabb gyermekkori élményem teljesen átalakult, amikor leírtam. Úgy érzem egy komoly blokk volt bennem emiatt, ami a gyakorlat által sikeresen oldódott.

Pályi Gabriella

Kedves Tibi! Nekem sokat adnak a TITKOS levelek, és ezt szó szerint kell érteni. Célokat, "megoldásokat" ad - melyeket persze személyemre tudom szabni, vidámságot, és mondhatom, kicsit más szemszögből is nézem a világot. A saját, belső kaleidoszkópomat elfordítottam, és sokkal színesebb lett tőle a körülöttem lévő világ. Csak köszönet és hála érte! Üdv: Édua.

Édua

A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló

Egy élő tanfolyam az élő, ott valódi emberek vannak. Miért fontos ez? Hogy József Attilát idézzem"...hiába fürdeted magadban, csak másban moshatod tisztára arcodat!"Az élő tanfolyam az élményt ad, az on-line az hasznos tudást. Ki-ki maga döntheti el, neki mire van szüksége. A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló. Ha szeretsz írni és csapatban is lenni, akkor ne hagyj ki egy ilyet ! Senkinek se higgy el mindent, jobb ha kipróbálod. De jó ha tudod, csak akkor használ, ha csinálod.

Márta ... nyugdíjas orvos és nagymama

Mi az hogy!

Mi az hogy! Ezúttal is adott ötleteket, megvalósítandó feladatokat. Úgyhogy neki is állok a megvalósításnak.

Evva Effy

Hétről hétre lenyűgöz

Kedves Tibi! Minden pénteken megkapom üzeneteidet, de csak szombaton nyitom meg. Amikor elcsendesedik körülöttem minden, akkor. És hétről hétre lenyűgöz, hogy mennyi igazság van írásaidban. Üdv:Kati

Kati

Annyira szeretem ezeket a leveleket...

Annyira szeretem ezeket a leveleket, kivétel nélkül mindig megmosolyogtatnak. Hasznos tanácsokat kapok, ötleteket amiket hétvégén ki is próbálok sokszor. Lendületet adnak ezek a gondolatok! Sokkal több időt töltök magammal és több mindent tartok lehetőségnek. A levelek segítségével többet vagyok az itt és mostban, le csendesít és szebb a világ! Hálás vagyok értük!

Kacsó Krisztina

Szárnyakat adott

Végtelenül örülök és nagyon hálás vagyok ezért a webináriumért! Hosszú és súlyos betegségből félig felépülve teljesen un. "punnyadt" állapotban vagyok, és napról napra várom a nagy SEMMIT. Mintha semmi nem érdekelne, mintha már semmi jóra nem várnék. Nem vagyok életúnt, de azért mert nincsenek kötelező feladataim az "ajánlottakat" is nehezen teszem meg.. Valahogy minden ráér. De most teljesen fellelkesültem. Először egy célt sem tudtam leírni, azt gondoltam, hogy nekem nincsen célom. Azután beugrott egy, azután még egy és kevés lett az öt buborék. Ahogy haladtunk tovább, egyre jobban éreztem magam és az életfonalon gondolatban rakosgattam a lapokat és szintén gondolatban már az erőforrást is át tudtam élni. Teljesen feldobott ez az egy óra. A valóságban is megteszem a feladatot és egy hatalmasat fordul az életem. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindezt le kellett írnom azonnal, mert mint a redbull: szárnyakat adott. Szeretettel Ica

Pályi Sándorné ... volt statisztikus, 12 éve nyugdíjas

Fantasztikus a stílusod és a humorod!

Kedves Tibor! Fantasztikus a stílusod és a humorod! Mosolyt csal az arcomra. Felderítettek a soraid. Köszönöm a könyvet, amit ajánlottál, én is olvastam már. Imádom Vámos Miklóst is. Várom a következő titkos levelet! Üdv: Renáta

Szőcei Renáta

Nagyon szeretem

Nagyon szeretem a leveleidet. Pozitívan hatnak rám és feltöltenek energiával.

Csilla

Kiváló iránytű

Kiváló iránytűnek bizonyulnak ezek a levelek számomra.

Orbán Andrásné

Csodálatos élmény volt : ) Köszönöm : )

Tóth Péter ... Vagyonőr

Imádom ❤️

Gondolat-magokat adott. Inspirációt és humort. Aha-élményeket és remek gyakorlatokat. Imádom ❤️

Nagy Katalin

Kiderül a szívem

Szia Tibi! Kiderül a szívem, ha az életembe humort csempésző leveleidet olvasom. Emlékeztetsz rá, hogy könnyedén, kreatívan is lehet élni. Köszönöm!! 🙂

Nagy Sára

Szükség van időnként egy kis megtorpanásra

Kedves Tibor! Nagyon szuper volt a 21 napos kihívás. Jól éreztem magam benne. Valóban szükség van időnként egy kis megtorpanásra, önmagunkra figyelésre. Szerintem ez magunktól eszünkbe se jutna.

Kellenek hozzá az olyan EMBEREK, mint Ti, és máris színesebbnek tűnik a világ.

Nagy ölelés :Kati🥰🥰🥰🐇🐇🐇

Demus Péterné ... Diétás szakács

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.Elfoglalt vagyok kevés időt szántam rá.befogom pótolni.

Terézia Horváth

Igazi csemegék, kapaszkodók, ösztönzők!

Kedves Tibi! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!! A levelek üdeséget, plussz tartalmat, különleges színfoltot adnak hozzá a hétvégéimhez, mindig nagyon várom őket és ha nem is azonnal és nem is mindent, de hellyel-közzel meg is csinálom az azokban leírtakat. Igazi csemegék, kapaszkodók, ösztönzők. Végtelenül hálás vagyok értük, soha ne hagyd abba:) KÖSZÖNÖM!!

Anikó

Meg is fogom csinálni

Úgy gondolom, hogy az elmondott gyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek, meg is fogom csinálni őket. Különösen hasznosnak találom azt, hogy végre megértettem a rögzités fogalmát, és mérni lehet a rögzités eredményességét. Köszönöm. Julianna

Julianna Fehér-Víg ... nyugdijas

Rendkívüli hatással voltak rám

Kedves Tibi!

Nagyon hálás vagyok azért, hogy olvashattam a hírleveleket. Bátran mondhatom, hogy mindenképpen rendkívüli hatással voltak rám, volt amit többször is olvastam. Sokat segítettek abban, hogy elfogadóbb legyek, s elsősorban magammal szemben. A maximalizmusomból is sikerült lefaragnom, ami igencsak felszabadító hatást gyakorolt rám, megkönnyített napjaimat. A pozitív megerősítések, a lehetőségek arra, hogy lehet hibázni, a célkitűzéssel kapcsolatos levelek, a kommunikáció - aminek igencsak nagy szerepe van napi szinten ... és sorolhatnám még. Élvezettel olvastam, és tanultam is rengeteget, ami leginkább az életszemléletem formálódásában teljesedett ki. Nagyon-nagyon köszönöm!

Erika ... Gyógypedagógus

Köszönöm a mai titkos üzenetet

Kedves Tibi! Köszönöm a mai titkos üzenetet, amit nem csak a megszólítás miatt éreztem úgy, hogy személyesen hozzám szól. Szép napot!

Szegediné Böbe

Kellemes volt. Jól éreztem magam. Jó volt ismét egy élő webináron részt venni. 🙂

Tunde ... közgazdász

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:)

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:) Néha elfelejtem megcsinálni a feladatokat, vagy utólag állok neki, de mindig jobbá teszik a napjaimat, köszönöm!:) ☆♡

Éva

Nagyon szerettem. Hasznos és érdekes volt, szórakoztató volt olvasni 🙂

Márti ... Könyvelő

Úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat...

Ma olvastam először a leveledet. Nem tudom az előzmények mik, de úgy tűnik érdemes megcsinàlni a gyakorlatokat és visszanézni a koràbbiakat is. Köszi, hogy írtàl.

Szép Ilona

Örülök, hogy belevágtam

Örömmel tapasztalom, hogy ezek a játékos leckék békés örömteli életet tesznek lehetővé, a résztvevők ítéletek nélkül, szeretettel, együttérzéssel és bátorítással fordulnak egymás felé. Azt érzem, hogy sok eszközt kaptam ahhoz, hogy átalakuljon a gondolkodásom, miközben a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele, bármikor behozhattam a lemaradást.

Rendkívül sokat adott ez a 21 nap, örülök, hogy belevágtam, köszönöm a lehetőséget.

Ili ... nyugdíjas

Nagyon tetszik

Nagyon tetszik ezekben a levelekben, hogy gyakorlatiasak. Mindig sarkal “ valaminek” a megtételére.

Éva

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak!

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak! Imádom olvasni őket! Engem elgondolkodtatnak, energiával töltenek el, az életemet pedig színesebbé és gazdagabbá teszik.

Szandibandi

Hamar függőséget okoznak 🙂

Nagyon szeretem a leveleket . Olyan hétvégi lélekemelő frissítők ,amelyek hamar függőséget okoznak 🙂 Jól indul a nap , lelkes várakozás minden péntek délelőtt . Öröm elolvasni a legújabb ötleteket s elmélyedni a feladatokban . Jó érzés megtapasztalni , h az apró dolgok mennyire fontosak és , h a kis lépések is sok boldog pillanatot adhatnak . Köszönet érte !!

