Online konzultáció Szűcs Tiborral

Az elmúlt időben – talán a világ változása miatt is – igen sok online konzultációt folytattam le. Ennek során számos témát érintettünk, s a visszajelzések és tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy ezek a beszélgetések hasznosnak bizonyultak.

Épp ezért úgy döntöttem, hogy – időm függvényében korlátozott számú ember számára – lehetővé teszem az online konzultációt azoknak, akik szívesen vennék ezt. S bár ez a szó, kifejezés ma már közismert, kicsit fellengzősen hangzik, ezért nem árt tisztázni:


Mi a csuda az az online konzultáció?

Valójában ez lehet egy telefonbeszélgetés is. Ha azonban kihasználjuk a technika nyújtotta lehetőségeket, akkor tudunk videóhívást is indítani. Én a Zoom-ot kedvelem és használom, így neked is ezt tudom felkínálni.

Az online konzultáció tehát egy olyan beszélgetés, amelynek a célja a te fejlődésed, előbbre jutásod. Nem tanácsadás, nem coaching. Talán valami hasonló.

Akár szabadon is beszélgethetünk, mégis jobb, ha egy meghatározott céllal történik a társalgásunk. Jelenleg kétféle konzultációt tudok felkínálni, melyek merőben különböznek egymástól.


Továbblépés konzultáció

Több, mint tizenöt éves személyiségfejlesztő pályafutásom során több módszerben is igen mélyen elmerültem. Tanítottam célkitűzést, NLP-t, kreatív írást és más nagyszerű módszereket.

Amiben azonban különösen jó vagyok, az a továbblépés és az azonnali megvalósítás.

Továbblépés alatt azt értem, hogy túljussunk egy olyan problémás helyzeten, amelyben már régóta benne vagyunk. Ez lehet egy rossz munkahely, egy elfuserált házasság, az önbizalom teljes hiánya, félelem az emberektől és a változástól, teljes céltalanság, és hasonló helyzetek.

Azonnali megvalósítás alatt pedig azt értem, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtörténjen, amit elterveztünk.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Az első alapvető feltétel, hogy változni akarsz.
 • A második, hogy hajlandó vagy érte tenni is.

Ez a kettő elegendő is.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Miután feltártad a helyzeted mibenlétét, kérdésekkel pontosítjuk a részleteket, és együtt megkeressük, mi a következő lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy valami történjen.

Valójában ez a legfontosabb. Ha idáig eljutottunk, már "csak" cselekedni kell.

Tudok adni egy könnyen elvégzhető feladatsort, amit a beszélgetés során elvégezve eljuthatunk a megfelelő lépések kiválasztásához.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Ezt nem tudom 🙂 Rajtad múlik. Azt mondják, mindig az elindulás a nehéz. Ha már megvan a lendület, talán meg sem állsz többé. Ha azonban hasznosnak tartottad az együttműködésünket, és szeretnél újabb konzultációt, én örömmel segítek.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.


Online marketing konzultáció

Bár a fő csapás iránya az önfejlesztés az életemben, szakmám szerint informatikus mérnök vagyok – ez persze nem sokat jelent. Az azonban igen, hogy az összes weboldalamat magam építettem fel, és magam viszem a marketinget is.

Nem állítom, hogy marketingszakértő vagyok. Sőt, az ellenkezőjét állítom: nem vagyok az. Ugyanakkor a mögöttem álló évek és számos partnerem sikere azt bizonyítja, hogy nagyszerűen működnek az általam alkalmazott módszerek.

Ha szeretnél te is online vállalkozásból élni, vagy éppen élő szolgáltatásod van, de egy weboldallal szeretnéd azt felpörgetni, számíthatsz rám.

Amiben segíthetek:

 • Marketing alapok, stratégia felépítése
 • Weboldalak felépítése
 • Konverzió tisztázása, konverziós folyamat meghatározása
 • Listaépítés (olvasói lista létrehozása)
 • Behívó termék
 • Email kommunikáció
 • Blogok írása és általában szövegírás
 • Facebook reklámok beállítása (anélkül, hogy százezreket költenél)
 • SEO szempontok tisztázása és az oldal felépítése SEO szerint
 • A fentiek technikai megvalósítása

Mindez természetesen nem egyben, ahhoz nem elég egy beszélgetés, de a tisztánlátás végett nagyon fontos, hogy ezeket megértsd.

Mikor érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást?

 • Ha weboldalad van vagy szeretnél egy weboldalt.
 • Ha szeretnél pénzt keresni egy online üzlettel.
 • Ha érdekel a jó marketing.

Mi történik egy ilyen beszélgetés során?

Elmondod, mi az ami érdekel, én pedig legjobb tudásom szerint megosztom veled mindazt, ami hasznos lehet számodra.

Elegendő egy ilyen beszélgetés?

Elegendő lehet induláshoz. Ha mélyebben is el szeretnél merülni egy-egy témában, akkor hosszabb időt is fordíthatunk rá.

Mennyibe kerül, és mennyi ideig tart egy konzultáció?

90 perc az ideje, az ára 15.000 Ft. Ez a díj időpontfoglalást követően előre fizetendő.Valami másban szeretnéd, hogy segítsek?

Írj nekem a tibi@mindennanpinlp.hu címre, örömmel válaszolok.


Ők már ismernek engem.

A lenti visszajelzések különféle programjaim nyomán születtek. Köszönöm nektek, hogy megosztottátok!

Jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását...

Nagyszerűen felépített és összeállított levélsorozat volt, amiből hasznos ötleteket kaptam, és jól bemutatta az NLP alapjait is. Több számomra érdekes kurzus irányába inspirálódtam általa, főleg az írásos kurzusok felé. Köszönöm, jó volt tapasztalni magamon a pozitív hatását a sok odafigyeléssel összeállított hírlevél sorozatnak!

Gyula ... Informatikus

Mindig feltölt, inspirál.

Kedves Tibi. Nagyon szeretem a leveleid, mindig feltölt, inspirál. Kívánok Neked és családodnak szeretetteli, sikeres, egészségben gazdag 2022-es évet. Öleléssel Anna

Morvai Anna

Kedves Tibi! Nekem sokat adnak a TITKOS levelek, és ezt szó szerint kell érteni. Célokat, "megoldásokat" ad - melyeket persze személyemre tudom szabni, vidámságot, és mondhatom, kicsit más szemszögből is nézem a világot. A saját, belső kaleidoszkópomat elfordítottam, és sokkal színesebb lett tőle a körülöttem lévő világ. Csak köszönet és hála érte! Üdv: Édua.

Édua

Nagyon sokat segített

Nagyon sokat segített megismerni magamat.

Galgóczi Mira

Tényleg 3 olyan feladatot mutatott Tibi, amelyet még nem ismertem és amik nagyon hasznosnak tűnnek - érthetően elmagyarázta, mit hogyan kell tenni és miért. Nekem nagyon tetszett!! Köszönöm szépen!!!

Ildikó ... hivatásos anya

Ezentúl a nem csinálom helyett, csinálás van.

Köszönöm ezt az új formát. Bevallom a régit már néha átgörgettem vagy csak átfutottam. Köszönöm a gondolkodni valót(milyen igaz) és a könyv ajánlót. Ezentúl a nem csinálom helyett, csinálás van. (biztos megérik a vágy cselekvéssé, hogy minden nap írjak,......magamnak, ne csak leveleket😀😀😀 Köszönöm

Ravasz Csilla

Nagyon tetszett

Nagyon tetszett az NLP levélsorozat.

