július 29

0 hozzászólás

Új önfejlesztő eszköz: Gondolkodó tálcák!

július 29, 2020


Rögtön az elején egy szóban:

Tádááám!

És akkor kissé bővebben is:

Nagy örömmel jelentem be, hogy megszülett, elkészült és máris kapható legújabb önfejlesztő eszközünk, amelyhez hasonlóval eddig garantáltan nem találkozhattál.

Mielőtt bemutatnám neked, hadd osszam meg a sorsolás eredményét. Amint azt bizonyára tudod, meg lehetett tippelni, hogy mi lesz a következő termékünk. Egy kis statisztika:

  • Nagyon sokan a mobil applikációra tippeltek (64%)! Hát, nem az! Majd egy kicsit később talán.
  • A második befutó a kártyajáték lett (16%). Esélyes, de nem ez az új termék.
  • Hangoskönyv (12%). Jó ötlet, de nem.
  • Napló (7%). Jó lenne, de ez sem.
  • Póló. Erre senki sem tippelt. Jól tették, hogy nem.  De legközelebb direkt azt csinálunk majd.
  • Tányér- és poháralátét ---> Igen, igen, igen!

Ez a nyerő, és erre csak EGY ember tippelt 😅, így ő nyerte a főnyereményt, a 10000 Ft-is kupont.

Minden tippelő részt vett a sorsoláson, így került ki a 2. és 3. díj nyertese is.

A szerencsés nyertesek:

1. Troják Edit - 10000 Ft-os kupon.

2. Éva - 8000 Ft-os kupon.

3. Konkoly Eszter - 6000 Ft-os kupon.

Gratulálunk minden nyertesnek és köszönjük minden résztvevőnek a játékot.


A következő fontos kérdés, hogy miféle tányér- és poháralátétekről van szó. Hadd kanyarodjak oda vissza, hogy: Tádááám!

Gondolkodó tálcák

NLP, kreatív írás, belső írás, metafora, személyiségfejlesztés, gondolkodó tálcák

A Gondolkodó tálcák papírból és műanyagból készült hajlékony tálcák. Rendeltetésük teljesen szokványos. Rárakhatod a kávéd, a teád, a szörpöd, az almád, a kekszed, és a csirkepörölted is óvatosan. Forró lábossal nem próbálkozz, az elolvasztaná szegényt. 

Tehát egyszerű, hajlékony alátétek az asztalodra, teljesen hétköznapi funkcióval.

Mindezeken túl ezek a tálcák vidámak, színesek, jópofák is. A fotókat és rajzokat magunk készítettük, sehol máshol nem találkozhatsz ezekkel. Kedves díszei lesznek az asztalodnak, konyhádnak, vagy amidnek csak akarod.

A tálcák változatosak, az induló készletünkben tízfélét találhatsz, ráadásul kétfajta méretben. A kisebbik A4-es, a nagyobbik A3-as méretű.

A tálcák tehát praktikusak és szépek, de ennél természetesen sokkal többet is tudnak. Ha ugyanis megfordítod őket, máris elkezdődik a játék.

Játék!

Minden egyes tálcának a hátoldalán találhatsz egy játékot. Ez lehet egy logikai feladat, kreatív írás-gyakorlat, fejben elvégezhető metaforikus gyakorlat, és hasonlóak.

Minden egyes játék és gyakorlat a saját életeddel kapcsolatos, és a fejlődésedet szolgálja. Néhányat egyszerűen végiggondolhatsz, másoknál írhatsz is.

Hogyan használd a tálcákat?

Feltételezem, hogy minden nap iszol valamit, mármint vízen kívül. Teát, kávét, szörpit, vagy bármilyen egyéb italt, amely egészséges és finom. Ha te nem szoktál így leülni pár percre egy csésze finom itallal, nos, akkor itt az idő, hogy kipróbáld.

A játék úgy működik, hogy minden nap, amikor leülsz a kávéddal, akkor ezt a tálcát használod, és ha van időd, akkor egyszerűen elolvasod a rajta lévő feladatot, és megcsinálod.

És akkor mi lesz?

Az emberek gyakorta csak ELKEZDENEK dolgokat, aztán félbehagyják azokat. Tipikus ilyesmi a fogyókúra, a sport, az egészséges étkezés, a ház kitakarítása, a párkapcsolat javítása, a leszokás a dohányzásról és hasonlók. Te mit is hagytál abba? 

A kávézás, teázás legtöbbször már jól bevált napi szokás, vagy könnyen azzá tehető. Itt nem is az ital a lényeg, hanem az, hogy megpihensz pár percre, és jut egy kis időd akár magadra is. Mivel a Gondolkodó tálcák ezzel együttjárnak, és mivel izgalmas játékot jelentenek, bolond volnál kihagyni azt. Ez tehát egy nagyon jó ,könnyen kiépthető és tartható szokás

Ez azt jelenti, hogy szokásoddá válik a személyiségfejlesztés. Foglalkozni fogsz az életeddel, használni fogod a fejedet, akár napi szinten. Ez pedig rendkívül hatékony fejlődést biztosít.

Gyűjthető!

NLP, kreatív írás, belső írás, metafora, személyiségfejlesztés, gondolkodó tálcák, gyűjthető

Hogy a játék sose váljék unalmassá, sokféle feladatot találhatsz a tálcákon. A kezdő készleten a szabad írás gyakorlatát, célkitűző és problémamegoldó feladatokat, metaforikus játékokat, érdekes gondolkodási modelleket ismerhetsz meg. Mivel ezek több céllal, problémával, élethelyzettel összeköthetők, sosem unod meg azokat.

Minden nap

Minden nap választhatsz egy tálcát, vagy, ami még izgalmasabb, húzhatsz véletlenszerűen is. Így minél több tálcád van, annál izgalmasabb lesz a játék. Ráadásul a legtöbbet társas módban is használhatod, így például a pároddal együtt vehetsz részt egy önfejlesztő kalandban.

A legjobb ajándék!

Mert nemcsak magadat lepheted meg vele, hanem mást is. Csak jót tehetsz vele. Ha a megajándékozott megcsinálja a gyakorlatokat, vidámabb és eredményesebb lesz. Ha nem nyitott erre, akkor is kapott két dolgot: kávéstálcát és lehetőséget, hogy mégiscsak elővegyen egy gyakorlatot.

Nem kell többet törnöd a fejed, hogy milyen ajándékot adj. A Gondolkodó tálcák tele vannak segítő szándékkal, jóakarattal, kreativitással. 

Spanyol viasz

Nem gondolom, hogy feltaláltuk a spanyol viaszt. A gyakorlatokat akár már ismerheted is. Életkerék, S.M.A.R.T. célkitűzés, szabad írás. Hallottál már ezekről? Akár igen, akár nem, ez most nem is számít.

Egy nagyon fontos előfeltevésem van:

Nem az számít, hogy mit tudunk, hanem az, amit teszünk.

Hiába ismered az Életereket, ha nem használod. Semmire sem mész azzal, hogy tudsz szabadon írni, ha nem teszed. A futás ismerete a legkisebb mértékben sem fogyaszt. Egyszer el kell indulni, és csinálni, és aztán folytatni, menni tovább.

Ideje leülni egy jó kávéval az asztalhoz, és csinálni valami izgalmasat.     

Tudj meg többet a tálcákról, vagy válaszd ki, melyiket szeretnéd!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tibi

A szerzőről

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

Ez is érdekelhet:

>