Andrea

Kedves Tibi! Nincs szándékomban magyarázkodni, mégis kérlek, hogy fogadd el tőlem a következő néhány mondatot "magyarázat-képpen". 70 éves elmúltam, ami nem kor, de a gerincem és a csípőm időnként ágyba kényszerít oly módon, hogy sem ülni sem állni sem menni nem tudok. Van tabletem amit ilyenkor használok, de azon nem tudok írni, mert én még vakon tanultam gépelni, most is ezt teszem, de a tableten nem találom a betűket, mert ott kicsi a hely a vakon íráshoz, így számomra lehetetlen egy levelet megírni. Most is ez történt, de mint midig, előbb-utóbb helyre jövök és képes vagyok az asztali gép elé ülni, Most a HÍRLEVÉL-ről. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy ezt megtetted értem, és megteszed sok más emberért is, akik feliratkoztak erre. El kell elmondanom, hogy végtelen sok örömet és derűs percet szereztél nekem. Annyira szeretem a humorodat, hogy egyszerűen nincs olyan akihez hasonlítani tudnám. Vagyis, ha senki sem tud megnevettetni akkor Te ezt megteszed. Nagyon-nagyon köszönöm, hogy egyáltalán ismerhetlek és a neten keresztül kapcsolatban lehetek veled. Az ismeretségünk úgy kezdődött, hogy még az őskorban hirdettél egy tanfolyamot agykontrollt végzetteknek. Akkor már bújtam az oldaladat (net) és végtelen örömöt érzetem, hogy mehetek hozzád tanfolyamra. A tanfolyam is hatalmas élmény volt, azóta is használom az életfonalat és egyéb technikát amit ott leírtam. Később könyvet vettem tőled. Még sok-sok évvel ezelőtt találtam rá Richard Bandler Elmés változások c. könyvére, és ott akkor beleszerettem az NLP-be. Ha jól emlékszem 6 hasonló könyvem van, és rendesen forgatom őket, hiszen sok technika van bennük. A Te leveleid viszont egészen mások, Hozzám. a szívemhez szólnak és végtelen örömet okoznak. Rengeteg dolgot elevenítenek fel bennem és rengeteg dolgot tanítanak. Úgy vannak a leveleid elmentve, hogy címet adtam nekik a saját gondolkozásom szerint és így bármikor megtalálom azt amire szükségem van. 2018-ban 3 hónapig kórházban voltam, szinte kómában és akkor meg lett szüntetve a fiókom mert valamire nem válaszoltam és az a valami rendeletileg lett meghatározva, de meg kellett miatta szüntetni. Amikor feléledtem és írtam neked vissza kaptam a fiókot és még az elmaradt hírleveleket is. Madarat lehetett volna fogatni velem örömömben! Tudod Tibi ennyit jelentesz nekem Te és a leveleid és a honlapod és minden ami hozzád kapcsolódik. Mindig a halogatós énemre és a mindent elkezdő és abbahagyó énemre panaszkodom, de egy valamit folyamatosan csinálok és ezt Neked köszönhetem, mert amikor abbahagytam, csak úgy véletlen kaptam Tőled egy levelet és arra buzdítottal, hogy csináljam és ne hagyjam abba. És ez a valami az ÍRÁS. Ezért is végtelen hálás vagyok, mert hallatlan örömöm van benne és ezt egy napon sem hagyom ki, van amikor naponta többször is megteszem, és nem 7 percig, hanem 30 vagy még több percig írok. Köszönöm! Tudom hogy vannak tanfolyamok és még többet ki lehetne hozni, az eszemmel mindezt tudom, de ezt már nem akarom, hallatlan örömöm van így is az által, hogy ismerhetlek és valamikor réges-régen rátalálhattam a honlapodra. Köszönöm a 100 hírlevelet és köszönöm az összes többit és köszönöm a vebináriumokat és mindent, mindent ami hozzád kapcsolódik, de legfőképpen a humorodat. Egyetlen levél sem volt ahol ne csillogtattad volna meg és egyetlen levél sem volt amelynek olvasása közben ne nevettem volna. (Néha megállíthatatlanul.) Végtelen szeretettel Pályi Sándorné, Ica (Annyiszor leírtam, hogy végtelen, hogy az már végtelenül felháborító, de nem találok ennél jobb jelzőt, mert a végtelen az végtelen, tehát nincs vége, és még, még, még, még. BOCS!)

Pályi Sándorné ... nyugdíjas (Eőtte a KSH-ban dolgoztam 30 évig, a népszámlálási főosztályon)

Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni

Nagyon tetszettek a hétvégi feladatok. Majdnem mindet elvégeztem, és mindig belefért a hétvégébe a feladat. Változatosak voltak a témák, és néhány kifejezetten passzolt is a hétvégi terveimbe...

Bárkinek ajánlom, aki kíváncsi rá. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

Andi ... Kontroller, Jelenleg GYED-en levő anyuka

Megerősítenek.

Sokat tanultam, tanulok belőlük. Megerősítenek. Imádok írni, ezek a levélsorozatok pedig ösztönöznek rá. Az írás bármilyen negatív hatás is ér, megnyugtat. A pozitív történések leírása pedig duplázza az örömöm. Köszönöm a leveleket. 😊

Ildikó Nyiri

Hasznosak voltak a tanácsaid

Nagyon tetszett a stílusod. Minden héten örömmel olvastam a leveleidet. Hasznosak voltak a tanácsaid is. Köszönöm!

Gabi ... Nyugdíjas

Lehet ez az új ránctalanító? : )

Igen, alapból egy pozitiv szemelyiseg vagyok de egy ideje válságban, így kevesebb mosoly van az amúgy pont ettől ráncokkal festett arcomom. Lehet ez az új ránctalanító? : ) De most inkább tovább festek és mosolygok. Köszönöm szépen!

Ari

Várom a folytatást 🤗

Köszönöm kérdésed, csodálatosan érzem magam! De főképp annak örülök hogy Rád és a remek írásaidra találtam! Felráznak a hétköznapokból, elgondolkodtatnak és főleg megdolgoztatnak. Köszönöm hogy írtál,írsz...várom a folytatást 🤗

Ónodi Dorottya

El is feledkeztem minden másról

Nagyon tetszett ez a kihívássorozat! Minden nap vártam, mert érdekes, színes, izgalmas feladatok voltak és lendületben tartottak! Valóban pozitív hullámhosszra állítottak be a kihívások. Annyira jól éreztem magam, hogy el is feledkeztem minden másról közben (legalábbis erre az időre). Mindenkinek ajánlom, aki érdekes, izgalmas, hasznos feladatokra vágyik, közben pedig jól akarja érezni magát!

Greskó Zsuzsanna ... tanítónő

Nagyon sokat segített

Nagyon sokat segített megismerni magamat.

Galgóczi Mira

Nagyon megtetszett ez a pozitív kisugárzás...

Kedves Tibi !
Igazából még csak most olvastam bele és nagyon megtetszett ez a pozitív kisugárzás, a jóért a tenni akarás és az élet vidámabb oldalára való terelgetés. Köszönöm szépen !

Ágica Ullmann

Szinte mindig elolvasom

Kedves Tibi! Szinte mindig elolvasom..és gyakorolom ! Sokat segít a mindennapjaimban..felismeresekben.Amugy tök szuper az életem...ha nem gondolom olyan komolyan..ha komolyan gondolom akkor vannak benne feladatok a fejlődésem érdekében.Hálásan köszönöm hogy sokszor megnevettetsz...nagyon jók az írásaid!

Bánszki Judit

Rendkívül hasznosnak tartottam

Rendkívül hasznosnak tartottam az írásokat, a levélsorozat hangvételét, néha kicsit belevesztem a részletekbe, de ez lehet a türelmetlen természetem miatt is.. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem.

Ági ... volt nemzetközi referens, most nyugdíjas

Csodállak, amiért ennyi jó tartalmat tudsz üzenni

Csodállak, amiért ennyi jó tartalmat tudsz üzenni, adni magadból. Szeretem a stílusodat, és a munkásságod.

Marics Krisztina

Kellemes érzéseket indított el bennem.

Kedves Tibi!
A leveleid olvasása frissítően hat könnyed és direkt. Nem mondom hogy minden héten elolvastam de amit elolvastam az kellemes érzéseket indított el bennem. Köszönöm szépen.

Molnar Krisztina

Kreatív írás-gyakorlatcsomag

A Bűvös virágban a Kreatív írás-gyakorlatcsomag tetszett.

Laci ... mérnök

Nagyon tetszenek a levelek!

Szia Kedves Tibi! Nagyon tetszenek a levelek! Nekem vidámságot, könnyedséget és néhány ötletet is adott! Annyira jók a vicces megfogalmazások! Köszönöm! Üdv: Bea

Ungváriné Fenyves Beáta

Nagyon jó volt.

Nagyon jó volt. Sok hasznos dolgot adott. Köszönöm szépen!

Móni

Régóta követem, amit csinálsz, már nem olyan könnyű újat mondani. Most sikerült 🙂 Az NLP és kreatív írás gyakorlat nagyon tetszik, alig várom, hogy megcsináljam! Köszi az új ötleteket!

Ágnes ... fordító (épp szakmaváltásban)

Köszönöm a felhívást

Nem mindig olvasom el a leveleket, de ma igen. Köszönöm a felhívást az olvasni való összeírására. Rengeteget és válogatás nélkül olvasok. Ma rájöttem, hogy mint sok mindent mást is az életemben az irányításom alá vehetem, és azt tudatosan tervezve kéne tennem. Ez lesz az első még így az év elején.

Csilla

Inspiráló öröm bombonok!

Inspiráló öröm bombonok! Köszönet értük!

Illéssyné Dorn Henriette

Sok emberhez jussanak el a szavaid

Szia. Még csak most kaptam meg az első leveledet, de ittam minden szavát... Aztán leírtam magamnak a kis füzetembe, ahová a fontos dolgaimat írom. Azokat, amiket szeretek újra és újra elolvasni, hogy még mélyebben belémivódjon, hogy a folyamatos fejlődésemnek megfelelően, egyre többet hozzak ki magamból általa. Ott a helye, köztük. 🙂 Nagyon tetszik az emlékszínező! Sok emlékem van, amit újjávarázsolhatok ezzel a gyakorlattal. Köszönöm szépen Neked. Imádom a színeket. Használom is itt-ott megerősítésnek, gazdagításnak, és dekorálásnak, úgyhogy külön örültem a színes szabad írásnak. 🙂 Köszönöm szépen a lendületet, a kedvességet, a derűt, ami átjött hozzám a leveleden keresztül. 🙂 Sok emberhez jussanak el a szavaid, mert szüksége van rá a lelkünknek. Köszönöm szépen, hogy olvashatom. 🙂 Minden tiszteletem a tiéd. Üdvözlettel: Boráné Endrei Tímea.

Boráné Endrei Tímea

Számomra mindegyik levél hasznos volt.

Szia Tibor. Nagyon jo volt ez az NLP levélsorozat, nem tudom kiemelni, hogy mi volt a leghasznosabb. Számomra mindegyik levél hasznos volt. Örülnék, ha lenne folytatása. Tisztelettel Sanyi

Solyom Sandor ... agrármérnök

Rengeteg apró ötlet

Nagyon szeretem a T.I.T.K.O.S. leveleidet (is) rengeteg apró ötlet ami a mindennapokba beépítve jelentős változást hoz. Köszönet érte.

Ili

Nagyon tetszik a sorozat 🙂

Nagyon tetszik a sorozat 🙂 Köszönet érte 🙂 További jó munkát!

Rita

Kedves Tibi! Nagyon szeretem a tanfolyamaidat, rendszeres látogatója vagyok :), bár az utóbbi időben sajnos nagyon kevés időm jut ilyenekre.. Ma volt időm utólag meghallgatni, és nagyon hálás vagyok. Én nagy NLP fun vagyok, és az életfonalas gyakorlatokat is ismerem, legalábbis egy részét. Ez a kombináció, amit csináltál, nagyon jó volt. Megcsináltam a buborékos feladatot, és jó volt látni, hogy a fontos dolgok az életemben elég rendben vannak, és azzal foglalkoztam, ami a leggyengébb. Az életfonalas gyakorlatnál nem volt intenzív testi érzet, de jól érezhető nyugalom és harmónia volt bennem, amit a választott erőforrás stabilitással támogatott meg. Fogom még alkalmazni ezeket a gyakorlatokat, abban biztos vagyok, köszönöm! 🙂

Anna ... önismereti tréner

Minden alkalommal élvezettel olvasom

Kedves Tibor! Minden alkalommal élvezettel olvasom az írásait, követem a feladatokat. Nagyon szeretem, egyre könnyebben megy. Köszönöm

Icu Szűcs Istvánné

Sokat adtak

Nagyon köszönöm a hírleveleket, és azt a rengeteg hasznos információt, ami ezekben a levelekben volt! A mindennapi életben is nagyon jól használható feladatok sokat segítetek, sokat adtak! Köszönöm!

Csiki Andrea

Ki nem hagynám leveleid

Kedves Tibi, ki nem hagynám leveleid, mert max. érzékeny és szellemes vagy, és motiváló készséged rendkívüli.
Az olvasáson kívül +ezer dolgot kedvelek, leginkább aktív assistensként "készen"...az együttlétre :-))...
Keresve a "naposoldalakat" és irányítani, hogy odaérhessenek mások is!
Üdv. HKata

Kata

Felüdülés olvasni őket!