DakóTEva

Hála neked, ajándék nekem.

Hála neked, ajándék nekem, elmerülés a mélyben lévő kiskatiban

Katalin

Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott.

Kedves Tibi! Köszönöm a 21 napos kihívást. Imádom a "Napi Küldetés Generátor" feladatait is. Élvezettel olvastam nap, mint nap és ha nem is sikerült hiánytalanul megcsinálni a feladatokat, törekedtem rá, és nagyon vártam. Olykor gondolkodásra késztetett, az énidőt jelentette, ilyenkor biztos, hogy magammal foglalkoztam. Volt, amikor felébresztett, volt, amikor megerősítést adott. Hála és köszönet érte!

Erika ... gyógypedagógus, óvónő

A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló

Egy élő tanfolyam az élő, ott valódi emberek vannak. Miért fontos ez? Hogy József Attilát idézzem"...hiába fürdeted magadban, csak másban moshatod tisztára arcodat!"Az élő tanfolyam az élményt ad, az on-line az hasznos tudást. Ki-ki maga döntheti el, neki mire van szüksége. A gyakorlatok élvezetesek voltak, a hangulat kiváló. Ha szeretsz írni és csapatban is lenni, akkor ne hagyj ki egy ilyet ! Senkinek se higgy el mindent, jobb ha kipróbálod. De jó ha tudod, csak akkor használ, ha csinálod.

Márta ... nyugdíjas orvos és nagymama

Nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek!

Tibi, nagyon jók a T. I. T. K. O. S. levelek! Pont jókor érkezik és nagyon elgondolkodtatóak! Teljesen ki tudják zökkenteni az ember gondolkodását egy különleges nézőpontba. Nagyon köszönöm!

Mészáros Csilla

Amikor elkezdtem olvasni hírlevélsorozatodat még nem merült fel bennem, hogy segítőszakmában szeretnék dolgozni, pedig tudatalatt mindig is ott volt. Aztán elkezdtem tanácsadást tanulni. Az általad küldött levelek mindig megerősítették elgondolásaimat. Főleg arról, hogy saját sorsunk aktív alakítói vagyunk. Óriási köszönet ezekért a tartalmakért, a rengeteg munkáért, ami benne van. Munkára ösztönöztek, nagyon sokat kaptam tőlük!

Pályi Gabriella ... Német nyelvtanár

Nagyon motiváló,gondolatébresztő és fejlesztő.

Jola ... tanító,könyvtáros,grafológus

Színes szárnyú pillangó voltam...

Az eddigi tapasztalataim a T.I.T.K.O.S. leveleiddel csak pozitívak voltak. Akkor olvasom ,illetve csinálom meg őket , amikor éppen egy mély fókuszban eltöltött munka után kis pihenésre , és valami egészen másra vágyom. Kicsit kibillentenek ,ami a cél , és kreatívabbá tesznek a következő nehezebb munkámban.

Mindegyik jó volt, a mostani metaforikus gyakorlat pedig különösen tetszett. Színes szárnyú pillangó voltam , mélyzöld , harmatcseppektől fénylő borostyán és egy nyugalmas , fuvallattal , virágokkal , fűvel , bokrokkal és madárcsicsergéssel teli mező. Nem fogtam rövidre , a perceket sem számoltam...csak írtam. Harmóniát és biztonságot éreztem miközben peregtek a tollamból a betűk. Ezt is nevezhetjük akár tapasztalatnak is. A kézzel való írás mindig megnyugtat , lecsendesíti rohanó gondolataimat. Sokszor visszaolvasom amit írtam , mert kihozza belőlem a kreatív oldalamat ,a leírt gondolatok pedig ezáltal cselekvésre buzdítanak.

Molnár Zsuzsa

Nagyon tetszett...

Kedves Tibor! Amit elolvastam, az nagyon tetszett, érthető, gyakorlatias, kellő spontaneitással és könnyedséggel, kiválóan alkalmazható anyaggal feltöltve. Sajnos nem tudtam idő hiányában mindent alaposan feldolgozni, de bízom abban, hogy erre meg lesz időm és lehetőségem is.

Köszönöm szépen azt, hogy megosztottad velem is azt a sok szellemi tudást, ami Benned, Bennetek és magában az NLP rendszerében ott Van! Üdvözlettel; Klári

Magera Klára ... Lélekgyógyász

Nagyon sokat tanultam belőlük magamról

Fodor Krisztina Mária ... nyugdíjas

Brutális volt

Brutális volt, írtam v 3 oldalt a gyakorlatokról és a gondolataimról.

Tibor ... értékesítő

...jó helyen vagyok. 😊😊

Tanácsaid, ötleteid minden alkalommal visszarángatnak a Földre. Folyamatosan az az érzésem, jó helyen vagyok. 😊😊

Demusné Kati

Megmozgattad testemet, lelkemet.

Kedves Tibor! Nagyon szeretem a leveleidet, kedvelem a stilusodat, imádom a humorodat. Megmozgattad testemet, lelkemet. Tettrekészebb vagyok mióta olvasom a leveleidet. Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy RÁD találtam. Nagyon remélem, hogy sokáig olvashatom még!

Kata

Az NLP egy szelete az életem megváltoztatásának

Nekem az NLP, és nem csak a levélsorozat, egy szelete az életem megváltoztatásának. Nagy segítséget nyújtott abban, hogy végre változtassak egy olyan helyzeten, ami már nem működik. Itt elsősorban a munkámra és a pénzkeresethez való szemléletemre gondolok. Az NLP számomra egy folyamat része, amely rész hatalmas segítség volt számomra a célok és az önismeret terén. Köszönöm az egész Csapatnak!

Kun Zoltàn ... Flottakezelö/ingatlanèrtèkesítö

Fantasztikus a stílusod és a humorod!

Kedves Tibor! Fantasztikus a stílusod és a humorod! Mosolyt csal az arcomra. Felderítettek a soraid. Köszönöm a könyvet, amit ajánlottál, én is olvastam már. Imádom Vámos Miklóst is. Várom a következő titkos levelet! Üdv: Renáta

Szőcei Renáta

Sokszor kikapcsolt, időnként elgondolkoztatott

Szia! Nagyon köszönöm a levélsorozatot. Sokszor kikapcsolt, időnként elgondolkoztatott egy-egy levél. Bevallom, hogy itt-ott lemaradtam, de időnként vissza-visszaolvasom, pótlok, így én még nem értem a végére. 🙂

Zsuzsi ... gyógytornász

Hamar függőséget okoznak 🙂

Nagyon szeretem a leveleket . Olyan hétvégi lélekemelő frissítők ,amelyek hamar függőséget okoznak 🙂 Jól indul a nap , lelkes várakozás minden péntek délelőtt . Öröm elolvasni a legújabb ötleteket s elmélyedni a feladatokban . Jó érzés megtapasztalni , h az apró dolgok mennyire fontosak és , h a kis lépések is sok boldog pillanatot adhatnak . Köszönet érte !!

Andrea

Hétről hétre lenyűgöz

Kedves Tibi! Minden pénteken megkapom üzeneteidet, de csak szombaton nyitom meg. Amikor elcsendesedik körülöttem minden, akkor. És hétről hétre lenyűgöz, hogy mennyi igazság van írásaidban. Üdv:Kati

Kati

Kiváló iránytű

Kiváló iránytűnek bizonyulnak ezek a levelek számomra.

Orbán Andrásné

Kellemes volt. Jól éreztem magam. Jó volt ismét egy élő webináron részt venni. 🙂

Tunde ... közgazdász

Sose tudtam előre mi lesz a vége

Kedves Tibi! Köszönöm a leveleidet, mindig szívesen olvastam, mert nagyon szerettem a stílusodat ahogy fogalmazol, kissé körülményesen de általában kilyukadtál oda amit mondani akartál, és pont ezért volt szórakoztató számomra amiket írtál mert szinte sose tudtam előre mi lesz a vége az írásodnak. Sok hasznos tippet, tanácsot kaptam tőled némelyik pont akkor jött amikor arra szükségem volt. Igazán sajnálom ha nem küldesz több ilyet, hiányolni fogom az írásaidat, de biztos vagyok hogy nem sokára ki fogsz találni megint valami kreatívan! Őszintén értékeltem a sok energiádat, munkádat, humorodat amit a levelekbe fektettél. További jó munkát és sikereket kívánok neked! Köszönettel: Erika

Erika ... Valutapénztáros

Ez ma nagyon tetszett.

Ez ma nagyon tetszett. Köszönöm szépen. Rónai Katalin

Rónai Katalin

Naggyyoon szórakoztatóak!

Kedves Tibor! Inspirálóak, rendszerezni, fókuszálni is segítenek és naggyyoon szórakoztatóak! Energetizálnak és mosolygok, nevetek sokszor, amikor olvasom őket! És bár nem csinálom a gyakorlatokat, csak fecnikre írogatok néha, a leveleidet rendszeresen olvasom. Köszönöm!

Müller Katalin

Először is elszomorodtam, hogy Tibi szellemes írásai nem érkeznek 🙁 Igaz, hogy ezeket a módszereket kb 20 évesen, 50 ! éve gyakoroltam - mert matematikát tanítottam (egyéni oktatásban,nem iskolában) és már akkor is használtam a "felszabadító NLP-t" csak nem tudtam hogy így hívják: a tanítványaim gyorsan haladtak ... Viszont a legutóbbi webes találkozón ott voltam, és különleges élmény ért - ahogy abbahagytam,a többiek hatására, mely az "éterben"'megvolt, néhány percre egészen másképp láttam életem dolgait .. Ez TŐLETEK volt :)) Na ne, tényleg vége ? ... akkor kénytelen leszek egy tanfolyamra benevezni ... Az elszakadás nem megy ... DE erről nem is volt szó, kedves Tibi - vagy igen, csak nem emlékszem (nem szeretek elszakadni). A szeretet olyan, hogy mindig csak növekszik :)) Szóval, kedves Tibi, nagyon megszerettelek, látom a "gyerekszemed" mert sokat tanulsz a gyerekedtől .. Viszont kérlek, azt is írd meg, hogy tőlünk mit tanultál 😀 Szia ! Éva

Beke Éva ... nem jellemző (cégek alapítója voltam, most ezerrel civil munkában és nem vagyok nyugdíjas bár hozza a postás)

Összességében tetszett

Nekem összességében tetszett a sorozat. Nem tudnék most kiemelni semmit. Igyekszem a gyakorlati életben is hasznositani az olvasottakat. A csoportos gyakorlások nekem hiányoznak a mai helyzetben.

Kocsis Tibor ... Tanácsadó

Szinte mindig elolvasom

Kedves Tibi! Szinte mindig elolvasom..és gyakorolom ! Sokat segít a mindennapjaimban..felismeresekben.Amugy tök szuper az életem...ha nem gondolom olyan komolyan..ha komolyan gondolom akkor vannak benne feladatok a fejlődésem érdekében.Hálásan köszönöm hogy sokszor megnevettetsz...nagyon jók az írásaid!

Bánszki Judit

Rendet tesz a gondolataimban...

Rendet tesz a gondolataimban...jó irányba terel... 🙂

Azari Henriette

Kikapcsol, gondolkodtat, lazít...

Igen, nagyon szeretem ezeket a hétvégi leveleket! Kikapcsol, gondolkodtat, lazít, játékos cselekvésre buzdít.

Zsóka

Sokat segítenek az önismereti utamon

Szia Tibi! Nagyon hálás köszönet a leveleidért, és a belefektetett munkádért. Nekem sokat segítenek az önismereti utamon. Szeretem ahogy írsz, és a feladatokat is. Köszönöm! Örülök, hogy rád találtam. Mégegyszer hálás köszönet érte.

Anita

Ki nem hagynám leveleid

Kedves Tibi, ki nem hagynám leveleid, mert max. érzékeny és szellemes vagy, és motiváló készséged rendkívüli.
Az olvasáson kívül +ezer dolgot kedvelek, leginkább aktív assistensként "készen"...az együttlétre :-))...
Keresve a "naposoldalakat" és irányítani, hogy odaérhessenek mások is!
Üdv. HKata

Kata

Hasznosnak találom a tanfolyami anyagot

Nagyon tetszik az Online NLP tanfolyam. Bár még nem értem a végére időhiány miatt, de az eddigi feladatokat becsületesen megcsináltam. 🙂 Találkoztam ismerős dolgokkal, de összességében hasznosnak találom a tanfolyami anyagot. Köszönöm! 🙂

Hoffer Eszter ... kutyakozmetikus,kineziológus

Kedves Tibi! Nagyon szeretem a tanfolyamaidat, rendszeres látogatója vagyok :), bár az utóbbi időben sajnos nagyon kevés időm jut ilyenekre.. Ma volt időm utólag meghallgatni, és nagyon hálás vagyok. Én nagy NLP fun vagyok, és az életfonalas gyakorlatokat is ismerem, legalábbis egy részét. Ez a kombináció, amit csináltál, nagyon jó volt. Megcsináltam a buborékos feladatot, és jó volt látni, hogy a fontos dolgok az életemben elég rendben vannak, és azzal foglalkoztam, ami a leggyengébb. Az életfonalas gyakorlatnál nem volt intenzív testi érzet, de jól érezhető nyugalom és harmónia volt bennem, amit a választott erőforrás stabilitással támogatott meg. Fogom még alkalmazni ezeket a gyakorlatokat, abban biztos vagyok, köszönöm! 🙂

Anna ... önismereti tréner

Szórakoztató, okos, tanulságos

Kedves Tibor, imádtam a hírleveleidet. Általában néhány után leiratkozom, mert a kezdeti lendület után kiderül, hogy érdektelen, lapos vagy ezerszer olvasott, de a tiédet rendesen vártam mindig. 🙂 Nem állítom, hogy azonnal vagy aznap elolvastam mindet, de olvasatlanra tettem mindig és előbb vagy utóbb megtörtént. Szórakoztató, okos, tanulságos. Köszönöm.

Panka ... nyelvtanár, coach

Lehet ez az új ránctalanító? : )

Igen, alapból egy pozitiv szemelyiseg vagyok de egy ideje válságban, így kevesebb mosoly van az amúgy pont ettől ráncokkal festett arcomom. Lehet ez az új ránctalanító? : ) De most inkább tovább festek és mosolygok. Köszönöm szépen!

Ari

Nagyon tetszik a levél

Jo napot kívánok! Nekem nagyon tetszik a levél. Es szeretnek minden pénteken kapni. Mert nagyon jo. Es meg szereztem azt a konyvet amit ajánlott. Tisztelettel Zsuzsanna

Huszárné Unicsovics Zsuzsanna

Kreatív írás-gyakorlatcsomag

A Bűvös virágban a Kreatív írás-gyakorlatcsomag tetszett.

