Elveszett dolgok

7 Hozzászólás

március 22, 2011

NLP, önismeret, fejtsd meg magad, elveszett dolgok

Elvesztettem zsebkendőmet, szidott anyám érte.

Persze nem vesztettem el a zsebkendőmet, a zsepikkel minden oké. Azonban ma reggel 3 dolgot is elfelejtettem vagy elveszítettem. Elsőként otthon hagytam a telefonomat, másodszor elhagytam egy kulcsot, rögtön utána egy papucsot. Persze az elveszett dolgok nem is vesznek el, csupán átalakulnak, vagy helyet változtatnak, így végül is mindennek a nyomára bukkantamat, ennek ellenére szöget ütött a fejembe ez az egész, vajon mi lesz most, vagy mire figyeljek, és a fejem egyáltalán megvan-e még?

Mi lesz az elveszett tárgyakkal? Miért van az, hogy elveszítjük az összes igazolványunkat, és mire legyártatjuk az újakat, előkerülnek a régiek? Mi van, ha ezer éves, elveszettnek hitt dolgok kerülnek elő?

Találtam egy videót, a címe” Lost things”, vagyis “Elveszett dolgok”. Ez egy “stop motion” animáció, vagyis úgy készült, mint egy gyurmafilm, így a tárgyak is könnyedén életre kelnek. Elég különös hangulata van a kisfilmnek, a legjobb szó, amit találtam rá, az álomszerű. Hogy mit jelent? Fejtsd meg magad! 🙂

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

  • Az elveszett dolgokról nekem Columbo jut eszembe, akinek annyi zsebe van, hogy alig talál meg valamit! Ma is lesz a Columbo az AXN Crime-on. Minden hétfőn és csütörtökön: COLUMBO!

  • Jó kis film, szellemes! Nekem azt mondja: Arra azért vigyázz, hogy a nagy keresésben önmagadat ne veszítsd el!!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >