Villámolvasás

Eleged van a tanulásból? Nem bírod a tempót?

Pedig többet is bírnál.

Mi a csoda az a Villámolvasás?

Paul Scheele, akit ma már számos különleges tanulási tréning és módszer megalkotójaként tartanak számon, felfedezte, hogy egy különleges szemállás (fotófókusz) segítségével másodpercenként egy oldalas sebességgel (25 000 szó percenként hagyományos, nyomtatott könyv esetében) vagyunk képesek az írott információt tudatunkba juttatni. A Villámolvasást ma már több, mint félmillióan használják a világon. A sebesség, a megértés és az olvasás élvezetének ugrásszerű növekedése azonban még csak a kezdet!

De mi az a Fotófókusz?

Ugyanaz a speciális szemállás, amelyekkel a csodálatos sztereogram képek mögötti rejtett tartalmat lehet felfedezni. Ám, ha te nem tudod ezeket a képeket megfejteni, attól még működtetheted a fotóolvasást, amely a Villámolvasás alapjait képezi.

Szívesen kipróbálnád? Nézd meg ezt a videót:

profile-pic
Tóthné Dr. Berényi Judit

2 fantasztikus napot töltöttünk el a villámolvasás tanfolyamon.

Köszönöm,hogy meghirdetted a szókereső játékot, melynek eredményeképpen múlt hétvégén a párommal 2 fantasztikus napot töltöttünk el a villámolvasás tanfolyamon! Rendkívül élveztük, Almási Istvánt karizmatikus oktatónak ismertük meg. A hétvégén végig fent tudta tartani a hallgatóság figyelmét,érdekes anekdotákkal fűszerezve előadását. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot!
Hálás köszönettel:Tóthné Dr. Berényi Judit

Hogyan működik a Villámolvasás?

Be kell ismerned, hogy nincs időd arra, hogy mindent megtegyél, amit csak akarsz. És ugyanígy nem olvashattad el az összes könyvet, amit akartál. Eddig.

Amíg a tudatos elméd 7 (+-2) információt képes egyidejűleg feldolgozni, addig a tudattalan elméd húszezret! A Villámolvasás ereje pedig a következőben rejlik: a teljes elménket használjuk a folyamat során. A tudatos és tudattalan elme egyaránt kiveszi a részét az olvasásból, ezért is hívják a módszert így: Villámolvasás teljes elmével. A Villámolvasás során másodpercenként egy oldal információt juttatunk az elménkbe, amely messze meghaladja a tudatos elménk feldolgozási képességét - a tudattalan elménk feldolgozási képességét viszont nem! Ilyenkor az agyad mentális fényképeket készít a könyv oldalairól. Ezekből a mentális képekből pedig egy megfelelő lépésekből álló aktiválási folyamat során a tudatos elménkbe hívhatjuk az olvasott információt.

Mit ad ez a módszer a TANULÁSODHOZ?

SEBESSÉGET

A tanulás nagyságrendekkel rövidebb időbe fog telni, hiszen a teljes anyagot percek alatt raktározod majd el fotóolvasással, az aktiválás során pedig elsődlegesen a lényeges információkat hívod majd elő - ez már kezdetben is észrevehető gyorsulást eredményez, de egy kis gyakorlással még komolyabb eredményekre számíthatsz.

ÉLVEZETET

Felejtsd el a halogatást, az átvirrasztott éjszakákat, a magolást, a stresszt, ami eddig a tanulással járt. Hogyan is tanulhatnál ilyen körülmények között? A Villámolvasás kreatív lépései szórakoztatóak, izgalmasak, élvezetesek. Talán annyira élvezed majd a tanulást, hogy a sebesség növekedése ellenére is többet akarsz majd tanulni? 🙂

MEGÉRTÉST

Mostantól nem a kettesre hajtasz. Nem az lesz a cél, hogy valahogy átcsússz a pótvizsgán. A Villámolvasás nem alkalmas erre - csak valódi, eredményes tanuláshoz használhatod. Az anyagot nem egyszerűen tudni fogod, hanem érteni. Az információ összekapcsolódik minden korábbi ismereteiddel, így azt alkalmazni is képes leszel.

profile-pic
Tibi

A gyorstanulás állapotába való belépést szerettem a legjobban.

Sziasztok! Nagyon élveztem a tanfolyamot, nagy élmény volt. A gyorstanulás állapotába való belépést szerettem a legjobban, a tanfolyamon sikerült úgy ellazulnom, mint még soha és mégsem aludtam el:))A könyv átlapozása szinte pihentető volt. Az előhívásnál úgy éreztem, hogy nem sokra emlékezem, mégis a tesztnél valahonnan előjöttek válaszok. Az érdekes, hogy nem is tudtam eldönteni, hogy régebbről tudom, vagy most tanultam meg. A négy könyv közül egy az Üzletkötés iskolája volt, másnap észre sem vettem miközben a kollégáimnak arról papolok, hogyan tárgyaljunk legközelebbi üzletfeleinkkel (pedig csak egy takarító vállalkozásunk van). Itthon tovább fogom gyakorolni a módszert. Szóval KÖSZI

Mit ad ez a módszer a SZEMÉLYES FEJLŐDÉSEDHEZ?

KULCSOT

Az a lehetőség, hogy néhány hét alatt több ezer oldalnyi információt vihetsz be a tudattalan elmédben, megnyitja előtted a változás kapuit. Amíg a tanulásnál alapvetően szükséges az aktiválás, úgy a személyiségfejlesztő céllal olvasott anyagoknál legtöbbször elegendő a fotóolvasás. A változás mélyen, legbelül történik meg. Ez a spontán aktiválás.

SZÁRNYAKAT

Talán eddig fejtörést okozott, hogy merre is indulj el, milyen utakat válassz. Azonban, ha a villámolvasást választod, nem lesz szükséged utakra. Szárnyalni fogsz. Miután gondosan kiválogattad a számodra szükséges irodalmat, rövid idő alatt mindet megszerezheted. Mostantól semmilyen anyagot nem kell félretenned.

IRÁNYÍTÁST

Ha úgy érezted, csak sodródsz, vagy nem találtad a helyed, a villámolvasás az egyik legnagyszerűbb eszköz lesz számodra, amellyel végre megragadhatod a kormánykereket.
A módszert a célkitűzés, a lényegre történő fókuszálás irányítja - ugyanerre van szükséged az életedben is, hogy a kezedbe vedd az irányítást.

profile-pic
Hédi és István

Rendkívül inspiráló ez a dolog!!!!

"Mi tegnap végeztünk a tanfolyammal, és a Férjemmel csak áradozunk, és csillogó szemekkel meséljük egymásnak az élményeket, beszéljük hogy mi mindenre jó ez a technika... Rendkívül inspiráló ez a dolog!!! Mi nagyon lelkesek vagyunk, teljesen feltöltődtünk a tanfolyamon.
És hát Tibi...nagyon szimpatikus mindkettőnknek, és igazán jó szakember. Mindemellett nagyon kedves és barátságos hangulatot teremtett, amitől nem az volt az érzésünk, hogy egy újabb okostojás akar kioktatni minket, hanem barátian, maximális odaadással osztott meg mindent, amit tud. (Nagyon régen voltunk olyan tanfolyamon, ahol ennyire lesték volna a kedvünket, mi amúgy nagy tanfolyamra-járók vagyunk...) 🙂 Csodálatos volt látni ezt az önzetlen szolgálatkészséget.
A Férjem születésnapjára kapta a tanfolyamot, és azt mondja, hogy nem nagyon tudott volna ennél jobb ajándékot elképzelni. 🙂
Szeretnénk majd még több Tibi-tanfolyamon részt venni, felkeltette az érdeklődésünket az NLP egyéb eszközei iránt is.
Hálásan köszönjük a lehetőséget! 😉

10/10, mindenkinek szeretettel ajánljuk!!! 🙂

Miért minket válassz?

  • Mert mi nemcsak a Villámolvasásban vagyunk otthon. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a Célkitűzés, a Neuro Lingvisztikus Programozás, az Ericksoni Hipnózis, a Kreatív Írás és a Játékos Személyiségfejlesztés területein. Ezek pedig mind támogatják a Villámolvasást. Nálunk olyan segítséget kaphatsz, hogy valóban használható tudásra tegyél szert, amelyet máshol nem tudnak neked megadni.
  • Mert nálunk a TELJES módszert megtanulhatod. A mi tanfolyamainkon azokat a lépéseket is átadjuk, amelyek a magyar nyelvű Villámolvasás könyvben nincsenek benne. Tudod, hogy mi az az Utólagos Áttekintés? Hallottál már az új típusú aktiválásról? A módszert továbbfejlesztették - mi mindent tudunk, és átadunk neked.
  • Mert nálunk azonnal tesztelheted a tudásodat. A mi tanfolyamainkon lehetőséged van az általunk díjmentesen biztosított könyvekkel dolgoznod, s a tanfolyam végén egy speciális olvasási teszt segítségével mérheted meg olvasási megértési szintedet.
  • Mert a nagyszerű élő tanfolyam mellett rendelkezünk online videós képzési anyaggal is, amely komoly gyakorlási lehetőséget biztosít számodra. Ehhez az anyaghoz számos, többször is kitölthető online olvasási tesztet biztosítunk. A gyakorlás a siker kulcsa, s ezzel az anyaggal rendkívül megkönnyítheted a gyakorlást. Azonnal mérheted a fejlődésed, ahányszor csak akarod. (ez az anyag teljes értékű villámolvasás tréning, külön megvásárolható)
  • Mert külön videós tréninggel rendelkezünk, amelynek témája a Számítógépes Fotóolvasás. Ez pedig akkora lehetőség, amelyet nem érdemes kihagynod. (Külön megvásárolható tréning.)