Laci ... mérnök

A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított

Nagyon tetszett a tréninged , főleg amikor már számomra kezdett izgalmassá válni , az egymásra hangolva fejezetnél. Nagyon sokat számított , hogy azért már jó pár NLP-s tréningedet megcsináltam , kipróbáltam , így sokkal érthetőbb és egyszerűbb volt nekem . Kipróbáltam azért mindent ezekben a vírusos időkben is a családtagjaimon . Már tudom ki vizuális inkább , ki inkább kinesztetikus , vagy auditív , A szemrevaló leckéd teljesen megbolondított , azóta folyamatosan gyakorlok. na nem csak azt , a követést is . Örültem az előfeltevéseknek , ezek , mióta megismerkedtem velük , megváltoztatták az életemet , a hozzáállásomat sok mindenhez. Az életem részévé váltak. És lassan a családom is ismerkedik velük , rajtam keresztül. Nem is tudom melyik fejezet ne lett volna érdekes és izgalmas . Nekem sokat adott , ajánlom mindenkinek , nem csak azoknak , akikek nehezen megy a kommunikáció , hanem azoknak is , akik egy kicsit más szemszögből szeretnék átélni , érezni azt. Köszönöm Tibi , megint nagy voltál . Örülök , hogy Veled lehettem , és biztos vagyok benne , hogy még találkozunk . Vigyázz magadra , és minden szerettedre , hogy ez a weblap még sokáig , legalábbis még egy 70 -80 évig elérhető legyen. Üdv Zsuzsi

Zsuzsa Molnár ... life és párkapcsolati coach inkognitóban mérnök

El is feledkeztem minden másról

Nagyon tetszett ez a kihívássorozat! Minden nap vártam, mert érdekes, színes, izgalmas feladatok voltak és lendületben tartottak! Valóban pozitív hullámhosszra állítottak be a kihívások. Annyira jól éreztem magam, hogy el is feledkeztem minden másról közben (legalábbis erre az időre). Mindenkinek ajánlom, aki érdekes, izgalmas, hasznos feladatokra vágyik, közben pedig jól akarja érezni magát!

Greskó Zsuzsanna ... tanítónő

Sok figyelemreméltó dolgot tanultam...

Köszönöm szépen a levélsorozatot, Érdekesnek találtam, sok figyelemreméltó dolgot tanultam, ami mellett korábban elsiklottam, illetve jó volt rendszerben olvasni. A kérdések önmagam megértésében segítettek.

Zelenák Emőke

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂

Megszerettem a pénteki leveleket. 🙂 Vigyázni kell, mert függőséget okoznak.. 🙂 És sok hasznos életviteli tanácsot kaptam, amitől egy kicsit könnyebbek a mindennapok, plusz energiát adnak. Köszönöm! 🙂

Tündi

Rengeteg apró ötlet

Nagyon szeretem a T.I.T.K.O.S. leveleidet (is) rengeteg apró ötlet ami a mindennapokba beépítve jelentős változást hoz. Köszönet érte.

Ili

Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS!

Kedves Tibi, Nagyon szeretem a pénteki leveleidet - IS! Mit adott nekem? Egy újfajta szemléletet, MÁS-ként ránézni a dolgokra, történésekre gyakorlatot. Még akkor is, ha csak piciben kezdem, és bevallom, nem mindent csinálok meg. Irtóra tetszik nekem a stílusod, a meglátásaid, a humorod. Sokat tanulok Tőled! A twitteres reggeli kihívásaidat nagyon vártam! Köszönet a munkádért - amiről úgy érzékelem, feltételezem:), nem is munka számodra, mert szerintem nagyon nagy élvezettel írsz:) Hálás köszönet amiért rendszeresen tollat, apropó, billentyűzetet ragadsz! Üdvözöllek, Zsóka

Bakai Zsóka

Megkaptam mindent

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Már több tanfolyamodon is voltam és úgy éreztem, ez a mostani a végső lezárása e folyamatnak, hogy most már megkaptam mindent (eszközöket, technikákat, támogatást, inspirációt) és most már csak élnem kell mindezzel. Jó volt, hogy kaptunk kreatív, az intuíciót felszabadító gyakorlatokat és emellett konkrét technikákat módszereket is. Az első nap után (amikor megírtuk a kártyákat a sok-sok eredményemről, ami nem is tudatosult bennem addig) úgy mentem haza, hogy az volt bennem: most sikerülni fog. Még arról a vágyamról is ezt éreztem, ami eléggé lehetetlennek tűnik. Ez az érzés azóta sem múlt el. Elhatároztam, hogy elvégzem a pick four módszert és már meg is találtam a hozzávaló 4 célomat, amit a tanfolyamon kapott technikák segítségével fogok konkretizálni. Úgy tervezem, hogy december közepéig fog tartani. Még ha nem is sikerül teljesen megcsinálnom, akkor is biztos vagyok benne, hogy a módszeres fókuszálással sokat fogok előre haladni bennük. Emellett mindennap írok kb. negyedórát (ennyi nálam egy A4 oldal) szabad írással, és a hétvége óta ezek az írások nem panaszkodással vannak már tele, hanem ötletekkel, új meglátásokkal. Végre azt érzem, hogy az aránylag sok szabadidőmet most hasznosan és céltudatosan fogom tölteni. Eredetileg az volt a célom a részmunkaidőre váltással, hogy a vágyaim megvalósításával töltsem ki a fennmaradó időt. Most a tanfolyamnak köszönhetően ez valóban elkezdődhet. Egyszóval köszönöm Neked és természetesen köszönöm a tanfolyami társaknak, akikkel szerintem hihetetlenül inspiráló és egymásra rezonáló kis közösséget alkottunk.

Zsanett

A bátor nyulat szerettem a legjobban...

Kedves Tibi, Nagyon tetszett a Titkos Erdő 🤓☀️… ! A bátor nyulat szerettem a legjobban, az a rész adott “pillanatnyi helyzetemben” a legtöbbet. A Vén tölggyel lesz még dolgom és talán nem azért, mert újabb emlékeket akarok átírni, hanem “csak” azért, hogy tudjam, ott tehetem majd meg, ha szükségem lesz rá. Jó ha tudom, hol ez a tölgy … 😉

A Kincsek a völgyben - ről nem tudok írni… A paraliminális transz “jó cucc” 😎, tetszik és kikapcsol, csak ha mégis meg akarom érteni - na pont nem erről szól 🤓 - , akkor többször kell engednem, hogy hasson 😋 . Nem emlékszem, hogyan jutottam a Völgybe. Márpedig, ha ott van minden, amivel rendelkezem 🧚, akkor nem árt tudnom, hogy jutok oda - csak a leltár miatt… 😊 . Köszönöm az élményt , remek anyag !! Üdv : Zsuzsa F

Zsuzsa F

Köszönöm a teremtés-tanítást, teremtés-tanulást. Jól érzem magam, felfrissültem. Megújít a megszerzett tapasztalat, új fényt ad. Új utakra, új látásmódra inspirál. Változom általa. Jó így! 🙂

Bea

Inspiráló öröm bombonok!

Inspiráló öröm bombonok! Köszönet értük!