Igen, nagyon tetszenek a leveleid, az életfilozófiád . 🙂 Felüdülés olvasni őket! Hajrá ! 🙂

Éva

Szeretem ezeket a leveleket!

Dorn Heni

Folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kedves Tibi! Nagyon tetszett a levélsorozatod. Nagy élvezettel olvastam mindegyik leveled. Sokat jegyzeteltem, folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kiemelném a "Konfliktus kezelést " és " a Hogyan Őrizzük meg nyugalmunkat a munkahelyünkön." című leveleket. Igazán hasznosak vélem. Sok szeretettel Andrea

Balogh Andrea ... Banki ügyintéző

Tényleg 3 olyan feladatot mutatott Tibi, amelyet még nem ismertem és amik nagyon hasznosnak tűnnek - érthetően elmagyarázta, mit hogyan kell tenni és miért. Nekem nagyon tetszett!! Köszönöm szépen!!!

Ildikó ... hivatásos anya

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS!

Kedves Tibi, Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS! Mit adott nekem? Egy újfajta szemléletet, MÁS-ként ránézni a dolgokra, történésekre gyakorlatot. Még akkor is, ha csak piciben kezdem, és bevallom, nem mindent csinálok meg. Irtóra tetszik nekem a stílusod, a meglátásaid, a humorod. Sokat tanulok Tőled! A twitteres reggeli kihívásaidat nagyon vártam! Köszönet a munkádért - amiről úgy érzékelem, feltételezem:), nem is munka számodra, mert szerintem nagyon nagy élvezettel írsz:) Hálás köszönet amiért rendszeresen tollat, apropó, billentyűzetet ragadsz! Üdvözöllek, Zsóka

Bakai Zsóka

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂 Vigyázni kell, mert függőséget okoznak.. 🙂 És sok hasznos életviteli tanácsot kaptam, amitől egy kicsit könnyebbek a mindennapok, plusz energiát adnak. Köszönöm! 🙂

Tündi

Tetszenek, mert humorral fűszerezettek...

Kedves Tibi! Mindig örömmel olvastam a "titkos" és nem titkos leveleidet . Tetszenek, mert humorral fűszerezettek, nem terjengősek, mégis ott vannak benne az okos tanácsok. Köszönöm! 🙂

Klári

Olyan pozitív, építő. 🙂

Nagyon cuki a kiscica. Jobbulást, mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Az Örömteli levelek nagyon szórakoztatóak, gyakran elolvasom őket, van, amit meg is fogadok belőle... 🙂 hasznos, klassz szemléletű. Olyan pozitív, építő. 🙂

Judit

Mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott.

Kedves Számomra Ismeretlen 🙂 Szeretem olvasni a gondolataidat, még ha nem is mindig van rá időm! Tudom-tudom....arra van időnk, amire akarjuk! 🙂 Elkezdtem megfogalmazni a gondolataimat Feléd, aztán már vagy 20 perce csak írok és írok 🙂 De abbahagytam és kitöröltem 🙂 Csak annyit akarok mondani, hogy mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott. Elkezdődött bennem valami. Nem látom még a végét, csak azt, hogy nem lesz egy simaliba. Remélem van elég erőm végigcsinálni 🙂 Eddig hálás vagyok, amiért Rád találtam (már azt se tudom hogy hol és mikor)! Csókollak Legyen szép a napod! Zsuzsi

Zsuzsi

Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott.

Kedves Tibi! Köszönöm a 21 napos kihívást. Imádom a "Napi Küldetés Generátor" feladatait is. Élvezettel olvastam nap, mint nap és ha nem is sikerült hiánytalanul megcsinálni a feladatokat, törekedtem rá, és nagyon vártam. Olykor gondolkodásra késztetett, az énidőt jelentette, ilyenkor biztos, hogy magammal foglalkoztam. Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott. Hála és köszönet érte!

Erika ... gyógypedagógus, óvónő

Jó volt olvasni a tanácsaidat, fűxezve a humoroddal, köszönöm ezúttal is!

-:) téli ruhákat előkapni nem ügy, de előtte még zsákolni kell a lenge, nyáriakat -:)

Egyedül nem megy minden, bár sok területen törekszek önálló munkavégzésre. Sex - férjemmel, csakis! -:)

Mozgást növelni kell, az elfogyasztott adagokat pedig csökkenteni -:)

Ééés b@kker, évekkel ezelőtt vetettem tőled vmilyen programot: sose kezdtem el -:(, persze más kurzust is vásároltam már így -:(. A könyv az más téma: mind sorra kerül, többet olvasok…, még többet szeretnék!

Jó volt olvasni a tanácsaidat, fűxezve a humoroddal, köszönöm ezúttal is!

A cicukànak pedig gyors felépülést kívánok!!!

T.Noémi

Nagyon jó volt, és pont jókor

Kedves Tibi! Köszönöm! Nagyon jó volt, és pont jókor - év elején (felvételről, utólag csináltam meg) - remek kezdés! Nekem az életfonalas tetszett a legjobban. A jövőbeni célomat jelképező lapon annyira jól éreztem magam, hogy alig akartam leszállni róla 🙂 (az erőforrásos lapot eltettem a kabátzsebembe, hogy bármikor szorongathassam). A buborékos feladat is szuper, nagyon szemléletes és egyszerűsége ellenére hatékony. Egészen fellelkesített és valahogy örömmel töltöttek el a kis korongjaim. Nekem a kreatív írásos gyakorlatok kevésbé élvezetesek - elszoktam a kézzel írástól és 6 perc kézírás után már szabályosan fájt a csuklóm és az alkarom, az ujjaimról nem is beszélve. De azért megcsináltam. Érdekes volt az is.

