Élő küldetések

Ismét elérhetőek az Élő Küldetések!

Már 4 x 25 személyiségfejlesztő küldetés vár rád!

A játékok egyenként 25 küldetésből állnak.
Minden egyes küldetés teljesíthető.
Apró, hétköznapi feladatok, amelyeket talán nap mint nap megteszel - de lehet, hogy sosem.
Minden egyes küldetés - így vagy úgy - az épülésedet szolgálja.
Teljesítsd az elsőt, hogy megkapd a másodikat. Ha kitartó vagy és bevállalós, eljutsz a 25. küldetésig - de vajon bevállalod-e a második sorozatot is?Ez a játék 100%-ban online.
A küldetésekről email-ben kapsz értesítőt, mely levezet a küldetés oldalára. Miután elegendő idő eltelt, hogy egy küldetést valóban teljesíthess, újabb email-ben van lehetőséged lehívni a következő küldetést.
Az email-ekben található linkek segítségével vezérelheted a programot, így a saját tempódban fejlesztheted a személyiséged.

KIMOZDÍTOTT A KÜLDETÉS BIZONYOS STAGNÁLÁSOKBÓL.

Kimozdított a küldetés bizonyos stagnálásokból.

Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, gyereknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt. Nagyon jó, pozitív irányba történő formáló hatása van. Kimozdít a napi rutinból. Úgymond felráz.

Hamar Zsuzsanna 
irodavezető - egy személyben főnök és beosztott:)

SOKKAL TUDATOSABBAN ÉLEK

Az Élő Küldetések hatására sokkal tudatosabban élek.

Ajánlom ezt a játékot annak, aki szeretné jobban megismerni önmagát, és hogy mit hozhat ki az életéből, mindennapjaiból. Szórakoztatóan izgalmas és játékos végigcsinálni.

Molnár Margit 
ápolónő

Az elérhető küldetéscsomagok:

1. Küldetéscsomag

Az első küldetéscsomag az "alapcsomagot" foglalja magában. A huszonöt küldetés, amely nem egy szigorú feladatsor, sokkal inkább egy könnyed, mégis aktív tevékenységet biztosító játék, amelynek célja az általános személyiségfejlesztés. Ebbe az is beletartozik, hogy kilépsz a megszokásokból, és mást teszel, mint korábban.

JELENLEG EZ A CSOMAG NEM ELÉRHETŐ.

A küldetéscsomag ára: 3200 Ft

Hogyan fizethetek?
(Kattints a képre!)

Rejtett küldetések - Ajándék az 1. küldetéscsomaghoz

+7  speciális küldetés a játékban! 

Játék a játékban.

A Rejtett Küldetéseket az 1. küldetéscsomag egy bizonyos pontján aktiválhatod. A hét küldetés extra feladatokat tartalmaz, és amíg az alapcsomagok célja az általános személyiségfejlesztés és a szórakoztatás, addig a Rejtett Küldetések kifejezetten célkitűző feladatokat tartalmaznak. Nagy előrelépésre számíts, ha végigjátszod ezt a kiegészítő küldetéscsomagot!

2. Küldetéscsomag

Az Élő Küldetések újabb 25 kihívással vár téged.
Ezt a csomagot csak akkor tudod lejátszani, ha az egyes csomaggal már végeztél.
A játékszabályok nem változtak. Ismét 25 általános személyiségfejlesztő feladatot kell végrehajtanod. A küldetések között találhatsz majd teljesen újakat, és lesz néhány olyan, amely az előző csomagból ismerős lehet, viszont annak egy nehezebb változata.

JELENLEG EZ A CSOMAG NEM ELÉRHETŐ.

A küldetéscsomag ára: 3200 Ft

Hogyan fizethetek?

(Kattints a képre!)

Gyerekjáték

Ez egy speciális feladatgyűjtemény SZÜLŐKNEK, amely főként a gyermekeddel eltöltött minőségi időre és a kommunikációra összpontosít majd. Ha a gyereked 3 évesnél idősebb, minden küldetést meg tudtok majd csinálni. A feladatok segítenek abban, hogy minőségi időt tölthessetek el egymás társaságában, s így jobban megismerjétek egymást. És meglepő, hogy mennyi mindent lehet tanulni a gyerekektől a közös elfoglaltságok mentén.

JELENLEG EZ A CSOMAG NEM ELÉRHETŐ.

A küldetéscsomag ára: 3200 Ft

Hogyan fizethetek?

(Kattints a képre!)

Párkapcsoló

Az emberi kapcsolataink a legmeghatározóbb tényezők az életünkben. Ezek közül is az egyik legfontosabb a párkapcsolat. Ez a csomag 25 feladatot tartalmaz, hogy jobbá tedd ezt a kapcsolatot, akkor is, ha épp javításra szorul, és akkor is, ha minden jól megy. A feladatok által jobban megismeritek egymást, és a közösen elvégzett feladatok minőségi időkkel ajándékoz meg titeket.

JELENLEG EZ A CSOMAG NEM ELÉRHETŐ.

A küldetéscsomag ára: 3200 Ft

Hogyan fizethetek?

(Kattints a képre!)

Kérdésed van?

Írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.

>