Illéssyné Dorn Henriette

Meg is fogom csinálni

Úgy gondolom, hogy az elmondott gyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek, meg is fogom csinálni őket. Különösen hasznosnak találom azt, hogy végre megértettem a rögzités fogalmát, és mérni lehet a rögzités eredményességét. Köszönöm. Julianna

Julianna Fehér-Víg ... nyugdijas

Nagyon jó volt, és pont jókor

Kedves Tibi! Köszönöm! Nagyon jó volt, és pont jókor - év elején (felvételről, utólag csináltam meg) - remek kezdés! Nekem az életfonalas tetszett a legjobban. A jövőbeni célomat jelképező lapon annyira jól éreztem magam, hogy alig akartam leszállni róla 🙂 (az erőforrásos lapot eltettem a kabátzsebembe, hogy bármikor szorongathassam). A buborékos feladat is szuper, nagyon szemléletes és egyszerűsége ellenére hatékony. Egészen fellelkesített és valahogy örömmel töltöttek el a kis korongjaim. Nekem a kreatív írásos gyakorlatok kevésbé élvezetesek - elszoktam a kézzel írástól és 6 perc kézírás után már szabályosan fájt a csuklóm és az alkarom, az ujjaimról nem is beszélve. De azért megcsináltam. Érdekes volt az is.

Márti ... könyvelő

Rendkívüli hatással voltak rám

Kedves Tibi!

Nagyon hálás vagyok azért, hogy olvashattam a hírleveleket. Bátran mondhatom, hogy mindenképpen rendkívüli hatással voltak rám, volt amit többször is olvastam. Sokat segítettek abban, hogy elfogadóbb legyek, s elsősorban magammal szemben. A maximalizmusomból is sikerült lefaragnom, ami igencsak felszabadító hatást gyakorolt rám, megkönnyített napjaimat. A pozitív megerősítések, a lehetőségek arra, hogy lehet hibázni, a célkitűzéssel kapcsolatos levelek, a kommunikáció - aminek igencsak nagy szerepe van napi szinten ... és sorolhatnám még. Élvezettel olvastam, és tanultam is rengeteget, ami leginkább az életszemléletem formálódásában teljesedett ki. Nagyon-nagyon köszönöm!

Erika ... Gyógypedagógus

Segített a továbblépésben

Nagyon szuper volt a Bűvös virág, sokat segített a továbblépésben.

Zita ... idősgondozó

Mind a 100 levelet elolvastam

Mind a 100 levelet elolvastam s mindegyik levélben találtam valami hasznosat számomra is. Köszönöm Tibi.

Géza ... nyugdíjas

Szárnyakat adott

Végtelenül örülök és nagyon hálás vagyok ezért a webináriumért! Hosszú és súlyos betegségből félig felépülve teljesen un. "punnyadt" állapotban vagyok, és napról napra várom a nagy SEMMIT. Mintha semmi nem érdekelne, mintha már semmi jóra nem várnék. Nem vagyok életúnt, de azért mert nincsenek kötelező feladataim az "ajánlottakat" is nehezen teszem meg.. Valahogy minden ráér. De most teljesen fellelkesültem. Először egy célt sem tudtam leírni, azt gondoltam, hogy nekem nincsen célom. Azután beugrott egy, azután még egy és kevés lett az öt buborék. Ahogy haladtunk tovább, egyre jobban éreztem magam és az életfonalon gondolatban rakosgattam a lapokat és szintén gondolatban már az erőforrást is át tudtam élni. Teljesen feldobott ez az egy óra. A valóságban is megteszem a feladatot és egy hatalmasat fordul az életem. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindezt le kellett írnom azonnal, mert mint a redbull: szárnyakat adott. Szeretettel Ica

Pályi Sándorné ... volt statisztikus, 12 éve nyugdíjas

Nagyon inspirálóak

Köszönöm a leveleket. Nagyon inspirálóak. Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Nagy László

Tartalmasak, játékosak...

Tartalmasak, játékosak, sokoldalú fejlődést tesznek lehetővé. Köszönöm.

Varga Antalné ... nyugdíjas pedagógus

Feltölt és szárnyakat ad

Nagyon elfoglalt vagyok... sajnos nem tudom minden alkalommal elolvasni a T.I.T.K.O.S. levélsorozatot..., de amikor igen, akkor néhány percre megáll az idő, végre kicsit befelé fordulok, sikerül elmélyednem egy-egy kérdés, gondolat kapcsán. Ilyenkor mindez új érzéseket, gondolatokat indít el bennem, feltölt és szárnyakat ad. Hálásan köszönöm! 🙂 Ági

Arany-Tóth Ágnes

Vitamin módjára épülnek be

Nagyon kedevesek, ötletesek és főleg inspirálóak a leveleid - hatásuk hosszú távú, mondhatnám, vitamin módjára épülnek be a szemléletembe 😀.

Ibolya

...kifejezetten nekem szólt

Olyan igazságokat találok bennük, amit átgondolva, felhasználva jobbá teszi az életem. A 2022.02.25-i levél kifejezetten nekem szólt. Köszönöm szépen.

Tarasó Ilona

Nagyon szerettem. Hasznos és érdekes volt, szórakoztató volt olvasni 🙂

Márti ... Könyvelő

Hálás köszönetem a maratoni hírlevél-sorozatért. Végig olvastam! Na, jó, néha a vége lemaradt. És máris itt vagyunk az egyetlen negatívumnál: Egy kedves nyugdíjas kolléganőm gyakran mondogatta: "A kevesebb több. " A sérült gyereknek a kevesebb anyag jobban beépül. Talán magam is sérült vagyok ezen a téren? Jobban megjegyzem a lényeget tömören. Mégis kitartottam, és a blogodat is figyelni fogom ezután is. Bár már nyugdíjas vagyok, A leveleid segítenek a technikákat felszínen tartani. Bevallom, nem képeztem magam tovább, pedig a Belső írás-t mindig terveztem. Ami késik... Külön köszönet az érdekes, találó kép illusztrációért! Ez már művészet! És köszönet a sok jó ötletért!

Anna Hideghné Szécsényi ... Gyógypedagógus

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.

Hálás vagyok, hogy egy számomra új dologgal ismerkedhetek meg.Elfoglalt vagyok kevés időt szántam rá.befogom pótolni.

Terézia Horváth

Sok emberhez jussanak el a szavaid

Szia. Még csak most kaptam meg az első leveledet, de ittam minden szavát... Aztán leírtam magamnak a kis füzetembe, ahová a fontos dolgaimat írom. Azokat, amiket szeretek újra és újra elolvasni, hogy még mélyebben belémivódjon, hogy a folyamatos fejlődésemnek megfelelően, egyre többet hozzak ki magamból általa. Ott a helye, köztük. 🙂 Nagyon tetszik az emlékszínező! Sok emlékem van, amit újjávarázsolhatok ezzel a gyakorlattal. Köszönöm szépen Neked. Imádom a színeket. Használom is itt-ott megerősítésnek, gazdagításnak, és dekorálásnak, úgyhogy külön örültem a színes szabad írásnak. 🙂 Köszönöm szépen a lendületet, a kedvességet, a derűt, ami átjött hozzám a leveleden keresztül. 🙂 Sok emberhez jussanak el a szavaid, mert szüksége van rá a lelkünknek. Köszönöm szépen, hogy olvashatom. 🙂 Minden tiszteletem a tiéd. Üdvözlettel: Boráné Endrei Tímea.

Boráné Endrei Tímea

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak!

