Önfejlesztők klubja munkacsoport 2022.

MOST CSATLAKOZHATSZ!

ZOOM hívások
minden második csütörtökön 18:00-19:30

Akarsz igazán komolyan foglalkozni az életeddel? Hajlandó vagy másokkal is megosztani a céljaidat és terveidet? Szívesen segítenél másoknak a saját nézőpontoddal?

Az Önfejlesztők klubja korlátozott fő számára lehetőséget biztosít egy munkacsoportban történő részvételre. Ez a csoport bizonyos szempontból még a coaching-nál is eredményesebb lehet. Ha komolyak a szándékaid, és hajlandó vagy rendszeresen foglalkozni a céljaiddal 2022-ben, akkor olvass tovább.

A legfontosabb alapelvek

AKTÍV RÉSZVÉTEL

Ha jelentkezel, számítunk a jelenlétedre. Mivel csoportról van szó, az aktivitásod másoknak, és neked is fontos. Mivel azonban az erre szánt idő nem jelentős (lásd a második alapelvet), ez nem nagy áldozat. Ha jelen vagy a csoporthívásokon, az épp elegendő.

KEVÉS IDŐ

Kéthetente 90 percet töltünk együtt. Ennél több időt nem kell a munkacsoportra szánnod. Természetesen ez a 90 perc meghatározó lehet a feladataid megtervezésében, de ezek végrehajtása már csoportidőn kívül történik.

KIS CSOPORT

Mivel ebben a csoportban minden résztvevő külön figyelmet és időt kap, valamint egy meghatározott témáról külön is beszélünk, a csoport létszáma erősen korlátozott (maximum hat fő vehet részt a munkacsoportban).

A csoporthívások

A munkacsoport kéthetente egy 90 perces Zoom-on keresztül megtartott hívás során tart megbeszélést. A csoporthívás ideje:

  • minden második csütörtök 18:00-19:30 <- jelenleg 2 szabad hely van a csoportban

Ezek a megbeszélések alkotják a program magját. A megbeszélések szerkezete a következő:

  • Minden résztvevő beszámol arról, hogy milyen volt az előző két hete, mi volt a legnagyobb kihívás, sikerült-e teljesítenie a tervet, mit tapasztalt, stb.
  • Minden résztvevő megosztja a következő két hétre vonatkozó legfontosabb terveit, feladatait, amelyeket egy közös Notion táblában vezetünk
  • Egy önfejlesztéssel kapcsolatos témával külön is foglalkozunk. Ezt a témát közösen határozzuk meg, így a csoport minden tagjának releváns lesz.

A Zoom hívásokon túl a kapcsolattartás a Mindennapi NLP közösségi oldalán egy zárt csoportban történik. Ezt a csoportot kizárólag a munkacsoport tagjai érhetik el.

Miért érdemes jelentkezned?

RENDSZERES MOTIVÁCIÓ

A legnagyobb probléma a személyes változás során, hogy elveszítjük a lelkesedésünket. A kétheti megbeszélések azonban szinten tartják a lelkesedésedet. A munkacsoport tagjai folyamatosan motiválják egymást, hogy a tervek ne csak tervek maradjanak, hanem eredményekké váljanak.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Az önmagadnak tett fogadalmakat nem könnyű betartani. Ha nem végzed el a feladataid, semmi sem fog történni. A csoport előtt bevállalt feladatokat azonban jó eséllyel meg is fogod csinálni. Felelősséget vállalsz azért, amit bevállaltál, és ennek igen nagy ereje van.

KÖZÖSSÉG

A csoport egy erős, támogató közösséget jelent. Akár konkrét, kézzel fogható segítséget is kaphatsz, de a legnagyobb támogatást a különféle nézőpontok jelentik. Számíthatsz mások segítségére, és te is segíthetsz a többieknek.

Jelentkezés

Csoportlétszám:
Minimum 3,
maximum 6 fő.

Amennyiben te aktív tagsággal rendelkezel a következők bármelyikéhez:
 Önfejlesztők klubja vagy Prémium tagsága munkacsoportban való részvétel díja:

4.000 Ft / hó

Amennyiben nem rendelkezel egy tagsággal sem a fentiek közül, akkor  a munkacsoportban való részvétel díja:

5.800 Ft / hó

Ezt a díjat tehát havonta szükséges fizetni. Nem kell hosszabb időre elkötelezned magad, a tagságod bármikor lemondható.

Személyes ajánlásom

2020 óta dolgozom együtt másokkal online munkacsoportban. Ez valójában nagyon kevés időmet veszi igénybe, a Zoom hívásokon kívül egy közösségi oldalon váltunk csak szót egymással. Ez az oldal mentes mindenféle zavaró tartalomtól, reklámtól; egy teljesen zárt közösségi oldalról van szó.

A hívásokon megosztom a legfontosabb terveimet, ahogyan a többiek is. Gyakran beszélünk olyan témákról, amelyek mindannyiunkat érintenek. A különféle nézőpontok mindig hasznos visszajelzéseket jelentenek, sok esetben azokban konkrét tippekkel is tudjuk egymást segíteni. 

A beszélgetések után nincs más dolgom, mint hogy elvégezzem a feladataimat, amelyeket bevállaltam, és ezek természetesen a saját céljaimról szólnak. Motivációt, erőt és lelkesedést kapok a csoporttól.

2020-ban a Nagy Belső Utazás keretein belül indítottuk el az NBU munkacsoportot. Néhány hívás kétórásra sikerült, mindig volt miről beszélnünk, és jó volt megismerni egymást, segíteni és élvezni mások támogatását.

Tulajdonképpen egy ilyen csoportban való részvétel bizonyos szempontból erőteljesebb motivációt és útmutatást jelent, mintha egy személyes tanácsadót vagy coach-ot fogadnál magad mellé. Több nézőpontot kapsz, és a cél mindig a megvalósítás.

Sajnos a csoportlétszám erősen korlátozott, így ha szeretnél bekerülni, azt javaslom, minél hamarabb add le a jelentkezésed.

Kérdések és válaszok

Mire lesz szükségem a hívásokon való részvételHEZ?

Mikrofon, kamera és számítógép vagy mobiltelefon. Természetesen internetkapcsolat is szükséges.

Mi történik, ha egy híváson nem tudok részt venni?

Ebben az esetben a közösségi oldalon lévő zárt csoportban elérheted a hívás felvételét. Ehhez a felvételhez csak a csoport tagjai férhetnek hozzá.

A hívásokon kívül hol tudjuk tartani a kapcsolatot?

A  munkacsoport tagjai külön zárt felületet kapnak a Mindennapi NLP közösségi oldalán. Itt lehet egymással kommunikálni.

>