tanfolyam

Csúcsteljesítmény

 

A mi kultúránkban a jelentős eredményeket a magas hegycsúcsok szimbolizálják. Különösen a sportban szoktak csúcsokat döntögetni. Vajon csak a sportolóknak, hegymászóknak, tudósoknak, művészeknek és topmenedzsereknek van szükségük arra, hogy képesek legyenek csúcsteljesítményt nyújtani? A válasz természetesen nem. Hiszen bizonyos élethelyzetekben mindannyian ki akarjuk hozni magunkból a legtöbbet – legyen az egy vizsga, állásinterjú vagy egy ünnepi vacsora.
Vadonatúj CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréningünkön egy különleges eszköztárat kapsz a kezedbe, hogy önmagadban megtaláld, és tudatosan használatba vedd belső erőforrásaidat.

NLP iskola indul!

nlp alaptanfolyam

NLP ALAPTANFOLYAM

Tanár: dr. Stenger Györgyi

Charles Faulkner – MESTERELME tanfolyam

Charles Faulkner – MESTERELME tanfolyam (2014-ben is várható.)

Mi is az a tudattalan? Ösztönök, vágyak, elfojtott érzelmek, vagy rögzült szokások, automatikus gondolatok és reakciók? Vagy intelligens lélektani szerkezetek, archetípusok és ihletett állapotok? A maga módján mindegyik igaz.

A tréningen elsajátíthatod, hogyan követheted, használhatod fel tudattalanod szabályait. Miként beszélj tudattalanod nyelvén, hogy eredményesebb, sikeresebb legyél életed számos területén.

Hány cápa van ezen a képen?

Februárban még a régi áron jelentkezhetsz Villámolvasás tanfolyamra


Akik még sosem próbálták a fotóolvasást, csak találgathatnak, hogy vajon milyen élmény lehet így olvasni egy könyvet. Aki még sosem pörgetett át egy jó regényt fotófókuszban, az valószínűleg nem is tudja, mi az a fotófókusz. Megmutatom. Nézd ezt a képet:

Kattints a nagyobb mérethez!

Film készül Milton Erickson-ról

Filmet forgatnak Milton Erickson életéről.
Milton Erickson varázslatos nyelvi mintáit és egyedülláló kommunikációs technikáit modellezve alkotta meg az NLP az Ericksoni hipnózist. Hogy ki volt Erickson? Számtalan legenda kering az interneten és a tanfolyamokon róla, hamarosan azonban többet is megtudhatunk róla, hiszen elkezdték forgatni a róla szóló filmet:

(angol nyelvű videó)

Még van hely a márciusi Ericksoni hipnózis tanfolyamra. Bővebb információ és jelentkezés: Ericksoni Hipnózis I. Ericksoni Hipnózis 2.

Kerülj egyensúlyba - szupervízióval!

Kerülj egyensúlyba - szupervízióval!

Ahhoz, hogy erőnknél legyünk a mindennapokban, egész-ségben kell tartanunk magunkat. Ha viszont már megbomlott az egyensúly és egyre gyakrabban csapnak össze a villámok a fejünk felett mind otthon, mind a munka frontján, a szupervízió segíthet kibogozni az összekuszálódott szálakat és rálátni nehézségeink valódi gyökerére.

A módszer és a csoport erejével újra megélheted a felszabadultságot és a mindennapi apró sikereket, felismerheted, hogyan hozhatsz ki többet a jelenlegi helyzetedből, szinte észrevétlenül csempészhetsz pozitív energiákat az életedbe, és ötleteket kaphatsz egyéni cselekvési terved kialakításához. Ha úgy érzed, neked is elkelne a segítség, és szívesen dolgoznál szakmai elakadásaidon, dilemmáidon, jelentkezz a hamarosan induló csoportokba.

Januárban specifikus Anyacsoport is indul, amely a munkapiacon is helyt állni igyekvő kisgyerekes anyáknak ad segítséget szakmai személyiségük gondozásához.

Bakos Zsuzsi

A csoport 2013. január 25-én indul!

Bővebb információ: eletmodtervezes.hu

Itt tudsz jelentkezni is az induló csoportba!

Dupla Diákkedezmény

Hamarosan itt a szeptember és jönnek a tanévnyitók, így hát ismét itt a
Dupla diákkedvezmény!