Márti ... könyvelő

Szia Tibi! Én egy elég hatásos, egyedinek mondható módszert alkalmazok a munkámban (http://www.rajtammulik.hu/oldal/onkep-tisztitas). Ezért a tanfolyamon tanított módszereidnek nagy része helyett ezt használom. Nem kerülöm ki a traumatikus helyzeteket, hanem törlöm, pontosabban átformálom. Sőt, azokon keresztül jutunk el a változáshoz. Ezt csak bevezetőnek írom, mert szeretnék olyan visszajelzést adni, amit jól tudsz értelmezni és használni. Nekem itt a célkitűzésről szóló rész tetszett a legjobban, Bár beiratkoztam a célkitűző tanfolyamodra is, azt kell, hogy mondjam, hogy a célkitűzés szempontjából ez a tanfolyami rész testhezállóbb volt számomra. Rövid, tömör, rendszerezett, érthető. A rögzítést és a varázsceruzát is fogom tudni jól használni, de leginkább hipnózisban. (Hipnózist is tanultam.) A metaforáról ebben a részben nem sokat írsz, de arra a tematikus tanfolyamodra is beiratkoztam, és az nagyon tetszik. A metaforákat is hipnózisban akarom használni. Bár az "önkép tisztításnak" csak kiegészítője a hipnózis, egyre többször alkalmazom. Előtte azonban a Theta Healingen alapuló módszeremmel "bekémlelek" a tudatalattiba, és megtisztítom a terepet, nehogy belefussunk valami olyan traumába, amit sokkal egyszerűbben és alaposabban felszámolhatok a másik módszerrel. Ha nem foglalkoznék más technikákkal, akkor nagyobb jelentősége lehetne az életemben a többi résznek is. (Skype-on való konzultációkban a hipnózis helyett szívesebben alkalmaznék NLP-t, ezért is tanulok nálad.) Nagyon értékes a videóidban a kérdések-feleletek rész. Én felvételről néztem őket, de nagyobb megértést adtak az okos kérdések, és (természetesen) az okos válaszaid. Ha új anyaggal találkozom, akkor én "befogadó módba" kerülök, ezért ritkán merülnek fel bennem azonnal kérdések. Szerencsére a többiek gyorsabban váltottak :-). Azt viszont nem tudom, hogy a résztvevők közül hányan elég "nem lusták" ahhoz, hogy pl. az életvonalas gyakorlatokat, meg a hitek átalakítását részletesem végigvigyék. Ez persze legyen az ő gondjuk, te megtetted a magadét :-). Tibi! Gratulálok a tanfolyamaidhoz! Érthetően és jól magyarázol. Vannak NLP könyveim, de azoknál sokkal többet nyújtasz. Üdvözlettel: Sándor

Végh Sándor ... Életvezetési tanácsadó

Hálás vagyok ezekért a levelekért

Nagyon hálás vagyok ezekért a levelekért. Péntekre mindig nagyon elfáradok lelkileg (elég nehéz időszakom van már hónapok óta..), de mindig örülök, amikor ezek a levelek megérkeznek hozzám, mert erőt ad, vagy elgondolkodtat, vagy megmosolyogtat, és valahogyan mindig hozzám szól személyesen. Szóval, nagyon nagyon köszönöm! ☺️

Gréti

Kikapcsol, gondolkodtat, lazít...

Igen, nagyon szeretem ezeket a hétvégi leveleket! Kikapcsol, gondolkodtat, lazít, játékos cselekvésre buzdít.

Zsóka

Kedves Tibi, Őszintén megírom Neked, kellett nyugalom és türelem a legutóbbi ÖRÖMTELI leveledben a képrejtvény megfejtéséhez! Nagyon tetszett, jópofa, megfigyelőképességet, kitartást (erre a szóra is számítottam:):) igénylő feladat. Szívesen játszom még hasonlót:) Kimeríthetetlen az ötlettárad:) Köszönöm! Zsóka

Bakai Zsóka

Rendet tesz a gondolataimban...

Rendet tesz a gondolataimban...jó irányba terel... 🙂

Azari Henriette

Nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek!

Tibi, nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek! Pont jókor érkezik és nagyon elgondolkodtatóak! Teljesen ki tudják zökkenteni az ember gondolkodását egy különleges nézőpontba. Nagyon köszönöm!

Mészáros Csilla

Cselekvésre késztet.

Persze. Gondolatokat ébreszt. Cselekvésre késztet. ÉS ez jó nagyon 🙂

Jankovics Éva

Nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat

Tibi, nagyon tetszik ez a T.I.T.K.O.S. levélsorozat, mindig ösztönöz valami gyakorlati dolognak az átgondolására és megtételére! Most pl. (nagyon tetszett és sikerült betartani is) az, hogy "nem hagyhatja el ajkadat egyetlen panasz sem". Egész hétvégén sikerült erre figyelni, és valóban pozitív, jó érzést adott ez! Többször fogom ezt gyakorolni ezután! 🙂