Ezek a levelek egyszerűen bűbájosak! Imádom olvasni őket! Engem elgondolkodtatnak, energiával töltenek el, az életemet pedig színesebbé és gazdagabbá teszik.

Szandibandi

Szia Tibi! Hálás vagyok a péntekenként rendszeresen érkező T.I.T.K.O.S leveleidért. Most kicsit pörgősebb az életem, de ez a "JutiFalat" a hétvégére ügyesen előcsalogatja a heti fáradtság takarója alatt szunnyadó kreativitásomat. Érdekes, hogy pozitív érzéseket kelt és tölt - akkor is, ha nem tudok épp belemélyedni. Talán egy láthatatlan sugallat rejtőzködik a soraid között? Esetleg az elvégzett tanfolyamok során annyira rögzült bennem a folyamat, hogy Te, az NLP, az írásgyakorlatok, stb. már a megjelenésetekkel benyomjátok az alkotóképes állapot start gombját? Köszönöm!

Orsi

Hatalmas önbizalmat tud adni az embernek

Nagyon sok hasznos gyakorlat volt, főleg a céljaink letisztázása és elérésének módjára vonatkozóan. Számomra viszont a legérdekesseb tapasztalat az volt, hogy rájöttem mennyire fontos és egyben jó érzés idegen emberek előtt nyíltan felvállalni céljainkat és beszélni róluk. Bár ez nekem egyáltalán nem ment olyan könnyen. Hatalmas önbizalmat tud adni az embernek, ha legyőzi efféle gátlásait. A Kreatív Élettervezés Műhely rávilágított arra, hogy ezen a területen kell még fejlődnöm. Köszönöm Nektek!

Kun Zoltán ... gépjármű műszaki ügyintéző

Jó kedvű lettem tőle.

Nagyon jó pillanatban kaptam meg ezt a lehetőséget. Szükségem volt már ilyen klassz feladatokra. Ha ma még nem is tudtam mindet megfogadni,elkezdeni....de akkor is klassz dolognak tartom. Jó kedvű lettem tőle. Hálás vagyok érte. Köszönöm.

Rita

Mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott.

Kedves Számomra Ismeretlen 🙂 Szeretem olvasni a gondolataidat, még ha nem is mindig van rá időm! Tudom-tudom....arra van időnk, amire akarjuk! 🙂 Elkezdtem megfogalmazni a gondolataimat Feléd, aztán már vagy 20 perce csak írok és írok 🙂 De abbahagytam és kitöröltem 🙂 Csak annyit akarok mondani, hogy mióta írok, lelkem egy háborgó tengerré változott. Elkezdődött bennem valami. Nem látom még a végét, csak azt, hogy nem lesz egy simaliba. Remélem van elég erőm végigcsinálni 🙂 Eddig hálás vagyok, amiért Rád találtam (már azt se tudom hogy hol és mikor)! Csókollak Legyen szép a napod! Zsuzsi

Zsuzsi

Hasznosak voltak a tanácsaid

Nagyon tetszett a stílusod. Minden héten örömmel olvastam a leveleidet. Hasznosak voltak a tanácsaid is. Köszönöm!

Gabi ... Nyugdíjas

Mindig lélekemelők.

Szia Tibi! Szeretem a leveleidet. Ha csak van rá időm elolvasom. A feladatokat azonban, jó ha fele alkalommal csinálom. Mindig lélekemelők. Az időből kellene több. Bár tudom az lesz, amire szánom. Sok sikert a munkádhoz! Fontos dolgot teszel. Megmutatod a világ jó oldalát. Kriszta

Balogh Krisztina

Kedves Tibi! Nincs szándékomban magyarázkodni, mégis kérlek, hogy fogadd el tőlem a következő néhány mondatot "magyarázat-képpen". 70 éves elmúltam, ami nem kor, de a gerincem és a csípőm időnként ágyba kényszerít oly módon, hogy sem ülni sem állni sem menni nem tudok. Van tabletem amit ilyenkor használok, de azon nem tudok írni, mert én még vakon tanultam gépelni, most is ezt teszem, de a tableten nem találom a betűket, mert ott kicsi a hely a vakon íráshoz, így számomra lehetetlen egy levelet megírni. Most is ez történt, de mint midig, előbb-utóbb helyre jövök és képes vagyok az asztali gép elé ülni, Most a HÍRLEVÉL-ről. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy ezt megtetted értem, és megteszed sok más emberért is, akik feliratkoztak erre. El kell elmondanom, hogy végtelen sok örömet és derűs percet szereztél nekem. Annyira szeretem a humorodat, hogy egyszerűen nincs olyan akihez hasonlítani tudnám. Vagyis, ha senki sem tud megnevettetni akkor Te ezt megteszed. Nagyon-nagyon köszönöm, hogy egyáltalán ismerhetlek és a neten keresztül kapcsolatban lehetek veled. Az ismeretségünk úgy kezdődött, hogy még az őskorban hirdettél egy tanfolyamot agykontrollt végzetteknek. Akkor már bújtam az oldaladat (net) és végtelen örömöt érzetem, hogy mehetek hozzád tanfolyamra. A tanfolyam is hatalmas élmény volt, azóta is használom az életfonalat és egyéb technikát amit ott leírtam. Később könyvet vettem tőled. Még sok-sok évvel ezelőtt találtam rá Richard Bandler Elmés változások c. könyvére, és ott akkor beleszerettem az NLP-be. Ha jól emlékszem 6 hasonló könyvem van, és rendesen forgatom őket, hiszen sok technika van bennük. A Te leveleid viszont egészen mások, Hozzám. a szívemhez szólnak és végtelen örömet okoznak. Rengeteg dolgot elevenítenek fel bennem és rengeteg dolgot tanítanak. Úgy vannak a leveleid elmentve, hogy címet adtam nekik a saját gondolkozásom szerint és így bármikor megtalálom azt amire szükségem van. 2018-ban 3 hónapig kórházban voltam, szinte kómában és akkor meg lett szüntetve a fiókom mert valamire nem válaszoltam és az a valami rendeletileg lett meghatározva, de meg kellett miatta szüntetni. Amikor feléledtem és írtam neked vissza kaptam a fiókot és még az elmaradt hírleveleket is. Madarat lehetett volna fogatni velem örömömben! Tudod Tibi ennyit jelentesz nekem Te és a leveleid és a honlapod és minden ami hozzád kapcsolódik. Mindig a halogatós énemre és a mindent elkezdő és abbahagyó énemre panaszkodom, de egy valamit folyamatosan csinálok és ezt Neked köszönhetem, mert amikor abbahagytam, csak úgy véletlen kaptam Tőled egy levelet és arra buzdítottal, hogy csináljam és ne hagyjam abba. És ez a valami az ÍRÁS. Ezért is végtelen hálás vagyok, mert hallatlan örömöm van benne és ezt egy napon sem hagyom ki, van amikor naponta többször is megteszem, és nem 7 percig, hanem 30 vagy még több percig írok. Köszönöm! Tudom hogy vannak tanfolyamok és még többet ki lehetne hozni, az eszemmel mindezt tudom, de ezt már nem akarom, hallatlan örömöm van így is az által, hogy ismerhetlek és valamikor réges-régen rátalálhattam a honlapodra. Köszönöm a 100 hírlevelet és köszönöm az összes többit és köszönöm a vebináriumokat és mindent, mindent ami hozzád kapcsolódik, de legfőképpen a humorodat. Egyetlen levél sem volt ahol ne csillogtattad volna meg és egyetlen levél sem volt amelynek olvasása közben ne nevettem volna. (Néha megállíthatatlanul.) Végtelen szeretettel Pályi Sándorné, Ica (Annyiszor leírtam, hogy végtelen, hogy az már végtelenül felháborító, de nem találok ennél jobb jelzőt, mert a végtelen az végtelen, tehát nincs vége, és még, még, még, még. BOCS!)