Mikor év elején megkapod az olvasmány listát és a tankönyveidet, neked már nem kell izgulnod. A villámolvasás módszer segítségével ugyanis van lehetőséged már az év elején akár az összes könyvedet elolvasni. Évközben pedig meggyorsítja a tanulást a tanfolyamon szerzett tudás. Ne halaszd el ezt a kedvezmény!

A szeptemberi Villámolvasás tanfolyamokra duplán megkapod a diák kedvezményt, ehhez csupán be kell jelölnöd, hogy diák vagy, és megadnod a diákigazolvány számod!

Ezt a kedvezményt a következő villámolvasás tanfolyamokon tudod érvényesíteni:

Budapest: 2012. szeptember 8-9.

Szeged: 2012. szeptember 15-16.

Pécs: 2012. szeptember 29-30.

::Tovább a tanfolyamhoz::

Küldetés Iránytű - Intenzív 5 napos -

Küldetés iránytű
- Intenzív 5 napos -

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Hogy a hétköznapok felőrölnek? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek? Érezted már, hogy TE is többre születtél?

A legtöbb embernek nincs küldetéstudata. Helyette foglalkozása, karrierje van. Iskolába jár vagy dolgozik. Te hova tartozol? Mit gondolsz a küldetésedről? Tudod-e már, hogy mire születtél? Keresed-e a helyed a világban? A küldetés valahol lényed legmélyén rejtőzik, és csak belülről ismerheted meg. Ha van küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel.

Az első két nap alatt az NLP segítségével felfedezheted küldetésedet és ha már ismered, továbbfejlesztheted, finomíthatsz rajta.
Ezen az 5 napos tanfolyamon erre is lesz alkalmad!

Ha foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el erre a nyitott KÜLDETÉS IRÁNYTŰ tanfolyamra!

::Jelentkezési lap::

Kun Eszter: Touch for Health I.-IV. (kineziológia alaptanfolyam)

Touch for Health I.-IV.

- négy hétvégés kineziológia tanfolyam -

A kineziológia alapja, megelőzésre, önismeretre és gyógyulásra egyaránt alkalmas.
Testünk emlékszik minden impulzusra, és a hozzá kapcsolódó érzésekre érzelmekre, ami valaha ért bennünket. Izomtesztelés segítségével hozzájuthatunk az izmainkban és a tudatalattinkban őrzött információkhoz és visszajuttathatunk olyan információkat, melyek segítik a gyógyulást.
A testben lévő blokkokat energia kiegyenlítéssel oldja, és ezzel aktivizálja a szervezet öngyógyító erőit.
A páciens megértheti, hogy problémái minek köszönhetőek, s hogy tud ezen változtatni. Az akadályok elhárítását a kineziológus segíti.

Idõpontok:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont!

Helyszín: Budapest Bródy S. u. 23/A

A képzés végén ETI vizsgára jogosító papírt kap a résztvevő.

A tanfolyam díja: 4 x 30 000 Ft
Fizetési feltételek : Az elsõ hétvége díját legkésõbb a tanfolyam elõtt egy héttel kell rendezni. A többi részletet pedig az oktatóval egyeztetett idõpontban elõre utalással, vagy a helyszínen fizetve. Pedagógusoknak, második családtagnak 15% kedvezmény. A kedvezmények nem összevonhatók!

::Jelentkezési lap::

Figyelem: Vidéki jelentkezõk számára kedvezményes szálláslehetõség biztosított.

Kun Eszter oldalunkon megjelent írása: Mire jó a kineziológia?


Kun Eszter

Kun Eszter életvezetési tanácsadó, kineziológus, hangterapeuta és energiaközvetítő vagyok.
Eredetileg kineziológus, és hangterapeuta végzettséggel kezdtem az emberek gyógyítását, segítését, majd tanítását. A kineziológia Touch for Health ágát és más, magam által a tapasztalataimból és tanultakból összeállított önismereti, öngyógyító tanfolyamokat, foglalkozásokat tartok felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.
Kineziológiából olyan speciális végzettségekkel is rendelkezem, aminek segítségével a gyermekek magatartási, tanulási, koncentrációs és agyintegrációs akadályainak feloldása is megvalósulhat, s mellyel a gyerekeken kívül a szülőket, pedagógusokat is segíthetem.

