A tegnapi email fiók-tatarozás eljött az ideje, hogy fizikai síkra lépj, és rakj rendbe otthon egy igazi fiókot. Vagy kettőt. Hogy az íróasztalodban felgyülemlett papír és kütyühegyet választod, a konyha evőeszközök rejtekét vagy a bugyis-zoknis fiókot – nos, ez a te döntésed.

Ha egy gyakran használt fiókot választasz, a változás azonnal érezteti majd hatását. Ha egy elfeledett fiókra esik a választásod, nos, hitem szerint ennek is megvan a maga jelentősége.

Rend a lelke mindennek. Hogy a fióknak van-e lelke? Lehet, hogy nincs, de rendet akkor is rakhatsz benne.

Hálás feladat ez.

 • Rendben. A konyhaszekrény fiókjaira esett a választásom. Hiszem, hogy hálás leszek magamnak érte. Ez összesen 4 fiókot jelent. Nem állok meg egynél. Ha már hozzákezdek, legyen rend mindegyikben.
  Ugyan nem hiszem, hogy a fiókoknak lenne lelke, én viszont lelkesen megteszem. Nincs ugyan bennük nagy kupi, egy kis rendezés rájuk fér.
  És ilyenkor még a szanálás is belefér.

 • Bugyis-zoknis fiókok kitisztítva rendbe rakva. Nyári cuccok el-, téli kipakolása: folyamatban.RuháSzekrény teteje porszívózva fertőtlenítve, felső polcok rendben. Holnap folyt. köv.Legalább elkezdtem. Elengedés, kidobása még neMegy de külön zacsikba kerültek/nek. Miért ilyeNehéz ez?

 • Kudarcot vallottam…
  De csak félig 😀

  Az irodai asztalom fiókja lett volna a cél, de csak a javát dobtam ki. De nagyon sokat jelentett már ez is!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Pen
  >