alaptanfolyam

NLP iskola indul!

nlp alaptanfolyam

NLP ALAPTANFOLYAM

Tanár: dr. Stenger Györgyi

NLP AlapokAlapja - 1. hétvége (Beszámolok)

A hétvégén voltam tanfolyamon. Hogy milyen tanfolyamon? NLP tanfolyamon. Most, ezen a hétvégén voltál? Bizony ám. Szombat vasárnap egésznap csak NLP-ztünk. Hogy mit csináltunk pontosan?

Figyelem! Egy napos bevezető tanfolyam!

1 napos Bevezető az NLP-be tanfolyam

Tekintettel azokra, akik mindenképpen szeretnének részt venni az Alaptanfolyamon, de lemaradtak az augusztusi 2 napos bevezetőről, tartunk egy kiscsoportos, gyorsított, 1 napos Bevezető az NLP-be tanfolyamot.

2008 őszi tanfolyamajánló

Tanfolyamok a közeljövőben (és egy kicsit később)

Természetes Nyelvtanulás

Lassan lezárul a jelentkezés a Murányi Péter féle Természetes Nyelvtanulás tanfolyamra, amely 2008. november 15-16-án kerül megrendezésre. Gyakorlatilag az összes hely betelt. (Azért gyakorlatilag, mert még 1, azaz egyetlen egy szabad hely van rá.) Mivel addig még van 2 hónap, lázasan igyekszem összehozni még egy időpontot a közeljövőben. Hamarabb biztosan nem lesz, mint a már meghirdetett tanfolyam. Most kilátásba került még egy novemberi időpont, de biztosat nem ígérhetek.

Nincs több hely - és időpontváltozás

BETELT!

Az augusztus 30-31-ére meghirdetett 2 napos Bevezető tanfolyamra már nem tudsz jelentkezni. Sajnos teljes a létszám, többen nem férnek el a teremben, ezért e korlát.

Ez a tanfolyam a feltétele, hogy jelentkezhess az Alaptanfolyamra, amely szeptember 27-28-án kezdődik.

Ha most lemaradtál, reményeim szerint hamarosan felkerül a következő Bevezető időpontja.

Ha Te mégis és feltétlenül és csakazértis és minden áron erre a Bevezetőre szeretnél elmenni, esetleg pont azért, hogy még ezt az Alaptanfolyamot végezhesd el, akkor küldj egy levelet nekem a jelentkezes[kukac]mindennapinlp.hu címre, hátha találunk valami megoldást.

FIGYELEM!
Az Alaptanfolyam 4. hétvégéjét átraktuk november 22-23-ra, hogy ne ütközzön a Murányi Péter féle Természetes Nyelvtanulással. (Amire szintén egyre kevesebb hely van.)

Ne kóstolgasd az NLP-t! Ugorj fejest bele MOST!

Ne kóstolgasd az NLP-t! Ugorj fejest bele MOST!

Hallottál valamit? Netán az NLP-ről? Tényleg?! Mesélj!

Tanfolyamok lesznek? Kedved volna kipróbálni? Kedved volna megváltozni? Kedved volna hozzá, hogy amiben már eddig is jó voltál, még jobb legyél?

Nos, ha nem csak belekóstólni szeretnél az NLP-be,hanem szívesen fejest is ugranál bele... Akkor most megteheted mind a kettőt, gyors egymásutánban.