Zsuzsanna

Megkaptam mindent

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Már több tanfolyamodon is voltam és úgy éreztem, ez a mostani a végső lezárása e folyamatnak, hogy most már megkaptam mindent (eszközöket, technikákat, támogatást, inspirációt) és most már csak élnem kell mindezzel. Jó volt, hogy kaptunk kreatív, az intuíciót felszabadító gyakorlatokat és emellett konkrét technikákat módszereket is. Az első nap után (amikor megírtuk a kártyákat a sok-sok eredményemről, ami nem is tudatosult bennem addig) úgy mentem haza, hogy az volt bennem: most sikerülni fog. Még arról a vágyamról is ezt éreztem, ami eléggé lehetetlennek tűnik. Ez az érzés azóta sem múlt el. Elhatároztam, hogy elvégzem a pick four módszert és már meg is találtam a hozzávaló 4 célomat, amit a tanfolyamon kapott technikák segítségével fogok konkretizálni. Úgy tervezem, hogy december közepéig fog tartani. Még ha nem is sikerül teljesen megcsinálnom, akkor is biztos vagyok benne, hogy a módszeres fókuszálással sokat fogok előre haladni bennük. Emellett mindennap írok kb. negyedórát (ennyi nálam egy A4 oldal) szabad írással, és a hétvége óta ezek az írások nem panaszkodással vannak már tele, hanem ötletekkel, új meglátásokkal. Végre azt érzem, hogy az aránylag sok szabadidőmet most hasznosan és céltudatosan fogom tölteni. Eredetileg az volt a célom a részmunkaidőre váltással, hogy a vágyaim megvalósításával töltsem ki a fennmaradó időt. Most a tanfolyamnak köszönhetően ez valóban elkezdődhet. Egyszóval köszönöm Neked és természetesen köszönöm a tanfolyami társaknak, akikkel szerintem hihetetlenül inspiráló és egymásra rezonáló kis közösséget alkottunk.

Zsanett

Oázis a sivatagban

Kedves Tibi! A leveleid olyanok, mint egy Oázis a sivatagban. Nekem tetszik, ahogy fogalmazol, amilyen hasonlatokat hozol, szeretem az egyszerűséget és azt is, ahogyan biztatsz, bátorítasz arra, hogy tegyek egy lépést. Köszönöm! Hálás vagyok! Inspiráló feladatok, elgondolkodtató kérdések és nagyszerű könyvek. Számomra mindig van egy egy találat. Köszönöm a kínálatot, Szeretettel Oroszjuli

Orosz Júlia

Köszönöm a teremtés-tanítást, teremtés-tanulást. Jól érzem magam, felfrissültem. Megújít a megszerzett tapasztalat, új fényt ad. Új utakra, új látásmódra inspirál. Változom általa. Jó így! 🙂

Bea

A saját munkámban is fel tudom használni

Kedves Tibor, eddig nem mindegyiket olvastam el, de amit igen, az nagyon tetszett. Mit adott: elgondolkodtam a gondolkodás és írásmódodon, és nagyon tetszik a gondolatmeneted. Élvezetesek az írásaid, az összekötések, nekem abból a szempontból kifejezetten sokat adnak, hogy a saját munkámban is fel tudom használni például az inspiráló kérdéseidet.Köszönöm!

Zsóka

...kifejezetten nekem szólt

Olyan igazságokat találok bennük, amit átgondolva, felhasználva jobbá teszi az életem. A 2022.02.25-i levél kifejezetten nekem szólt. Köszönöm szépen.

Tarasó Ilona

Köszönöm a lehetőséget. Nagyon tetszett az, ahogy illusztráltad a mondanivalódat. A diákra gondolok, Egyszerűbben beemelhetővé teszi a feladatot, nagy segítség.

Erzsébet ... könyvtáros

Sok figyelemreméltó dolgot tanultam...

Köszönöm szépen a levélsorozatot, Érdekesnek találtam, sok figyelemreméltó dolgot tanultam, ami mellett korábban elsiklottam, illetve jó volt rendszerben olvasni. A kérdések önmagam megértésében segítettek.

Zelenák Emőke

Hasznosnak találom a tanfolyami anyagot

Nagyon tetszik az Online NLP tanfolyam. Bár még nem értem a végére időhiány miatt, de az eddigi feladatokat becsületesen megcsináltam. 🙂 Találkoztam ismerős dolgokkal, de összességében hasznosnak találom a tanfolyami anyagot. Köszönöm! 🙂

Hoffer Eszter ... kutyakozmetikus,kineziológus

Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket...

Kedves Tibor! Meg kell mondjam, eddig mindig kitörültem őket... A többi kupaccal, ami naponta elborít... De ma valahogy felkeltette az érdeklődésem. Tudod, ez a mai személyesen nekem szólt. Köszönöm! Ígérem, nem mulasztom el a többit!

Dalanics Dóra

JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE

Kedves Tibi, bár (szinte) mindent elolvasok, amit küldesz, jól tudod, hogy ritkán ragadok billentyűzetet, na most mégis megteszem. Mert 2022.01.21=10=1, ami legyen most az én értelmezésemben A KEZDÉS. Töredelmesen bevallom, hogy távol-s-közel SEM végzek el minden feladatot(h), pedig TUDOM, hogy a fejlődésemet szolgálná. DE minden egyes írásod - és már "csak" az érkezése is - JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE. Arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a FÓKUSZT. Az autóm is azért lett anno Focus, hogy minden pillanatban emlékeztessen arra, főleg, amikor benne ülök, hogy maradjak fókuszban. Mint a Forma-1-es versenyzők, amikor rajta vannak a kanyaríven és annyira betapadnak a gumik, hogy felborítani sem lehet - a fizika törvényeinek határait feszegető villámmekkvín sebességgel repesztő - versenyautót, mert az egyszerűen ... felboríthatatlan. Kipróbáltam, tavaly ősszel, a Focussal, a Hungaroringen. Nem verseny-, hanem utcai - igaz, puhább- téligumikkal ÁMDE azok is úgy betapadtak, hogy a fizika törvényeinek határait EGYÁLTALÁN NEM feszegető és TÁVOLRÓL SEM villámmekkvín sebességgel repesztő Focus is felboríthatatlannak bizonyult. Csak arra kellett figyelnem, hogy ... maradjak rajta az íven. Nos, számomra ilyenek a leveleid. Nem mindig végzek írásgyakorlatot, cserében mindig valami számomra kreatívval foglalkozom. Legyen az BÁRMI. Olyankor SATORI állapotban vagyok. Csak az ITT és csak MOST van, és ebből aztán a világon SEMMI sem bír kizökkenteni. (mondjuk, nem is hagyom) 🙂 Csalafinta módon mégiscsak "rávettél" az írásra! 🙂 Ez nem piskóta! ...viszont ami a mai kreatívkodásom eredményeképp a sütőben éppen hivogatóan aranybarnul, no, az AZ! 🙂 Csók a családnak! ToTTi-Tibi ui:...és ha már volt Forma-1-el kapcsolatos gondolatom, akkor ma stílusosan ezzel is fejezném be: ...hová tűnt démonhill, illetve a brendedhez már-már hozzátartozó enelpé-szűcstibis loboncod? 🙂