TANULMÁNYAIM :
2000-ben kineziológia John F. Thie által kifejlesztett Touch for Health (Gyógyító érintés) nevű ágát, amiből a kineziológia többi válfaja kifejlődött. Energetikai blokkok helyét izomtesztelés segítségével találja meg és korrekcióival visszaállítja a szabad energiaáramlást és egyensúlyt.
2000-2001-ben ismertem meg a stresszoldás mélyebb rétegeibe vezető, - Dr. Wayne W. Topping által megalkotott – Stress release-t. Félelmeket, fóbiákat, függőségeket, korlátozó hitrendszeri blokkokat is fel lehet oldani. Tanulási problémákra is ez az egyik alkalmas módszer.
Feng shui, és néhány személyiségfejlesztő tanfolyam.
2002-től vagyok Touch for Health oktató, és 2003-ban szereztem meg az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetnél (ETI) kineziológus képesítésemet.
2003-ban Peter Hess féle tibeti hangmasszázs, mely tálak rezgésének segítségével végzett sejtszintű masszázs. Fizikai, érzelmi, és szellemi szinten is hat egyszerre. A terápiás kezelésen kívül alkalmasak relaxációra, gyermekek fejlesztésére és meditáció zenei aláfestésére is.
2004-ben Primitív vagy bébireflexek kineziológiai tesztelése és korrekciója
A módszer eredményesebbé teszi a gyermekek magatartási, beilleszkedési és tanulási zavarainak megoldását, beleértve a dislexiát és a koncentrációzavart is. Elnevezésével ellentétben még felnőtt korban is érdemes vele foglalkozni.
2006-ban tanultam a Richard Utt és Dr Sheldon Deal által kidolgozott LEAP módszert, (Learning Enhancement Advanced Program), mely az integrált agyműködés helyreállításához kombinálja az alkalmazott kineziológiát, az akupresszúrát és az indiai mudrákat. A különböző agyi területek és pályák közötti lelki vagy fizikai sérülések, információáramlást akadályozó blokkok oldását, regenerálását szolgálja. A gyermekek tanulási nehézségein kívül a felnőtt emberek közül is sok kompenzál, és állandó stresszként éli meg a mindennapi feladatokat is. Ennek helyreállításában segít a LEAP módszer.

Minden tanfolyamom és egyéni foglalkozásom az emberek önbizalmának és önértékelésének, valamint öngyógyító erőinek a felébresztését, és rövid időn belül az önálló gyógyulás és boldogulás elérését célozza.

 


Beszélgetés Kun Eszerrel:Az Intenzív NLP Alaptanfolyam után - Császár Melindától

Kedvcsináló az Intenzív NLP alaptanfolyamhoz!

Császár Melinda élményei:

2010 tavaszán részt vettem egy villámolvasás tanfolyamon. A hozott könyvekből az "Elmés változások" címűre esett a választásom. Ez volt az első alkalom, amikor találkoztam és információt szereztem a Neuro-Lingvisztikus Programozásról. Felkeltette az érdeklődésem.

Akkor már hosszú ideje meglehetősen rossz lelki és fizikai állapotban voltam. Kerestem annak módját, hogyan segíthetek magamon. A tanfolyamon részt venni olyan volt számomra, mintha egy érzelmi hullámvasúton utaznék, ami időnként a meredek mélybe, majd magasan a fellegekbe repít. Néha kifejezetten meglepődtem azon, amit találtam a mélyben, vagy a magasban, hiszen előre nem láthattam vagy tudhattam mire is lelek ott. Ha olykor nehéznek tűnt is a megismerés, az átélés, felfelé haladtam lassan de biztosan egy kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb érzelmi állapot felé. Ez a tapasztalás és a feladatok után megélt létforma lemerült energiabugyraimat lassan kezdte feltölteni.

A tanfolyam alatt és után számos érzelmi - félelem, szorongás, döntési nehézség - és fizikai blokk - nyaki és csuklyás izmok tartós merevsége - pillanat műveként megszűnt vagy nagymértékben csökkent. Sejtszinten és fizikálisan is jobban működöm úgy érzem. A módszer egyszerűsége, gyorsasága, hatékonysága és tartóssága azóta is magával ragad. A nyári (12 napos) intenzív alaptanfolyam, igazán alkalmas, tiszta, védett környezetet biztosított a közös és önálló munkára. A tréner és a coachok tapasztaltak, összeszedettek, jóindulatúak, elfogadóak, türelmesek voltak. A jegyzet alapos és könnyen használható. A napi program lendületes és tartalmas volt, valóban intenzív, mégis kellő idő volt a gyakorlatokra. Annak ellenére, hogy az egész napi élmények intenzíven igénybe vettek, az esti folytatáshoz is termelődött energiánk.