TANFOLYAMI INFORMÁCIÓK

Kétnapos, élő Villámolvasás tanfolyam

A világhírű olvasási módszer elsajátítása 2 nap alatt.

Oktató
Almási István
szervezetfejlesztő tréner, vezetői coach és tanácsadó

Időtartam
Első nap: 9:30-18:00
Második nap: 09:00-17:00

A tanfolyamon használt könyvek
1. Paul Scheele: Villámolvasás
(megvásárolandó)
2. Barbara és Allan Pease: A testbeszéd enciklopédiája
(kölcsön kapod a tanfolyamra tőlünk)

MEGHIRDETETT IDŐPONTOK

Budapest:


Jelenleg nincs meghirdetett időpont.

DÍJAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

A tanfolyam alapdíja:
23 100 Ft

Diákkedvezmény:
2 000 Ft
(Diákigazolvánnyal rendelkezőknek)

Koránkelő kedvezmény:
2 000 Ft
(teljes díjat 3 héttel a tanfolyam előtt befizetők részére)

NBU kedvezmény:
2 000 Ft

(Az NBU kedvezményt csak a 2021-es évre tagságot váltott NBU résztvevők tudják igénybe venni. )
Ha te tagja vagy az NBU-nak, az aktuális kódok bejelentkezés után az NBU oldalon
 itt érhetőek el. Mi az az NBU?

A kedvezmények összevonhatók!


Mire lesz szükséged ezen a tanfolyamon?

- Füzetre és írószerszámra jegyzeteléshez.
- Néhány üres papírlapra, vagy egy füzetre a jegyzeteléshez mindkét napra, valamint a 2. napon színes ceruzakészletre, vagy színes tollakra, zselés filcre, stb. az elmetérképek készítéséhez. Erre a napra A3-as lapot is hozhatsz, ha nagy elmetérképet szeretnél készíteni.
- Paul Scheele: Villámolvasás című könyvére (ha a jelentkezéskor megrendelted, a tanfolyamon átvehető)
- Barbara és Allan Pease: A testbeszéd enciklopédiája c. könyvére (ezt mi biztosítjuk a tanfolyam idejére)
- Inni-, ennivalóra. (Az ebédet a rendelkezésedre álló idő alatt természetesen bárhol megoldhatod.)

profile-pic
Vasvári Lászlóné

Almási István oktató egy szimpatikus ember, akiről látszik, hogy nagyon szereti ezt az anyagot.

Nagyon jól éreztük magunkat! A csapat nagyon aktív és segítőkész volt. Az anyag érthető és izgalmas. 🙂 Almási István oktató egy szimpatikus ember, akiről látszik, hogy nagyon szereti ezt az anyagot. sokat segített, ha valamit nem értettünk akkor megmagyarázta más szemszögből. Nagyon köszönjük, hogy részt vehettünk az oktatásán.

Tanuláshoz fogom használni..

profile-pic
Kun Zoltán gépjármű műszaki manager

Szerintem az élet minden területén lehet használni a villámolvasást.

Nagyon jól éreztem magam. István előadásmódja végig lebilincselő volt. Érdekes volt hallgatni széleskörű látásmódját a világról és persze magáról a villámolvasás technikájáról is. Végig érthető volt az anyag, csak még első nekifutásra kissé elutasította az agyam a hallottakat.

Szerintem az élet minden területén lehet használni a villámolvasást. Én elsősorban továbbtanuláshoz, személyiségfejlesztéshez, spirituális és a pszichológiai ismerteim bővítéséhez szeretném felhasználni.

Sajnos egyenlőre még nagyon kevés időm volt foglalkozni vele. Többek között azért is szeretném elsajátítani a technikát, hogy segítségével olyan ismertekre tegyek szert, aminek segítségével kevesebb munkával is legalább annyi bevételre tudjak szert tenni, mint jelenleg. Köszönöm Istvánnak és az NLP-nek a nagyszerű lehetőséget!

profile-pic
Dubla Péter általános iskola

Most már semelyik könyv nem tűnik túl hosszúnak.

