Játssz és nyerj!

Találd ki, mi lesz az új termékünk!

- Mobil applikáció?
- Napló?
- Tányér- és poháralátét?
- Hangoskönyv?
- Póló?

- Kártyajáték?

A szavazást lezártuk!

Amint azt tudod, a Mindennapi NLP a személyésigfejlesztés köré épül. Több, mint 12 éve kínálunk különféle módszereket, amelyekkel megváltoztathatod az életed. Ez persze totál behatárolhatatlan dolog, de nem is célunk határokat szabni a fejlődésednek. Függetlenül attól, hogy fogyni vagy hízni akarsz, pénzre vagy szerelemre vágysz, nyelvet tanulnál vagy önbizalmat növelnél, hiedelmet formálnál vagy célokat tűznél ki, tudunk neked segíteni. 


Mi a cél?

Ezek itt nem céges tréningek, kérem szépen. A Mindennapi NLP, ahogyan a nevében is benne van, a mindennapi ember személyes fejlődésére fókuszál. A cél tehát röviden a te személyes fejlődésed elősegítése.


Mi a probléma?


Nemcsak célunk van, hanem problémánk is. A kettő ugyanis kéz a kézben jár.

A probléma, hogy a módszerek és technikák, a könyvek, gyakorlatok, tanfolyamok és műhelyek - mindezek önmagukban értéktelen vackok. Beteheted őket a fiókodba, elrakhatod a könyvjelzők közé, elmentheted (eltemetheted) egy mappába, és garantáltan semmi sem fog történni. Mi ezt gyűjtögető életmódnak hívjuk. Gyűjtögetjük a jobbnál jobb anyagokat, de nem használjuk őket.

Mi a megoldás?

A megoldás mindeképpen az, hogy CSINÁLJ valamit. Ne csak rendelkezz a szükséges eszközzel, hanem használd is azt, lehetőleg rendszeresen. Itt nagyon fontos a motiváció és a szokások szerepe. És persze még sok minden, de emeljük ki a lényeget.


Meglepetés!


Fantasztikus hírünk van. A fentiek tükrében hamarosan elérhető lesz a Mindennapi NLP legújabb terméke, amely megoldást nyújt az elakadásra, a halogatásra, a depis reggelekre, a lusta napokra, az elvesztegetett estékre, a céltalanságra, önbizalomhiányra - egyszóval ez egy olyan VALAMI lesz, ami meggyőződésünk és hitünk szerint KIMOZDÍT téged a jelenlegi élethelyzetedből, és új, örömteli utakat tár fel előtted.

Mi lesz a meglepetés?

Ha megmondanám, nem volna meglepetés. De azért megtippelheted, és ha eltalálod, akár értékes nyereményt is kaphatsz. Ha nem találod el, akkor is kaphatsz valamit, nehogy kedved szegjük a pozitív változásban.

Mire tippelsz, mi lesz az új termékünk?

- Mobil applikáció?

- Napló?

- Tányér- és poháralátét?

- Hangoskönyv?

- Póló?

- Kártyajáték?

Valamelyik ezek közül, de vajon melyik?
Olvasd el a játékszabályzatot, és tippelj!


Játékszabályzat

(feltételek, meg minden)

1. A játékban név és email cím megadásával vehetsz részt. Az adatokat a játék után töröljük, ez nem listaépítés (de ha akarod, feliratkozhatsz). Adatkezelési tájékoztató itt.  )

2. Egy személy egy tippet adhat le.

3. A nyertesek nevét közzétesszük (de természetesen az email címét nem).

4. Az eredményeket várhatóan  július 27-én vagy az azt követő napokban tesszük közzé, szavazatot is eddig adhatsz le. Erről az Olvasóinknak küldünk emailt, és a hírt közzétesszük minden csatornánkon. (Facebook, Twitter és Beamer (harang ikon balra lent ezen az oldalon, illetve a Mindennapi NLP és a Nagy Belső Utazás főoldalán)

Nyeremények

1. Tízezer Ft-os kupon.

2. Nyolcezer Ft-os kupon.

3. Hatezer Ft-os kupon.

Az első díjat csak azok nyerhetik meg, akik helyes tippet adtak le. A 2. és 3. díjat bárki megnyerheti.
A nyerteseket sorsolás útján választjuk ki.

A nyeremények beválthatók a Mindennapi NLP oldalain megvásárolható bármely online és fizikai termékre ebben az évben.

Ennyi az egész. 

A szavazást lezártuk!

Ha segítségre van szükséged, írj hozzászólást, használd a jobb alsó ikont ezen az oldalon, vagy írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.

>