„Navigare necesse est” (Hajózni szükséges)

„Navigare necesse est” (Hajózni szükséges)

 

Felmerült-e már Benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz?
Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek/éltek?
Érezted már, hogy TE is többre születtél?
Tudod, hogy merre megy hajód, vagy el vagy tévedve mint vasorrú bába a mágneses viharban? :)

Meghallod-e a belső hangod, vagy a jelen kötelessége túlharsogja? Jól érzed magad a bőrödben, vagy változtatni akarsz?
Tudod az irányt, a tempót, vagy csak keresgélsz? Mit súg a belső iránytűd?
Megmutatta már az irányt, hogy merre kormányozd életed hajóját? Ragadd meg a kormánykereket!

 

Gyere el a 2011. január 29-30-án a Küldetés Iránytű tréningre!
Ott választ kapsz a fenti kérdésekre, sőt még annál is többre…

Melocco Anna: A Hellinger féle családállításról

Melocco T. Anna: A családállításról

„ Amilyen gyenge önmagában az egyes ember cselekedeteiben a mindenható gondviselés akaratával szemben, olyan hatalmas, ha a gondviseléssel összhangban cselekszik! Abban a pillanatban ráömlik az az erő, amely a világ nagy eseményeit jellemzi csak.”
Peter Orban idézi : A Plútó, 75. oldalán.

 

Amikor először találkoztam ezzel a módszerrel, rögtön mélyvízben éreztem magam, ahol a víz sodrása olyan erős volt, hogy csak néha akartam levegőt venni és inkább a búvárkodás élményét élveztem. Lassan évek alatt átitatott az a mélységes alázat és tisztelet az igazság és az élet iránt, amit korábban csak pillanatokra éreztem. Elindultam és most már meg sem állok ezen az úton, amit most már a saját utamnak mondhatok. Ezt leginkább tanáromnak és lelki segítőmnek, Kövesdi Krisztinek köszönhetem, aki hat éve támogat és a hullámvölgyekben is mellettem állt.

A családállítás olyan út számomra, amit csak tapasztalat útján lehet továbbadni. A szabályok, amelyeket Hellinger felállított, a lélek törvényei, amelyeket nem lehet felülírni, csak megérteni és megtapasztalni. Azokra törvényekre gondolok, amik arról szólnak, hogy hol a helyem és ki vagyok, mit teszek, mi az én felelősségem, és mi nem.

Intenzív Átalakulás

 

Intenzív Átváltozás

Énkép és Mély, belső átalakulás módszerek segítségével
 

Kinek ajánljuk?

Aki:

  • 5 napon keresztül kész kizárólag önmagával foglalkozni,
  • hisz abban, hogy változni bármikor lehetséges,
  • önértékelésén, énképén szeretne alakítani,
  • haszontalan szokásokat és érzelmi állapotokat kíván elhagyni,
  • javítani akar kapcsolatain,
  • jobban akarja magát érezni a bőrében,
  • új, hasznos tulajdonságokat szeretne,
  • egészséges határokat akar kiépíteni,
  • aki jól bírja a „gyűrődést”, napi 10 óra NLP :)

 

 

 

 

 

 

Intenzív NLP Mestertanfolyam indul!

Intenzív NLP Mestertanfolyam

Tréner: dr. Stenger Györgyi

 

A nemzetközi NLP Master Practitioner oklevelet biztosító képzésen való részvétel feltétele, hogy már rendelkezz az NLP Parctitioner oklevéllel. Ha neked ez még nincs meg, akkor először végezd el az NLP Alaptanfolyamot! Ezt megtalálhatod képzéseink között, az alábbilinkre kattintva:

NLP Akadémia képzések

Azok jelentkezését várjuk, akik jól bírják a „gyűrődést”, mert napi 10 órát enelpézünk!!:) Reggel 9-kor kezdődnek és este 9-10-ig tartanak a napok NLP-vel teli. Az Intenzív Alaptanfolyam pont jó lesz bemelegítőnek:)

A tematika az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége által elfogadott, és a záróvizsga nemzetközileg elismert NLP Master Practitioner oklevélre jogosít.

Árak, időpontok és helyszínek

2 napos Célkitűző Tanfolyam

2 napos, élő Célkitűző Tanfolyam

Meghirdetett időpontok:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont!
Budapest

Tréner:
Szűcs Tibor
NLP mester

A tanfolyamól részletes információkat találhatsz még a
celkituzotanfolyam.hu

oldalon.

Miről is szól ez a 2 nap?