Pályi Sándorné ... nyugdíjas (Eőtte a KSH-ban dolgoztam 30 évig, a népszámlálási főosztályon)

JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE

Kedves Tibi, bár (szinte) mindent elolvasok, amit küldesz, jól tudod, hogy ritkán ragadok billentyűzetet, na most mégis megteszem. Mert 2022.01.21=10=1, ami legyen most az én értelmezésemben A KEZDÉS. Töredelmesen bevallom, hogy távol-s-közel SEM végzek el minden feladatot(h), pedig TUDOM, hogy a fejlődésemet szolgálná. DE minden egyes írásod - és már "csak" az érkezése is - JELZŐLÁMPAKÉNT figyelmeztet a LÉNYEGRE. Arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a FÓKUSZT. Az autóm is azért lett anno Focus, hogy minden pillanatban emlékeztessen arra, főleg, amikor benne ülök, hogy maradjak fókuszban. Mint a Forma-1-es versenyzők, amikor rajta vannak a kanyaríven és annyira betapadnak a gumik, hogy felborítani sem lehet - a fizika törvényeinek határait feszegető villámmekkvín sebességgel repesztő - versenyautót, mert az egyszerűen ... felboríthatatlan. Kipróbáltam, tavaly ősszel, a Focussal, a Hungaroringen. Nem verseny-, hanem utcai - igaz, puhább- téligumikkal ÁMDE azok is úgy betapadtak, hogy a fizika törvényeinek határait EGYÁLTALÁN NEM feszegető és TÁVOLRÓL SEM villámmekkvín sebességgel repesztő Focus is felboríthatatlannak bizonyult. Csak arra kellett figyelnem, hogy ... maradjak rajta az íven. Nos, számomra ilyenek a leveleid. Nem mindig végzek írásgyakorlatot, cserében mindig valami számomra kreatívval foglalkozom. Legyen az BÁRMI. Olyankor SATORI állapotban vagyok. Csak az ITT és csak MOST van, és ebből aztán a világon SEMMI sem bír kizökkenteni. (mondjuk, nem is hagyom) 🙂 Csalafinta módon mégiscsak "rávettél" az írásra! 🙂 Ez nem piskóta! ...viszont ami a mai kreatívkodásom eredményeképp a sütőben éppen hivogatóan aranybarnul, no, az AZ! 🙂 Csók a családnak! ToTTi-Tibi ui:...és ha már volt Forma-1-el kapcsolatos gondolatom, akkor ma stílusosan ezzel is fejezném be: ...hová tűnt démonhill, illetve a brendedhez már-már hozzátartozó enelpé-szűcstibis loboncod? 🙂

ToTTi

Örülök, hogy belevágtam

Örömmel tapasztalom, hogy ezek a játékos leckék békés örömteli életet tesznek lehetővé, a résztvevők ítéletek nélkül, szeretettel, együttérzéssel és bátorítással fordulnak egymás felé. Azt érzem, hogy sok eszközt kaptam ahhoz, hogy átalakuljon a gondolkodásom, miközben a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele, bármikor behozhattam a lemaradást.

Rendkívül sokat adott ez a 21 nap, örülök, hogy belevágtam, köszönöm a lehetőséget.

Ili ... nyugdíjas

Nagyon szórakoztató, kedves és emberséges

Sajna nem volt érkezésem minden egyes leveledet elolvasni a 100 részes levélsorozatból, így is már mindent (is) elkezdtem az inspirációd alapján, de nem fejeztem be. Összességében imádlak! Nagyon szórakoztató, kedves és emberséges minden amit "papírra" szoktál vetni. Csak így tovább! Majd, ha "nyugdíjas" leszek, azaz a 71 évem mellett több lesz a szabadidőm mint most, visszamenőleg elolvasom az összes leveledet.. Szeretettel: Ica

VACSI ILONA ILDIKÓ ... nyugdíjas zimmerferi

Csodálatos élmény volt : ) Köszönöm : )

Tóth Péter ... Vagyonőr

Sokszor elolvasom a leveleidet

Szia! Sokszor elolvasom a leveleidet, tetszenek és gondolkodásra késztetnek.

Horváthné Magdi

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:)

A t.i.t.k.o.s. leveleket is imádtam & ezt az örömtelit is!:) Néha elfelejtem megcsinálni a feladatokat, vagy utólag állok neki, de mindig jobbá teszik a napjaimat, köszönöm!:) ☆♡

Éva

Kapaszkodót adott

Dolgozom Önmagam megismerésén. Kapaszkodót adott a gondolataim és a cselekedeteim helyes irányba fordításához. Köszönet érte.

Ambrus Rozália

Más problémáknál is meg fogom csinálni

Elsőként egy magánéleti problémámra vonatkoztatva végeztem el a gyakorlatot. Ez egy múltban történt esemény, egy rossz döntésem, amit a mai napig nem tudtam elengedni, nem tudtam rajta túllépni. Érdekes volt, ahogy az egyes szintekre lépkedve átalakult a kövem, és a végén belesimult egy útba, ami az én utam. Én most az olvasás-írás változatot alkalmaztam, úgy éreztem, fontos, hogy leírjam a gondolatokat, amik jönnek.

Fontos tapasztalat volt, hogy madárról volt szó, meg kőről, és mégis a problémámról. Én sokáig elég racionális gondolkodású voltam, probléma átgondolása, okok, és megoldás. Csak sajnos ez a lelki dolgoknál nem mindig működik, hiszen ha nagyon tudatosan akarom megoldani a tudatalatti okokat, az nem megy, hiszen pont azért nem találom meg , mert nem tudatos. Ez a módszer viszont egy teljesen másfajta szemléletet ad. Köszönöm, és más problémáknál is meg fogom csinálni a gyakorlatot.

Ági ... intézményvezető/szociális munkás

Fantasztikus humorral billent ki

Mindig választ ad az éppen aktuális kérdésemre, és fantasztikus humorral billent ki gondolataim mókus kerekéből. Köszönöm!

Erika

Vajon mi a három jó tulajdonságom?

Azt gondoltam nagyon nehéz lesz az írás feladat. Vajon mi a három jó tulajdonságom? Ráadásul, hogyan tudnám másoknak is hasznosan kihasználni? Úgy gondolom, nagyszerű ötleteim születtek! Az eredmény kimondottan felvidított! Tudatosabbá tett és segít az egyik fontos életcélom megvalósításában: másokért tenni.

Márti

Praktikus, érthető, könnyen alkalmazható és igen szórakoztató gyakorlatokat ismertem meg. Tudatos munka, de mégis a tervezésben az érzések kapnak kiemelt szerepet. Minden erőforrás bennünk van.