Jó volt a hangulat, kedvesek voltak az emberek. Az anyag szerintem nagyon jól lett elmagyarázva, én mindent meg tudtam érteni és jegyezni.

Sok könyv elolvasására fogom használni, amikre eddig nem tudtam rávenni magam mert túl sok oldalból álltak. Most már semelyik könyv nem tűnik túl hosszúnak.

Spontán még nem aktiválódott könyv, de gyakran jutnak eszembe sorok amikor meglátok valami ismerős cselekvést, vagy meghallok egy hasonló mondatot egy könyvből amit már villámolvastam és aktiváltam.

profile-pic
Zováth Dominik Tanuló

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon.

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Megértettem teljesen az anyagot.

Szerintem tanulásnál fogom használni leginkább, de előfordulhat, hogy könyvnél is.

profile-pic
Dobos Balázs Mérnök

Jó volt a tanfolyam.

Jó volt a tanfolyam.

A villámolvasást mindenhol lehet használni az életben.


Hallgass meg egy rövid rádióbeszélgetést az NLP-ről és a villámolvasásról!

profile-pic
Vagisvari

Amit a tanfolyamon kaptam, az szenzációs volt

Sziasztok! Amit a tanfolyamon kaptam, az szenzációs volt. Nagyon elégedett vagyok. Mérhető javulást tapasztaltam már a tanfolyamon villámolvasott tesztkönyvek egymást követő feldolgozásában is. Egészen biztos, hogy addig gyakorlom a villámolvasást, amíg napi rutinná válik és készség szinten fogom alkalmazni. Huh! Köszi. 🙂

profile-pic
Tanfolyami résztvevő

Biztosan fogom alkalmazni a tanulás terén és minden más dolog mélyebb megértése érdekében!

"Hejhó, én az április 17-18- i tanfolyamon voltam, szerintem is nagyon jó dolgokat tanultunk, ha hiszitek, ha nem, két napig csak dőlt belőlem az elolvasott könyvek tartalma, a kedvesem nagy örömére 🙂 nekem nagyon bejött a fotoolvasás, nem is hittem volna, de tényleg sikeresen sikerült bevinni határtalan elmém mélyére a olvasottakat! 🙂 biztosan fogom alkalmazni a tanulás terén és minden más dolog mélyebb megértése érdekében! más szemszögből szemlélődni, tágabb keretek között- ha nem keretek nélkül- élni nagy szabadság és nyugalom! Tibi, nagyon OK. volt az egész tanfolyam felépítése! mindent szépen megértettem, és minden szépen beépült! Szóval napról napra egyre jobban és jobban érzem magam! 🙂

profile-pic
Ági

Örülök annak a sok mindennek, amit megtanultam.

Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, és örülök annak a sok mindennek, amit megtanultam, egyrészt a villámolvasásról, másrészt az olvasott könyvekből. Talán nem is csoda, ha még nem tudtam mindent feldolgozni... Tanfolyam után hazafelé jövet azon gondolkoztam, hogy a tesztnél nem volt az az érzésem, hogy bármi is a tudatalattimból jönne elő, inkább az, hogy a szuperolvasás-merülés volt hatásos. DE! Az vajon mitől volt olyan hatásos? Mi miatt merültem mindig épp ott le, ahol lemerültem? Na, itt már elképzelhetőnek tartom, hogy a tudatalattim besegített. Te mit gondolsz? Még egyszer köszönöm a hétvégét neked és Ancsának!

profile-pic
Jucus

Az elégedettségi fokom 150%-os.

Nagyon köszönöm ezt a két napot, amit Veletek tölthettem. A képzeletem beindult, jobban tudok a céljaimra koncentrálni, kevesebb időt töltök halogatással és jóleső ábrándozással. Főképp pedig abszolút terméketlen olvasgatással. A fenti motivációs hatások a kurzus alatt folyamatosan áramlottak, mintha egy lebegő, tápláló tudati mátrixba kerültem volna. Számos szinkronitás és megerősítés kísérte még a két nap közötti átmenetet is, ami külön jólesett.
És bizony be kellett látnom, hogy hiába vagyok születetten "szuperolvasó", ha a nincsenek konkrét célkitűzéseim, amiket el szándékozom érni a könyvben foglalt információk segítségével. Az olvasás így afféle rágógumivá vált az elmém számára, és én ezt bizony már gyanítottam -hogy ti. valami itt nem stimmel- de hát mint tudjuk, egy probléma soha nem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezett. Kell egy külső, vagy "magasabb" dimenzió, ahonnan rátekinthetünk az adott helyzetre, ami változtatásért kiált. Én ezt 100%-osan megkaptam, így mondhatom, hogy az elégedettségi fokom 150%-os..(: Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, beleértve az értékes, barátságos és sokszínű gyakorlótábort is!

profile-pic
Peti

A tanfolyam nagy lökést adott.