Célkitűzés
Pillanatfelvétel - magadról minden ebben a pillanatban.
Értékek: ami valóban fontos Neked.
Célok megtalálása
Célok rendszerezése
Legfontosabb cél kiválasztása
Cél átformálása
Cél elérése - alapok

A célkitűzésnél tehát az alapoktól indulunk -az önismerettől -, és alaposan megvizsgáljuk a céljaid, hogy kiválaszthasd a legfontosabbat. Hogy a változást azonnal elindíthasd, a cél eléréséhez is tanulhatsz pár fontos dolgot. Ez azt jelenti, ha eljössz a tanfolyamra, a második nap végére tudni fogod, hogy mi az, ami fontos Neked, mi az, amit akarsz, és mi az a legfontosabb, amivel a legrövidebb úton a legjobb irányba fordíthatod az életed. Ha akarod, egészen pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned - minden pillanatban.NLP
Mi az az NLP?
Előfeltevések - a világról és Rólad.
Célkitűzés - az NLP kritériumai
Kommunikációs alapok
Életfonal - Időutazás az NLP-vel
Erőforrások
Rögzítések
NLP-s gyakorlatok alapjai: keretek és szerepek
Hiedelmek

Figyelem: Intenzív NLP Alaptanfolyam indul!

Intenzív NLP Alaptanfolyam


Tréner: Dr. Stenger Györgyi

Az első hat nap alatt elsajátíthatod az NLP alapjait. A második 6 nap a Haladó rész anyagát foglalja magába.

 

Azok jelentkezését várjuk, akik jól bírják a „gyűrődést”, mert napi 10 órát enelpézünk!!:) Reggel 9-kor kezdődnek és este 9-10-ig tartanak a napok NLP-vel teli.

A tematika az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége által elfogadott, és a záróvizsga nemzetközileg elismert NLP-művelői (NLP Practitioner) oklevélre jogosít és ennek meglétével lehet csatlakozni a szeptemberben induló Mester tanfolyamhoz.

 


Nagy Belső Utazás kedvezmény: - 10 000 Ft
(A Nagy Belső Utazás résztvevőinek! Erről a programról itt olvashatsz.)

Amennyiben az NBU kedvezményed szeretnéd érvényesíteni, 

kérlek, írd a megjegyzés rovatba, hogy "Mindennapi NLP, NBU kedevzemény",

 

és jelezd felénk is, ha érvényesíteni akarod ezt a kedvezményedet.

Árak, időpontok és helyszínek

 

::Jelentkezési lap::


Tematika

Természetesen nyelvet tanulok!

Hétvégén voltam 2 napos Természetes nyelvtanulás tanfolyamon. Természetesen nem tanultam meg egy nyelvet sem. De most már akármelyik nyelvet választhatom, tudni fogom, mit kell tennem, ahhoz hogy megtanuljam. Persze csak annyira, amennyire szeretném. Azért célszerű valami olyat választani, ami még érdekel is. Vagy ha már adott egy nyelv, akkor is tegyem magamat motiválttá! Ha valaki más miatt, vagy valami más miatt tanulsz egy nyelvet, akkor sosem lesz 100%!

Villámolvasás - helyszínek, időpontok, kedvezmények


VILLÁMOLVASÁS

Némileg változtak a helyszínek, időpontok, megvan a következő budapesti tanfolyam időpontja is. És egy csomó új kedvezményt vezettünk be,
így akár 11 200 Ft.-ért is részt vehettek a tanfolyamon.

NLP Agykontrollosoknak - még van egy pár hely

Sziasztok!

Még van néhány hely az NLP Agykontrollosoknak tanfolyamra, amely szombaton lesz Budapesten. Nagyon jó lesz ez a két nap! Ha agykontrollos vagy, keresve sem találnál jobb lehetőséget, hogy megsimerd az NLP-t.

Nem beszélve arról, hogy remek továbblépési lehetőség is, hiszen ezt a tanfolyamot bevezető-tanfolyamként fogadjuk el, ha később az NLP Alaptanfolyamra szeretnél menni.

Kapcsolat

Mindennapi NLP

Eger

e-mail: info@mindennapinlp.hu

Szűcs Tibor
tibi@mindennapinlp.hu


Tanfolyamszervezés
: - vidéki, budapesti és külföldi tanfolyamok, céges trénigek szervezése,
jelentkezésekkel kapcsolatos információk, helyszínek, időpontok, befizetések:
Kovács Ágnes