Kalmár Ildikó ... vidékfejlesztő

Nagyon tetszik: minőség és mennyiség

Kedves Tibor! Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elérhető áron közkinccsé tetted ezt a tananyagot 🙂 Nekem nagyon tetszik: minőség és mennyiség szempontjából is elégedett vagyok. Kiemelném, hogy mennyire ragyogó megoldás, hogy az anyag tartalmát el tudom olvasni, meg tudom nézni/hallgatni, és még megvan prezentációban is 😀 Sajnos, Én nem haladok annyira gyorsan az anyaggal, ahogy megterveztem, de igyekszem majd (számos munkahelyi egyéb tanfolyamra járok pl) Tibor, Én örülök, hogy megvettem, nem bántam meg egyáltalán. Köszönöm. üdvözlettel: Ildikó

Gubicza Ildiko ... gyógypedagógus

Szia Tibi! Én egy elég hatásos, egyedinek mondható módszert alkalmazok a munkámban (http://www.rajtammulik.hu/oldal/onkep-tisztitas). Ezért a tanfolyamon tanított módszereidnek nagy része helyett ezt használom. Nem kerülöm ki a traumatikus helyzeteket, hanem törlöm, pontosabban átformálom. Sőt, azokon keresztül jutunk el a változáshoz. Ezt csak bevezetőnek írom, mert szeretnék olyan visszajelzést adni, amit jól tudsz értelmezni és használni. Nekem itt a célkitűzésről szóló rész tetszett a legjobban, Bár beiratkoztam a célkitűző tanfolyamodra is, azt kell, hogy mondjam, hogy a célkitűzés szempontjából ez a tanfolyami rész testhezállóbb volt számomra. Rövid, tömör, rendszerezett, érthető. A rögzítést és a varázsceruzát is fogom tudni jól használni, de leginkább hipnózisban. (Hipnózist is tanultam.) A metaforáról ebben a részben nem sokat írsz, de arra a tematikus tanfolyamodra is beiratkoztam, és az nagyon tetszik. A metaforákat is hipnózisban akarom használni. Bár az "önkép tisztításnak" csak kiegészítője a hipnózis, egyre többször alkalmazom. Előtte azonban a Theta Healingen alapuló módszeremmel "bekémlelek" a tudatalattiba, és megtisztítom a terepet, nehogy belefussunk valami olyan traumába, amit sokkal egyszerűbben és alaposabban felszámolhatok a másik módszerrel. Ha nem foglalkoznék más technikákkal, akkor nagyobb jelentősége lehetne az életemben a többi résznek is. (Skype-on való konzultációkban a hipnózis helyett szívesebben alkalmaznék NLP-t, ezért is tanulok nálad.) Nagyon értékes a videóidban a kérdések-feleletek rész. Én felvételről néztem őket, de nagyobb megértést adtak az okos kérdések, és (természetesen) az okos válaszaid. Ha új anyaggal találkozom, akkor én "befogadó módba" kerülök, ezért ritkán merülnek fel bennem azonnal kérdések. Szerencsére a többiek gyorsabban váltottak :-). Azt viszont nem tudom, hogy a résztvevők közül hányan elég "nem lusták" ahhoz, hogy pl. az életvonalas gyakorlatokat, meg a hitek átalakítását részletesem végigvigyék. Ez persze legyen az ő gondjuk, te megtetted a magadét :-). Tibi! Gratulálok a tanfolyamaidhoz! Érthetően és jól magyarázol. Vannak NLP könyveim, de azoknál sokkal többet nyújtasz. Üdvözlettel: Sándor

Végh Sándor ... Életvezetési tanácsadó

Nagyon tetszik

Nagyon tetszik ezekben a levelekben, hogy gyakorlatiasak. Mindig sarkal “ valaminek” a megtételére.

Éva

Régóta követem, amit csinálsz, már nem olyan könnyű újat mondani. Most sikerült 🙂 Az NLP és kreatív írás gyakorlat nagyon tetszik, alig várom, hogy megcsináljam! Köszi az új ötleteket!

Ágnes ... fordító (épp szakmaváltásban)

Nagyon szuper és hasznos volt,

Agota Nagy ... Pszichológus

Köszönöm szépen, mindegyik módszer tetszett, legjobban az életfonalas, azt fogom először kipróbálni. Boldog karácsonyt! <3

Treier Gabi ... óvónő

Érdekesnek, tanulságosnak találom

Érdekesnek, tanulságosnak találom a leveleket. Sok erőt kívánok a folytatásukhoz

Emoke

Néha a fején találod a szöget

Tetszik a közvetlen hangvétel, bár eleinte nem értettem, miért bizalmaskodsz. Azt hiszem, meg is kérdeztem, hogy miért érzed azt, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Segít is, meg szórakoztat is. Volt, hogy nem volt időm megcsinálni valamelyik feladatot, ami nagyon megfogott első olvasásra, és oda készítettem a kupacaim mellé a füzetet a kinyitott oldalon, ahol a következő hat perces írás indulna... és ott szépen kivárta a sorát. Vissza-vissza térek a leveleidhez. Néha a fején találod a szöget, igazán, vagyis olyan témákat jelenítesz meg, amelyekkel tényleg érdemes foglalkozni, és nekem úgy tűnik jó támpontot adsz ahhoz, hogy miként is kezdjem el. Szóval Köszi.

Judit

Folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kedves Tibi! Nagyon tetszett a levélsorozatod. Nagy élvezettel olvastam mindegyik leveled. Sokat jegyzeteltem, folyamatosan tanulok illetve megerősítesz a gondolataid által.

Kiemelném a "Konfliktus kezelést " és " a Hogyan Őrizzük meg nyugalmunkat a munkahelyünkön." című leveleket. Igazán hasznosak vélem. Sok szeretettel Andrea

Balogh Andrea ... Banki ügyintéző

Kedves Tibi, Őszintén megírom Neked, kellett nyugalom és türelem a legutóbbi ÖRÖMTELI leveledben a képrejtvény megfejtéséhez! Nagyon tetszett, jópofa, megfigyelőképességet, kitartást (erre a szóra is számítottam:):) igénylő feladat. Szívesen játszom még hasonlót:) Kimeríthetetlen az ötlettárad:) Köszönöm! Zsóka

Bakai Zsóka

...még sokáig ne hagyd abba!

Kedves Tibor! Régebben nem is gondoltam volna, hogy az írással mennyi feszültségtől, negatív gondolattól tudok megszabadulni. És persze nagyon jó érzés az örömöknek, egy jól sikerült napnak a leírása is. Azért még nem lettem rendszeres napló író, de időnként előveszem a kis titkos naplómat és akkor csak úgy folyik belőlem az írás és tényleg az a legjobb, hogy gondolkodás nélkül, egyik mondatból következik a másik. Nagyon jó gondolatébresztők a pénteki leveleid, még sokáig ne hagyd abba! Humoros, kellően finoman provokatív, csak pont annyira, hogy az ember tényleg végiggondolja a benne leírtakat.

Tóth Márta

Írásgyakorlatait szinte kivétel nélkül megcsinálom...

Nagyon nagyon szeretem, kifejezetten várom minden pénteken!
Írásgyakorlatait szinte kivétel nélkül megcsinálom, jó móka hétvégére.

Köszönöm a munkádat!

Zsóka

Nagyon megfogott

A Bűvös virág online műhely nagyon megfogott: körbejárni a problémát! Metafora használata: gyökeret ereszt, virág mint cél, illetve kiterjeszteni a rajzot - változtatás. Rájöttem: nekem nem a kézzel rajzolás válik be, hanem a számítógépes.

harmat ... ápolónő

Nagyon jó volt.

Nagyon jó volt. Sok hasznos dolgot adott. Köszönöm szépen!

Móni
>