Szia Tibi! Két évvel ezelőtti nyáron végeztük el a feleségemmel nálad a villámolvasás tanfolyamot. Nagyon érdekelt már előtte is a módszer, de csak részinformációim voltak, és az interneten található anyagokból próbáltam tanulni kevés sikerrel. A tanfolyam nagy lökést adott, bizonyos mértékig tudtam használni az ott tanultakat. Főleg regénynél, nekem pl. nagy élmény volt fotóolvasva a Frei Tamás: A megmentő c. könyve. Tényleg jobb volt mint a moziban nézni, és olyan mélységbe vitt el, hogy nehéz elmondani! Ahogy a tanfolyam végén mondtad is, folyamatosan kell gyakorolni, amikor csak tudjuk. Persze, ha már az ember visszazökken a "hétköznapi kerékvágásba" nem könnyű kitartani a módszer mellett! Azért írtam neked, mert még nem volt olyan hozzászólás itt a fórumban, hogy valaki konkrétan egy fontosabb vizsgán a fotóolvasás segítségével ért el jobb eredményt. Nekem most Május 30-án volt egy PSzAF vizsgám, és nyugodtan kijelenthetem, hogy a módszer segítségével mentem át! Május 10-12-én volt a 3 napos tanfolyam. Tudni kell, hogy 60 pontos a teszt, 45 ponttól engednek át. Elég nehezen ment, átlag 41-44 pontos próbavizsgákat csináltam, ami kb. 73% os és még bukás lett volna! Feltettem mindent egy lapra, 27-én elkezdtem a módszer szerint fotóolvasni, sebesolvasni, szuperolvasni és aktiválni a tankönyvet, és a teszt könyvet, amik kb. 200 oldalasak. Rendesen lapozva, visszafelé lapozva, és fejjel lefelé lapozva. Közben ezt a zenéthallgattam, folyamatosan.
Megerősítésként, és fotóolvasás közben pedig nem a könyvből ismert: Laza vagyok lapozok.....szöveget mondtam, hanem halkan, egyenletesen ezt a mondatot: A tudatalattimban mély nyomot hagy a szöveg mintázata!

Május 28.-tól már a tesztek eredményei így alakultak: 85%, 95%!!, 81%, 88%, 88%, 91%, 80%

A vizsgán 130 emberből a második lettem 60/54 ponttal 90 %-os teljesítménnyel! Az elsőnek 55 pontja lett, és legalább 30an buktak. Azt tudni kell, hogy ez a pénzügyes anyag olyan távol állt tőlem, és annyira nem érdekelt soha, hogy az nem kifejezés. Soha nem voltam pénzügyi vonalon, most kell az új munkámhoz. Tudom nem 100 %, de nekem egy leküzdhetetlen akadálynak tűnt! Az eredményhirdetés előtt rossz érzéseim voltak, de mikor mondták az eredményt, nem akartam elhinni! Ezzel a pár sorral nem akarok bizonygatni senkinek sem semmit, de neked köszönettel tartozom a tanított módszerért, a türelmedért! Ami a legfontosabb, hogy sok gyakorlással működik! Levelemet nyugodtan felhasználhatod, ha a tanfolyamon valaki érdeklődne az eredményekről! Ezután bátran nekivágok bármilyen tanfolyamnak!
Tisztelettel: Peti

profile-pic
Jani

Minden kérdésre tudtam a válasz....

Szia Tibi! Nagyon jó volt a tanfolyam. Képzeld tegnap este nem tudtam elaludni mert a fejembe voltak azok az információk amiket a tanfolyamon fotóolvastam. Sok minden előjött. És magamba már előadást is tartottam a kollégáimnak. Ez nagyon jó érzés volt. Azért mert előtte egy könyvvel kb 2-4 hetet foglalkoztam és utána is csak töredéke maradt meg. Ezzel a módszerrel 3 könyvről tudok folyamatosan beszélni összefüggően. A feleségem is kérdezgetett tőlem és minden kérdésre tudtam a válasz. Nekem nem ugrott be semmilyen kép de tudtam rájuk a választ. Utólag is köszönöm, hogy megtanítottad ezt nekem.

>