ToTTi

Hála neked, ajándék nekem.

Hála neked, ajándék nekem, elmerülés a mélyben lévő kiskatiban

Katalin

Vitamin módjára épülnek be

Nagyon kedevesek, ötletesek és főleg inspirálóak a leveleid - hatásuk hosszú távú, mondhatnám, vitamin módjára épülnek be a szemléletembe 😀.

Ibolya

Sokat lendített...

Köszönöm a 21 napos kihívást. Sokat lendített a kreativitással, a belső erőforrások hangsúlyozásával és a többi módszerrel a kiegyensúlyozottság felé és hozzásegített olyan lépésekhez, amik megoldásra vittek ismeretlen területen. Kedves Tibi! Örültem, hogy megalkottad a programot, aminek része a 21 pozitív nap és hogy ezt elérhetővé teszed érdeklődők számára is.

Tibor

Néha a fején találod a szöget

Tetszik a közvetlen hangvétel, bár eleinte nem értettem, miért bizalmaskodsz. Azt hiszem, meg is kérdeztem, hogy miért érzed azt, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Segít is, meg szórakoztat is. Volt, hogy nem volt időm megcsinálni valamelyik feladatot, ami nagyon megfogott első olvasásra, és oda készítettem a kupacaim mellé a füzetet a kinyitott oldalon, ahol a következő hat perces írás indulna... és ott szépen kivárta a sorát. Vissza-vissza térek a leveleidhez. Néha a fején találod a szöget, igazán, vagyis olyan témákat jelenítesz meg, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni, és nekem úgy tűnik jó támpontot adsz ahhoz, hogy miként is kezdjem el. Szóval Köszi.

Judit

Köszönöm szépen a bátorítást, és a hasznos módszereket

Nagyon tetszett a műhely! Most tudtam végre élőben csatlakozni, és nagyon sok kérdésre élőben reagált Tibi, ami nagyon jól esett.

A reggeli napi rutint már el kezdtem, de közbejött a hétvége, vagy egy rohanós nap, és szépen elsikkadt. A kitartásomon van mit csiszolni, de érzem, hogy az írás az én módszerem. A számítógépes értesítéseket, könyvjelzőket kigyomlálom, hogy ne is jusson elém semmi, ami nem fontos. A Börtön ötlete jól hangzik, alkalmazni is fogom. Reggel a meglevő feladat listámról át is pakolom azokat, amik a "nemszeretem" feladatok, és jövő hétre kijelölök egy napot, amikor elintézem őket! A Freedom time az, amire már nagyon nagy szükségem van, de mindig "valami" elvonja a figyelmemet! A gyomlálás után ezek már nem lesznek az akadályaim!

Köszönöm szépen a bátorítást, és a hasznos módszereket, Tibi! Nekilátok, és mindenképpen jelentkezem még! Andi

Andi ... GYED-en levő (besokallt) anyuka

Kapaszkodót adott

Dolgozom Önmagam megismerésén. Kapaszkodót adott a gondolataim és a cselekedeteim helyes irányba fordításához. Köszönet érte.

Ambrus Rozália

Fantasztikus humorral billent ki

Mindig választ ad az éppen aktuális kérdésemre, és fantasztikus humorral billent ki gondolataim mókus kerekéből. Köszönöm!

Erika

Először is elszomorodtam, hogy Tibi szellemes írásai nem érkeznek 🙁 Igaz, hogy ezeket a módszereket kb 20 évesen, 50 ! éve gyakoroltam - mert matematikát tanítottam (egyéni oktatásban,nem iskolában) és már akkor is használtam a "felszabadító NLP-t" csak nem tudtam hogy így hívják: a tanítványaim gyorsan haladtak ... Viszont a legutóbbi webes találkozón ott voltam, és különleges élmény ért - ahogy abbahagytam,a többiek hatására, mely az "éterben"'megvolt, néhány percre egészen másképp láttam életem dolgait .. Ez TŐLETEK volt :)) Na ne, tényleg vége ? ... akkor kénytelen leszek egy tanfolyamra benevezni ... Az elszakadás nem megy ... DE erről nem is volt szó, kedves Tibi - vagy igen, csak nem emlékszem (nem szeretek elszakadni). A szeretet olyan, hogy mindig csak növekszik :)) Szóval, kedves Tibi, nagyon megszerettelek, látom a "gyerekszemed" mert sokat tanulsz a gyerekedtől .. Viszont kérlek, azt is írd meg, hogy tőlünk mit tanultál 😀 Szia ! Éva

Beke Éva ... nem jellemző (cégek alapítója voltam, most ezerrel civil munkában és nem vagyok nyugdíjas bár hozza a postás)

Mindig feltölt, inspirál.

Kedves Tibi. Nagyon szeretem a leveleid, mindig feltölt, inspirál. Kívánok Neked és családodnak szeretetteli, sikeres, egészségben gazdag 2022-es évet. Öleléssel Anna

Morvai Anna
>